Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο 808 πάντως δεν είναι αργός. Είχα το G4 και τον ξέρω. Σφερα πάει.

Εξαρταται τη συσκευη μαλλον. Στο nexus 5x που ειχα ενω σε καθημερινη χρηση ηταν σφαιρατος, με το που το ζοριζες λιγο ειχε throttling. Χωρια οτι ρουφαγε τη μπαταρια με το καλαμακι.

Edited by Antretng

Ρε Νικο σου χω απαντησει ηδη 3-4 φορες. Δεν ειναι λαθος η εστιαση. Ειναι bokeh. Πηγαινε 10-20 εκατοστα πιο πισω και δεν θα χεις "θεμα". Αλλωστε ανθρωπο δεν θα βγαλεις ποτε απο τοσο κοντα ή και αν βγαλεις δεν θα πεταει το τριχωμα του μπροστα ;)

Εδω βλεπουμε συγκριτικα που λενε αυτο εχει καλυτερο bokeh απο το αλλο αυτο εχει λιγοτερο... απο ποτε λοιπον εγινε μειονεκτημα;

Ρε συ Αντρεα, δε δικαιουμαι να εχω μια αλλη αποψη? Μερικες φορες προτιμω να μην δεχομαι ο,τι λενε οι guru οταν μπορω να το αιτιολογησω. Εφερα και συγκεκριμενο παραδειγμα, με τον πινακα ζωγραφικης. Μπορει καποιοι την ανικανοτητα για καλο focus να την βαφτισαν bokeh, να την πουλησαν και χρυσαφι και να σε βαζουν εσενα να γινεσαι θυμα του μαρκετινγκ των εταιρειων και να πληρωνεις και φακους που δεν εστιαζουν καλα για να λες οτι κανεις καλο bokeh, οκ δεκτο αλλα δεν το επικροτω και δε μου αρεσει. Στην τελικη κατεκρινα μονο μια φωτογραφικα, δεν ειπα οτι δεν το αποδεχομαι σαν εφε, ειπα οτι στη συγκεκριμενη δεν το θεωρω εφε..και επειδη αργησα να απαντησω τα επομενα σχολια που εγιναν με καλυψαν οπως και η φωτο παρακατω:

Και αυτό είναι από το xl

33128255554_14a92fd1f4_c.jpgWP_20170411_09_09_55_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

να αυτο ειναι ενα πολυ ωραιο bokeh

αυτο λεω απλα δεν ειχα χρονο να φτιαχνω φωτο για να το δωσω και με παραδειγμα, εδω οντως ειναι ωραιο bokeh. Αμα το μισο λουλουδι ηταν θολο θα ελεγα οτι ειναι μια θολη, κακα εστιασμενη φωτο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα μικρό συγκριτικό s7 με HTC 10

https://flic.kr/s/aHskV7rs6w

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Finn πως το ειδες εσυ?

εγω τις βλεπω τωρα σε Pc Και μπορω να πω οτι τοσο αυτη με τη θαλσσα οσο και με τον καφε που τις κοιταξα λιγακι, του s7 μου αρεσουν πιο πολυ. Θεωρω οτι εχει και καλυτερη λεπτομερεια, και καλυτερα χρωματα και καλη εστιαση. Δεν ξερω εσεις τι λετε, αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου στα 5 λεπτα που τις ειδα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε συ Αντρεα, δε δικαιουμαι να εχω μια αλλη αποψη? Μερικες φορες προτιμω να μην δεχομαι ο,τι λενε οι guru οταν μπορω να το αιτιολογησω. Εφερα και συγκεκριμενο παραδειγμα, με τον πινακα ζωγραφικης. Μπορει καποιοι την ανικανοτητα για καλο focus να την βαφτισαν bokeh, να την πουλησαν και χρυσαφι και να σε βαζουν εσενα να γινεσαι θυμα του μαρκετινγκ των εταιρειων και να πληρωνεις και φακους που δεν εστιαζουν καλα για να λες οτι κανεις καλο bokeh, οκ δεκτο αλλα δεν το επικροτω και δε μου αρεσει. Στην τελικη κατεκρινα μονο μια φωτογραφικα, δεν ειπα οτι δεν το αποδεχομαι σαν εφε, ειπα οτι στη συγκεκριμενη δεν το θεωρω εφε..και επειδη αργησα να απαντησω τα επομενα σχολια που εγιναν με καλυψαν οπως και η φωτο παρακατω:

Θυμα μαρκετινγκ; Κατσε ρε αδερφε γιατι τα λες λιγο αναποδα.

Ουτε ενοχληθηκα απο τυχον καλα λογια που παιρνει η αγορα ενος αλλου ανθρωπου ουτε ειμαι fan καποιας εταιρειες ουτε χρησιμοποιω το κινητο μου αντι φωτογραφικης. Ισα ισα το οτι εχουν κανει οι samsungoapple το κοσμο να σκαει 700αρες καθε χρονο γιατι εχει πιστεψει οτι το κινητο φτανει φωτογραφικη μηχανη και οτι μπορεις να το χρησιμοποιεις για να αποτυπωσεις εξισου καλα τις αναμνησεις απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης σου... ε ναι αυτο ειναι μαρκετινγκ. :)

Οσον αφορα το θολωμα (γιατι ειναι πολυ μικρο για να το πεις bokeh) δεν ειναι θεμα διαφωνιας γιατι λες οτι δεν κανει καλο focus που δεν ισχυει... απλα εκανε "bokeh". Δεν σου αρεσει; Τραβα λιγα εκατοστα πιο περα και εξαφανιστηκε. Ποσο δυσκολο ειναι αυτο; Δεν τιθεται θεμα γουστου οταν πολυ ευκολα μπορεις να το αποφυγεις. Αντιθετα καλο ειναι να χεις την δυνατοτητα.

Edited by Antretng

Θυμα μαρκετινγκ; Κατσε ρε αδερφε γιατι τα λες λιγο αναποδα.

Ουτε ενοχληθηκα απο τυχον καλα λογια που παιρνει η αγορα ενος αλλου ανθρωπου ουτε ειμαι fan καποιας εταιρειες ουτε χρησιμοποιω το κινητο μου αντι φωτογραφικης. Ισα ισα το οτι εχουν κανει οι samsungoapple το κοσμο να πιστεψει οτι το κινητο φτανει φωτογραφικη μηχανη και μπορεις να το χρησιμοποιεις για να αποτυπωσεις εξισου καλα τις αναμνησεις απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης σου... ε ναι αυτο ειναι μαρκετινγκ. :)

Οσον αφορα το θολωμα (γιατι ειναι πολυ μικρο για να το πεις bokeh) θεωρω οτι δεν αξιζει διαφωνιας. Δεν σου αρεσει; Τραβα λιγα εκατοστα πιο περα και εξαφανιστηκε. Ποσο δυσκολο ειναι αυτο; Δεν τιθεται θεμα γουστου οταν πολυ ευκολα μπορεις να το αποφυγεις. Αντιθετα καλο ειναι να χεις την δυνατοτητα. Αλλωστε εσυ σχολιασες αρνητικα... οχι εγω :)

καταρχας εχουν γινει 10 ποστ για το θεμα και παραθετεις μονο το δικο μου, οταν εχουν μπει αλλες φωτο και σχολια και δε συμφωνουν με αυτα που λες.

2ον, το οτι μπορεις να βγαλεις μια καλη φωτογραφια με το κινητο ειναι γεγονος, και ειναι θετικο γιατι δε χρειαζεται να κουβαλας ψηφιακη μαζι. Εξαλλου στους 10 που γνωριζω οι 9 εχουν ψηφιακη των 100-200 ευρω το πολυ και νομιζουν οτι εχουν παρει dslr, θεωρωντας οτι ειναι πανακριβες. Οταν το κινητο λοιπον βγαζει ισαξιες φωτο, μου αρκει για την καθημερινοτητα. Για τις σημαντικοτερες στιγμες ομως, που το ειδες? Εκτος αν ειδες καναν γαμο και καμια βαφτιση να καλυπτονται με κινητο. ΠΡοσωπικα δεν εχω δει, αλλα το παιδι μου μες το σπιτι με το κινητο το βγαζω και στην εκτυπωση βγαινει μια χαρα, μου αρκει απο τη στιγμη που φαινεται οπως ειναι πραγματικα. Το κερδος που θα ειχα κουβαλωντας κανα νταμαρι slr σε σχεση με τον κοπο, με το χασιμο στιγμιοτυπων και με το κοστος κτησης κτλ, ειναι ελαχιστο.

Οσο για το θολωμα, ειπα οτι αυτη η φωτο δε μου αρεσε, δεν κρινω αν το κινητο μπορει ή δε μπορει να βγαλει εστιασμενη φωτογραφια, γιατι εχει κολλησει το μυαλο σου με τα λιγα εκατοστα πιο περα? ΚΡινουμε ΑΥΤΗ τη φωτογραφια, αυτο δε καταλαβαινεις απο το πρωι και το ξανα συζηταμε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καταρχας εχουν γινει 10 ποστ για το θεμα και παραθετεις μονο το δικο μου, οταν εχουν μπει αλλες φωτο και σχολια και δε συμφωνουν με αυτα που λες.

2ον, το οτι μπορεις να βγαλεις μια καλη φωτογραφια με το κινητο ειναι γεγονος, και ειναι θετικο γιατι δε χρειαζεται να κουβαλας ψηφιακη μαζι. Εξαλλου στους 10 που γνωριζω οι 9 εχουν ψηφιακη των 100-200 ευρω το πολυ και νομιζουν οτι εχουν παρει dslr, θεωρωντας οτι ειναι πανακριβες. Οταν το κινητο λοιπον βγαζει ισαξιες φωτο, μου αρκει για την καθημερινοτητα. Για τις σημαντικοτερες στιγμες ομως, που το ειδες? Εκτος αν ειδες καναν γαμο και καμια βαφτιση να καλυπτονται με κινητο. ΠΡοσωπικα δεν εχω δει, αλλα το παιδι μου μες το σπιτι με το κινητο το βγαζω και στην εκτυπωση βγαινει μια χαρα, μου αρκει απο τη στιγμη που φαινεται οπως ειναι πραγματικα. Το κερδος που θα ειχα κουβαλωντας κανα νταμαρι slr σε σχεση με τον κοπο, με το χασιμο στιγμιοτυπων και με το κοστος κτησης κτλ, ειναι ελαχιστο.

Οσο για το θολωμα, ειπα οτι αυτη η φωτο δε μου αρεσε, δεν κρινω αν το κινητο μπορει ή δε μπορει να βγαλει εστιασμενη φωτογραφια, γιατι εχει κολλησει το μυαλο σου με τα λιγα εκατοστα πιο περα? ΚΡινουμε ΑΥΤΗ τη φωτογραφια, αυτο δε καταλαβαινεις απο το πρωι και το ξανα συζηταμε.

Νικο ποσες φωτογραφικες εχεις και το λες αυτο με τοση σιγουρια; Μην μου θυμιζεις το παλικαρακι που μου πε να κανω περα γιατι εχει s7... ελεος.

Δευτερον εσυ με εκανες quote, εσυ με βαπτισες θυμα του μαρκετινγκ... ε σε σενα και γω λοιπον απανταω.

Τριτον δεν λεγεται λαθος focus αλλα shallow depth. Τελειως διαφορετικα πραγματα. Ε σε αυτη τη φωτογραφια η εστιαση εγινε σωστα, απλα ειναι μικρο το ευρος του. Οποτε τι θες να σου πω;

Edited by Antretng

Νικο ποσες φωτογραφικες εχεις και το λες αυτο με τοση σιγουρια;

Δευτερον εσυ με εκανες quote, εσυ με βαπτισες θυμα του μαρκετινγκ... ε σε σενα και γω λοιπον απανταω.

Τριτον δεν λεγεται λαθος focus αλλα shallow depth. Τελειως διαφορετικα πραγματα. Η εστιαση εγινε σωστα, απλα ειναι μικρο το ευρος του.

δηλαδη το "ρε Νικο" που εγγραφες και εκανα quote σε ποιον πηγαινε?

Οσο για το θυμα του μαρκετινγκ, εννοω γενικα ολο αυτο που περιγραφες οτι γινεται με τους φακους για bokeh, δεν το λεω προσωπικα σε σενα. Τριτον, και ενας καταμαυρος πινακας μπορει να λεγεται αφηρημενη τεχνη, εγω παλι μαυρο χαλι θα τον εβλεπα. Αν δεν το δεχεσαι δε σημαινει οτι εισαι λαθος εσυ, αλλα μπορει να μην ειμαι ουτε και εγω...και απο τα παραπανω σχολια που σε πολλους δεν αρεσε, αυτο σου εξηγω, οτι οπως και να το λες, στα ματια αρκετων ειναι μια κακα εστιασμενη φωτο. Αλλος μπορει να την πληρωσει και για τεχνη, ο.κ.

Το bokeh υπαρχει απο τοτε που ανακαλυφθηκε η φωτογραφια... πολυ πριν βγουν smartphones με καμερα. Τωρα για ποιο μαρκετινγκ μιλας δεν ξερω... και αυτα τα λεμε ανθρωποι που ξοδευουμε (βαζω και μενα μεσα) 100δες ευρω καθε χρονο για να χει λιγο καλυτερο sharpness η καμερα ή 1ms πιο γρηγορο ανοιγμα μια εφαρμογη..

Αφου εσυ λες οτι εγινε κακη εστιαση ε σε σενα απαντω. Οπως και σε ενα ακομα φιλο. Σε ποιον ηθελες να απαντησω; Η εστιαση εγινε σωστα, ισως προτιμουσατε μεγαλυτερο βαθος. Ε αυτο ειναι κατι που το παντρευεσαι στα κινητα... δεν στενευει το διαφραγμα. Αλλα με ελαχιστα εκατοστα πιο περα το εξαφανισες.

για νε πετυχεισ σωστο bokeh ...πρεπει το In-focus αντικειμενο με το background να υπαρχει καποια αποσταση μεταξυ τους (και αρκετη θα ελεγα).

Στη φωτο με τον γατο δεν υπαρχει καποιου ειδους bokeh, αλλα δεν υπαρχει και κακη εστιαση.

Το οποιο θολωμα βλεπετε ειναι σημεια που βρισκονται πιο κοντα στον φακο απ'οτι το σημειο εστιασης.

για νε πετυχεισ σωστο bokeh ...πρεπει το In-focus αντικειμενο με το background να υπαρχει καποια αποσταση μεταξυ τους (και αρκετη θα ελεγα).

Στη φωτο με τον γατο δεν υπαρχει καποιου ειδους bokeh, αλλα δεν υπαρχει και κακη εστιαση.

Το οποιο θολωμα βλεπετε ειναι σημεια που βρισκονται πιο κοντα στον φακο απ'οτι το σημειο εστιασης.

Ακριβως αυτο. :)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κατι ακομα, οσο πιο μεγαλους αισθητηρες και φωτεινοτερο φακο βαζουν στα κινητα τοσο μικροτερο depth of field θα εχει η εστιαση. Τι να κανουμε;

Ετσι ειναι η ρημαδα η ζωη :p Αν θες να χεις πληρη ελεγχο σε αυτο πας σε φωτογραφικη που σε αντιθεση με τα κινητα μπορεις να στενευεις το διαφραγμα.

ενταξει, με αλλα λογα να αγαπιομαστε. Τι λεω εγω που τωρα συμφωνει και ο Αντρεας? Λεω οτι δε μου αρεσει η φωτο.Και ειπα επισης οτι συμφωνω με τα αλλα παιδια που δειχνουν τον ορισμο του bokeh, δηλαδη αυτο:

Και αυτό είναι από το xl

33128255554_14a92fd1f4_c.jpgWP_20170411_09_09_55_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Οκ ειπα δεν μαρεσει οπως εχει εστιασει, εσυ φιλε erasmus λες οτι απλα θολωνει λογω αποστασης αλλα δεν ειναι bokeh Με την εννοια οτι δεν ειναι καλλιτεχνικη, και συμφωνω. Ο αντρεας επιμενει και μου βαζει και λινκ με το τι ειναι bokeh. Αν δεν μπορουμε να συννεονοηθουμε δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε. Αντρεα φιλε, νομιζω οτι δεν ηθελες να καταλαβεις τι λεω και επεμενες με το bokeh υπερβολικα. Ακομα και ο erasmus με καταλαβε. Μπορει να λεω οτι δεν εχει εστιασει καλα, οκ δεν το θετω ισως απολυτως σωστα αλλα καταλαβε τι εννοω.

Ρε παλιοσειρα με κουρασες. Δεν σε ειχα για τοσο flamer. :)

Πριν λιγα ποστ δεν ελεγες οτι δεν εχει γινει καλη εστιαση; Και τι ο Αντρεας και ο Αντρεας; Δικαστηριο εχουμε και ψαχνουμε το δικιο μας στους αλλους;

Cool αδερφε μου. :)

Edited by Antretng

ζητω συγγνωμη απο τα μελη του φορουμ αλλα θα παραθεσω τα μηνυματα για να ληξει εδω το θεμα απο εμενα και ας βγαλει ο καθε ενας τα συμπερασματα του αν και κατεληξε προσωπικο, ομως πρεπει να καταληγουμε καπου εστω και υπεραναλυοντας ολο αυτο (οπως το bokeh εδω).

Πραγματικα με εντυπωσιασε. Δεν εχω ξαναδει τετοιο bokeh σε κινητο. Και την εψαξα σπιθαμη προς σπιθαμη να δω αν ειναι ενισχυμενο artificially αλλα δεν καταλαβα κατι (που και να ηταν παλι εντυπωσιακο ειναι).

τι να σου, προσωπικα δε με απασχολει η επιτυχια στο θολωμα. Το μονο ευκολα πραγμα ειναι να θολωσεις μια φωτο μετα. το θεμα ειναι να την βγαζεις καθαρη και σωστα εστιασμενη. Τωρα αν εσεις το βλεπετε εφε, παω πασο.

Καπως ετσι...Παρολα αυτα εφοσον οι φιλοι το θεωρουν πλεονεκτημα, το δεχομαι, αλλα προσωπικα δε μου αρεσε.. και ειναι γνωστο οτι οι φωτογραφιες του finn ειναι αξεπεραστες. Ομως στο συγκεκριμενο θεμα θεωρω οτι ειναι μια ανεστιαστη φωτογραφια.

Δεν συνεχιζω την κουβεντα γιατι το εξανλτησαμε παιδες. ολα καλα, και το Μ10 καλυτερο.

Λιγα εκατοστα πιο περα να πας και δεν θα χει θολωμα ;) Νιωθω οτι γινεστε λιγο αδικοι για κατι που κανονικα ειναι προτερημα. Δεν σου αρεσει; Πηγαινε 10-20 εκατοστα πιο περα και θα μειωθει/εξαφανιστει. Σου χαλαει το καδρο αυτο η τοσο μικρη διαφορα; Οκ κανε ελαχιστο ψηφιακο ζουμ μα για τοσο λιγο δεν θα χαλασει την ποιοτητα της εικονας.

Και αλλο το θολωμα απο camera shake ή noise reduction που ειναι θολα τα παντα ολα (οποτε και το θεμα σου) και αλλο το bokeh που απομονωνεις το θεμα σου. Σε portraits και Macro ειναι must! Ξερεις ποσα λεφτα σκαει ο κοσμος για prime lenses και μεγαλους αισθητηρες για να εχει οσο το δυνατον πιο καλο bokeh?

βρε δε διαφωνουμε σε αυτο, αλλα εδω μιλαμε για εστιαση που κραζουμε πολλες φορες κινητα οτι εχουν εστιασει λαθος ή μετρια. Προσωπικα ειπα οτι εστω και αν ειναι εφε, το να βγαλω ενα αντικειμενο, που ειναι θολο τοσο το φοντο οσο και το 80% του αντικειμενου που εχω ως θεμα, δεν το βλεπω ως τεχνη αλλα ως κακη εστιαση. Τωρα αν αρεσει ειναι αλλο. Και κατι πινακες γλειψιματα αρεσουν ως αφηρημενη τεχνη και λοιπες αφηρημαδες και δινουν ενα σκασμο λεφτα, αλλα δε σημαινει οτι ειναι ωραιοι.

Απο εκει και περα δεχομαστε αυτο που λετε αλλα δεν το αποδεχομαστε. :p

Ρε Νικο σου χω απαντησει ηδη 3-4 φορες. Δεν ειναι λαθος η εστιαση. Ειναι bokeh. Πηγαινε 10-20 εκατοστα πιο πισω και δεν θα χεις "θεμα". Αλλωστε ανθρωπο δεν θα βγαλεις ποτε απο τοσο κοντα ή και αν βγαλεις δεν θα πεταει το τριχωμα του μπροστα ;)

Εδω βλεπουμε συγκριτικα που λενε αυτο εχει καλυτερο bokeh απο το αλλο αυτο εχει λιγοτερο... απο ποτε λοιπον εγινε μειονεκτημα;

Ρε μανια με το Bokeh :p Διαβαστε εδω οσοι δεν γνωριζετε τι ειναι. https://photographylife.com/what-is-bokeh/ Αν και θα δειτε οτι εμεις το λεμε λιγο ατυπα Bokeh. ;)

Δεν ειναι κατι καινουργιο και ολες οι καμερες το εχουν λιγο ως πολυ οταν το θεμα σου ειναι εκτος απο το dof. Απλα οσο πιο κοντα εστιαζεις τοσο μικροτερο γινεται το dof οποτε και τοσο πιο εντονο το "Bokeh". Επιπλεον συνηθως δεν εχουμε κατι τοσο κοντα στο φακο και για αυτο δεν το συνειδητοποιουμε. Για παραδειγμα στη δευτερη φωτογραφια του DJ Tony δεν θα το καταλαβαινες αν δεν ειχε τη κοκα κολα τοσο κοντα.

Τωρα αν δεν σας αρεσει λιγα εκατοστα διαφορα ειναι η ολη ιστορια στα κινητα ενω στις φωτογραφικες απλα στενευεις το διαφραγμα.

Ρε παλιοσειρα με κουρασες. Δεν σε ειχα για τοσο flamer. :)

Πριν λιγα ποστ δεν ελεγες οτι δεν εχει γινει καλη εστιαση; Και τι ο Αντρεας και ο Αντρεας; Δικαστηριο εχουμε και ψαχνουμε το δικιο μας στους αλλους;

Cool αδερφε μου. :)

αμα εγω ειμαι ο flamer Οκ. Διαβασε πως ξεκινησε η διαφωνια (ειχα γραψει η κουβεντα αλλα εννοω η διαφωνια) που πολυ ηρεμα λεω τι πιστευω, και τσιτωνεις να μου απαντας, οταν ο ιδιος λεω οτι δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε παραπανω, εχω αυτη την αποψη, ειναι και μερικοι ακομα που συμφωνουμε ,και συνεχιζεις με περισσοτερη ενταση.

Στο τελευταιο σου μηνυμα συμφωνεις ακριβως με τον φιλοο οποιος λεει οτι δεν ειναι bokeh, ενω στο 1ο σου ποστ για τη φωτο εχεις γραψει ποσο εχεις εντυπωσιαστει με το τρομερο bokeh

Edited by Nikos_Mpl

Πω ρε Νικο... ελεος. Αν δεν ειναι flame ενα post με 10 quotes τοτε τι ειναι; Στη τελικη η συζητηση εχει ξεκινησει απο πολυ πιο πισω. Μη κανεις quote οτι θες.

Ειπες σε καποιο μηνυμα οτι δεν ειναι εστιασμενη και σου απαντησα. Μην με βαλεις τωρα να το ψαχνω... I am too old for this shit. Αλλα ακομα και σε αυτα που εκανες quote τι το επιθετικο ειδες; Ειναι ψεμματα ολα αυτα που εγραψα; Δεν ισχυουν; Για πιο flame μιλας; Ή μηπως εκανα αρνητικη κριτικη στη φωτογραφια και δεν το ξερω; Οπως θες τα λες.

Και σταματα γιατι στο τελος βλεπω να μας κανουν και τους δυο μπανακι :p

Edited by Antretng

Εδώ; 33614540020_8a188dd5d5_k.jpg2017-04-12_10-34-35 by finn2k1, on Flickr

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοπον σε αυτη τη φωτο, συμφωνουμε ολοι οτι

1.δεν υπαρχει bokeh

2.δεν υπαρχει κακη εστιαση

...επισης αμα ειχε κανει tap to focus κατω κατω στο κεντρο, το κεφαλι της γατας θα ειχε βγει ελαφρως θολο

Edited by erasmus92

Λοπον σε αυτη τη φωτο, συμφωνουμε ολοι οτι

1.δεν υπαρχει bokeh

2.δεν υπαρχει κακη εστιαση

σου αρεσει σαν αποτελεσμα? εγω ειπα οτι δε μαρεσει, απλα το μετεφρασα ως κακη εστιαση. Οκ δεν ειναι κακη αλλα δε μαρεσε.

Ο αντρεας ειπε οτι ειναι το καλυτερο bokeh Που εχει δει και ειχε εντυπωσιαστει, αλλα συμφωνει και μαζι σου οτι δεν ειναι bokeh, και αναρωτιεται που διαφωνω εγω.

Σε επομενο μηνυμα ειπα οτι ατυπα το λεμε bokeh. Πραγματικο bokeh ειναι η φωτο που εβαλα με το πιατο και τη μπουμπουνιερα και ας μην ειχε μεγαλο βαθος απο πισω DSC04560-1 . Και μιλησα για τις δυνατοτητες που εχει. Αν εχει τοσο shallow depth φυσικα και εχει δυνατοτητες και ειναι πολυ λογικο να πεις χαριν ευκολιας εχει καλο "bokeh". Γιατι πιανεσαι λοιπον απο τις λεξεις;

Ειπες οτι ειναι ανεστιαστη η φωτογραφια και σου απαντησα... μετα ακολουθησε ολο αυτο που εβαλες. Επειδη ομως κουραστηκα, μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να με αναφερεις τοσο εδω μεσα οσο και με τα pm; Ευχαριστω. Αλλη μερα παλι. Αρκετα για σημερα.

Edited by Antretng

Εντωμεταξυ δεν ηταν αυτη η αρχικη φωτογραφια που παραθεσατε:lol:

Παιδια νταξει τελος..μην κουραζομαστε,πιανεστε απο λεξεις χωρις λογο...

κραταμε οτι το htc 10 εχει τη δυνατοτητα για εκπληκτικα bokeh και παμε παρακατω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Htc 10 auto

33172446474_1c9e16ff33_c.jpgIMAG1419 by Guardian, on Flickr

33172449434_420625086e_c.jpgIMAG1422 by Guardian, on Flickr

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...