Jump to content

Κινέζος..!!!

stamatis1312
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά και καλό μας μήνα :cool: . Πρώην κάτοχος του XIAOMI Mi3 64gb. Πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή και με είχε καλύψει απόλυτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ άλλα λόγο απροσεξίας μου το κατέστρεψα :confused: και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη. Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 250-270 ευρώ :!: . Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ακούω γνώμες (σε Κινέζο πάντα).. Ευχαριστώ :thanks:

παρε το redmi3 με 140 ευρω και τα αλλα 100 βαλτα στην τσεπη.
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Επειδη αυτό το διάστημα το έψαχνα. ειχα καταλήξει μεταξύ redmi note 3, Ulefone POWER και LETV X800 (λιγο πιο ακριβό) και πιστεύω ότι ειναι και θέμα προσωπικού γούστου.

Και το τι χαρακτηριστικό μετράει περισσότερο από κάποιο άλλο.

Το XIAOMI Redmi Note 3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του προκατόχου του και με την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας miui.gr, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το Ulefone power δεν εμπνέει και τόση εμπιστοστύνη...και δεν εχει notification led, αν ενδιαφέρει.

Το let-v έχει τρομακτικά χαρακτηριστικά....είναι η ναυαρχίδα, της πολύ νέας στο χώρο των smartphones-κολοσσο στην Κίνα που ασχολείται με streaming video- αν έχει και αντίστοιχη υποστήριξη είναι καλή περίπτωση.

Εχω εδω και ενα μηνα το letv x800. Απολυτα ικανοποιημενος. Πλεον εχει πεσει και αλλο η τιμή του. Το μονο μειον που μας απασχολει ειναι το wifi του. Μονο γι αυτο γινεται λογο στο αντιστοιχο νημα.

Το XIAOMI Redmi Note 3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του προκατόχου του και με την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας miui.gr, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το Ulefone power δεν εμπνέει και τόση εμπιστοστύνη...και δεν εχει notification led, αν ενδιαφέρει.

Το let-v έχει τρομακτικά χαρακτηριστικά....είναι η ναυαρχίδα, της πολύ νέας στο χώρο των smartphones-κολοσσο στην Κίνα που ασχολείται με streaming video- αν έχει και αντίστοιχη υποστήριξη είναι καλή περίπτωση.

το ulefone power εχει notification led και ειναι τριχρωμο ρυθμιζομενο.

Edited by telefoneri

Γεια σας παιδιά και καλό μας μήνα :cool: . Πρώην κάτοχος του XIAOMI Mi3 64gb. Πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή και με είχε καλύψει απόλυτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ άλλα λόγο απροσεξίας μου το κατέστρεψα :confused: και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη. Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 250-270 ευρώ :!: . Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ακούω γνώμες (σε Κινέζο πάντα).. Ευχαριστώ :thanks:

Ti επαθε και το κατεστρεψες??

Εγω απο το mi3 πηγα στο letv x600 και πιστευω εκανα πολυ καλη επιλογη

@telefoneri, Θα ψαξω να βρω το μήνυμα που γράφεις ότι δεν έχει...:lol: :p :lol: Edited by demakhs

@telefoneri, Θα ψαξω να βρω το μήνυμα που γράφεις ότι δεν έχει...:lol: :p :lol:

ψαξε βρες το στο θεμα της συσκευης

και δες και παρακατω την επεξηγηση :happy:

Παιδια ευχαριστω για τις ιδεες.. Η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα κάτι σε xiaomi (χωρις βέβαια να αποκλείω άλλες μάρκες) και ειχα δει και το Redmi Note 3 PRO. Η αλήθεια είναι οτι δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τις 5 inches και ηθελα 32+ πανω gb..