marvin Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και εγώ δεν περιμένω ότι θα έχω προβλήματα, απλά θέλω να σιγουρευτώ γιατί δε θα είμαι ο μόνος που θα το χρησιμοποιεί και δε θέλω να πάρω την υπόλοιπη οικογένεια στο λαιμό μου... Πιστεύεις ότι χρειάζομαι 1GB RAM; Νομίζω ότι τα 512 είναι αρκετά. Δε θέλω να μπλεχτώ με built to order γιατί καθυστερούν πολύ απ' ότι είδα στο applestore.gr Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Ναι μαλλον εχεις δικιο θα σε καθηστερησουν πολυ. Εγω με 512 μια χαρα ειμαι...... Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει (οποιοδήποτε mac mini, όχι απαραίτητα το μεγάλο) αν με καλύπτει; Τι είδους ασυμβατότητες θα συναντήσω; Ο επεξεργαστής G4 1,42 σε τι περίπου αντιστοιχεί στον κόσμο των pentium? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το office for mac φαντάζομαι και την ανταλλαγή αρχείων του με PC? Θα έχει πρόβλημα το modem μου (alcatel speedtouch 530)? Επίσης με εξιτάρει η ιδέα να το μεταφέρω πότε πότε στο σαλόνι και να το συνδέω στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γράψει τηλεοπτικό σήμα και να χρησιμοποιηθεί έτσι ως DVD-R? Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει σοβαρά σε κάποιο ή κάποια από τα ερωτήματα θα το εκτιμούσα. Επειδή πολλοί χρήστες μακ έχουν την τάση να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα, θα προτιμούσα να μην το κάνουν εδώ. Ρίξε μια ματιά και στο helmug.gr forum. Σε καλύπτει πλήρως για τις δουλειές που το χρειάζεσαι. Υπολόγιζε περίπου 1,5 φορές ταχύτερος για σύγκριση με Pentium 4 (αν και δε συγκρίνονται ακριβώς έτσι, λόγω της διαφορετικής αρχιτεκτονικής). Πρόβλημα με το Office 2004 for Mac δε θα συναντήσεις όσον αφορά τη συμβατότητα με pc. Το alcatel speedtouch δουλεύει απροβλημάτιστα (εννοείται μέσω ethernet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 παιδια επειδη το ειδα στο πλαισιο και πραγματικα επαθα πλακα θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα επειδη απο mac ειμαι ασχετος. media center παιρνει? dvdr εχει? βασικα δεν ξερωτι ακριβως να ρωτησω οποτε αν θελετε φωτιστε με λιγο γιατι τα χω χασει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Έχουμε κανά νέο για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι mac/intel? Αδημονώ!!!!! :) Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Έχουμε κανά νέο για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι mac/intel? Αδημονώ!!!!! :) Τα μοντέλα χαμηλών προδιαγραφών απο ότι είπε ο Jobs 6/2006 περίπου, και τέλος 2006 όλα τα άλλα. Α υπόψιν τότε θα βγεί και το Leopard :cool: άντε να δούμε τι μας ετοιμάζει η apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 παιδια επειδη το ειδα στο πλαισιο και πραγματικα επαθα πλακα θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα επειδη απο mac ειμαι ασχετος. media center παιρνει? dvdr εχει? βασικα δεν ξερωτι ακριβως να ρωτησω οποτε αν θελετε φωτιστε με λιγο γιατι τα χω χασει. Τα 2ης γενιάς macmini έχουν ένα μοντέλο που έχει superdrive=dvd-wr. Λειτουργικό έχει το OSX 10.4(Tiger) που για να σου δωσω να καταλάβεις είναι σαν τα longhorn ή μάλλον τα Longhorn είναι αντίγραφο του Tiger :p για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Οταν λές αν παίρνει media center τι ακριβώς εννοείς? Γενικά χαρακτηριστικά θα δείς ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 παιζει να βγει νεο μακ μινι συντομα?οταν λες δευτερης γενιας τι εννοεις? Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 παιζει να βγει νεο μακ μινι συντομα?οταν λες δευτερης γενιας τι εννοεις? Οχι δεν νομίζω να βγεί άλλο μακ μινι για το υπόλοιπο μέχρι την αλλαγή σε Intel (εκτός και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του). Δεύτερης γενιάς εννοώ,οτι τα πρώτα μακ μινι που βγήκαν ήταν με 256 μνήμη μόνο με cd wr και διάφορα άλλα,τώρα βγήκε η δεύτερη φουρνιά με μία κάποια αναβάθμιση (512mb μνήμη,dvdwr) +το νέο OSX 10.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Απλά τα mac mini που βγήκαν τώρα τελευταία έχουν κάπως καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως dvdrw κλπ που πριν έβρισκες μόνο στα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς. Το μηχάνημα παραμένει το ίδιο ουσιαστικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Τα 2ης γενιάς macmini έχουν ένα μοντέλο που έχει superdrive=dvd-wr. Λειτουργικό έχει το OSX 10.4(Tiger) που για να σου δωσω να καταλάβεις είναι σαν τα longhorn ή μάλλον τα Longhorn είναι αντίγραφο του Tiger :p για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Οταν λές αν παίρνει media center τι ακριβώς εννοείς? Γενικά χαρακτηριστικά θα δείς ΕΔΩ καλο μηχανημα δηλαδη,εννοω αν εχει μεσα τα windows media center. αξιζει να το παρει κανεις?ειναι καλυτερα τα mac απο τα κανονικα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Το μηχάνημα είναι Macintosh. Δεν είναι pc με windows. Το λειτουργικό που τρέχει είναι MacOS. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 φιλε μου καταλαβαινεις οτι ειμαι ασχετος με τα mac,εσενα ποια ειναι η γνωμη σου? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 οκ, δεν είναι τα αθάνατα και αλάθητα μηχανάκια. πάντως απο την μέρα που έκανα το switch, σαν να ηρέμισε το μυαλό μου. για μια δυνατή δόση apple, http://www.macloaded.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 οκ, δεν είναι τα αθάνατα και αλάθητα μηχανάκια. πάντως απο την μέρα που έκανα το switch, σαν να ηρέμισε το μυαλό μου. για μια δυνατή δόση apple, www.macloaded.gr Πες τα!!!! Δεν με βλέπω να περιμένω άλλο, έτσι και αλλιώς θα υποστηρίζει τα ppc η apple για μια 10ετία ακόμα. Το καινούριο (ανανεωμένο) ibook μου φαίνεται πολύ καλό και προσιτό. Ακόμα δεν εχει ανανεωθεί το ελληνικό site της apple βέβαια! Άντε, πάω για switch, θα κρατήσω και το χρέπι το pc για κανα 2 προγράμματα που δεν υπάρχουν στο mac. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisB Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Mac OS X for ever. To PowerBook mou den exei kremasei akoma kai tou dinw kai katalavenei. Doulevei oli thn ora Photoshop, Office kai ales vlakies kai den kolaei pote! To MAC OS X einai fovero kai to macmini enas ftinos toropos to to ma8ei to koino.... nomizw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Εχω ένα iBook G4 (το μικρό 12''), και μαζί μου έδωσαν κ ένα καλωδιάκι για να το ενώσω με κάποια οποιαδήποτε οθόνη. Πραγματικά το έκανα κ λειτούργησε μια χαρά... Ερώτηση : Μπορώ να το κάνω Mac Mini? Δλδ να το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με την οθόνη, και στις USB θύρες να του κολλησω πληκτρολόγιο και ποντίκι? Η υπάρχει φόβος για άυξηση της θερμοκρασίας? Αν γίνει κάτι τέτοιο, το μηχανάκι θα κλείνει σπάνια, μιας κ έχοντας DSL του "μουλάρι" θα κατεβάζει ολημερίς.... Υ.Γ. Το iBook αυτό το ΑΝΤΑΛΛΑΞΑ με ενα IBM R51!!!!!!! καλο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 το μακμίνι ούτως η άλλως χρειάζεται εξωτερικό μόνιτορ για να δουλεψει;;! που το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα, όλοι οι φίλοι που έχουν iBook δεν το κλείνουν ποτέ! Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts