Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το (δικαιολογημένο εν μέρη) αποκλεισμό φωτογράφισης παιδιών, κανείς πια εδώ μέσα δεν τραβάει ούτε ενήλικα πρόσωπα. Ετσι το νήμα ουσιαστικά έχει μετονομαστεί ποιο κινητό βγάζει καλύτερα φωτογραφίες τοπίων. Προσωπικά αυτά, τα έχω σε δεύτερη προτεραιότητα.

Πάλι καλά που με φίλους κατόχους διαφορετικών από μένα κινητών ανταλάσσουμε πορτραίτα και ενημερωνόμαστε πιο σφαιρικά.

Πριν την οποιαδήποτε απόφαση αγοράς, δείτε και μερικά δείγματα εκτός μακρινών τοπίων πριν αιφνιδιαστείτε...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

29169155996_f1dc25ba51_k.jpgAncient agora Athens Greece by Joch Vaalan, on Flickr

Oneplus 3 HDR on.

Θα μπορούσε να αποδώσει τον ουρανό καλύτερα. Χωρίς υπερβολές κάπως έτσι η και περισσότερο αν προτιμάς.

Επειδή όμως πιάνει καλά το έδαφος απ όσο μπορώ να δω από το κινητο, μπορείς να φτιάχνεις τον ουρανό στο snapSeed.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160824/76527985327ac35fe3a665d96ce810e7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

To V10 δε σε καλυψε?

Lumia 950 auto

28578052774_e96dd9396e_c.jpgWP_20160824_15_32_03_Pro by foxy4270, on Flickr

Aπό τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι ανώτερη η κάμερα του 950xl από του v10 αρκετά θα έλεγα,ειδικά στις νυχτερινές..H αλλαγή δεν έγινε λόγω κάμερας βέβαια αλλά για ψυχολογικούς λόγους κυρίως λόγω φημών για bootloop,γενικά ήταν φοβερή συσκευή το v10 με τρομερή εμπειρία χρήσης.Το 950xl Πάντως με αφήνει άφωνο στα πορτραίτα με flash απίστευτη λεπτομέρεια!!!

lumia 640 xl αυτοματο

Σχεδόν κόντρα Ήλιος.

28720762340_f40e9ecfb2_c.jpgWP_20160813_15_27_28_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

29204949625_bdf851bc12_c.jpgWP_20160824_08_46_23_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Με το (δικαιολογημένο εν μέρη) αποκλεισμό φωτογράφισης παιδιών, κανείς πια εδώ μέσα δεν τραβάει ούτε ενήλικα πρόσωπα. Ετσι το νήμα ουσιαστικά έχει μετονομαστεί ποιο κινητό βγάζει καλύτερα φωτογραφίες τοπίων. Προσωπικά αυτά, τα έχω σε δεύτερη προτεραιότητα.

Πάλι καλά που με φίλους κατόχους διαφορετικών από μένα κινητών ανταλάσσουμε πορτραίτα και ενημερωνόμαστε πιο σφαιρικά.

Πριν την οποιαδήποτε απόφαση αγοράς, δείτε και μερικά δείγματα εκτός μακρινών τοπίων πριν αιφνιδιαστείτε...

Το ένα είναι ανεξάρτητο με το άλλο. Άλλωστε ανέκαθεν δεν υπήρχαν πολλά δείγματα προσώπων για προφανείς σκοπούς..

Αν έχεις ωστόσο δείγματα μπορείς να τα παραθέσεις για να αποδείξεις αυτό που θέλεις να πεις.

ONEPLUS 3

28906744410_3efc161b3f_z.jpgIMG_20160824_083958 by Vasileios Kallioras, on Flickr

29109946431_0e56b19504_z.jpgIMG_20160824_010704 by Vasileios Kallioras, on Flickr

Το κρατουσα πανω στο καγκελο μπας και δεν κουνηθει :lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Θα μπορούσε να αποδώσει τον ουρανό καλύτερα. Χωρίς υπερβολές κάπως έτσι η και περισσότερο αν προτιμάς.

Επειδή όμως πιάνει καλά το έδαφος απ όσο μπορώ να δω από το κινητο, μπορείς να φτιάχνεις τον ουρανό στο snapSeed.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160824/76527985327ac35fe3a665d96ce810e7.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοοοοοο.. Ευχαριστω

Εάν και το φυσικό του είναι στο χρώμα της φωτογραφίας, έτσι ήταν εκείνη τη στιγμή. Natural

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

ONEPLUS 3

Το κρατουσα πανω στο καγκελο μπας και δεν κουνηθει :lol:

Περίεργο manual έβαλες. Έπρεπε να επιλέξεις το μικρότερο iso και οπωσδήποτε σταθεροποιημένο το κινητό. Με το χέρι όπου κι αν το στηρίζεις λίγο να κουνηθεί το χαλάει. ;)

Περίεργο manual έβαλες. Έπρεπε να επιλέξεις το μικρότερο iso και οπωσδήποτε σταθεροποιημένο το κινητό. Με το χέρι όπου κι αν το στηρίζεις λίγο να κουνηθεί το χαλάει. ;)

Ηθελα να δω ποσο περισσοτερο φως μπορει να παρει.....Υποψιν εκτος τις χαζο κιτρινες λαμπες ηταν σχεδον απολυτο σκοταδι!

Αρα τον σκοπο που ειχα τον πετυχα οποτε ναι τωρα την επομενη θα κατεβασω iso:)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Lumia 950

Η πρώτη μετά τα update του λειτουργικόύ και της κάμερας. Το coupe μη μου ματιάσετε μόνο... :rolleyes:

29098941712_ab1480f88d_c.jpgWP_20160824_18_44_21_Rich by James C, on Flickr"]29098941712_ab1480f88d_c.jpgWP_20160824_18_44_21_Rich by James C, on Flickr[/url]

- There is no place like 127.0.0.1 -

Lumia 950

Η πρώτη μετά τα update του λειτουργικόύ και της κάμερας. Το coupe μη μου ματιάσετε μόνο... :rolleyes:

http://29098941712_ab1480f88d_c.jpgWP_20160824_18_44_21_Rich by James C, on Flickr

https://youtu.be/MRq-frdu8ps

:p :p :D

Κλαίωωωωωωωωωωω :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο ουρανός ήταν πολύ περίεργος τ απόγευμα στην αθήνα. Μη το αδικούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις απόλυτο δίκιο.. Πρέπει κάπως να το διορθώσουμε αυτό. Είναι μεγάλη έλλειψη στο νήμα. Εγώ έχω ανεβάσει κάποιες με πρόσωπα αλλά θα επανέλθω. Ο Παοκ σίγουρα έχει ανεβάσει πολλα πάντως. Εκείνη τη ξανθιά στο μαγαζί την έχουμε δει άπειρες φορές :D

- There is no place like 127.0.0.1 -

Κλαίωωωωωωωωωωω :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο ουρανός ήταν πολύ περίεργος τ απόγευμα στην αθήνα. Μη το αδικούμε.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις απόλυτο δίκιο.. Πρέπει κάπως να το διορθώσουμε αυτό. Είναι μεγάλη έλλειψη στο νήμα. Εγώ έχω ανεβάσει κάποιες με πρόσωπα αλλά θα επανέλθω. Ο Παοκ σίγουρα έχει ανεβάσει πολλα πάντως. Εκείνη τη ξανθιά στο μαγαζί την έχουμε δει άπειρες φορές :D

Εκείνη τη ξανθιά στο μαγαζί την έχουμε δει άπειρες φορές

...τωρα εγινε μελαχρινη

Lumia 950XL Manual shutter speed 1/5 iso 200

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η κάμερα έχει θέματακι με την εστίαση το βράδυ,ίδρωσα να βγάλω μια σχετικά σωστά εστιασμένη φωτογραφία.

29102923702_10937c239d_c.jpgLumia 950XL manual by Giwrgos George, on Flickr

Lumia 950XL Manual shutter speed 1/5 iso 200

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η κάμερα έχει θέματακι με την εστίαση το βράδυ,ίδρωσα να βγάλω μια σχετικά σωστά εστιασμένη φωτογραφία.

29102923702_10937c239d_c.jpgLumia 950XL manual by Giwrgos George, on Flickr

Δεν ειναι καθολου καλη...τετοιες ληψεις θελουν εκθεση 4 sec, iso=50....για να πιασει σωστα τα χρωματα ο φακος και να δωσει λεπτομερεια.

Οπως εδω

28520305843_c0af7fcc74_c.jpgWP_20160821_20_51_38_Pro by Angel Os, on Flickr

Δεν ειναι καθολου καλη...τετοιες ληψεις θελουν εκθεση 4 sec, iso=50....για να πιασει σωστα τα χρωματα ο φακος και να δωσει λεπτομερεια.

Οπως εδω

28520305843_c0af7fcc74_c.jpgWP_20160821_20_51_38_Pro by Angel Os, on Flickr

Στο χέρι είναι η φωτογραφία δεν συνηθίζω να κουβαλάω τρίποδο στις βραδινές μου εξόδους χαχα.Και πάλι έχει πιάσει αρκετή λεπτομέρεια ειδικά όπως φαίνεται ο κόσμος και το φωτισμένο κτίριο στο βάθος.

Edited by Giwrgos_Gk

Το ένα είναι ανεξάρτητο με το άλλο. Άλλωστε ανέκαθεν δεν υπήρχαν πολλά δείγματα προσώπων για προφανείς σκοπούς..

Αν έχεις ωστόσο δείγματα μπορείς να τα παραθέσεις για να αποδείξεις αυτό που θέλεις να πεις.

Αλλαξα, για λίγο σε public το safety level των φωτογραφιών του μικρού μου υιού. Εχει μερικές φωτογραφίες από σχεδόν όλα τα flagships.

Δεν παραθέτω εδώ φωτογραφίες, όποιος θέλει για λίγο διάστημα θα τις έχω "ανοιχτές" στο flickr.

Το "μοντέλο" δεν ήταν πάντα στατικό αλλά από αυτά και άλλα δείγματα φωτογραφιών φίλων, για πρόσωπα μόνο nexus...

Edited by impreza_sti
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Αλλαξα, για λίγο σε public το safety level των φωτογραφιών του μικρού μου υιού. Εχει μερικές φωτογραφίες από σχεδόν όλα τα flagships.

Δεν παραθέτω εδώ φωτογραφίες, όποιος θέλει για λίγο διάστημα θα τις έχω "ανοιχτές" στο flickr.

Το "μοντέλο" δεν ήταν πάντα στατικό αλλά από αυτά και άλλα δείγματα φωτογραφιών φίλων, για πρόσωπα μόνο nexus...

Θα συμφωνήσω κι εγώ, σύμφωνα με τις συνθήκες της "δοκιμής" πολύ μακράν το Nexus 5X από τα υπόλοιπα. Πιθανότατα όμως να τα κατάφερνε καλύτερα το Huawei P9 σαν δεύτερο αλλά θέλει αρκετό μάνουαλ όπως κάνει ο παοκ οπότε είναι το αδύνατο σημείο του: η προετοιμασία του θα παίρνει χρόνο.

Ωραιότατος ο μικρός, να τον χαίρεστε!

Edited by impreza_sti

Θα συμφωνήσω κι εγώ, σύμφωνα με τις συνθήκες της "δοκιμής" πολύ μακράν το Nexus 5X από τα υπόλοιπα. Πιθανότατα όμως να τα κατάφερνε καλύτερα το Huawei P9 σαν δεύτερο αλλά θέλει αρκετό μάνουαλ όπως κάνει ο παοκ οπότε είναι το αδύνατο σημείο του: η προετοιμασία του θα παίρνει χρόνο.

Ωραιότατος ο μικρός, να τον χαίρεστε!

Manual και πορτραίτα τέτοιου τύπου, είναι έννοιες αντίθετες.... :) Εχει πληρωθεί αδρά να κάνει το μοντέλο.... :lol:

Ευχαριστώ...καλά να ήμαστε όλοι μας, μικροί μεγάλοι....

τα προσωπα ειναι 1 απο τα 100 διαφορετικα σεναρια που υπαρχουν για φωτογραφηση.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...