AfrO87 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 sTo U600 gia na grapseis minima me agglikous xarakrires prepei na exeis tin glwssa tou kinitou sta agglika?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Νομιζω απλα μπορεις να αλλαξεις στα μηνυματα την Γλωσσα Εισαγωγης Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfrO87 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 to dokimasa alla synexizei na grafei me ellinikous xaraktires! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 to dokimasa alla synexizei na grafei me ellinikous xaraktires! :wacko: :oops: Δεν το είχα κοιτάξει ποτέ αλλά έχεις δίκιο...:blink: Από μια ματιά που έριξα δεν ταράζεται:!: Θα το ξαναδώ και αν βρω κάτι θα ενημερώσω!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okypous Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ξέρει κανείς πως γίνεται detached το Gprs σε Ε590? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfrO87 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 efaxistw! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos9 Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 poio proteinetai re paidia?to u600 i kapoio allo?akoma k apo alli etairia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug206T Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Μιας και πήρα πρόσφατα το Samsung E590 και έχω το μικρόβιο του Modding,έψαξα να βρω αν υπάρχει Modding για τα κινητά της Samsung. Μετά από ψάξιμο κατέληξα σε ρώσικα φόρουμ όπου υπάρχουν πάρα πολλά firmwares,patches και Mods.Το θέμα είναι ότι αφενός είναι κουραστικό να μεταφράζω κάθε γραμμή με το babelfish ,αφετέρου οι Ρώσοι δεν είναι και οι πιο εξυπηρετικοί άνθρωποι...Δηλαδή ρωτάω και απάντηση δύσκολο να πάρω... Υπάρχει λοιπόν κάποιο ΑΓΓΛΙΚΟ φόρουμ για samsung όπως τα αντίστοιχα ρώσικα? έψαξα κι εγώ λίγο το θέμα μιας και πήρα το κινήτο αλλά τζίφος... αυτό που ήθελα να κάνω εγώ είναι να βάλω παιχνίδια...βρήκα οτι για να μπούμε στο μενού που πρέπει πατάμε *#9998*5282# αλλά δεν έχει το midlet...μετά δοκίμασα το *#9998*4678255# μου λέει "ενεργοποιήθηκε" αλλά πάλι κανένα midlet... θα ήταν χρήσημο το link στο φόρουμ που βρήκες! Αν και δεν ξέρω ρώσσικα, μπορεί να γράφουν κωδικούς και τέτοια και να βγάλουμε άκρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug206T Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 τα κατάφερα...ενεργοποιούμε αυτό *#9998*4678255# και μετά πάμε στα .jad αν μας βγάζει σφάλμα συμαίνει οτι το παιχνίδι δεν παίζει... αλλιώς θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ωραίος.Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Με τους κωδικούς αυτούς δεν μου ανοίγει κανένα μενού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pug206T Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 δεν θα ανοίξει κανένα μενού! γράφεις αυτό *#9998*4678255# και θα σου πει "ενεργοποιημένο". αν σου πει "απενεργοποιημένο" το γράφεις πάλι. μετά πάς στα .jad αρχεία και μόλις τα επιλέξεις θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τα εγκαταστήσεις. Εγώ όταν το έκανα είχα τα αρχεία στην μνήμη του κινητού...δεν ξέρω τι γίνεται αν είναι στην micro SD. Αν όταν επιλέξεις το αρχείο βγάλει οποιοδήποτε error, δεν παίζει τότε το παιχνίδι. Προσωπικά βρήκα διάφορα παιχνίδια στο internet αλλά κανένα δεν έπαιζε σε ολόκληρη την οθόνη και έτσι τα διέγραψα όλα... tip: Μόλις συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή, πέρνα πολλά παιχνίδια μέσα και τσέκαρέ τα στο κινητό για να μην συνδέεις και αποσυνδέεις το κινητό συνέχεια! καλή τύχη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Φίλε μου ο κωδικός δεν κάνει τίποτα.Για 590 μιλάμε;Τι sw version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 απλα g600!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 μπορει να μου πει καποιος αν το E590 εχει tv out ? τι αναλυση βιντεο εχει και αν εχει flight mode , επισης για την ποιοτητα αναπαραγωγης του mp3 player, ευχαριστω. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Παιδιά καλημέρα! Μου ήρθε η ανανέωση για το κινητό και θέλω να με βοηθήσετε γιατί είμαι πολύ άσχετος. Μέχρι τώρα είχα Samsung D600 και είμαι γενικά ευχαριστημένος, αλλά τώρα θέλω να το ψάξω λίγο. Μου αρέσουνε και τα Sony Ericson σα design αν και δεν τα ξέρω καθόλου. Μπορεί και να αλλάξω "στρατόπεδο". Να ξεκινήσω με δύο ερωτήματα: α. Δώστε μου το δικό σας TOP 3 ανάμεσα στα μοντέλα της Samsung ανεξαρτήτως τιμής. β. Θα προτιμούσατε κάποιο Sony Ericson; και ποιό θα ήταν αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τα λέμε στη πορεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickagel Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 1.U600 2.E950 3.E840 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 u 600 u 600 u 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 βλέπω να έχετε μία τάση για το U600 εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν βλέπω το g600 για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 1)g600 κ με διαφορα!!!!!;)και 2)nokia 6500slide..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathematician Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 καλημερα στο forum. εχς μια ερωτηση για το Ε950. μηπως ξερει κανεισ που μπορς να βρω τον κωδικο που ξεκλειδωνει το "midnight hold'em poker" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Ο πατέρας μου έχει ένα slide up Samsung της περασμένης σειράς (κάτι σαν 420 είναι το μοντέλο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς), με i-mode & ΒΤ. Ήρθε η ώρα να αλλάξει συσκευή και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο από τα καινούργια Samsung, μιας και είναι εξίσου ελαφριά και μικρά σε όγκο. Είδα το S730 αλλά νομίζω τα πλήκτρα αφής δεν θα είναι πρακτικά. Κάτι άλλο στα ίδια χαρακτηριστικά (μικρό βάρος + slideup) έχετε να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngeronikolos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ Samsung L760V VodafoneLive 3G? ΝΙΚΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά.Ποιο μου προτείνετε να πάρω; den to suzhtw!to U700!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanu Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 kalispera se olous. exo to samsung e790 kai den mporo na fortoso games. an kseri kapio as mou pi. efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 γιατι υπαρχει samsung απο την καινουρια σειρα που να φορτωνει games περα απο download?απο το κινητο εννοω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts