Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

@natna, έχεις γράψει ιστορία με το 808 και το Ν8 στις φωτογραφίες του Symbian! Με γεια και το 950! :)

Αν έχεις ακόμη το 808 θα είχε ενδιαφέρον μια κόντρα 808 lossless jpg πλήρους ανάλυσης με 950 raw (αν και λίγο άδικο μιας και δεν έχει raw το 808 για να παίξεις περαιτέρω), να βλέπαμε πόσο μπορεί να πλησιάσει το raw του 950 στο στυλ του 808. Ήδη σε jpg το έχω δοκιμάσει στο CM1 και με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω και κόντρα με RAW...

@mivas υπερβολες!

Τα εχω και το 808 και το Ν8.

Κανω καποιες συγκριτικες ληψεις. Τελειως διαφορετικοι οι αλγοριθμοι και στα 3 τηλεφωνα.

Απο οτι φαινεται το 950 ειναι λογω πολυ καλου DR πιο κοντα στο Ν8. Η συνυπαρξη με το 808 με εκανε να διορθωνω οτι μπορω την στιγμη της ληψης σε jpeg. Δεν πολυχρειαζομαι το raw.

Το 950 το παρακανει λιγο προς θερμα χρωματα, αλλα διορθωνεται ακομα και στο jpeg. Θα αργησω να ποσταρω αναλυτικο συγκριτικο. Εχω ενθουσιαστει παντως με το manual μενου, που κανει παπαδες. Κριμα που δεν συγκρατει τις ρυθμισεις. Περιμενουμε και την anniversary να δουμε τις προσθηκες.

Στο καινουριο λοιπον μου αρεσει μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω στα αρχεια. Το τηλ να μου βγει καλο...

Σπαω παντως το κεφαλι μου τι στο καλο συμβαινει με το flickr μου. Οι υπολοιποι μπορειτε να δειτε σε μεγαλη αναλυση τις φωτο μου?

@paok4270 μου αρεσε πολυ το hdr σου.

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω βγαλει το ιδιο σκηνικο με το 5χ...καμια σχεση.

Απο την αλλη η φωτο εδω ειναι τραβηγμένη με pro hdr Camera που στο Huawei P9 δινει πολυ καλο αποτελεσμα.

Πρεπει να εχω μια ακομα.

αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή αυτή τραβάει 3 φωτο και τις συνδυάζει μετά ε? αν και τις κάνει aling μόνο του

για το αποτέλεσμα σαν το δικό σου θές τρίποδο. και για να μαστε δίκαιοι να συγκρίνουμε φωτογραφίες απο 2 κινητα

τραβηγμένες με το ίδιο πρόγραμμα. Κρίνεις το HDR του μαμά s7 και στο P9 χρησιμοποιείς ιδική εφαρμογή δίκαιο?

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

αν δεν κάνω λάθος η εφαρμογή αυτή τραβάει 3 φωτο και τις συνδυάζει μετά ε? αν και τις κάνει aling μόνο του

για το αποτέλεσμα σαν το δικό σου θές τρίποδο. και για να μαστε δίκαιοι να συγκρίνουμε φωτογραφίες απο 2 κινητα

τραβηγμένες με το ίδιο πρόγραμμα. Κρίνεις το HDR του μαμά s7 και στο P9 χρησιμοποιείς ιδική εφαρμογή δίκαιο?

Μόνιμα γίνονται αυτα καιρό τώρα, οτι θέλουν κρινουν και βγάζουν νικητή μονοι τους.

Εμενα πάντως δεν μου αρέσει σαν φωτο, πολυ εντονο hdr και στο κέντρο πολύ σκοτεινή.

Δεν την ανεβασα για συγκριση με το S7...επισης δεν ειναι τραβηγμενη με τριποδα.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βγαλτη σε 16 9 για να την κανουμε wallpaper

το ειχα σκεφτει...αλλα πεφτει πολυ η αναλυση στα 9mp

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@mivas υπερβολες!

Τα εχω και το 808 και το Ν8.

Κανω καποιες συγκριτικες ληψεις. Τελειως διαφορετικοι οι αλγοριθμοι και στα 3 τηλεφωνα.

Απο οτι φαινεται το 950 ειναι λογω πολυ καλου DR πιο κοντα στο Ν8. Η συνυπαρξη με το 808 με εκανε να διορθωνω οτι μπορω την στιγμη της ληψης σε jpeg. Δεν πολυχρειαζομαι το raw.

Το 950 το παρακανει λιγο προς θερμα χρωματα, αλλα διορθωνεται ακομα και στο jpeg. Θα αργησω να ποσταρω αναλυτικο συγκριτικο. Εχω ενθουσιαστει παντως με το manual μενου, που κανει παπαδες. Κριμα που δεν συγκρατει τις ρυθμισεις. Περιμενουμε και την anniversary να δουμε τις προσθηκες.

Στο καινουριο λοιπον μου αρεσει μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω στα αρχεια. Το τηλ να μου βγει καλο...

Σπαω παντως το κεφαλι μου τι στο καλο συμβαινει με το flickr μου. Οι υπολοιποι μπορειτε να δειτε σε μεγαλη αναλυση τις φωτο μου?

@paok4270 μου αρεσε πολυ το hdr σου.

Σωστες οι επισημανσεις για τα χρωματα του 950...ειναι λιγο εντονο το saturation.

απο την αλλη βλεπω τις φωτο του navi55 Που αγγιζουν την τελειοτητα και φανταζομαι ειναι θεμα firmware/update

Huawei P9 | HDR | Pro Camera Hdr

28335616621_5a39234996_c.jpghdr_00034_0 by foxy4270, on Flickr

Άλλο τι σου αρέσει και άλλη η πραγματικότητα.

Αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία σου, δεν πρόκειται να το δει μάτι ανθρώπου ποτέ γιατι δεν μπορεί να το πιάσει. Δεν λέω ότι δεν είναι όμορφη όπως την κοιτάς, απλά είναι όπως ένας πίνακας όπου ο ζωγράφους αποδίδει όπως θέλει την πραγματικότητα χάρη της τέχνης.

Μου θυμίζει φωτογραφίες φουλ photoshopped που βλέπουμε στα διαφορά φωτογραφικά sites.

To HDR του s7 είναι αυτό που πρέπει να έχει κάθε κινητό για σοβαρό φυσικό αποτέλεσμα.

Στο αρχείο που παίρνω από την κάμερα είτε πρόκειται για κινητό είτε για φωτογραφική μηχανή, θέλω απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα όσο πιο κοντά γίνεται σ αυτό που βλέπει το μάτι μου.

Για τα υπόλοιπα υπάρχει το Photoshop, Lightroom κλπ.

Στο σκριν σοτ που ακολουθεί φαίνεται η φυσικότητα της καμερας του S7 σε συγκριση με το απειραχτο raw της Olympus Mirrorless.

28186515983_dbedd3400a_c.jpg20160806_135529_jpg_and_P8065823_ORF by Photos presentation, on Flickr

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Άλλο τι σου αρέσει και άλλη η πραγματικότητα.

Αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία σου, δεν πρόκειται να το δει μάτι ανθρώπου ποτέ γιατι δεν μπορεί να το πιάσει. Δεν λέω ότι δεν είναι όμορφη όπως την κοιτάς, απλά είναι όπως ένας πίνακας όπου ο ζωγράφους αποδίδει όπως θέλει την πραγματικότητα χάρη της τέχνης.

Μου θυμίζει φωτογραφίες φουλ photoshopped που βλέπουμε στα διαφορά φωτογραφικά sites.

To HDR του s7 είναι αυτό που πρέπει να έχει κάθε κινητό για σοβαρό φυσικό αποτέλεσμα.

Στο αρχείο που παίρνω από την κάμερα είτε πρόκειται για κινητό είτε για φωτογραφική μηχανή, θέλω απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα όσο πιο κοντά γίνεται σ αυτό που βλέπει το μάτι μου.

Για τα υπόλοιπα υπάρχει το Photoshop, Lightroom κλπ.

Στο σκριν σοτ που ακολουθεί φαίνεται η φυσικότητα της καμερας του S7 σε συγκριση με το απειραχτο raw της Olympus Mirrorless.

28186515983_dbedd3400a_c.jpg20160806_135529_jpg_and_P8065823_ORF by Photos presentation, on Flickr

Αυτο που βλεπεις στην φωτογραφια μου ειναι αυτο που εβλεπα κι εγω εκεινη τη στιγμη.

Η μονη διαφορα ειναι τα λιγο πιο εντονα χρωματα απο τα πραγματικα.

Απο τη στιγμη που το S7 τραβαει με hdr και παρολα αυτα καιει τον ουρανο...τοτε δεν υφισταται σαν καμερα.

edit

O καμμενος ουρανος δεν ειναι ρεαλισμος...ειναι αδυναμια της καμερας.Το ανθρωπινο ματι δε βλεπει ποτε καμμενο ουρανο.

Edited by paok4270

Επιστρεφω με ασπρομαυρη...Huawei P9 | Monochrome Sensor

27797732093_1f46720cca_c.jpgIMG_20160719_184945 by foxy4270, on Flickr

Ωραία, μου αρέσει και το θέμα σου ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ωραία, μου αρέσει και το θέμα σου ;).

να σαι καλα...εικονες εγκαταληψης, παρακμης ειναι οτι πρεπει για ασπρομαυρο.

Αυτο που βλεπεις στην φωτογραφια μου ειναι αυτο που εβλεπα κι εγω εκεινη τη στιγμη.

Απο τη στιγμη που το S7 τραβαει με hdr και παρολα αυτα καιει τον ουρανο...τοτε δεν υφισταται σαν καμερα.

edit

O καμμενος ουρανος δεν ειναι ρεαλισμος...ειναι αδυναμια της καμερας.Το ανθρωπινο ματι δε βλεπει ποτε καμμενο ουρανο.

Δεν μας πείθεις ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο.

Αν έβλεπες τον ήλιο έτσι κατάματα θα ήθελες οφθαλμίατρο.

Η φωτογραφία σου δεν έχει φυσικότητα. Είναι προϊόν επεξεργασίας του software της συσκευής σου.

Είναι στάνταρ όταν η κάμερα κάνει φωτομέτρηση στο σκοτεινότερο σημείο, θα δώσει πολύ φωτεινό ουρανό. Αν κάνει σε φωτεινό σημείο θα δώσει πολύ σκοτεινά τα σκιασμένα σημεία.

Από εκεί και πέρα το HDR πρέπει να παντρέψει αυτές τις δυο καταστάσεις χωρίς να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα.

Ο ουρανός στην φωτογραφία του συμφορουμιτη δεν είχε σε καμία περίπτωση βαθύ μπλε χρώμα και η υγρασία είναι ορατή στο βάθος.

Πολύ συχνό φαινόμενο στην θάλασσα.

Ίσως εκεί στην Αριδαια να έχετε πάντα μπλε ουρανό και ήλιο που τον κοιτάς κατάματα. :)

Το HDR του S7 είναι από τα καλύτερα μαζί με του iPhone.

Τσεκαρισμενο σε δεκάδες φωτογραφίες. Δίνει αυτό που βλέπεις με γυμνό μάτι.

Στην φωτογραφια φαινεται ξεκαθαρα αυτο που λεω. Ο ηλιος σε συναρτηση με την υγρασια δινει στο βαθος αυτο το χρωμα. Αν ειχα κανει κροπ μονο αυτό το σημειο του ουρανού, θα μιλαγατε για καμμενο ουρανό. Ομως αυτη είναι η πραγματική εικονα που βλεπει το ματι.

28805361555_fb837fb415_c.jpg20160708_111055 by Photos presentation, on Flickr

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

edit

Ακομα δεν μπορείς να εννοησεις και να καταλαβεις οτι ουρανός δεν υπήρχε.

Εγω που ήμουν εκει το λεω και συνεχίζεις να λες τα δικά σου.

Ποσταρω μετα την συγκεκριμένη φωτο με κοντρα ηλιο και μενει ασχολιαστη.

28167398514_83186295a8_c.jpg20160805_191256 by marios86, on Flickr

Σου απανταει ο αλλος με σύγκριση με raw αρχείο της Olympus και συνεχίζεις τα δικά σου.

Εμ βέβαια το Ρ9 θα γινει ο βασιλιάς του μηνα τώρα μεχρι το επόμενο.

Edited by marios_ch

Μάριε, δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά να μιλάμε σωστά για να μην υπάρχουν θέματα. Τι θα πει "ο ουρανός δεν υπήρχε";

Σαφώς και υπήρχε, με ένα χρώμα γκρι απο την υγρασία, ή λόγω της ώρας ή οτιδήποτε άλλο που τον έκανε γκρι απόχρωση. Όλοι βλέπουμε ουρανό στη φωτο σου, απλά οχι κλασικό μπλε. Γιατί το μπερδεύουμε το θέμα;

Κώστα, νομίζω οτι είσαι υπερβολικός να μιλάς για καμένο ουρανό στην ανωτέρω φωτογραφία. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμένος ουρανός, έτσι είναι αυτό που βλέπουμε και στο φυσικό. Γίνεται ένα θέμα χωρίς λόγο θεωρώ, γιατί δεν εκφραζόμαστε σωστά.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μάριε, δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά να μιλάμε σωστά για να μην υπάρχουν θέματα. Τι θα πει "ο ουρανός δεν υπήρχε";

Σαφώς και υπήρχε, με ένα χρώμα γκρι απο την υγρασία, ή λόγω της ώρας ή οτιδήποτε άλλο που τον έκανε γκρι απόχρωση. Όλοι βλέπουμε ουρανό στη φωτο σου, απλά οχι κλασικό μπλε. Γιατί το μπερδεύουμε το θέμα;

Κώστα, νομίζω οτι είσαι υπερβολικός να μιλάς για καμένο ουρανό στην ανωτέρω φωτογραφία. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμένος ουρανός, έτσι είναι αυτό που βλέπουμε και στο φυσικό. Γίνεται ένα θέμα χωρίς λόγο θεωρώ, γιατί δεν εκφραζόμαστε σωστά.

Δεν υπήρχε ουρανός εννοώ αυτο που λες ακριβώς, το ειπα πολλάκις, ητανε θολος, μουντος, γεμάτος υγρασία και σκονη. Δεν ειχε δηλαδή σύννεφα, γαλαζιο κτλπ, ούτε τον ηλιο δεν μπορούσα να βρω.

Αυτο που ισχύει είναι οτι στη φωτο αυτο που έβλεπα αυτο βγήκε.

Το hdr του s7 edge έκανε άψογη δουλειά στις πιo δυσκολες φωτογραφικά συνθήκες.

Εχω δουλεψει και με dslr φακους κτλπ ειναι η πιο δυσκολες συνθήκες αυτες.

Υπερβολικος ο Κωστας οπως το ειπες ακριβώς και ο billllll εννοείται μόνο οπότε θέλουν. Τους έχουν μαθει ολοι αλλωστε. Παμε παρακάτω.

Δεν μας πείθεις ούτε για το πρώτο ούτε για το δεύτερο.

Αν έβλεπες τον ήλιο έτσι κατάματα θα ήθελες οφθαλμίατρο.

Η φωτογραφία σου δεν έχει φυσικότητα. Είναι προϊόν επεξεργασίας του software της συσκευής σου.

Είναι στάνταρ όταν η κάμερα κάνει φωτομέτρηση στο σκοτεινότερο σημείο, θα δώσει πολύ φωτεινό ουρανό. Αν κάνει σε φωτεινό σημείο θα δώσει πολύ σκοτεινά τα σκιασμένα σημεία.

Από εκεί και πέρα το HDR πρέπει να παντρέψει αυτές τις δυο καταστάσεις χωρίς να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα.

Ο ουρανός στην φωτογραφία του συμφορουμιτη δεν είχε σε καμία περίπτωση βαθύ μπλε χρώμα και η υγρασία είναι ορατή στο βάθος.

Πολύ συχνό φαινόμενο στην θάλασσα.

Ίσως εκεί στην Αριδαια να έχετε πάντα μπλε ουρανό και ήλιο που τον κοιτάς κατάματα. :)

Το HDR του S7 είναι από τα καλύτερα μαζί με του iPhone.

Τσεκαρισμενο σε δεκάδες φωτογραφίες. Δίνει αυτό που βλέπεις με γυμνό μάτι.

Στην φωτογραφια φαινεται ξεκαθαρα αυτο που λεω. Ο ηλιος σε συναρτηση με την υγρασια δινει στο βαθος αυτο το χρωμα. Αν ειχα κανει κροπ μονο αυτό το σημειο του ουρανού, θα μιλαγατε για καμμενο ουρανό. Ομως αυτη είναι η πραγματική εικονα που βλεπει το ματι.

28805361555_fb837fb415_c.jpg20160708_111055 by Photos presentation, on Flickr

Καταρχη η φωτο που ανεβασες δεν χρειαζεται καν hdr ...γιατι δεν υπαρχει εντονο φως να χτυπαει κοντρα στο φακο.

Καμια σχεση με τη δικια μου που ειναι πιο δυσκολη φωτογραφια.

Δευτερον, σχετικα με την δικια μου φωτο

1.Ο ουρανος δεν εχει βγει overexposed

2.το foreground δεν εχει βγει underexposed

...επομενως σε μια σχετικα δυσκολη σκηνη καταφερε να δωσει σωστη εκθεση σε ολος το ευρος της σκηνης.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ ατμοσφαιρική! Το ασπρόμαυρο δίνει έναν δραματικό τόνο στο σκηνικό. Λες και κάτι θα ξεπηδήσει απο την πόρτα ή θα αχνοφανει πίσω απο το παράθυρο!

Εξαιρετική!

PS: Αν δεν έβλεπα τον author θα έλεγα οτι ηταν aptaliko photo!

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

ευχαριστω φιλε...ο ασπρομαυρος σενσορας ειναι πολυ δυνατος.

Καταρχη η φωτο που ανεβασες δεν χρειαζεται καν hdr ...γιατι δεν υπαρχει εντονο φως να χτυπαει κοντρα στο φακο.

Καμια σχεση με τη δικια μου που ειναι πιο δυσκολη φωτογραφια.

Δευτερον, σχετικα με την δικια μου φωτο

1.Ο ουρανος δεν εχει βγει overexposed

2.το foreground δεν εχει βγει underexposed

...επομενως σε μια σχετικα δυσκολη σκηνη καταφερε να δωσει σωστη εκθεση σε ολος το ευρος της σκηνης.

Η φώτο σου σωστή έκθεση σε ολο το εύρος οπως λες, δεν έχει για κανένα λογο.

Ειδικά στο κέντρο ειναι underexposed και στα δεξιά καταμαυρη.

Η φώτο σου σωστή έκθεση σε ολο το εύρος οπως λες, δεν έχει για κανένα λογο.

Ειδικά στο κέντρο ειναι underexposed και στα δεξιά καταμαυρη.

Οι σκιες απ'οσο γνωριζω σκουρο χρωμα δεν εχουν?

............................................

Υπερβολικος ο Κωστας οπως το ειπες ακριβώς και ο billllll εννοείται μόνο οπότε θέλουν. Τους έχουν μαθει ολοι αλλωστε. Παμε παρακάτω.

Τον Te_salat εννοούσα :X

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Οι σκιες απ'οσο γνωριζω σκουρο χρωμα δεν εχουν?

Δεν είναι σκιες αυτές, εκτός αν βλέπεις παλι οτι θέλεις. Το κομμάτι δεξιά ειδικά ειναι φανερά σκοτεινό.

Οσο σκιες είναι αυτα άλλο τόσο είναι ο καμένος ουρανός που λες.

Παμε παρακάτω το κουρασαμε, έτσι και αλλιώς απο βδομάδας τα ίδια θα λες παλι.

S7 edge pro mode, λόγω της χθεσινης διακοπής ρεύματος είπα να πειραματιστω :) με ενοχλούν αυτές οι κουκιδες οι λευκές αλλά όπως διάβασα και εδώ είναι κάτι που παρατηρείται και σε ακριβές dslr

28188595654_a62c8c535f_z.jpg20160806_014415 by sakis88888, on Flickr

Με παλαιότερες συσκευές συγχαινομουν το HDR λόγο του ξεπλυμενου και κιτρινιαρικου πρασίνου και γενικά τα εντελώς αφυσικο χρώματα όπου υπάρχουν σκιές στο πλάνο.

Από το Galaxy note 5 και iphone 6s plus το έχω μόνιμα στο ON.

Αντιθέτως στην mirroless που έχει 4 διαφορετικές επιλογές μεχρι 7 φώτο στο ίδιο πλάνο, δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Πρώτον γιατί δίνει μόνο jpg αρχείο και δεύτερον τα χρώματα χάνουν την φυσικότητα τους.

Προτιμώ να διορθώσω τον ουρανό μόνος μου στο lightroom.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

S7 edge pro mode, λόγω της χθεσινης διακοπής ρεύματος είπα να πειραματιστω :) με ενοχλούν αυτές οι κουκιδες οι λευκές αλλά όπως διάβασα και εδώ είναι κάτι που παρατηρείται και σε ακριβές dslr

28188595654_a62c8c535f_z.jpg20160806_014415 by sakis88888, on Flickr

Απαικτη φωτο, κατέβηκε για wallpaper. Με τόσο μαύρο θα μου κάνει και οικονομία (ελέω AMOLED). Ρε το S7, τι φωτο είναι αυτή!!!

Θάνος :)

Απαικτη φωτο, κατέβηκε για wallpaper. Με τόσο μαύρο θα μου κάνει και οικονομία (ελέω AMOLED). Ρε το S7, τι φωτο είναι αυτή!!!

Εξαιρετικη όντως, κεντησε πραγματικά!!!

30 δευτερόλεπτα και iso 250 θα περίμενε κανείς να έχει ξημερώσει! :p

χαχα...αυτο δεν ειναι 950.Αλλιως δουλευει η καμερα εδω ...καθε Mode συμπεριφερεται διαφορετικα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...