mystic Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 Υπάρχει περίπτωση ένας P200MMX να αναγνωρίσει κάρτα PCI Usb 2.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mystic (14 Ιαν. 2005 , 19:26) Υπάρχει περίπτωση ένας P200MMX να αναγνωρίσει κάρτα PCI Usb 2.0 ; Γεια σου φίλε μου! Ο υπολογιστή σου μπορεί να αναγνωρίσει κάρτα PCI Usb 2.0. Οι περισσότερες κάρτες PCI Usb 2.0 έχουν μαζί ένα συνοδευτικό CD-ROM DRIVER για παλιά λειτουργικά συστήματα όπως WIN98 κ.τ.λ. Για λειτουργικά συστήματα όπως WINXP με κάποιο περασμένο (SP) δεν χρειάζεται το CD-ROM διότι της αναγνωρίζουν αυτόματα. Πάντως προτού αγοράσεις κάποια κάρτα PCI Usb 2.0, και έχεις παλιό λειτουργικό σύστημα να ρωτήσεις αν συνοδεύεται με το κατάλληλο CD-RO DRIVER, για να μην παιδευτείς μετά και να ψάχνεις στο INTERNET για DRIVER για την κάρτα σου PCI Usb 2.0. Ελπίζω να βοήθησα στην ερώτηση σου. Αν έχεις κάποιες απορίες εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Δες τις προδιαγραφές που λέει στο κουτί. Γιατί να μην υπάρχει περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFactor Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Θα την αναγνωρίσει μια χαρά... Η μόνη περίπτωση να μην δούλευε σωστά θα ήταν αν έπρεπε να τη λειτουργείς αποκλειστικά με δικό της πρόγραμμα το οποίο ίσως ειχε μεγαλύτερες απαιτήσεις... Αλλά κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται, άρα είναι καθαρά θέμα hardware, που είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. January 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Ρωτάω και εσάς επειδή ρώτησα και σε κάποιο μαγαζί και μου είπανε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο... Και κάτι ακόμα ! Την κάρτα τη θέλω για να συνδέσω ένα σκληρό δίσκο 200GB ! Θα υπάρχει πρόβλημα με την αναγνώριση του σκληρού ; Θα μπορώ να κάνω format στο σκλήρο μέσω Usb ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. January 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Για format απ' ότι έμαθα δύσκολο... Πάντως αυτό το πρόβλημα λύθηκε !Τι γίνεται όμως με την αναγνώριση του σκληρού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. January 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 κανείς ;; (το μήνυμα μου είναι υπερβολικά μικρό :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts