Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Η τελευταία έχει μία τάση προς το κίτρινο. Πάντως βλέποντας τα δείγματα δεν μου δίνει την αίσθηση ότι έχει διαφορά στα χρώματα με την stock εφαρμογή.

Γενικά έχουν ανεβεί μερικές φωτογραφίες με λάθος wb και έχει δημιουργηθεί λάθος εντύπωση. Υπάρχουν και πολλά συγκριτικά στο internet για να δει κάποιος τι ισχύει σε σχέση και με άλλες συσκευές. Στις περισσότερες περιστάσεις τα χρώματα είναι σωστά. Έχω αρκετά δείγματα στον λογαριασμό μου.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό, το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ πάντως...:)

Νάξος, LG V10 manual...

29838051545_976d0d39c6_c.jpg20160822_004416 by Dimitris Karachalios, on Flickr

Illusionary profit !

Τα ανεβάζω αν είναι στο Flickr και δείχνω μετά link

20160921_192059

505weq

κλασσικη περιπτωση λερωμενου φακου στο αιφον...δε βλεπω αλλη εξηγηση.

Και τους δύο τους καθάρισα πριν βγάλω φωτογραφίες. Αύριο θα βγάλω ξανά και θα βγάλω και με του iPhone 6 να δω εκεί την διαφορά μεταξύ τους. Μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα του iPhone 7

Και τους δύο τους καθάρισα πριν βγάλω φωτογραφίες. Αύριο θα βγάλω ξανά και θα βγάλω και με του iPhone 6 να δω εκεί την διαφορά μεταξύ τους. Μου έκανε εντύπωση το αποτέλεσμα του iPhone 7

Τι εντύπωση δηλαδή φιλε?

Η αλήθεια είναι ότι οσα συγκριτικά εχω δει φαίνεται ακομα να υστερει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Περίμενα καλύτερα πράγματα.

Edited by marios_ch

Η τελευταία έχει μία τάση προς το κίτρινο. Πάντως βλέποντας τα δείγματα δεν μου δίνει την αίσθηση ότι έχει διαφορά στα χρώματα με την stock εφαρμογή.

Γενικά έχουν ανεβεί μερικές φωτογραφίες με λάθος wb και έχει δημιουργηθεί λάθος εντύπωση. Υπάρχουν και πολλά συγκριτικά στο internet για να δει κάποιος τι ισχύει σε σχέση και με άλλες συσκευές. Στις περισσότερες περιστάσεις τα χρώματα είναι σωστά. Έχω αρκετά δείγματα στον λογαριασμό μου.

Υπάρχει ένα θεματάκι με το WB στο αυτόματο,τίποτα παραπάνω,με manual ρύθμιση του wb όλα καλά,ήδη νομίζω με την τελευταία αναβάθμιση έχει βελτιωθεί λίγο το θέμα.

Edited by Giwrgos_Gk

Όσες αναβαθμίσεις έχουν βγει δεν έχω δει καμία διαφορά στα χρώματα. Ούτε προς το χειρότερο αλλά ούτε και προς το καλύτερο. Χάνει κάποιες φορές το wb ανάλογα με τον τρόπο που χτυπάει ο ήλιος, αλλά αυτό αφορά πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις και δεν είναι κάτι τραγικό. Γενικά από διάφορα συγκριτικά που έχω δει και στο internet ειδικά στις ημερήσιες το 950 έχει την καλύτερη ισορροπία τόσο στα χρώματα όσο και στην έκθεση και το dynamic range.

Όσες αναβαθμίσεις έχουν βγει δεν έχω δει καμία διαφορά στα χρώματα. Ούτε προς το χειρότερο αλλά ούτε και προς το καλύτερο. Χάνει κάποιες φορές το wb ανάλογα με τον τρόπο που χτυπάει ο ήλιος, αλλά αυτό αφορά πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις και δεν είναι κάτι τραγικό. Γενικά από διάφορα συγκριτικά που έχω δει και στο internet ειδικά στις ημερήσιες το 950 έχει την καλύτερη ισορροπία τόσο στα χρώματα όσο και στην έκθεση και το dynamic range.

Έχω το XL εγώ αλλά φαντάζομαι δεν υπάρχει διαφορά..

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό, το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ πάντως...:)

Νάξος, LG V10 manual...

29838051545_976d0d39c6_c.jpg20160822_004416 by Dimitris Karachalios, on Flickr

πολυ ωραια///

γραμμικη

Εχει καποια επεξεργασια sgarpening etc?

Lumia 950 auto

29215927694_0380ddba96_c.jpglu5 by foxy4270, on Flickr

LG G4 auto

29215936114_3d34a2b89c_c.jpglg5 by foxy4270, on Flickr

Ασε μας ρε Microsoft...σχολησου με τους υπολογιατες λεω γω καλυτερα :p

Τι εντύπωση δηλαδή φιλε?

Η αλήθεια είναι ότι οσα συγκριτικά εχω δει φαίνεται ακομα να υστερει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Περίμενα καλύτερα πράγματα.

Ότι υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό το ξέρω φίλε. Δεν περίμενα και τέτοιο χάλι όμως. Ακόμα και με το iPhone 6 που συγκρινα στην κάμερα το 7 ούτε εκεί είδα βελτίωση.

πολυ ωραια///

γραμμικη

Εχει καποια επεξεργασια sgarpening etc?

Καλημέρα,

όχι δεν έχει γίνει επεξεργασία, φαίνεται και στο exif...

μ αρέσουν τα ζεστά χρώματα του V10 στις low light φωτο.

Illusionary profit !

Πραγματικά προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη φωτογραφία. Οσο και αν είμαι αντίθετος με τα iphones γενικά, κάτι δεν πάει καλά...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ποιος με Lumia 950 μπορεί να τραβήξει την ίδια στιγμή με την μαμά κάμερα και την proshot σε HDR auto να δούμε αν αξίζει να αγοράσουμε την εφαρμογή;

Sent from Lumia 950xl and mTalk

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καλημερες . τρεις χθεσινες φωτογραφιες σε σκοταδια μπαρ..ολα αυτοματα

29804707186_38f1294e8b_c.jpgrainy window night 2 by V.R, on Flickr

29804697606_3e73421776_c.jpgrainy window night by V.R, on Flickr

τοποθετηση προιοντος...

29727040622_d605e1f186_c.jpgHeineken night by V.R, on Flickr

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Επειδή δεν είχα κάτι πρόσφατο και αξιόλογο είπα να πρωτοτυπήσω....

Street cat, με cojones....

Η μόνη ζεν (?) γάτα που έρχεται και παίζει με τον σκύλο μου...

LG V10, auto

29850891775_8d830afc9d_b.jpgstreet cat by P. V., on Flickr

29737678202_7e542f06ac_c.jpgstreet cat 2 by P. V., on Flickr

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Πραγματικά προκαλεί εντύπωση η συγκεκριμένη φωτογραφία. Οσο και αν είμαι αντίθετος με τα iphones γενικά, κάτι δεν πάει καλά...

Αν προλάβω τον αδερφό μου σήμερα το απόγευμα σπίτι θα βγάλω ξανά..αλλιώς αύριο σίγουρα. Θα βγάλω όμως και άλλες 2-3 διαφορετικές να δω πως θα βγουν

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...