stamatis1312 Δημοσιεύτηκε February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2016 Γεια σας παιδιά και καλό μας μήνα :cool: . Πρώην κάτοχος του XIAOMI Mi3 64gb. Πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή και με είχε καλύψει απόλυτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ άλλα λόγο απροσεξίας μου το κατέστρεψα :confused: και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη. Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 250-270 ευρώ :!: . Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ακούω γνώμες (σε Κινέζο πάντα).. Ευχαριστώ :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 παρε το redmi3 με 140 ευρω και τα αλλα 100 βαλτα στην τσεπη. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παίρνει κ το redmi note 3 pro 16 GB (μιας κ παίρνει sd card) στα 174 ευρώ στο geekbuying, ακόμα καλύτερο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beastie Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Επειδη αυτό το διάστημα το έψαχνα. ειχα καταλήξει μεταξύ redmi note 3, Ulefone POWER και LETV X800 (λιγο πιο ακριβό) και πιστεύω ότι ειναι και θέμα προσωπικού γούστου. Και το τι χαρακτηριστικό μετράει περισσότερο από κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το XIAOMI Redmi Note 3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του προκατόχου του και με την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας miui.gr, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το Ulefone power δεν εμπνέει και τόση εμπιστοστύνη...και δεν εχει notification led, αν ενδιαφέρει. Το let-v έχει τρομακτικά χαρακτηριστικά....είναι η ναυαρχίδα, της πολύ νέας στο χώρο των smartphones-κολοσσο στην Κίνα που ασχολείται με streaming video- αν έχει και αντίστοιχη υποστήριξη είναι καλή περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εχω εδω και ενα μηνα το letv x800. Απολυτα ικανοποιημενος. Πλεον εχει πεσει και αλλο η τιμή του. Το μονο μειον που μας απασχολει ειναι το wifi του. Μονο γι αυτο γινεται λογο στο αντιστοιχο νημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Το XIAOMI Redmi Note 3 PRO είναι τρελή αναβάθμιση του προκατόχου του και με την υποστήριξη της Ελληνικής κοινότητας miui.gr, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το Ulefone power δεν εμπνέει και τόση εμπιστοστύνη...και δεν εχει notification led, αν ενδιαφέρει. Το let-v έχει τρομακτικά χαρακτηριστικά....είναι η ναυαρχίδα, της πολύ νέας στο χώρο των smartphones-κολοσσο στην Κίνα που ασχολείται με streaming video- αν έχει και αντίστοιχη υποστήριξη είναι καλή περίπτωση. το ulefone power εχει notification led και ειναι τριχρωμο ρυθμιζομενο. Edited February 1, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γεια σας παιδιά και καλό μας μήνα :cool: . Πρώην κάτοχος του XIAOMI Mi3 64gb. Πολύ ευχαριστημένος από τη συσκευή και με είχε καλύψει απόλυτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ άλλα λόγο απροσεξίας μου το κατέστρεψα :confused: και τώρα ψάχνω αντικαταστάτη. Είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 250-270 ευρώ :!: . Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ακούω γνώμες (σε Κινέζο πάντα).. Ευχαριστώ :thanks: Ti επαθε και το κατεστρεψες?? Εγω απο το mi3 πηγα στο letv x600 και πιστευω εκανα πολυ καλη επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) @telefoneri, Θα ψαξω να βρω το μήνυμα που γράφεις ότι δεν έχει...:lol: :p :lol: Edited February 2, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 @telefoneri, Θα ψαξω να βρω το μήνυμα που γράφεις ότι δεν έχει...:lol: :p :lol: ψαξε βρες το στο θεμα της συσκευης και δες και παρακατω την επεξηγηση :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis1312 Δημ. February 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μου έπεσε απο 4 μετρα υψος περιπου :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis1312 Δημ. February 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδια ευχαριστω για τις ιδεες.. Η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα κάτι σε xiaomi (χωρις βέβαια να αποκλείω άλλες μάρκες) και ειχα δει και το Redmi Note 3 PRO. Η αλήθεια είναι οτι δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τις 5 inches και ηθελα 32+ πανω gb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts