xvass Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Υστερα απο καιρο αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον το forum!! :) Καλο ειναι οσοι εχουν το κινητο ενα ευλογο διαστημα και εχει ερασει ο αρχικος ενθουσιασμος να γραψουν καναδυο λογακια για το κινητο... Εχω το κινητο ενα τριμηνο (ισως και παραπανω) και δε μουχει συμβει ουτε ενα σβησιμο.Ουτε οταν σερφαρω στο internet ουτε οταν σβηνω επαφες ουτε οταν μεταφερω κατι με υπερυθρες. Το προβλημα με τη sim που αναφερθηκε παραπανω το εχει συστηματικα φιλος που εχει το Ε710. Τεσπα βασικα προβληματα θεωρω την μπαταρια (αν και για τα δεδομενα της samsung ειναι αιωνοβια!), το απαρχαιωμενο μενου (απο την εποχη του Τ100), οτι δεν ειναι και καμια στιβαρη συσκευη (ειδικα η μπροστινη οθονη γρατζουνιζεται για πλακα) και φυσικα τους απιστευτους περιορισμους σχετικα με τη μεταφορα αρχειων στο κινητο...Για οτι αλλο δεν εχει πεσει στην υποληψη μου ή ξεχασα να αναφερω ας γραψουν οι επομενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το κινητό.Στο σπίτι κυκλοφορούν τρία samsung E-700.Ενα το δικό μου, της γυναίκας μου κι ένα της κορης μου.Είναι αγορασμένα στις αρχές Ιανουαρίου και όλους αυτούς τους μήνες,παρά τη σκληρή χρήση,δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. :rolleyes: Το παραμικρό ρε παιδιά κι έχω απορήσει γιατί τάχουμε και τρία τον αριθμό.Εχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου΄από το 1996 και τα μόνα που άξιζαν πραγματικά, είναι τα δυό μου ericsson T68i & T610 και τα samsung E-700.Ξέχασα να πω ότι η μικρότερη μου κόρη έχει το panasonic X70. Εξαιρετικό κι αυτό παρα τα προβληματάκια του με τη κάμερα.Λύθηκαν όμως τα περισσότερα με την αναβάθμιση.Τα μόνα μείον στο Ε-700 για μένα πάντα, είναι η απουσία μπλε δοντιού :worry: και οι υπέρυθρες που δεν επικοινωνούν με άλλα κινητά παρά μόνο με το pc.Ξέρετε όμως και κάτι?Καλύτερα για να μη με ζαλίζουν με την ανταλλαγή αρχείων.Βρήκα την ησυχία μου. :D Αυτά που θέλω να κρατήσω τα στέλνω στο pc μου κι είμαι μια χαρά. ;) Θα το κρατήσω αρκετό καιρό γιατί και καλή ποιότητα photo έχει και καλή ποιότητα κατασκευής.Εξ' άλλου βαρέθηκα να τρέχω πάντα πίσω από ένα κινητό. :worry: Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Γειά χαρά σε όλους. Το E-700 μπορεί να αναπαράγει ήχους AMR οι οποιοι έχουν και φωνή αλλα είναι σε χαμηλή ποιότητα.Όμως με το πρόγραμμα Easy studio δεν είναι δυνατη η αποστολή αρχειων AMR στο τηλεφωνο παρα μονο mid kai mmf. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να περάσω ήχους AMR στο τηλέφωνο? Και κάτι άλλο : Έχω επίσης ενα NOKIA 6600.Άν στείλω με MMS μηνυμα τον ήχο στο E-700 θα τον αναγνωρίσει το τηλέφωνο? Άν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Καλημερα φιλε μου. Δεν ξερω εαν "εφτασα" αργα, μα ριξε μια ματια στo επισημασμενο θεμα Samsung Hacks! ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=261 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 To kainourgio firmware gia to E715 linei polla proigoumena provlimata tou pou eixan kai stin ameriki.. to sima den xanetai pleon kai i mpataria krataei oso kai sto E710. Opos proaneferai o gmat to video den iparxei kai episis den ksero an ftaiei kapoio apo ta polla mod pou evala alla exasa kai to zoom tis fotografikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 pedia to eikonidio otan kanete proothisi stis kliseis sas to vgazei kanonika se esas? emena oxi an kai to egxiridio lei oti iparxei tetio eikonidio. an kapios exei thn kalosini as to dokimasei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvass (22 Μάι. 2004 , 11:09) Υστερα απο καιρο αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον το forum!! :) Καλο ειναι οσοι εχουν το κινητο ενα ευλογο διαστημα και εχει ερασει ο αρχικος ενθουσιασμος να γραψουν καναδυο λογακια για το κινητο... Ας γραψω και εγω λοιπον την γνωμη μου για το Ε700 το οποιο το εχω απο τις αρχες Ιανουαριου. Δεν μου εχει παρουσιασει ΚΑΝΕΝΑ τεχνικο προβλημα. Δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο αλλα δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που συχνα αναφερονται στο forum οπως επανεκκινησεις, προβληματα με την καρτα SIM κτλ. Η οθονη του ειναι τελεια δηλ. φωτεινη καθαρη και το μενου ευχρηστο και ευχαριστο οσον αφορα τα χρωματα. Η καμερα, πολυ καλη για καμερα κινητου αλλα εκει που μας τα χαλαει καπως ειναι η αυτονομια. Η μπαταρια δεν κραταει πολυ και αυτο πρεπει να το παραδεχτουμε. Ειδικα αν χρησιμοποιησεις GPRS εκει.....η μπαταρια κατεβαινει στην 1 - 2 γραμμες αναλογα την χρηση που κανεις. Το GPRS την επιβαρυνει αρκετα λοιπον... Επισης κατι αλλο το οποιο εχω αναφερει και παλαιοτερα, το πλαϊνο κουμπι της καμερας πολλες φορες πατιεται μονο του απο πιεση μεσα σε τσαντα κτλ. με αποτελεσμα να αποθηκευονται απειρες φωτογραφιες μαυρες και να τρωνε μνημη. Αλλα ενταξει τις σβηνεις και ησυχαζεις. Εμενα παντως εκεινο που περισσοτερο με χαλαει στο Ε700 και το οποιο για αρκετους ισως δεν ειναι κατι σημαντικο, ειναι το θεμα των ηχων. Δηλ. το γνωστο θεμα των ηχων που δεν μπορεις να αντιστοιχησεις προσωπικους ηχους σε επαφες και ομαδες. Επισης θα ηθελα να μπορουσα να βαζω δικες μου φωτογραφιες, οχι απαραιτητα φωτογραφιες προσωπων αλλα ας πουμε και γραφικα κτλ., να εμφανιζονται οταν σε καλει καποιος. Εχει μερικες καλες εικονες για αυτη την δουλεια αλλα καλυτερα θα ηταν να μπορουσες να εβαζες εσυ ο,τι ηθελες σε καθε επαφη ή ομαδα. Αυτα.... α μου εχει πεσει και μενα κατω αλλα δεν εχει παθει τιποτα περα απο μια γρατζουνιτσα μικρη. κατα τ αλλα ειναι σπαθι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Για δευτερο....ειναι καταπληκτικο..... :cool: Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 marion auto me to eikonidio stis proothiseis to prosekses? i mipws einai mono to diko mou thlefwno? epishs enw exw lavei tis rythmiseis gia gprs otan paw na mpw prospathei na sindethei alla mou vgazei mono to simataki tou gprs kai den anigei th selida. mipws prepei na kanw kati allo re pedia? HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtom45 Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Plhroforia: Etoimazw mia nea firmware (greek) gia E700. Opoios endiaferetai, sto "Samsung Hacks". Παράθεση Nothing is impossible. The impossible just takes longer... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GShellas Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Καλησπερα σε ολους :D Ειμαι νεος στο Forum και γι αυτο σας χαιρετω ολους , Εγω επειδη δεν εχει διευκρινηστει ΞΕΚΑΘΑΡΑ απο κανεναν θα ηθελα να διευκρινησω κατι το οποιο ειναι παρα πολυ σημαντικο πιστευω. Ειμαι εδω κι 1α μηνα κατοχος του Samsung E710 , απο την ωρα που το πηρα επειδη ειμαι πολυ σχετικος με τους υπολογιστες , αλλα οχι τοσο με τα κινητα , ενδιαφερθηκα να αγορασω καλωδιο για να σωνω και να κατεβαζω της φωτο που θα τραβαω κ.λ.π. Αφου εκανα την σχετικη ερευνα στο internet σχετικα με το ποιο καλωδιο προτεινει η samsung για το συγκεκριμενο μοντελο (ειναι 2 οι τυποι που προτεινει) απλα αλλαζει ο κωδικος τους και εχουν μια διαφορα γυρω στα 5e. Κατεληξα λοιπον στο ποιο ακριβο και το αγορασα απο το Π...... , αυτο που μου εκανε εντυπωση απο την πρωτη στιγμη της αγορας ηταν οτι στην αποδειξη εγραφε οτι κανει για samsung S500/X100/E700/X600 και πουθενα για E710. Για να μην μακρυγορησω κι αλλο ΠΗΓΑ σε εταιρειες κινητων σε καταστηματα Vodaphone μεχρι και στην samsung (εδω ελλαδα) μιλησα στο τηλεφωνο με τον τεχνικο της κανεις μα κανεις δεν ηξερε γιατι μου βγαζει οταν παει να συνδεθει το μηνυμα [u](Modem not respoting) [/u] και ολοι μου ελεγαν οτι ειναι κλειδωμενα τα E710 και γι αυτο δεν επικοινωνει. Ουτε με ir (υπερυθρες) επικοινωνουσε , αφου τα ειχα δοκιμασει ολα λοιπον και ειχα απευθηνθει παντου και κανεις δεν ηξερε να μου πει , ειχα χασει καθε ελπιδα οτι θα πετυχαινα να συνδεσω το E710 με τον υπολογιστη. Ειχα καταληξει λοιπον οτι εκανα λαθος επιλογη τηλεφωνου και οτι την πατησα αφου ολοι μουλεγαν οτι ειναι κλειδωμενο ! Καποια στιγμη εκει που καθομουν ηρθε ο ανηψιος μου που ειναι κατοχος ενος samsung V200 και τον ρωτησα εσυ πως επικοινωνεις ??? και μου λεει με καλωδιο κανονικα ! ΚΑΙ ΛΕΩ !! βρε δεν μου το φερνεις μπας και ο διαολος το κανει και επικοινωνησει ??? μονο αυτο δεν εχω δοκιμασει ! δεν βαριεσαι ?? Κυριοι με πιασαν τα κλαματα (τροπος του λεγειν) οταν ειδα το E710 με το που το κουμποσα να φορτωνει τους καταλογους !!! Εγω λοιπον μετα απο 1α μηνα τρεχαλας εκανα Πασχα σημερα ! Σημερα 31/05/2004 πηγα στο ιδιο μαγαζι και απαιτησα και μου αλαξαν το καλωδιο με του V200 για να μην χασω τα λεφτα μου 38e επειδη αυτοι δεν ειναι ενημερωμενοι , και γιατι το λεω αυτο ? ΑΚΟΥΣΤΕ . . . γιατι ο πωλητης που ηταν σημερα μου ειπε απλα και φυσικα (βεβαιως κυριε να σας το αλαξουμε) ειναι λαθος αυτο το καλωδιο δεν κανει :o θελει απο το V200 !!! :( Εγω τωρα ποιον να σκοτωσω μου λετε ? :wacko: ΟΠόΤΕ . . . Οποιος εχει samsung E710 και θελει να το συνδεσει με τον υπολογιστη του μεσω σειριακης για να σωνει της φωτο που τραβαει ή να ανεβαζει εικονες και ηχους να ξερετε και να αγοραζετε το καλωδιο για το samsung το V200 παρακατω γραφω και τον τυπο του για να μην σας δωσουν λαθος καλωδιο συνηθιζεται (1 μηνα τραβιομουν) PC Link Data Cable Original samsung - PCB093LBE ξεχωριζεται επειδη εχει εναν μικροδιακοπτη DATA πανω σε ενα κουτακι μαυρο που φερει επανω του το καλωδιο . Πιστευω να μην σας κουρασα , το εκανα μονο και μονο για την ενημερωση των χρηστων του MyPhone , γιατι δεν θελω να τραβηχτουν και αλλοι οπως τραβηχτηκα εγω , και για να μην χανουμε τα λεφτα μας , επειδη καποιοι δεν ειναι σωστα ενημερωμενοι και παιζουν με την τρεχαλα μας. Με εκτιμηση προς ολους - GShellas Παράθεση GShellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Δεν μας κουρασες καθολου! :) Αντιθετος πολυ καλα εκανες και μας ειπες την "περιπετεια" σου,για να ξερουμε και εμεις! ;) Τουλαχιστον,ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ!http://www.langkawi.dk/r46.gif Εdit-Καλως ηρθες στην παρεα μας! :happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Eγώ έχω ένα V200 γύρω στους 7 μήνες και τώρα που το είπες παρατήρησα ότι το καλώδιο έχει κουμπάκι πάνω του! :p Τί κάνει το κουμπάκι???? :wacko: ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtom45 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 lefkal: Data swither, D/L, an kaneis flasharisma, to gyrnas sthn allh pleyra... GShellas: Swsta. Vevaia an xrhsimopoieis PC mono gia na phonebook, pics, sounds, douleyei me IrDA. Arkei na exeis to Easy GPRS ths Samsung. Mporeis na to katevaseis apo to site ths. An theleis na proxwrhseis kai na flashareis to thlefwno tote ontws theleis to kalwdio kai malista seiriako. Ayto akrivws pou exeis, PCB093LBE. Παράθεση Nothing is impossible. The impossible just takes longer... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 GShellas αρκετα χρησιμες οι πληροφοριες σου προς τους χρηστες, ευχαριστουμε. :) Βεβαια οπως ανεφεραν και τα παιδια πιο πανω ,η επικοινωνια μεταξυ pc-mobile γινεται και με υπερυθρες κανονικα με το Easy GPRS 2.1.8 που βρισκεται στο site της samsung. {Αν το δοκιμασες και αυτο το προγραμμα και παλι δεν καταφερες τοτε παμε σε πιο περιπλοκα προβληματα που εχουν να κανουν κυριως με το PC.} Aπο 'κει και περα το σωστο καλωδιο καποιος εχει εναν λογο παραπανω να το αποκτησει μιας και με αυτο μπορει να αναβαθμισει/πειραξει το κινητο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Έχω φλασάρει άπειρες φορές το κινητό (τα έχω αλλάξει όλα) αλλά ποτέ δεν γύρισα το διακοπτάκι! Καμιά άλλη ιδές? :wacko: :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixabak Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 gmat to firmware katapliktiko kai to xrisimopio poli pio euxarista apo tis voda!!!!!! Παράθεση mixabak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixabak Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 pou brisko to kainourgio e715 firmware gia flasharisma? Παράθεση mixabak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtom45 Δημ. June 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Den einai aparaithto gia sena na gyriseis to diakoptaki. To kalwdio den einai mono gia to model pou exeis. Einai kai gia alla. S'ekeina, prepei na gyriseis to diakoptaki sto data... To protwkolo 93LBE, einai gia opoiadhpote syskeyh exei th dyantothta na to xeiristei kai na syndethei seiriaka me PC. Den to anakalypse h Samsung! Akou me. Gi'ayto einai. Kserw pou sou lew... Παράθεση Nothing is impossible. The impossible just takes longer... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 para tin apoleia tou video recording to firmware einai fantastiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.deloreanmclaren.com/downloads/E715UVDC5.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loom (29 Μάι. 2004 , 16:44) marion auto me to eikonidio stis proothiseis to prosekses? i mipws einai mono to diko mou thlefwno? epishs enw exw lavei tis rythmiseis gia gprs otan paw na mpw prospathei na sindethei alla mou vgazei mono to simataki tou gprs kai den anigei th selida. mipws prepei na kanw kati allo re pedia? HELP!!! Ποιο εικονιδιο? εννοεις στην προωθηση κλησεων? οχι δεν εχω δει κατι τετοιο. αν μπορεις γινε λιγο πιο ακριβης να καταλαβω τι θες να πεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmat Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 SAKIS009 τι παραπάνω έχει ??? μια ψηλο-περιγραφή please? και μια ερώτηση...μαζί με το FW μπαίνει και το μοντελο ετσι ενα Ε710 flasharismano σε Ε715 γλινεται Ε715 αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν πας στο Vodafone live θα σου πει ότι η υπηρεσία είναι για Ε710 (κουφό ε?) από θέμα σήματος πως τα πάει? Παράθεση Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone διαβάστε και το README αρχείο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loom Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 vasika se mena den emfanizei eikonidio otan prowthw tis kliseis mou. milaw gi auto to toksaki pou vgazoun kai ta nokia. sto egxiridio anaferei oti iparxei tetio eikonidio alla otan kanw prowthisi den emfanizetai. gia ta gprs mipws ksereis ti prepei na kanw? thanks glikitati marion!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Συγνωμη για την καθυστερηση..... πρωτο απο ολα το θεμα του σηματος, κανενα παραπονο εχω σημα παντου ακομη και σε υπογεια δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως.... Ναι το 710 με FW715 γινεται Ε715 το βλεπω στην κατω μπαρα του EasyGPRS οπου εχει χαθει το αθλιο VODA H μπαταρια μου κραταει γυρω στις 3 μερες οσο κρατουσε και οταν ειχα το FW του 710 ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ .... δεν υπαρχει η εγγραφη video και ολα ειναι στα english, βεβαια τα μηνυματα εμφανιζονται κανονικα και μπορεις να γραψεις στα ελληνικα το sms. Δεν εχασα καμια ρυθμιση αλλα δεν μπορω να σας πω για το vodafon live γιατι ειμαι ΤΙΜ Περιγραφη ειναι δυσκολο να κανω δεν ξερω τι να πρωτοπω...... 1--το μενου εμφανιζεται ειτε ως barmenu ειτε ως pagemenu οχι ομως οπως του 710 σε πλεγμα 2-- καθε επιλογη του μενου εχει διαφορετικο χρωμα στο φοντο με ωραια σχεδια (κινουμενα) 3-- οταν κανεις μια κληση εμφανιζονται αντι για τα βελακια ... πανω σε νερο κατι μπαλες που αναβοσβηνουν σε μια σειρα (κατι σαν ναρκες-space) 4--αναπαντητες κλησεις εμφανιζεται μια σφαιρα με διαφορα φωτακια που περιστρεφονται γυρω της....αψογο 5--αποστολη μηνυματος ...φευγει το γραμμα σου μεσα απο ενα κλασσικο αμερικανικο mailbox 6--ολα τα background εχουν αλλαξει κανα 2 μονο ειναι σπαστικα γιατι θυμιζουν voda με την εμμονη της T-mobile 7--το εξωτερικο ρολοι ειναι διαφορετικο..εχει τις ωρες στις 3,6,9,12 8--το φλας αναβει μονο οταν πατησεις το κουμπι για να βγει η φωτο 9-- τα νουμερα που πληκτρολογεις βγαινουν με το αμερικανικο π.χ.694-412-3456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος loom ( 2 Ιούν. 2004 , 16:19) vasika se mena den emfanizei eikonidio otan prowthw tis kliseis mou. milaw gi auto to toksaki pou vgazoun kai ta nokia. sto egxiridio anaferei oti iparxei tetio eikonidio alla otan kanw prowthisi den emfanizetai. gia ta gprs mipws ksereis ti prepei na kanw? thanks glikitati marion!! :) μηπως δεν ειναι σωστο το site στο οποιο θες να μπεις? τι λαθος σου εμφανιζει? γιατι εγω τουλαχιστον απο τοτε που ενεργοποιησα την υπηρεσια για να χρησιμοποιω το gprs ktl. δεν εχω προβλημα. μπαινω σε wap sites και κατεβαζω παιχνιδια και εφαρμογες ανετα και γρηγορα. αν παντως το λαθος που βγαζει δεν εχει να κανει με το site που θες να μπεις τοτε επικοινωνησε με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας για να σου ελεγξουν τις ρυθμισεις του gprs. Συνηθως ετσι κανουν. Δοκιμασε τα ολα αυτα και πεσμου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts