koulis1grk Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 οκκκκ με επεισες!!! την παρηγγειλα κι ολας σε μαυρη!!!! 7,31 θα μου κοστισει! εδω ελλαδα δεν εβρισκα πουθενα. και σε παγκο η σε πανηγυρι να εβρισκα το 10αρικο θα το ηθελα σιγουρα και λογω μεγεθους. δεν σου βαζω και τις βενζινες.... και παλι αν εβρισκα :lol::lol::lol: Εκανες βλακεια αν δεν πηρες.....δυο!!!:lol::lol::lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εκανες βλακεια αν δεν πηρες.....δυο!!!:lol::lol::lol: ε, ειπαμε!!! κατσε να δουμε την πρωτη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παιδιά, από ποιο κινεζομάγαζο το πήρατε και πόσο; Στο banggood που ψωνίζω θα το έχουν 155ευρώ. Δεν το έχουν προς το παρόν και έβαλα να με ειδοποιήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Παιδιά, από ποιο κινεζομάγαζο το πήρατε και πόσο; Στο banggood που ψωνίζω θα το έχουν 155ευρώ. Δεν το έχουν προς το παρόν και έβαλα να με ειδοποιήσουν. Εγω απο vickmall:rolleyes: Σε τρεις ωρες φορτισε απο περιπου 3-4 %. Το καλωδιο usb του φορτηστη. σαν να μην εφαρμοζει τελεια η ειναι ιδεα μου?? Edited June 9, 2016 by koulis1grk Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παιδιά, από ποιο κινεζομάγαζο το πήρατε και πόσο; Στο banggood που ψωνίζω θα το έχουν 155ευρώ. Δεν το έχουν προς το παρόν και έβαλα να με ειδοποιήσουν. απο vickmall το πηρα. τιμη 179,99 $ , σε ευρω 164,34 και τιποτα αλλο. παρελαβα δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εγω απο vickmall:rolleyes: Σε τρεις ωρες φορτισε απο περιπου 3-4 %. Το καλωδιο usb του φορτηστη. σαν να μην εφαρμοζει τελεια η ειναι ιδεα μου?? απο vickmall το πηρα. τιμη 179,99 $ , σε ευρω 164,34 και τιποτα αλλο. παρελαβα δωρεαν Σας ευχαριστώ. Αν αργήσει το banggood μπορεί να το πάρω από vickmall ή coolicool Κάτι ακόμα. Τα hands free τι λένε από ποιότητα; Στη συσκευασία το vickmall, είχε και otg adapter; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Σας ευχαριστώ. Αν αργήσει το banggood μπορεί να το πάρω από vickmall ή coolicool Κάτι ακόμα. Τα hands free τι λένε από ποιότητα; Στη συσκευασία το vickmall, είχε και otg adapter; Τα hands free δεν ειναι τιποτα φοβερής ποιότητας αλλα το κινητο ειναι.... Το δικο μου απο vickmall δεν ειχε otg adapter αλλα ειχα παρει παλιωτερα καμια 10 ρια με 3-4 ευρω!!!:) Φιλε μου αν θες να με ακουσεις το κινητο ειναι ολα τα λεφτα. Αν δεν σε ενοχλει το βαρος και το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος (πολυ λιγο) απο ενα 5,5'' κινητο τοτε προχώρα το. Εγω προτίμησα την γνωμη τον παιδιων εδω για περισσότερη ασφαλεια συναλαγης με vickmall. An εχεις αλλο μαγαζι που εμπιστευεσαι το ιδιο ειναι. Το μεγαλυτερο πλατος των 6'' ειναι ολα τα λεφτα στο διαβασμα ιστοσελιδων. Η μπαταρια με τρελη χρήση ολοι μερα δεν κατεβαίνει κατω απο 30-40. Τι αλλο ??:lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τα hands free δεν ειναι τιποτα φοβερής ποιότητας αλλα το κινητο ειναι.... Το δικο μου απο vickmall δεν ειχε otg adapter αλλα ειχα παρει παλιωτερα καμια 10 ρια με 3-4 ευρω!!!:) Φιλε μου αν θες να με ακουσεις το κινητο ειναι ολα τα λεφτα. Αν δεν σε ενοχλει το βαρος και το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος (πολυ λιγο) απο ενα 5,5'' κινητο τοτε προχώρα το. Εγω προτίμησα την γνωμη τον παιδιων εδω για περισσότερη ασφαλεια συναλαγης με vickmall. An εχεις αλλο μαγαζι που εμπιστευεσαι το ιδιο ειναι. Το μεγαλυτερο πλατος των 6'' ειναι ολα τα λεφτα στο διαβασμα ιστοσελιδων. Η μπαταρια με τρελη χρήση ολοι μερα δεν κατεβαίνει κατω απο 30-40. Τι αλλο ??:lol: Ναι σίγουρα. Δεν το γλιτώνω. Θα το φάω στη μάπα απ ότι φαίνεται :lol: Ακουστικά οπότε πρέπει να πάρω, γιατί είχα του LG που μου έκλεψαν κι έκανα δουλειά μου, αλλά τα παίξανε κι αυτά. Δε με ενοχλεί καθόλου το παραπάνω βάρος. Όταν θέλω μπαταρία τέρας, δε μπορώ να θέλω παράλληλα και διαστημικής τεχνολογίας body :D Βασικά ψωνίζω από banggood τώρα, αλλά έχω πάρει 2, 3 κι από vickmall παλιότερα. Θα δούμε. Στα 155 λέει θα έρθει στο banggood. Μέχρι τότε συγκρίνω και τους άλλους και αποφασίζω. Για το φίλο που ρωτούσε αν αλλάζει το χρώμα του dialer, διάβασα σε κάποια ξένα forum, ότι αλλάζει το χρώμα με κάποιο τρόπο, αλλά πρέπει να είναι rooted η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παιδια, το βικμολ στελνει δώρα? οσο για το χρωμα που συζητατε,μήπως η αλλαγή dialer σας βολεψει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παιδια, το βικμολ στελνει δώρα? οσο για το χρωμα που συζητατε,μήπως η αλλαγή dialer σας βολεψει??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Νομίζω πως οποίο dialer κι αν βάλεις, την ώρα που βρίσκεσαι σε κλήση, βλέπεις τον μαμά. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εγω απο vickmall:rolleyes: Σε τρεις ωρες φορτισε απο περιπου 3-4 %. Το καλωδιο usb του φορτηστη. σαν να μην εφαρμοζει τελεια η ειναι ιδεα μου?? εμενα απο 0% σε 2h14m ηταν κομπλε. ναι στο κινητο δεν μπαινει ολο μεσα ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστώ. Αν αργήσει το banggood μπορεί να το πάρω από vickmall ή coolicool Κάτι ακόμα. Τα hands free τι λένε από ποιότητα; Στη συσκευασία το vickmall, είχε και otg adapter; τα δικα του hands free για να πω την αληθεια δεν τα εχω βγαλει απο το σακουλακι καν.....εχω αλλα που δεν μπερδευονται. οσο για τον ανταπτορα οχι ουτε εμενα ειχε ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια, το βικμολ στελνει δώρα? οσο για το χρωμα που συζητατε,μήπως η αλλαγή dialer σας βολεψει??? εγω μια αγορα εχω κανει απο εκει, το κινητο αυτο και δεν κανει δωρο. το μονο 280 ποντους που ουτε ξερω και πως δουλευει το συστημα κατεβασα ενα dialer + επαφες , αλλα οταν κανεις κληση παλι πρασινο βγαινει. το μονο καλο με αυτο το προγραμμα ειναι οτι ειναι για dual sim Και οτι επιλεγεις εσυ πως θες να φαινονται οι επαφες (πρωτα επωνυμο η αντιθετα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 τεμπερεδ γλασσ πηρατε; ολο και πιο κοντα στην αποφαση να το αγορασω ειμαι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 τεμπερεδ γλασσ πηρατε; ολο και πιο κοντα στην αποφαση να το αγορασω ειμαι :D ειχε η συσκευασια και μαλιστα φορεμενο! πιστευω θα σου αρεσει :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ειχε η συσκευασια και μαλιστα φορεμενο! πιστευω θα σου αρεσει :lol::lol::lol::lol::lol: Αυτο που φοραει ειναι ζελατινα. Εχουν βγει ομως και γιαλια απο οτι εχω δει στο aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αυτο που φοραει ειναι ζελατινα. Εχουν βγει ομως και γιαλια απο οτι εχω δει στο aliexpress ναι ζελατινα, το αλλο δεν το εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 οκκκκ με επεισες!!! την παρηγγειλα κι ολας σε μαυρη!!!! 7,31 θα μου κοστισει! εδω ελλαδα δεν εβρισκα πουθενα. και σε παγκο η σε πανηγυρι να εβρισκα το 10αρικο θα το ηθελα σιγουρα και λογω μεγεθους. δεν σου βαζω και τις βενζινες.... και παλι αν εβρισκα :lol::lol::lol: http://www.salestore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29934 παρε και μια πληρη ανάλυση το τι πηραμε με τα μισα!!!:lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 εμενα απο 0% σε 2h14m ηταν κομπλε. ναι στο κινητο δεν μπαινει ολο μεσα ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα δικα του hands free για να πω την αληθεια δεν τα εχω βγαλει απο το σακουλακι καν.....εχω αλλα που δεν μπερδευονται. οσο για τον ανταπτορα οχι ουτε εμενα ειχε ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω μια αγορα εχω κανει απο εκει, το κινητο αυτο και δεν κανει δωρο. το μονο 280 ποντους που ουτε ξερω και πως δουλευει το συστημα κατεβασα ενα dialer + επαφες , αλλα οταν κανεις κληση παλι πρασινο βγαινει. το μονο καλο με αυτο το προγραμμα ειναι οτι ειναι για dual sim Και οτι επιλεγεις εσυ πως θες να φαινονται οι επαφες (πρωτα επωνυμο η αντιθετα) Το καλώδιο φόρτισης θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να κουμπώσει αλλά εφαρμόζει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_MIARIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα και συγνώμη αν μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας έχει αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό Leagoo Shark 1 από το gearbest, είναι στα 150 περίπου ευρώ τώρα, ξέρετε αν είναι αξιόπιστο!! Α!Έρχεται έτοιμο κι με ελληνικά! ? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά παιδιά!! ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Καλησπέρα και συγνώμη αν μπαίνω σφήνα στην κουβέντα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας έχει αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό Leagoo Shark 1 από το gearbest, είναι στα 150 περίπου ευρώ τώρα, ξέρετε αν είναι αξιόπιστο!! Α!Έρχεται έτοιμο κι με ελληνικά! ? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά παιδιά!! ☺ δες και το vicκmall,το gearbest εχει τα θεματακια του,εχει ελληνικα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 http://www.salestore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29934 παρε και μια πληρη ανάλυση το τι πηραμε με τα μισα!!!:lol: Έλα ρε συ κατάφερες να βρεις θήκη από Ελλάδα????? Εγώ είχα φάει τον κόσμο για εδώ μέσω ίντερνετ και τίποτα...... Πάντως όντως είναι κάτω από τα μισά. Στο ελληνικό site λέει ότι έχει και μαγνητακι να κλείνει. Ισχύει και σε αυτή που πήρες όπως και αυτή που περιμένω να έρθει? Γιατί αν ναι, τότε βολεύει πολύ και αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι ίδια είναι ακριβώς. Αν βολεύει λέει;. Μα σου είπα πάρτη. Έτσι νομίζεις στο έλεγα; το απλά έκανες βλακια που δεν πήρες δύο. απλά ομως για να δουλέψει όταν κλείνει η θήκη για πρέπει το hall open δίπλα στο δικτη του GPS να είναι ανοικτό. Έκανα ότι μπορούσα καλύτερο σε ένα φίλο που έκανε το πιο πλούσια review Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalatsa Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ναι ίδια είναι ακριβώς. Αν βολεύει λέει;. Μα σου είπα πάρτη. Έτσι νομίζεις στο έλεγα; το απλά έκανες βλακια που δεν πήρες δύο. απλά ομως για να δουλέψει όταν κλείνει η θήκη για πρέπει το hall open δίπλα στο δικτη του GPS να είναι ανοικτό. Έκανα ότι μπορούσα καλύτερο σε ένα φίλο που έκανε το πιο πλούσια review ε, τοτε μια χαρα ειμαστε!!!! κι οτι σκεφτομουν τι ειναι το hall :lol::lol: μωρε μακαρι να ηξερα γενικα περισσοτερα απο τεχνολογια και να βοηθουσα τυχον υποψηφιους αγοραστες. ασχετο αλλα θελω να πω κατι ακομα για την μπαταρια. καθε φορτιση με κανει ακομα πιο χαρουμενο. θα πω μονο αυτο: το εβγαλα απο την φορτιση στο 100% την παρασκευη 10/6 στις 12 το μεσημερι και τωρα που γραφω 2 το μεσημερι ειναι στο 33%. υστερα δηλαδη απο 4 μερες και 2 ωρες.... τι να πω ειναι απιστευτο. λιγο πριν παει να μεινει απο μπαταρια, θα τραβηξω και βιντεο ωστε να σας δειξω και την χρηση που του εκανα για να φτασει σε αυτα τα επιπεδα. δεν ξερω αν αυτο βοηθαει σε κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 ε, τοτε μια χαρα ειμαστε!!!! κι οτι σκεφτομουν τι ειναι το hall :lol::lol: μωρε μακαρι να ηξερα γενικα περισσοτερα απο τεχνολογια και να βοηθουσα τυχον υποψηφιους αγοραστες. ασχετο αλλα θελω να πω κατι ακομα για την μπαταρια. καθε φορτιση με κανει ακομα πιο χαρουμενο. θα πω μονο αυτο: το εβγαλα απο την φορτιση στο 100% την παρασκευη 10/6 στις 12 το μεσημερι και τωρα που γραφω 2 το μεσημερι ειναι στο 33%. υστερα δηλαδη απο 4 μερες και 2 ωρες.... τι να πω ειναι απιστευτο. λιγο πριν παει να μεινει απο μπαταρια, θα τραβηξω και βιντεο ωστε να σας δειξω και την χρηση που του εκανα για να φτασει σε αυτα τα επιπεδα. δεν ξερω αν αυτο βοηθαει σε κατι.. Αν βοηθαει?? Ενα σου λεω αν δεν το ειχα θα το έπαιρνα!!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έλα ρε συ κατάφερες να βρεις θήκη από Ελλάδα????? Εγώ είχα φάει τον κόσμο για εδώ μέσω ίντερνετ και τίποτα...... Πάντως όντως είναι κάτω από τα μισά. Στο ελληνικό site λέει ότι έχει και μαγνητακι να κλείνει. Ισχύει και σε αυτή που πήρες όπως και αυτή που περιμένω να έρθει? Γιατί αν ναι, τότε βολεύει πολύ και αυτό Παιδιά, το notification led, είναι μονόχρωμο, ή μπλε πράσινο κόκκινο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδιά, το notification led, είναι μονόχρωμο, ή μπλε πράσινο κόκκινο; μπλε πράσινο κόκκινο Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts