Jump to content

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:) :)

http://s24.postimg.org/81ifmgq1x/DSC_5140.jpg

Παρέα με μια Samy EVO+ 64GB!!

(από Τρίτη, 08/03/16, πρωί πρωί. Περιμένω τώρα και το VR)

http://s24.postimg.org/5ue6yjkrp/DSC_5153.jpg

http://s24.postimg.org/jrwd3uiud/DSC_5166.jpg

Γιάννης! :)

• Απαντήσεις 16,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για να τα λέμε και όλα, το s7 έρχεται και με την 6 που είναι καλύτερη από τη έκδοση που είχε το s6οποτε ξεκινά από καλύτερη αφετηρία. Συν ότι επικεντρωθηκαν στο fine tuning που το στους μέχρι και στα j ότι έχουν κάνει.

Ναι σαφώς και αυτο παιζει ρόλο.

Διοτι με την μάπα 5.0.2 είχε έρθει η 6 σειρα και η 5.1.1 απέκτησε σταθερότητα μετα απο 1-2 επιπλεον update.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://www.amazon.de/Samsung-Wireless-Induktive-Schnellladestation-Kompatibel/dp/B01BSOPVDM/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1457554248&sr=8-6&keywords=galaxy+s7

Τον εχει εδώ και σε καλή τιμή αλλα με τα cc ούτε αυτό μπορούμε να πάρουμε...

Σε ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος να αγοράσουμε με τα cc αν και δεν είναι του παρόντος, με PayPal balance, με κάρτα revolut κτλ.

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά το Amazon είναι στις κατηγορίες εμπόρων που μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές. Προσωπικά έχω κάνει επιτυχώς δύο συναλλαγές με κάρτα Eurobank.

Ποτε θα δούμε καμιά φωτογραφια; Θελουμε indoor σε πρόσωπα αν γινεται.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα.Ψαχνω να βρω θηκη και μεμβρανη.Μπορει καποιος να προτεινει καποιο μαγαζι στην αθηνα γιατι δεν βρισκω πουθενα;Εκτος σπο public το οποιο εχει αλλα η θηκη δεν με ικανοποιησε...

Μετα απο δύο μερες κατοχής και χρησης,εχω να προσάψω κάποια αρνητικά.

Δεν βλέπω εφαρμογή μουσικής στη συσκευή,πράγμα που με αναγκασε να κατεβασω άλλη απο το google play.

Το μενού δίκτυα 3g/4g,2g κλπ δεν περιέχει το τικάρισμα των δεδομένων,οπότε αν εισαι στο 2g με κελειστά δεδομένα και θες να πάς 4g με ανοικτά,πρέπει να ανοίξεις δυό σελίδες μενού.

Στα υπόλοιπα,δεν έχω δει κάτι αρνητικό ως τώρα και ειδικά στο θεμα μπαταρίας μάλλον πετύχαμε διάνα.Πρόκειται για ένα κινητό με εξαιρετική απόδοση μπαταρίας,κι αυτό το λέω γιατι "η καλή μέρα απο το πρωι φαίνεται".Απο Τριτη το βραδυ που φορτίστηκε πλήρως μέχρι τώρα,είναι στο 22% και έχει ακόμα ψωμί βλέπω...και να φανταστει κανείς οτι το έχω αρκετές ώρες στα χέρια μου.

Η καμερα δειχνει εξαιρετική,αλλά δεν έχω βγαλει ακόμη πολλές φωτογραφίες,μιας και δεν ζούμε μονο για τα κινητά...;)

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Υπάρχει λέτε ή πιθανότητα να έχουμε και φέτος το θέμα με τις original flip θήκες και τις γρατσουνιές όπως με τα S6?

κανένα νέο κάνεις από πλαίσιο για τις προπαραγγελιες σε μαύρο χρώμα? έχουν διαθέσιμα ή ακόμα περιμένουν.

Υπάρχει λέτε ή πιθανότητα να έχουμε και φέτος το θέμα με τις original flip θήκες και τις γρατσουνιές όπως με τα S6?

Eγώ προσωπικά δεν θα το ξαναρισκάρω.Εκτός του οτι είναι πανάκριβες φθείρουν και την οθόνη της συσκευής..

Καλημέρα.Θα σου δώσω εγώ εικόνα πως δείχενι.:D

http://s15.postimg.org/hopxy0k0r/Picture_56.jpg

http://s29.postimg.org/qb12bh5zr/Picture_61.jpg

http://s30.postimg.org/mzcbi6q69/Picture_60.jpg

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Δεν είναι κακό , καθόλου κακό θα έλεγα, αλλά και πάλι προβληματίζομαι αν θα ήταν καλύτερα στη διχρωμία, δηλ. μαύρη η θήκη.

Τη συσκευή το έχω αποφασίσει και μου αρέσει το Gold. Έχω και το Alpha σε gold , που πιο πολύ σε σαμπανιζέ μοιάζει και είναι κούκλα, αλλά χωρίς να το έχω σε θήκη, έτσι ώστε να έχω κάποια άποψη, και είναι ακριβούτσικη η Led view για να τη βάλω στην άκρη αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα....

Εσένα πως σου φαίνεται που το έχεις << ζωντανό >> , κυρίως πως ήταν η πρώτη σου εντύπωση αισθητικά και πως μετά που αρχίζεις να το συνηθίζεις;

Επίσης σε gold η θήκη, πως φαίνονται οι ενδείξεις σε αυτήν, είναι αρκετά ευκρινείς ή όχι; Πιστεύω πως σε μαύρο θα είναι πιο << ζωηρή >> η φωτεινότητα - αντίθεση, κάνω λάθος; Αν και αυτό δε με απασχολεί και τόσο, όσο το αισθητικό αποτέλεσμα εμφανισιακά , μήπως και δε ταιριάζει και τόσο σε αντρικά χέρια, μη μας παρεξηγήσουν τώρα στα μεγαλώματά μας χα!χα!χα!

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις μπεις στο κόπο να μου δώσεις!

Κώστα δύσκολο φιλε γιατί επιτέλους έβγαλαν αυτά το κιτσαριο νικελο που είχε γύρω γύρω το οποίο είχαμε θέμα.

Δημήτρης

Κώστα δύσκολο φιλε γιατί επιτέλους έβγαλαν αυτά το κιτσαριο νικελο που είχε γύρω γύρω το οποίο είχαμε θέμα.

εσωτερικά η επιφάνεια που ακουμπάει στην οθόνη είναι πλαστικό ή υφασμα?

κανένα νέο κάνεις από πλαίσιο για τις προπαραγγελιες σε μαύρο χρώμα? έχουν διαθέσιμα ή ακόμα περιμένουν.

Απο Κωτσοβολο παντως για να συνεχισω την ενημερωση με σιφιλιασαν πρωι πρωι. Ηρθε μηνυμα οτι θα καθυστερησει και παει απο βδομαδα.Τρελαθηκα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τα γνωστα δεν ειχαμε μεγαλο αποθεμα λογω Samsung Ελλαδας κλπ κλπ. Τα λεφτα των καταναλωτων ομως τα εχουν δεσμευσει εδω και 10 μερες.Απαραδεκτοι ολοι τους!

Μακαρι. Αν και μαλλον για πρωτη φορα θα παιξω με Pouch και γυμνο. Κριμα ειναι τετοια συσκευη να χαραμιστει σε θηκες.

Στο πλαίσιο μου είπαν ότι μου το έστειλαν σήμερα με γενική ταχυδρομική........θα δήξει αργότερα που θα στείλουν μήνυμα με αριθμό φορτωτικής....

Εμένα με περιμένει στο Public από τη Δευτέρα μαζί και με ένα power bank δώρο αλλά περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις από τους φίλους που το χρησιμοποιούν ήδη για να πάω να το πάρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος της οθόνης καθώς είχα το note 3 και μετά πήγα στο tab s (κυκλοφορώ με τσαντάκι και έχω και bt), οπότε έχω συνηθίσει σε μεγαλύτερα μεγέθη...

Εμένα με περιμένει στο Public από τη Δευτέρα μαζί και με ένα power bank δώρο αλλά περιμένω τις πρώτες εντυπώσεις από τους φίλους που το χρησιμοποιούν ήδη για να πάω να το πάρω. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μέγεθος της οθόνης καθώς είχα το note 3 και μετά πήγα στο tab s (κυκλοφορώ με τσαντάκι και έχω και bt), οπότε έχω συνηθίσει σε μεγαλύτερα μεγέθη...

Και εγώ το ίδιο με περιμένει στο Public από τη Δευτέρα με δώρο power bank και περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις. Μάλλον όμως σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο πρωί ( γιατί το χάνω μετά) θα πάω να το παραλάβω (σε χρυσό το έχω παραγγείλει).

Και εγώ το ίδιο με περιμένει στο Public από τη Δευτέρα με δώρο power bank και περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις. Μάλλον όμως σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο πρωί ( γιατί το χάνω μετά) θα πάω να το παραλάβω (σε χρυσό το έχω παραγγείλει).

Μου ήρθε πριν από λίγο μήνυμα ότι η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για τις επόμενες δύο ημέρες, οπότε υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος να το σκεφτώ...

Μου ήρθε πριν από λίγο μήνυμα ότι η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για τις επόμενες δύο ημέρες, οπότε υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος να το σκεφτώ...

Ναι πριν από λίγο μου ήρθε και εμένα μήνυμα για τις δύο μέρες αλλά εγώ έχω αποφασίσει να το πάρω (έχει και δύο δώρα).

Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Πάντως έκανε την εμφάνισή του και στο skroutz από 567€

το s6 ειναι στα 567

Γιαννης

Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει. Πάντως έκανε την εμφάνισή του και στο skroutz από 567€

μαλλον ενννοεις το S6 Edge+...;)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Παιδιά έχετε δίκιο, χίλια συγγνώμη. Έβαλα αναζήτηση s7 και μου έβγαλε και το s6. Αν μπορεί να διαγραφεί μην μπερδεύεται ο κόσμος

Απο Κωτσοβολο παντως για να συνεχισω την ενημερωση με σιφιλιασαν πρωι πρωι. Ηρθε μηνυμα οτι θα καθυστερησει και παει απο βδομαδα.Τρελαθηκα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν τα γνωστα δεν ειχαμε μεγαλο αποθεμα λογω Samsung Ελλαδας κλπ κλπ. Τα λεφτα των καταναλωτων ομως τα εχουν δεσμευσει εδω και 10 μερες.Απαραδεκτοι ολοι τους!

Μακαρι. Αν και μαλλον για πρωτη φορα θα παιξω με Pouch και γυμνο. Κριμα ειναι τετοια συσκευη να χαραμιστει σε θηκες.

Εγώ χθες το πρωί τα παρήγγειλα από το Γερμανικό amazon και από στιγμή σε στιγμή έρχεται η UPS..Απίστευτη σβελταδα από τους Γερμανούς!

• The title was changed to Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G935F)
  • The topic was unpinned