Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

HTC u11 αυτοματο

34584576464_a840ed4447_c.jpgIMAG0269 by xristos zerzis, on Flickr

Εξαιρετικό το HTC 11!!θελουμε περισσότερα νυχτερινά και με χαμηλότερο φωτισμό.

Htc 10 auto

34588039184_96f90f3727_c.jpg2017-06-20_08-53-55 by Guardian, on Flickr

HTC 10 Black leather Power

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλα αυτά που αναφέρεις έχουν χειρότερη

Κάμερα από το nexus 6p και ειδικά στα πρόσωπα!!!

Δεν ξέρω μόνο το s8 τι κάνει στα πρόσωπα!!

Για προσωπογραφίες παίρνουμε τα κινητά; Όχι για να ξέρω δηλαδή..

Όχι εγώ τα παίρνω για να βγάζω ας πούμε δέντρα και χωράφια κάθε μέρα και όχι τα παιδιά μου!!!!

Εμένα τουλάχιστον κατά 99%αυτο με ενδιαφέρει να βγάζει πιο καλά πρόσωπα !!την οικογένεια μου δηλαδή και όχι δεντρά!!!!

Όχι εγώ τα παίρνω για να βγάζω ας πούμε δέντρα και χωράφια κάθε μέρα και όχι τα παιδιά μου!!!!

Εμένα τουλάχιστον κατά 99%αυτο με ενδιαφέρει να βγάζει πιο καλά πρόσωπα !!την οικογένεια μου δηλαδή και όχι δεντρά!!!!

Ακριβώς!!!....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Προσωπικα ναι. Το κινητο το χω για τις γρηγορες φωτογραφιες που θα βγαλω τη παρεα μου. Αν ειναι να βγαλω τοπια προλαβαινω να βγαλω και την μηχανη.

Κατα τα αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ενδιαφεροντα οποτε και καταληγουμε σε διαφορετικες επιλογες. ;)

Edited by Antretng

Προσωπικα ναι. Το κινητο το χω για τις γρηγορες φωτογραφιες που θα βγαλω τη παρεα μου. Αν ειναι να βγαλω τοπια προλαβαινω να βγαλω και την μηχανη.

Κατα τα αλλα ο καθενας εχει διαφορετικα ενδιαφεροντα οποτε και καταληγουμε σε διαφορετικες επιλογες. ;)

Ακριβώς,τι χρήση κάνει ο καθένας είπες την πιο σωστή κουβέντα,τελείως υποκειμενικό θέμα.

Ακριβώς,τι χρήση κάνει ο καθένας είπες την πιο σωστή κουβέντα,τελείως υποκειμενικό θέμα.

το θεμα ειναι πιο βγαζει καλυτερες φωτογραφιες παντου σε ολα τα σεναρια.Ασχετως της χρησης καθενος, ειναι μειον οταν δεν βγαζει καλα τα προσωπα...οπως επισης ειναι μειον οταν βγαζει μονο καλα τα προσωπα.

το θεμα ειναι πιο βγαζει καλυτερες φωτογραφιες παντου σε ολα τα σεναρια.Ασχετως της χρησης καθενος, ειναι μειον οταν δεν βγαζει καλα τα προσωπα...οπως επισης ειναι μειον οταν βγαζει μονο καλα τα προσωπα.

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς με αυτά,αλλά το να μου λες ότι το nexus 6p είναι καλύτερο από lg g5,lg g6.s7,htc 10,p10 επειδή βγάζει καλύτερα τα πρόσωπα είναι λίγο υπερβολικό,εκτός και αν θεωρείς ότι είναι γενικά σαν κάμερα καλύτερο από τα παραπάνω,που και πάλι το θεωρώ λίγο υπερβολικό :P

Μα ακριβώς αυτό λέω είναι κορυφαίο και στα δύο αλλά πιο πολύ στα πρόσωπα!!!

Εμένα αυτό με ενδιαφέρει κατά 99% όπως έγραψα και για μένα τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερη κάμερα!!!

Τι να τα κάνω τα τοπία όταν τα πρόσωπα μου τα βγάζει χαλιά;;

Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς με αυτά,αλλά το να μου λες ότι το nexus 6p είναι καλύτερο από lg g5,lg g6.s7,htc 10,p10 επειδή βγάζει καλύτερα τα πρόσωπα είναι λίγο υπερβολικό,εκτός και αν θεωρείς ότι είναι γενικά σαν κάμερα καλύτερο από τα παραπάνω,που και πάλι το θεωρώ λίγο υπερβολικό :P

απ'ολα αυτα τα κινητα που αναφερονται το νεξους εχει χειροτερη καμερα...γνωμη μου παντα.Κανεις δεν τεσταρει κινητα μονο σε προσωπα...ουτε μονο σε τοπια.

Τεσταρει την συνολικη αποδοση της καμερας σε ενα πληθος διαφορετικων σεναριων.

Edited by xzft5444

Μα ακριβώς αυτό λέω είναι κορυφαίο και στα δύο αλλά πιο πολύ στα πρόσωπα!!!

Εμένα αυτό με ενδιαφέρει κατά 99% όπως έγραψα και για μένα τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερη κάμερα!!!

Τι να τα κάνω τα τοπία όταν τα πρόσωπα μου τα βγάζει χαλιά;;

E αυτό λέω,εσένα,οπότε είναι τελείως υποκειμενικό,εγώ π.χ απεχθάνομαι το HDR+ που έχουν εκθειάσει αρκετοί,δίνει μια τελείως ψεύτικη χροιά στις φωτογραφίες και μια πρασινίλα στις νυχτερινές,αλλοιώνει τα χρώματα κλπ Το θέμα είναι βλέπεις τα ελαττώματα της κάθε κάμερας το 950xl έχει π.χ τα θέματα του όπως είναι το πρόβλημα στην εστίαση το βράδυ,μια κιτρινίλα που βγάζει κάτω από έντονο φως,και το hdr που αλλοιώνει την πραγματικότητα όμως σε λεπτομέρεια δεν παίζεται.Προσωπικά θεωρώ το huawei nexus 6p εκ των κορυφαίων όταν βγήκε αλλά όχι πλέον.

απ'ολα αυτα τα κινητα που αναφερονται το νεξους εχει χειροτερη καμερα...γνωμη μου παντα.

Ούτε για πλάκα όμως!!

Δικιά γνώμη πάντως!!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

E αυτό λέω,εσένα,οπότε είναι τελείως υποκειμενικό,εγώ π.χ απεχθάνομαι το HDR+ που έχουν εκθειάσει αρκετοί,δίνει μια τελείως ψεύτικη χροιά στις φωτογραφίες και μια πρασινίλα στις νυχτερινές,αλλοιώνει τα χρώματα κλπ Το θέμα είναι βλέπεις τα ελαττώματα της κάθε κάμερας το 950xl έχει π.χ τα θέματα του όπως είναι το πρόβλημα στην εστίαση το βράδυ,μια κιτρινίλα που βγάζει κάτω από έντονο φως,και το hdr που αλλοιώνει την πραγματικότητα όμως σε λεπτομέρεια δεν παίζεται.Προσωπικά θεωρώ το huawei nexus 6p εκ των κορυφαίων όταν βγήκε αλλά όχι πλέον.

Τα ξέρω τα ελαττώματα του και προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ το hdr+ τι να κάνουμε!!!!

Και για να συμφωνήσω με αυτά που λες πες μου πιο τηλέφωνο από αυτά που αναφέρεις βγάζει καλύτερα τα πρόσωπα από το nexus 6p???

Να πάρτε μια φατσούλα εδώ !!!!,

35301827481_d6f9e66ed9_c.jpgIMG_20170620_162905 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

Εχουμε μια κάμερα για να αποτυπώσει τις στιγμές. Τις αυθόρμητες. Και αυθόρμητες περιλαμβάνουν κατά βάση πρόσωπα.

Δεν κατεβαίνουμε σε διαγωνισμό φωτογραφίας.

Προσωπικά πάντα και τη διαφορά στην ποιότητα τη βλέπω πρωτίστως στα πορτραίτα. Το κάτι διαφορετικό και λιγότερο λεπτομερές στο τοπίο στο ψύρισμα λίγο φαίνεται αρα και δεν με νοιάζει. Τα σκοτάδια είναι ένα μέτρο σύγκρισης για το τι ψάρια πιάνει μια κάμερα, αλλά δεν είναι για να κρατήσω καμιά ανάμνηση. Οπως έχουμε ξαναπεί μπορεί ο τίτλος του τόπικ να ζητά το καλύτερο, αλλά για εμάς "τους λίγους" το καλύτερο το δίνει η google....

35301827481_d6f9e66ed9_c.jpgIMG_20170620_162905 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Φάτσα μεγάλη....

Ελλείψη προσώπων αυτό είναι που θέλουμε εμείς...

Από αύριο και γω στο club του nexus...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τζαμπα το συζητατε, ο καθενας εχει άλλη αναγκη.

Αλλος εχει παιδακια και θελει γρηγορο κλειστρο κλπ και άλλος βγαζει τα παιδακια του, άλλος θελει καλο dynamic range, άλλος θελει manual controls, άλλος θελει oversaturation και φαντεζι χρωματα κλπ

Με εντυπωσιαζε παρα πολυ η λεπτομερεια στα προσωπα των Nexus αλλα για παιδακια ΔΕΝ εκανε με το shutter lag που ειχε.

Από τα ως τώρα δείγματα, ο ιδανικότερος (πλην της τιμής βέβαια) συνδυασμός είναι το U11. Και μάλλον ψιλο"απογοήτευση" (για τα προσδοκώμενα πάντα) το 1+5 από τα νέα... Edited by babill2004

Τζαμπα το συζητατε, ο καθενας εχει άλλη αναγκη.

Αλλος εχει παιδακια και θελει γρηγορο κλειστρο κλπ και άλλος βγαζει τα παιδακια του, άλλος θελει καλο dynamic range, άλλος θελει manual controls, άλλος θελει oversaturation και φαντεζι χρωματα κλπ

Με εντυπωσιαζε παρα πολυ η λεπτομερεια στα προσωπα των Nexus αλλα για παιδακια ΔΕΝ εκανε με το shutter lag που ειχε.

σύμφωνο με αυτα που λες !!αλλα δεν εχει κανενα shutter lag το nexus 6p!!([πιθανων να ειχε αλλα δεν εχει πλεον!!!!)

και το κλειστρο του δεν ειναι καθολου αργο !!!!

καλο το manual δεν λεω αλλα πραγματικα οταν εχω τετοια αποτελεσματα στο αυτοματο !!απλα δεν με ενδιαφερει το manual!!;)

Με την πειραγμενη εφαρμογή Google camera, η απόκριση στο πάτημα είναι ακαριαία με μηδενικό lag

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Με την πειραγμενη εφαρμογή Google camera, η απόκριση στο πάτημα είναι ακαριαία με μηδενικό lag

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Αν το εφτιαξε μετα η κοινοτητα δεν ξερω, οταν το ειχα ηταν απλα αχρηστο.

Και για να μιλας για πειραγμενο, φανταζομαι ακομα το στοκ τα ιδια χαλια θα εχει

Αν το εφτιαξε μετα η κοινοτητα δεν ξερω, οταν το ειχα ηταν απλα αχρηστο.

Και για να μιλας για πειραγμενο, φανταζομαι ακομα το στοκ τα ιδια χαλια θα εχει

η δεν διαβαζεις η απλα δεν θελεις να δεις τι σου γραφω δεν εχει lag η καμερα!!!!!!:lol:

η δεν διαβαζεις η απλα δεν θελεις να δεις τι σου γραφω δεν εχει lag η καμερα!!!!!!:lol:

Eγω ξερω τι ειδα με τα ματια μου. Εσυ μπορει να μην καταλαβαινεις καν τι λεω.

για να εχουν βγαλει zero shutter lag mod για το 6p, μαλλον κατι λαθος θα εχει, δεν συμφωνεις;

edit

να που φαινεται και στο παρακατω βιντεο η τεραστια διαφορα

Τες πα, δεν εχει και νοημα. Ας μην το συνεχισουμε

Edited by nikchris

Παλι θα μπουμε σε εναν φαυλο κυκλο 'εμενα μου αρεσει το Hdr+. εγω βγαζω τοπια και θελω τη λεπτομερεια του 950, εγω βγαζω μονο τα παιδια μου και θελω το αστραπιαιο focus του S7"

Παλι θα μπουμε σε εναν φαυλο κυκλο 'εμενα μου αρεσει το Hdr+. εγω βγαζω τοπια και θελω τη λεπτομερεια του 950, εγω βγαζω μονο τα παιδια μου και θελω το αστραπιαιο focus του S7"

Μπήκαμε ήδη :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...