gianpithio Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Θελω να στειλω απο το κινητο μου nokia με bluetooth παιχνιδια σε ενα φιλο μου που εχει samsung πως μπορω να το κανω? Aπο το κινητο μου μπορω να τα στειλω το προβλημα ειναι οτι οταν πανε στο κινητο του δεν μπορει να τα δεχτη.. :help: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 1)g600 κ με διαφορα!!!!!;)και 2)nokia 6500slide..... από εμένα τοπ2 όχι 3 το Ε900 και το F700!!!!:):happy::D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 f700 g800 (vgenei se liges meres afou to efere i wind) g600 sony ericsson w960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 1 U600 2 G800 3 XAOS:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 u600 g600 f700 :):p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 fisika kai den mporei na ta dextei!!! einai kleidomena giati uparxoun pneumatika dikaiomata kai einai nomika katoxiromenei gia na elenxoun ta paixnidia! an eitane etsi tha poulousane to paixnidi mono mia fora kai meta tha to pernane oloi!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 1) E900 2) G800 3) G600 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Εμφανιση U600 ή U700 E950 Armani Μultimedia G800 G600 U600 Οverall για εμενα i550 f700 g600 Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Φιλε μου στο διαδικτυο υπαρχουν χιλιαδες παιχνιδια σε μορφη .jar τα οποια μπορεις να κατεβασεις απο τα γνωστα μαγαζακια (να ξερεις πως οταν κατεβαζεις ενα game σε ενα nokia υπαρχει τροπος να το παρεις ωστε να μπορεις να το στειλεις και σε αλλα κινητα) ;) Περα απο αυτο το δικο μου προβλημα δεν ειναι που θα βρω παιχνιδια αλλα πως μπορω να στειλω παιχνιδια με bluetοoth σε ενα samsung και να τα κανω εγκατασταση.. εχω βρει των τροπο να κανω εγκατασταση παιχνιδια σε samsung αλλα μονο απο το pc, εαν θελεις να μαθεις πως γεινετε μπορεις να διαβασεις σε αυτο το post οπως και αυτο :rolleyes: Γνωριζει να μου πει καποιος πως μπορω να εγκαταστησω παιχνιδια με bluetοoth σε ενα samsung? Ευχαριστω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Δεν μπορείς. Τα Samsung εκτός από το .jar χρειάζονται και το αντίστοιχο .jad αρχείο για να γίνει εγκατάσταση παιχνιδιών (μιλάω για τα τελευταία μοντέλα γιατί τα παλαιότερα ήθελαν μια διαδικασία), συνεπώς το .jar που του στέλνεις δεν πρόκειται να το εγκαταστήσει!!!:O:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Το F700 ποιος ξέρει τα χαρακτηριστικά του σίγουρα?Έχει 3 ή 5 mp κάμερα?Έχει 3,5 mm jack?Πόση αυτονομία έχει?Το G800 & i 550 & Armani δεν έχουν κυκλοφορίσει ακόμα!Με τα σημερινά δεδομένα 1.G600 2.i620 3.U600 Τα F700 & i550 & G800 σίγουρα θα είναι τα 3 καλύτερα μοντέλα της Sammy,αλλά δεν έχουν κυκλοφορίσει!Για F700 δεν ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αν και έχει κυκλοφορίσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Δεν με πειραζει για το αρχειο .jad μπορω να το δημιουργησω με το Jadmaker το θεμα ειναι μετα τι κανω.. Εαν δεις στον οδηγο εδω υπαρχει τροπος αλλα το θεμα ειναι οτι εγω θελω να το στειλω απο το κινητο μου :) Eλπιζω να βρεθει ακρη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkid Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 καταρχην προκαταβολικα ευχαριστω για οποιον μπει στο κοπο να με βοηθησει. προσπαθω να βρω τροπο στο πως μπορω να κανω εγκατασταση καποιο game, application και theme, και δεν μπορω. εχω ψαξει αρκετα στο ιντερνετ, αλλα τπτ. ενω περναω το αρχειο στι memory και παω να το τρεξω μου λεει οτι δεν το υποστιριζει. τι μπορω να κανω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miosyr Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 paidai iparxei kanena site pou mporo na vro paixnidia gia to G600??plz help....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haroscs Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 pedia ligo help xthes pira to samsung u700 ! mipos xeris kapios pos na peraso games? ti tipou games perni to kinito kai otidipote alo sxetika me to kinito exete na mou piti tha me vohthisete poli thx!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Paidia mporei kapoios na mou pei ti moddings mporoume na kanoume se ena SGH-U600????:confused::confused::confused::worry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Από δω δεν θα πάρεις απάντηση. Κοίτα στα ξένα φόρουμ. http://samsung-stuff.de/board/board.php?boardid=715 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Kalwstona! yparxi sxetiko thread gia to kinitaki sou gia na mathis oti xriazese i k na rwtisis ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176489 MFX ReaLity Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδια ξερει κανεις πως ενεργοποιειται το java στο G800? αν ειναι δυνατον να μην μπορω να παιξω ενα java game. Οσα ετρεξα το ιδιο μηνυμα συνεχεια: μη αποδεκτο αρχειο Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Θα κάνω και εγώ την δική μου ερώτηση καθώς δεν μπορώ να βοηθήσω κανέναν φίλο με τις απορίες του.Υπάρχουν games ή themes για το Samsung F700?Που μπορώ να τα βρώ?Πως μπορώ να τα εγκαταστήσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnaros Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα samsung κινητό το οποίο να είναι μικρό, ελαφρύ, πλήρες σε δυνατότητες, με καλή ποιότητα ήχου, και κυρίως να ανοίγει μηχανικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Θέλω τις απόψεις σας ως επαιόντων και χρηστών samsung κινητών. Ευχαριστώ! Damierom, και γω τν ιδια απορια εχω. Να παρω το Ε590 ή δν αξιζει?? ΝΟΚΙΑ 6120 ή SAMSUNG E590??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnaros Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Γενικα παιδιά...plz πειτε μου... NOKIA 6120 vs SAMSUNG E590? Ποιο να παρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Το 6120 γιατί είναι symbian και έχει μεγαλύτερη οθόνη & flash Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Πάρε Samsung E590 samsung e590 nokia 6120 94x42x13 105x46x15 90mb memory 35mb memory 3.15MPcamera 2MPkamera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω εγκατάσταση παιχνίδια – εφαρμογές στο Samsung E-590; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts