gvard Δημ. January 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimbou (13 Ιαν. 2004 , 15:23) Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook(μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα,τα έπαιρνε κανονικότατα).Γιατί? Καλησπέρα, Το πρόβλημα διορθώθηκε. Από τη στιγμή που βλέπετε τέτοιο πρόβλημα, στείλτε ένα e-mail στο support@ebox.gr και το πρόβλημα θα λυθεί. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Λειτουργει κ μεσω Outlook και αν εχουμε τα settings? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Καλησπέρα σας,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα εντελώς ξαφνικά!Ενώ μου στέλνουν mails ο λογαριασμός δεν τα λαμβάνει!!Τί μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Στέλνω mail απο το ebox σε διάφορα hotmail accounts και συχνά απο μόνο του το hotmail αντί για το inbox τα πετάει αμέσως στα spam!!! Μήπως το έχει πάθει και κανείς άλλος αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_aris (18 Ιαν. 2004 , 19:42) Στέλνω mail απο το ebox σε διάφορα hotmail accounts και συχνά απο μόνο του το hotmail αντί για το inbox τα πετάει αμέσως στα spam!!! Μήπως το έχει πάθει και κανείς άλλος αυτό;;; Τώρα που το λες, είχα δοκιμάσει 2-3 φορές να στείλω κάποια μαιλ σε ένα φίλο μου κι αυτός μου έλεγε ότι δεν τα πήρε, παρόλο που εγώ ήμουν σίγουρος ότι τα έστελνα σωστά. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordperis Δημ. March 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2004 re pedia,epikinonisa 3 fores me to support kai den mporesan na mou apantisoun de mporo na paro apo to outlook ta mail mou, rithmisis oute apo to eudora pou ine to idio... (exo ena logariasmo ******@eudoramail.com kai apo kei ta pira ta mail mou vazontas incoming eudoramail.com outgoing mailgate.otenet.gr kai litourgi mia xaera sto ebox den erxontai ta incoming mails mou PARAKALO HELP !!!! den sindeetai me to ebox.gr ti na kano ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. March 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lordperis ( 5 Μάρ. 2004 , 00:48) re pedia,epikinonisa 3 fores me to support kai den mporesan na mou apantisoun de mporo na paro apo to outlook ta mail mou, Καλημέρα, Τις δύο (όχι 3) φορές που επικοινώνησες, σου είπα οτι πρέπει να ορίσεις σαν θύρα το 1100 στα extra properties του λογαριασμού σου, και όχι με την μορφή ebox.gr:1100 αλλά αλλάζοντας την θύρα του pop3. Ακολούθησε τις οδηγίες που σου έδωσα (και από το e-mail) και το πρόβλημα σου θα λυθεί. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Συννημένο αρχείο πως στέλνώ?πόσο είναι το όριο που μπορώ?(μπορεί να έχει ειπωθεί αλλά δε το δα) ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Wirelessly posted (Siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από jog Συννημένο αρχείο πως στέλνώ?πόσο είναι το όριο που μπορώ?(μπορεί να έχει ειπωθεί αλλά δε το δα) ευχαριστώ :) psaxto ligo... pantos mporeis mexri kai 10mb attachment na labeis/steileis. :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapros Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 (edited) Έχω πρόβλημα εδώ και 3 μέρες. Δεν μου έρχονται καθόλου mail και δεν μπορώ να στείλω επίσης. Ακόμα στον φάκελο sent μου βγάζει error. Έστειλα και mail στο support@ebox.gr αλλά δεν ξέρω αν τελικά πήγε ποτέ, γι' αυτό στέλνω κι εδώ. Αν μπορείς να το κοιτάξεις λίγο gvard. Ευχαριστώ πολύ. Edited January 23, 2012 by nervous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. January 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Καλησπέρα, Το email που έστειλες στο support at ebox το έστειλες χθες το βράδυ στις 11. Το email σου θα απαντηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα (μην ξεχνάμε οτι είναι δωρεάν υπηρεσία και οτι δεν υπάρχουν έσοδα από αυτήν ωστε να δικαιολογήσουν 24/7 υποστήριξη). Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλησπέρα. Κάτω από τη διαφήμιση της HH, με Firefox δεν μπορώ να διαβάσω το κείμενο. (Διαφημιστείτε εδώ! - το βγάζει με χαρακτήρες html μάλλον) Μάλλον κάτι γίνεται με την κωδικοποίηση. Βλέπω χρησιμοποιείς την windows-1253. Ίσως αν χρησιμοποιούσες κάτι σε iso ή UTF-8 ; Επίσης , κάτι πρέπει να γίνει με το logo. Κατά τα άλλα, πολύ καλή προσπάθεια, εύχομαι να σταθεροποιηθεί σύντομα και να μεγαλώσει τόσο ώστε να χρειάζεσαι κι άλλο server! :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapros Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλησπέρα και πάλι gvard. Απλά επειδή δεν ήξερα αν ήρθε το μήνυμα που έστειλα γιατί έβγαζε error, γι' αυτό σου έγραψα εδώ. Δεν ήθελα να το εκλάβεις σαν παράπονο. Η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ καλή και όταν είχα ξαναζητήσει βοήθεια η ανταπόκριση ήταν άμμεση. Ευχαριτώ για το ενδιαφέρον σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts