georged91 Δημοσιεύτηκε February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Έφτασε η ώρα να πάρω καινούριο κινητο εχοντας στην κατοχη μου εδω και 3 χρονια ενα lg p880 4x hd!!(Ξερω μιλαμε για αρχαιο κινητο!) Ψαχνω για δικαρτο(χωρις καποια θεματα μεταξυ των 2 sim) με καλη αυτονομια ,δεν εχω καποια ιδαιτερη προτιμηση στο μεγεθος και γενικα να ειναι vlf.Νομιζω οτι σ αυτα τα λεφτα συμφερει κατι κινεζικο οποτε εχω ξεκινησει με αυτο το κινητο XIAOMI REDMI Note 3.Επισης εχω δει κ αυτο Ulefone Power 4G Phablet.Ακουω τις συμβουλες σας! :D edit: Μεχρι στιγμης απο τα σχολια περιμενω για XIAOMI REDMI Note 3 pro Edited February 15, 2016 by georged91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Αν δε βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις λίγο, γιατί είναι pre-sale, θα άξιζε να δεις το Redmi Note 3 PRO, στα 175 ευρώ: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362398.html?source=ShareAsale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Αν δε βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις λίγο, γιατί είναι pre-sale, θα άξιζε να δεις το Redmi Note 3 PRO, στα 175 ευρώ: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362398.html?source=ShareAsale Δεν βιαζομαι αλλα εχω 2 ερωτησεις. 1ον) στον τιτλο αναφερει 16gb μνημη ενω στην περιγραφη 32. 2ον) εφοσον ειναι Presale πως ξερουμε οτι θα ειναι καλο το κινητο χωρις να το εχει "τεσταρει" καποιος ? edit: μολις ειδα οτι ειχε επιλογη ποια εκδοση να επιλεξω.τα 32 ειναι στα 212 Ε Edited February 11, 2016 by georged91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το RN3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του RN3. Το RN3 είναι αναβάθμιση του RN2. Παραπίσω δεν πάω, ούτε σε διαφορετικά μοντέλα γιατί θα....χαθούμε....:lol: To θέμα του RN2 σε 15 μήνες, είναι κοντά τις 500.000 εμφανίσεις. To θέμα του RN3 σε 2,5 μήνες, είναι κοντά τις 250.000 εμφανίσεις. Το θέμα του RN3 PRO σε λιγότερο από μήνα και χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα, είναι κοντά στις 30.000 εμφανίσεις. Επειδή κάτι λένε τα νούμερα και επειδή όλα είναι απλά μαθηματικά ;), ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το RN3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του RN3. Το RN3 είναι αναβάθμιση του RN2. Παραπίσω δεν πάω, ούτε σε διαφορετικά μοντέλα γιατί θα....χαθούμε....:lol: To θέμα του RN2 σε 15 μήνες, είναι κοντά τις 500.000 εμφανίσεις. To θέμα του RN3 σε 2,5 μήνες, είναι κοντά τις 250.000 εμφανίσεις. Το θέμα του RN3 PRO σε λιγότερο από μήνα και χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα, είναι κοντά στις 30.000 εμφανίσεις. Επειδή κάτι λένε τα νούμερα και επειδή όλα είναι απλά μαθηματικά ;), ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!:lol: :lol: επειδη εχω δει επομενα μοντελα που τελικα βγηκαν χειροτερα απο τα προηγουμενα γι αυτο..σ αυτα τα λεφτα δλδ μονο αυτο προτεινεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 επειδη εχω δει επομενα μοντελα που τελικα βγηκαν χειροτερα απο τα προηγουμενα γι αυτο..σ αυτα τα λεφτα δλδ μονο αυτο προτεινεις ? Της XIAOMI? :blink: Η τιμή του θα πέσει και άλλο μετά από λίγο καιρό που θα κυκλοφορήσει και θα γίνει ο πρώτος χαμός. Σε αυτήν την τιμή λοιπόν, απλά θα παίζει μπάλα μόνο του!! Όχι ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τα 175 ευρώ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Της XIAOMI? :blink: Η τιμή του θα πέσει και άλλο μετά από λίγο καιρό που θα κυκλοφορήσει και θα γίνει ο πρώτος χαμός. Σε αυτήν την τιμή λοιπόν, απλά θα παίζει μπάλα μόνο του!! Όχι ότι δεν ισχύει το ίδιο και για τα 175 ευρώ...;) οχι της xiaomi.για να το λες εσυ κατι θα ξερεις :D κοιτα για τα 175 που λες δεν ξερω κατα ποσο με συμφερει γιατι χρειαζομαι 2 καρτες και νομιζω sd παιρνει στη θεση της μιας καρτας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Eδώ είσαι αρχηγέ....ΖΤΕ NUBIA Z9 MAX (με τον snapdragon 615). Tο χει πάρει συμφορουμίτης, ψαγμένος, και λέει τα καλύτερα. H περιγραφή τους ότι δεν έχει sd card είναι λάθος, έχει! Μπες στο fastcardtech και πάνω στην αναζήτηση γράψε "ΖΤΕ NUBIA Z9 MAX" και επέλεξε το φθηνό στα 209,99$....;) (για κάποιο λόγο το pc μου αρνείται πεισματικά να κάνει αντιγραφή και επικόλληση το link :wacko:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Eδώ είσαι αρχηγέ....ΖΤΕ NUBIA Z9 MAX (με τον snapdragon 615). Tο χει πάρει συμφορουμίτης, ψαγμένος, και λέει τα καλύτερα. H περιγραφή τους ότι δεν έχει sd card είναι λάθος, έχει! Μπες στο fastcardtech και πάνω στην αναζήτηση γράψε "ΖΤΕ NUBIA Z9 MAX" και επέλεξε το φθηνό στα 209,99$....;) (για κάποιο λόγο το pc μου αρνείται πεισματικά να κάνει αντιγραφή και επικόλληση το link :wacko:) Απο μπαταρια απ οτι ειδα ομως υστερει αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 ZTE BLADE s6 από Ελλάδα στα 149€. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430939 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ZTE BLADE s6 από Ελλάδα στα 149€. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430939 Σ ευχαριστω για την απαντηση!Δυστυχως απ οτι ειδα εξαντληθηκε το κινητο +οτι βρισκω μικρη την μπαταρια του και ram παντα με βαση τις επιλογες με τις οποιες εχω ξεκινησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_gr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα! επειδή κι εγώ είμαι στην συγκεκριμένη αναζήτηση smartphone έχω κατασταλάξει στο j5 με μοναδικό μειονέκτημα τα 8gb rom. Ίσως το p8 lite αλλα με χαλαει που δεν μπορώ να εχω και micro sd port. Άσε που παρακολουθησα κι ενα βιντεο στο youtube και το j5 πηγαινε σφαιρα. Δύσκολη η επιλογη dual σε αυτα τα χρηματα πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. February 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καλημέρα! επειδή κι εγώ είμαι στην συγκεκριμένη αναζήτηση smartphone έχω κατασταλάξει στο j5 με μοναδικό μειονέκτημα τα 8gb rom. Ίσως το p8 lite αλλα με χαλαει που δεν μπορώ να εχω και micro sd port. Άσε που παρακολουθησα κι ενα βιντεο στο youtube και το j5 πηγαινε σφαιρα. Δύσκολη η επιλογη dual σε αυτα τα χρηματα πάντως! Καλησπερα!εχεις καποιο λινκ για το j5?8g ειναι πολυ λιγα παντως!το p8 τι παραπανω εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_gr Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7184&idPhone2=7201 Speed test: Edited February 15, 2016 by blue_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts