Jump to content

Samsung SGH-E700 / 710 / 715


eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

proton ta candybar anekathen itan pio anthektika giati apotelountai apo ligotera spasta tmimata! mexri tora i mokia den exei vgalei mi candybar! to 6600 to exo dei apo konta kai einai san toublo! tespa kane oti thes! giayto iparxoun kai polles etaireies na dialegeis alla mono mia etaireia ftiaxnei 30 nea tilefona to xrono! ayto den sou leei kati? ti prolavainoun na anaptixoun? vlepe 7250,7250i 7250GTi :lol:

 

pantos xoris ipervoles! to 5210 pou einai ftiagmeno gia na ntexei den pianei mprosta sto R520 pou eixa! Eixe pesei stin katsarola me to kokinisto kai akomi douleyei apsoga~!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είπα εγώ τιποτα οτι δεν είναι ανθεκτικό το Ε700??για το πληκτρολογιο σου ειπα...

 

Το 6610 σαν τουβλο ειναι...αλλα κάνει και 5000 περισσοτερες λειτουργιες απο οτι το κινητο μας......

 

Διαλέγεις λειτουργιες η ομορφια και μεγέθος...εγω διάλεξα το μέγεθος...

 

 

Το οτι βγάζει 30 μοντέλα το χρόνο δεν μου λέει τιποτα...

Αλλα για να δεις οτι εισαι λάθος πήγαινε εδω

http://www.myphone.gr/devices/preview.html

και μέτρα ...... 15 Νokia ... 6 Samsung......

Τα 30 που τα είδες?μηπως είσαι πάτρα και εχεις αρχίσει τις μαυροδάφνες?

Το 7250 μάπα κινητό ειναι...

 

Οσο για το ερρικσον που είχες είναι το μοναδικό κινητο νομιζω που έχει βγει και αντέχει και στα κοκκινιστα :D :D Περα απο την πλάκα ενα παιδι που ηξερα που το ειχε το βουταγε στο ποτο του στο Club για να εντυπωσιασει γκομενες χαχαχα

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

pantos alitheia mou exei pesei stin katsarola kai 1 fora sto niptira otan xtipise i donisi kai epese mesa!

 

sorry gia prin diavasa lathos, eida pou to eleges gia paradeigma!

to 6600 pantos einai to mono nokia pou axizei alla tha protimousa to SX1 stin timi tou! pou kanei 5000+2-3 akoma leitourgies parapano!

 

 

PS einai 30 + to myphone min nomizies oti anaferei ola ta tilefona! tosa pou vgazei i nokia tha eprepe na desmeysi neo Server:D

 

mpes sti nokia na deis! pao perisi ta Xmas mexri ta fetina posa modela eixe vgalei!

Link to comment
Share on other sites

Κάλα κάτσε να δει τα ποστ μου και καμια Marion....

Φιδι που με έφαγε χααχχα :D :D

 

 

Αρχηγέ φεύγω για μαυροδάφνες...τα λεμε

Καληνυχτα

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telmusic (22 Φεβ. 2004 , 20:43)

 

Tελικα ρε παιδια ξερει κανεις πως να σβησω τα rings tones και τις φωτο που εχω περασει ο ιδιος;

Μου φενεται λογο κουλο να μπορω να τα περασω αλλα να μην μπορω να τα βγαλω

 

Η απάντηση βρίσκεται 2 posts πιο πάνω :P

A.T
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS (23 Φεβ. 2004 , 00:50)

 

Κάλα κάτσε να δει τα ποστ μου και καμια Marion....

Φιδι που με έφαγε χααχχα

 

 

 

Καλημερα σε ολους, χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη.

Γιατι καλε karaLRS το λες αυτο;; Τόσο κακιά ειμαι;;; :D

Ο διαλογος σας με τον _Αstale_ ήταν πολύ ενδιαφερον και διασκεδαστικος :happy: ! Και οι δυο εχετε δικιο σε ορισμενα σημεια.

Καταρχην για τα θεματα που εθιξες εχω να πω τα εξης [παντα προσωπικη μου αποψη και πειρα, αν και δεν ειναι ουτε 2 μηνες που εχω το Ε700]:

1. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: ακομα δεν εχω μετρησει ακριβως ποσο κραταει αλλα δεν εχω καποιο ιδαιτερο προβλημα. Εξαρταται, οπως το εχουμε πει πολλες φορες, απο την χρηση που κανεις στην καμερα, στα παιχνιδια, στις κλησεις, ισως ακομα και στις ρυθμισεις της οθονης [φωτεινοτητα κτλ]

ακομα και ποσο ασχολεισαι με το κινητο σαν συσκευη [π.χ. αντι για κομπολοϊ παιζεις με αυτο, ανοιγοκλεινεις το πορτακι,πατας τα κουμπια αρα ανοιγει η οθονη κτλ ]. Σιγουρα δεν εχει και την αυτονομια ενος απλου κινητου χωρις εγχρωμη οθονη και καμερα αλλα ειπαμε οτι εξαρταται απο το τι θελεις απο το κινητο σου [ζωντανη οθονη,καμερα ή αυτονομια;].

 

2. ΣΗΜΑ: εμενα ποτε δεν μου κανει αυτο που λες, δηλ. να δειχνει συνεχεια 5 γραμμες αλλα παρ’ολα αυτα να μην εχει την αναλογη ποιοτητα συνδεσης. Μηπως υπερβάλλουμε λιγάκι εδω;; ;)

 

3. ΤΡΙΞΙΜΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ: αυτο που αναφερεις πρωτη φορα το διαβαζω στο forum :blink: Μερικά μέλη εχουν αναφερει μονο το θεμα με την μπαταρια [σε μερικους "κουνιόταν"] και το πορτακι που ειναι καπως χαλαρο στο πανω μερος, που τελικα και αυτο ειναι χαρακτηριστικο του κινητου για προστασια της καμερας και οχι προβλημα. Ισως να φταιει ηα συσκευη σου αλλα και το πως πατας τα πληκτρα, επισης δεν ξερω και τι δυναμη βαζεις οταν γραφεις μηνυματα [ισως απο την αγωνια σου το πιεζεις σε μεγαλο βαθμο και αν λαβουμε υποψη μας οτι μπορει να εχεις και μεγαλα χερια τοτε.....αμοιρο Ε700 τι τραβας!! ]. Γενικα εχω ακουσει οτι τα samsung ειναι γυναικεια κινητα λογω του μεγεθους και των αποστασεων που εχουν τα πληκτρα τους [αν και το Ε700 σε σχεση με κατι μικρουλια samsung ειναι οκ πιστευω]

 

4. HANDSFREE: σε αυτο δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν το χρησιμοποιω, ακομα τουλαχιστον. Αλλα και παλι δεν νομιζω να αργει ΤΟΟΟΟΣΟΟ πολυ να βγαλεις το λαστιχενιο "καπακι" του. Το πολυ πολυ να το εχεις βγαλμενο απο τα πριν ή αν θελεις παιξε λιγο με αυτο ωστε να χαλαρωσει και μετα να μπαινοβγαινει πιο ευκολα, κοψτο λιγο στην ακρη κτλ :lol: καλο εε;;

 

5. ΤΕΛΙΚΟ ΣΙΓΜΑ: σε αυτο εχεις δικιο. Το εχω παρατηρησει. Αλλα δεν ειναι και πολυ σοβαρο.

 

6. ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΙ ΗΧΟΙ: εχει πολυ δυνατους ηχους. Εμενα πολλες φορες μου κανουν παραπονα συναδελφοι μου γιατι οταν το αφηνω μονο του και τυχει να με παρει καποιος ειναι τοσο δυνατο που νομιζουν οτι παιζει στερεο. Δεν σου κρυβω οτι το εχω βρει κλεισμενο στο συρταρι του γραφειου μου...βαλμενο απο τους γυρω...καταλαβαινεις γιατι! :p

 

7. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ: λοιπον αυτο το θεμα ηταν ενα προβλημα στο οποιο εδωσε λυση ο miltosz. Οταν γραφεις μηνυμα και εχεις κληση, αν περιμενεις και δεν κλεισεις το πορτακι στο τελος κλησης ή δεν πατησεις το κοκκινο κουμπι απορριψης/τερματισμου κλησης τοτε σε επαναφερει στην οθονη με το μηνυμα που εγραφες!Αλλα βεβαια αυτο δεν ειναι και τοσο ασφαλες αφου πολλες φορες απο συνηθεια ή απο βιασυνη κλεινουμε το πορτακι και το μηνυμα κανει φτερα...

 

8+9.ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ+ΠΡΟΦΙΛ: ειναι αληθεια οτι εχει πολυ δυνατο ακουστικο αλλα σιγουρα δεν ειναι ανοιχτη ακροαση. Οσο για τα προφιλ εμενα τουλαχιστον με βολευει η λειτουργια που εχει να πατας απλως πατατεταμενα το πληκτρο με την διεση για να γινει αθορυβο.Ο θορυβος της συνδεσης που λες οτι ακουγεται δεν τον εχω παρατηρησει.Ο _Astale_ ειπε οτι εχει διορθωθει αυτο σε νεο firmware. Στα ΝΟΚΙΑ τα προφιλ αλλαζουν νομιζω με το πανω κουμπι τερματισμου του κινητου αλλα νομιζω οτι πιο γρηγορο ειναι να πατας ενα πληκτρο μονο για το αθορυβο παρα να πρεπει να μπαινεις σε μενου και να επιλεγεις το προφιλ σου [ασε που αν βιαζεσαι κιολας να το κανεις αθορυβο μπορει να τα μπερδεψεις και να κανεις το αντιθετο και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!].

 

10. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛ. ΚΑΤΑΛΟΓΟ: ε ενταξει αυτο ειναι οντως ενα προβλημα γι αυτους ειδικα που απεχθανονται τα greeklish. Για τους υπολοιπους δεν ειναι.Αλλα νομιζω οτι ενα μελος ανεφερε προσφατα οτι βρεθηκε λυση και σε αυτο με νεο firmware.

 

Τωρα μερικα σχολια πανω σε επομενες απαντησεις σου: Και τα ΝΟΚΙΑ και τα SAMSUNG ειναι ανθεκτικα κινητα. Το 6600 ειναι ΤΟΥΒΛΟ και εχω προσωπικη πειρα επι του θεματος [το ειχα και το πουλησα]. Δεν εχει δυνατους ηχους και η δονηση ειναι χαλια. Τριζει ασχημα το κινητο και αλλοιωνει και τον ηχο [ισως λογω κακων υλικων του καλυμματος]. Η οθονη του ειναι διαμαντακι αλλα του Ε700 ειναι πιο φωτεινη και πιο καθαρη.Το 6600 σιγουρα εχει περισσοτερες λειτουργιες αφου εχει το Symbian πανω του [sAMSUNG D700, και αυτο εχει symbian αλλα ποτε θα ερθει ειναι αγνωστο, ισως και ποτε] αλλα εχει και πολλα προβληματα [στο λεω βασιζομενη σε εγκυρες πηγες].

Σχετικα με την δονηση και μελωδια που λες οτι δεν μπορει να γινει, σου λεω οτι γινεται με τους αναλογους πολυφωνικους ηχους που εχουν και δονηση μεσα τους. Επισης υπαρχει και προγραμμα με το οποιο μπορεις αν θελεις να προσθεσεις δονηση σε μελωδια :D .

Οσο για το θεμα με το ευχρηστο μενου των ΝΟΚΙΑ κτλ..ενταξει και των SAMSUNG μια χαρα ειναι το μενου. Εξαλλου ειναι ωραιο να εχεις ενα κινητο με μενου οχι σαν αυτο των "εμπορικων", "ευκολων" στην χρηση κινητων. Σου δινει την διαφοροποιηση που αναζητας πολλες φορες...

 

Πωπω πολλα ειπα παλι! Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις τα λεγομενα μου. Δημοκρατια εχουμε, εκφραζομαστε ελευθερα και το μονο που κανουμε εδω ειναι να λεμε την γνωμη μας χωρις να εχουμε κανενα συμφερον. :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ε710 και PC.

Με το ΜΑ-600 ούτε εγώ τα κατάφερα.

Με το ΜΑ-620 (USB) και ταχύτητα 57600 ολα ΟΚ

Πρόγραμμα επικοινωνίας με το Ε710 το EASY GPRS Ver 2.1.8

(κανένα άλλο δεν κάνει).

-----------------------------------------------------------------

Τα video μέσω IrDa δεν μεταφέρωνται.

Περιμένω το καλώδιο, ίσως τα βρω από εκεί.

Θα σας πω τα αποτελέσματα, μόλις εχω το καλώδιο.

-----------------------------------------------------------------

Η διαγραφή των των φωτογραφιών γίνεται από

το μενου [Vodafone Live] - [Προσωπικά] - [Εικόνες] - [Αποθηκευμένες εικόνες] επιλέγεις την εικόνα που θέλεις με το [Εμφαν.] και βλέπεις την

φωτό μετά πατάς πάλι [Επιλογές] και [Διαγραφή]

 

Το ίδιο και για τους ήχους

[Vodafone Live] - [Προσωπικά] - [Ηχοι] - [Παοθηκευμένοι ήχοι] επιλέγεις τον ήχο που θέλεις με το [Αναπ.] και ακούς τον

ήχο μετά πατάς πάλι [Επιλογές] και [Διαγραφή]

------------------------------------------------------------------

Το Ε715 είναι ΜΟΝΟ για USA δεν λειτουργεί στην ευρώπη

οπως το Ε710 είναι της VODAFONE έτσι το Ε715 είναι της T-MOBILES

------------------------------------------------------------------

E710 χωρίς vodafone live μάλλον θα αργήσουμε να δούμε

αν πρώτα η VODAFONE δεν τα εικονομίσει......

------------------------------------------------------------------

 

Ελπίζω να βοήθησα.

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

 

διαβάστε και το README αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Οποιος ενδιαφέρεται να "πειράξει" το firmware του Ε710

χρειάζεται καλώδιο σύνδεσης με το PC :D και ΟΧΙ υπέρυθρες. :worry:

 

Το καλώδιο από SAMSUNG V2XX, S3XX κάνει μια χαρά.

 

Το θέμα είναι που το βρίσκεις.

 

Κάποια ιδέα, κάποιος ????

 

Vodafone ...OXI (λογικό) :p

Γερμανός ...ΟΧΙ :confused:

Πλαίσιο ...ΟΧΙ :mad:

Μικρομάγαζα ... ΟΧΙ :wacko:

Samsung Αντιπροσωπεία ...ισως αλλά είναι στην άλλη άκρη

της Αθήνας. :whistle:

 

PLEASE HELP !!!!!

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

 

διαβάστε και το README αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmat (24 Φεβ. 2004 , 11:25)

 

Ε710 και PC.

Με το ΜΑ-600 ούτε εγώ τα κατάφερα.

Με το ΜΑ-620 (USB) και ταχύτητα 57600 ολα ΟΚ

Πρόγραμμα επικοινωνίας με το Ε710 το EASY GPRS Ver 2.1.8

(κανένα άλλο δεν κάνει).

-----------------------------------------------------------------

Τα video μέσω IrDa δεν μεταφέρωνται.

Περιμένω το καλώδιο, ίσως τα βρω από εκεί.

Θα σας πω τα αποτελέσματα, μόλις εχω το καλώδιο.

-----------------------------------------------------------------

Η διαγραφή των των φωτογραφιών γίνεται από

το μενου [Vodafone Live] - [Προσωπικά] - [Εικόνες] - [Αποθηκευμένες εικόνες] επιλέγεις την εικόνα που θέλεις με το [Εμφαν.] και βλέπεις την

φωτό μετά πατάς πάλι [Επιλογές] και [Διαγραφή]

 

Το ίδιο και για τους ήχους

[Vodafone Live] - [Προσωπικά] - [Ηχοι] - [Παοθηκευμένοι ήχοι] επιλέγεις τον ήχο που θέλεις με το [Αναπ.] και ακούς τον

ήχο μετά πατάς πάλι [Επιλογές] και [Διαγραφή]

------------------------------------------------------------------

Το Ε715 είναι ΜΟΝΟ για USA δεν λειτουργεί στην ευρώπη

οπως το Ε710 είναι της VODAFONE έτσι το Ε715 είναι της T-MOBILES

------------------------------------------------------------------

E710 χωρίς vodafone live μάλλον θα αργήσουμε να δούμε

αν πρώτα η VODAFONE δεν τα εικονομίσει......

------------------------------------------------------------------

 

Ελπίζω να βοήθησα.

 

 

Kai egw xrisimopoiisa EasyGPRS 2.1.8 kai USB yperithres kai malista mou doulepse apsoga kai sta 115200. To provlima mou einai to oti me to easy gprs den mporw na kanw export tipota. To *.CSV arxeio pou vgazei den paizei swsta. To periergo einai pos mesa to EasyGprs exei mia etoimi vasi se Access alla den mporw na eisagw ekei ta dedomena apo to programma. O monos tropos gia na kratisw kapou allou ektos tou kinitou mou,phonebook kai SMS itan mesw ektipwsis mono!

An kserete kati parapanw ...please help! :worry:

Link to comment
Share on other sites

Με το EASY GPRS μπορείς να κάνεις synchronization me to OUTLOOK και export του τηλεφωνικού καταλόγου σε (,) κόμα ή (;) ελληνικό ερωτιματικό σε αρχείο. Από κει και πέρα το διαβάζεις σε ACCESS.

 

Οσο για παιχνίδια μέσω υπερύθρων δεν εχω καταφέρει κάτι σίγουρο. Μόνο με GPRS από σελίδες με ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια, εικόνες, ήχους κτλπ.

Η χρέωση είναι μόνο για την πλήγηση και το κατέβασμα. ΔΕΝ πληρώνεις το παιχνίδι/ήχο/εικόνα (οπως σε άλλα 2€-5€ το καθένα.

 

Οποιος ενδιαφέρεταθ για τέτοι links ασ μου πει πως μπορώ

να βάλλω ένα link εδώ μέσα.

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

 

διαβάστε και το README αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε MALESINAS

 

μπορείς να κρατήσεις αντίγραφο του τηλεφωνικού σου καταλόγου και στο PC σου μέσω του EASY GPRS.

 

Στο αριστερό κατακόρυφο μενου επιλέγεις Phonebook.

 

Οπως βλέπεις την λίστα μπορείς να τα μαρκάρεις όλα (CTRL+A) και αριστερά σε κάθε τηλ υπάρχει ένα εικονίδιο (τέρμα αριστερά) με όλη τη λίστα μαρκαρισμένη κάνε κλικ στο εικονίδιο αυτό και drag και drop αριστερά και κάτω όπου γράφει Computer.

 

Κάθε φορά που χρειαστεί να το κάνεις θα πρέπει να καθαρίζεις το phonebook του Computer για να μην έχει διπλο-εγγραφές.

 

Επίσης με ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα δεν τα παέι και πολύ καλά το EASYGPRS, χάνει γράμματα. Καλύτερα γράφε greeklish ονόματα.

 

Αν θέλεις κάτι άλλο πές μου.

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

 

διαβάστε και το README αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Samsung E700: SAMSUNG-SGH-E700/BSI UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0)

 

Αρχικό Μήνυμα από marion

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS (23 Φεβ. 2004 , 00:50)

 

Κάλα κάτσε να δει τα ποστ μου και καμια Marion....

Φιδι που με έφαγε χααχχα

 

 

 

Καλημερα σε ολους, χρονια πολλα και καλη Σαρακοστη.

Γιατι καλε karaLRS το λες αυτο;; Τόσο κακιά ειμαι;;; :D

Ο διαλογος σας με τον _Αstale_ ήταν πολύ ενδιαφερον και διασκεδαστικος :happy: ! Και οι δυο εχετε δικιο σε ορισμενα σημεια.

Καταρχην για τα θεματα που εθιξες εχω να πω τα εξης [παντα προσωπικη μου αποψη και πειρα, αν και δεν ειναι ουτε 2 μηνες που εχω το Ε700]:

1. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: ακομα δεν εχω μετρησει ακριβως ποσο κραταει αλλα δεν εχω καποιο ιδαιτερο προβλημα. Εξαρταται, οπως το εχουμε πει πολλες φορες, απο την χρηση που κανεις στην καμερα, στα παιχνιδια, στις κλησεις, ισως ακομα και στις ρυθμισεις της οθονης [φωτεινοτητα κτλ]

ακομα και ποσο ασχολεισαι με το κινητο σαν συσκευη [π.χ. αντι για κομπολοϊ παιζεις με αυτο, ανοιγοκλεινεις το πορτακι,πατας τα κουμπια αρα ανοιγει η οθονη κτλ ]. Σιγουρα δεν εχει και την αυτονομια ενος απλου κινητου χωρις εγχρωμη οθονη και καμερα αλλα ειπαμε οτι εξαρταται απο το τι θελεις απο το κινητο σου [ζωντανη οθονη,καμερα ή αυτονομια;].

 

2. ΣΗΜΑ: εμενα ποτε δεν μου κανει αυτο που λες, δηλ. να δειχνει συνεχεια 5 γραμμες αλλα παρ’ολα αυτα να μην εχει την αναλογη ποιοτητα συνδεσης. Μηπως υπερβάλλουμε λιγάκι εδω;; ;)

 

3. ΤΡΙΞΙΜΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ: αυτο που αναφερεις πρωτη φορα το διαβαζω στο forum :blink: Μερικά μέλη εχουν αναφερει μονο το θεμα με την μπαταρια [σε μερικους "κουνιόταν"] και το πορτακι που ειναι καπως χαλαρο στο πανω μερος, που τελικα και αυτο ειναι χαρακτηριστικο του κινητου για προστασια της καμερας και οχι προβλημα. Ισως να φταιει ηα συσκευη σου αλλα και το πως πατας τα πληκτρα, επισης δεν ξερω και τι δυναμη βαζεις οταν γραφεις μηνυματα [ισως απο την αγωνια σου το πιεζεις σε μεγαλο βαθμο και αν λαβουμε υποψη μας οτι μπορει να εχεις και μεγαλα χερια τοτε.....αμοιρο Ε700 τι τραβας!! ]. Γενικα εχω ακουσει οτι τα samsung ειναι γυναικεια κινητα λογω του μεγεθους και των αποστασεων που εχουν τα πληκτρα τους [αν και το Ε700 σε σχεση με κατι μικρουλια samsung ειναι οκ πιστευω]

 

4. HANDSFREE: σε αυτο δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν το χρησιμοποιω, ακομα τουλαχιστον. Αλλα και παλι δεν νομιζω να αργει ΤΟΟΟΟΣΟΟ πολυ να βγαλεις το λαστιχενιο "καπακι" του. Το πολυ πολυ να το εχεις βγαλμενο απο τα πριν ή αν θελεις παιξε λιγο με αυτο ωστε να χαλαρωσει και μετα να μπαινοβγαινει πιο ευκολα, κοψτο λιγο στην ακρη κτλ :lol: καλο εε;;

 

5. ΤΕΛΙΚΟ ΣΙΓΜΑ: σε αυτο εχεις δικιο. Το εχω παρατηρησει. Αλλα δεν ειναι και πολυ σοβαρο.

 

6. ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΙ ΗΧΟΙ: εχει πολυ δυνατους ηχους. Εμενα πολλες φορες μου κανουν παραπονα συναδελφοι μου γιατι οταν το αφηνω μονο του και τυχει να με παρει καποιος ειναι τοσο δυνατο που νομιζουν οτι παιζει στερεο. Δεν σου κρυβω οτι το εχω βρει κλεισμενο στο συρταρι του γραφειου μου...βαλμενο απο τους γυρω...καταλαβαινεις γιατι! :p

 

7. ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ: λοιπον αυτο το θεμα ηταν ενα προβλημα στο οποιο εδωσε λυση ο miltosz. Οταν γραφεις μηνυμα και εχεις κληση, αν περιμενεις και δεν κλεισεις το πορτακι στο τελος κλησης ή δεν πατησεις το κοκκινο κουμπι απορριψης/τερματισμου κλησης τοτε σε επαναφερει στην οθονη με το μηνυμα που εγραφες!Αλλα βεβαια αυτο δεν ειναι και τοσο ασφαλες αφου πολλες φορες απο συνηθεια ή απο βιασυνη κλεινουμε το πορτακι και το μηνυμα κανει φτερα...

 

8+9.ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ+ΠΡΟΦΙΛ: ειναι αληθεια οτι εχει πολυ δυνατο ακουστικο αλλα σιγουρα δεν ειναι ανοιχτη ακροαση. Οσο για τα προφιλ εμενα τουλαχιστον με βολευει η λειτουργια που εχει να πατας απλως πατατεταμενα το πληκτρο με την διεση για να γινει αθορυβο.Ο θορυβος της συνδεσης που λες οτι ακουγεται δεν τον εχω παρατηρησει.Ο _Astale_ ειπε οτι εχει διορθωθει αυτο σε νεο firmware. Στα ΝΟΚΙΑ τα προφιλ αλλαζουν νομιζω με το πανω κουμπι τερματισμου του κινητου αλλα νομιζω οτι πιο γρηγορο ειναι να πατας ενα πληκτρο μονο για το αθορυβο παρα να πρεπει να μπαινεις σε μενου και να επιλεγεις το προφιλ σου [ασε που αν βιαζεσαι κιολας να το κανεις αθορυβο μπορει να τα μπερδεψεις και να κανεις το αντιθετο και μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!].

 

10. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛ. ΚΑΤΑΛΟΓΟ: ε ενταξει αυτο ειναι οντως ενα προβλημα γι αυτους ειδικα που απεχθανονται τα greeklish. Για τους υπολοιπους δεν ειναι.Αλλα νομιζω οτι ενα μελος ανεφερε προσφατα οτι βρεθηκε λυση και σε αυτο με νεο firmware.

 

Τωρα μερικα σχολια πανω σε επομενες απαντησεις σου: Και τα ΝΟΚΙΑ και τα SAMSUNG ειναι ανθεκτικα κινητα. Το 6600 ειναι ΤΟΥΒΛΟ και εχω προσωπικη πειρα επι του θεματος [το ειχα και το πουλησα]. Δεν εχει δυνατους ηχους και η δονηση ειναι χαλια. Τριζει ασχημα το κινητο και αλλοιωνει και τον ηχο [ισως λογω κακων υλικων του καλυμματος]. Η οθονη του ειναι διαμαντακι αλλα του Ε700 ειναι πιο φωτεινη και πιο καθαρη.Το 6600 σιγουρα εχει περισσοτερες λειτουργιες αφου εχει το Symbian πανω του [sAMSUNG D700, και αυτο εχει symbian αλλα ποτε θα ερθει ειναι αγνωστο, ισως και ποτε] αλλα εχει και πολλα προβληματα [στο λεω βασιζομενη σε εγκυρες πηγες].

Σχετικα με την δονηση και μελωδια που λες οτι δεν μπορει να γινει, σου λεω οτι γινεται με τους αναλογους πολυφωνικους ηχους που εχουν και δονηση μεσα τους. Επισης υπαρχει και προγραμμα με το οποιο μπορεις αν θελεις να προσθεσεις δονηση σε μελωδια :D .

Οσο για το θεμα με το ευχρηστο μενου των ΝΟΚΙΑ κτλ..ενταξει και των SAMSUNG μια χαρα ειναι το μενου. Εξαλλου ειναι ωραιο να εχεις ενα κινητο με μενου οχι σαν αυτο των "εμπορικων", "ευκολων" στην χρηση κινητων. Σου δινει την διαφοροποιηση που αναζητας πολλες φορες...

 

Πωπω πολλα ειπα παλι! Ελπιζω να μην παρεξηγησει κανεις τα λεγομενα μου. Δημοκρατια εχουμε, εκφραζομαστε ελευθερα και το μονο που κανουμε εδω ειναι να λεμε την γνωμη μας χωρις να εχουμε κανενα συμφερον. :shifty:

 

Loipon apo paraskeui tha apantiso giati tora na apantiso apo to kinito einai adinaton eite epeidi tha patiso katalathos to kokkino koumpaki kai tha grafo tsampa h epeidi trizei to pliktrologio tha petakso to kinito :)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

 

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Link to comment
Share on other sites

Loipon...eixa kairo na mpw & emeina ligo pisw..atimo karnavali :cool: Thodwra &egw patra spoudazw&exw olh thn kalh diathesh na se vrw kai na sou mathw apo konta ola ta kaloudia tou diamantiou mas!!epeidh einai kourastiko na diavasw olous aytous tous monologous(diavasa mono tis protes kontritses)exw na sou pw oti prepei na ektimhseis ligo kalutera to thauma pou exeis sta xeria sou...!de tha katsw na epixeirhmatologhsw..alla prepei na sou tonhsw oti DEN PREPEI NA SUGRINEIS KANENA MPAKATELO-NOKIA ME TO E700!!! den eixa pote kai oute tha apokthsw giati se kathe modelo ths kapoia allh etairia exei kaluterh protash!ok,arketa eipa,pisteyw oti prepei na afhsoume to thodwrh na xanaskeftei ayta pou egrapse....

 

Marion kana neo apo januka-kalwdio??

http://www.fantasycars.com/cgi-bin/photos/index.cgi?action=view&link=Wallpaper%20of%20the%20Week/800&image=McLaren_F1_1.jpg&img=24&tt=
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS (24 Φεβ. 2004 , 14:48)

 

Loipon apo paraskeui tha apantiso giati tora na apantiso apo to kinito einai adinaton eite epeidi tha patiso katalathos to kokkino koumpaki kai tha grafo tsampa h epeidi trizei to pliktrologio tha petakso to kinito :)

 

 

εχεις δικιο :) θα περιμενουμε λοιπον την απαντηση σου οποτε μπορεσεις ! :D παντως προσπαθησε να εισαι πιο ηρεμος οταν γραφεις στο κινητο σου και ολα θα σταματησουν να τριζουν και να σε ενοχλουν. στο λεω γιατι και εγω οποτε βιαζομαι παταω αλλα κουμπια και κανω λαθη :lol: :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panosss (24 Φεβ. 2004 , 15:50)

 

....de tha katsw na epixeirhmatologhsw..alla prepei na sou tonhsw oti DEN PREPEI NA SUGRINEIS KANENA MPAKATELO-NOKIA ME TO E700!!! ......

 

Marion kana neo apo januka-kalwdio??

 

 

Βασικα δεν γνωριζω αν εχει κυκλοφορησει το καλωδιο γιατι λογω δουλειας δεν εχω τον χρονο να το ψαξω. Αν καποιος ξερει κατι ας μας το πει. Παντως και το καλωδιο να εχουμε χρειαζομαστε ενα προγραμμα που θα κανει backup το υπαρχον λογισμικο του Ε700 γιατι ετσι και γινει καμια στραβη μετα.....αντε γειααα.

Ψαχνει ο miragecy για το προγραμμα αυτο που λεω και πρεπει ολοι να βοηθησουμε οπως μπορουμε αν θελουμε να πετυχουμε την προσαρμογη του Ε700 στις αναγκες μας. Αλλα ξαναλεω οτι ειναι επικινδυνο ο,τι αλλαζουμε χωρις αντιγραφα ασφαλειας κτλ. Η εγγυηση μετα δεν θα ισχυει. Γι αυτο ας βρουμε πρωτα ενα προγραμμα backup και μετα βλεπουμε. Ειπαμε μην το διαλυσουμε το κινητακι!! :eek: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmat (24 Φεβ. 2004 , 13:40)

 

Με το EASY GPRS μπορείς να κάνεις synchronization me to OUTLOOK και export του τηλεφωνικού καταλόγου σε (,) κόμα ή (;) ελληνικό ερωτιματικό σε αρχείο. Από κει και πέρα το διαβάζεις σε ACCESS.

 

Οσο για παιχνίδια μέσω υπερύθρων δεν εχω καταφέρει κάτι σίγουρο. Μόνο με GPRS από σελίδες με ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια, εικόνες, ήχους κτλπ.

Η χρέωση είναι μόνο για την πλήγηση και το κατέβασμα. ΔΕΝ πληρώνεις το παιχνίδι/ήχο/εικόνα (οπως σε άλλα 2€-5€ το καθένα.

 

Οποιος ενδιαφέρεταθ για τέτοι links ασ μου πει πως μπορώ

να βάλλω ένα link εδώ μέσα.

 

 

:) Thanks gmat.... An kai to copy/paste energopoiithike(periergws) meta to prwto drag&drop telika katafera na kanw auto pou ithela. Thanks kai pali... :)

Link to comment
Share on other sites

Ήμουνα σίγουρος ότι κάποιο τρόπο θα έβρισκα για να μεταφέρω τα videakia. Μετά από 10 μέρες αναζήτησης τίποτα ακόμα. :wacko:

 

Π@#$% Vodafone! :mad: :mad: :mad:

Alfa Romeo - La cosa piu bella
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους.

Εχω μια βδομάδα που αγόρασα το Ε700 και ειμαι ακόμη στο στάδιο της γνωριμίας μ' αυτό.

Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τοποθετήσω ήχους και εικόνες στο κινητό απο PC με irda και πως τις φωτο που τράβηξα να τις μεταφέρω σ' αυτόν?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

akouste twra ena koulo pou ginetai sto kin.mou(700):otan milaw fainetai oxronos omilias,wraia?...wraia!otan teleisw thn klhsh kai ligo prin pathsw to 'no' vlepw p.x. oti exw milhsei 00:02:25,wraia?...wraia!ela omws pou otan pathsw to 'no' mou vgazei san plhroforia oti milhsa parapanw!!!!

prosoxh twra sthn exhs anwmalia:1)den mou symvainei panta

2)otan sumvainei, o parapanw xronos pou ypotithetai oti milaw poikeilei apo 3sec. mexri kai 30-40 sec.!!!!

3)o parapanw xronos einai & aytos pou anagrafetai ston xrono teleytaias klhshs!(menou 2.5.1)

pithanes aities:1)h cosmote!(exw cosmote 120)

2)kapoia rythmish apo th syskeyh!

provlhmata:oute h cosmote,oute h samsung mou exoyn dwsei akoma lush

apories:1)an epanaferw tis rythmiseis tou thl.(menou 4.9.2)ti allages tha ginoun??

2)TI NA KANW???:-(

http://www.fantasycars.com/cgi-bin/photos/index.cgi?action=view&link=Wallpaper%20of%20the%20Week/800&image=McLaren_F1_1.jpg&img=24&tt=
Link to comment
Share on other sites

Εχει κανείς καμιά ιδέα που μπορώ να κατεβάσω το SAMSUNG DIY 3.3 ?

 

Ελπίζω με αυτό να βρώ τα video μέσα στο firmware......κάπου....εκει....γύρω :worry:

Για να κατεβάσετε το firmware που φτιάχνω επισκευτείτε την παρακάτω διεύθυνση

ftp://myphone:myphone@81.86.136.8/myphone

 

διαβάστε και το README αρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Sto amazon.co.uk exei to e700 sthn timh twn 199 lirwn!!! Exw akousei oti ta kinita auta einai klidwmena. MIpws ksereis kaneis perissotera gia to thema? Mporoume na ta kseklidwsoume me kapio tropo?http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0000YW0B8/ref=br_ce_ts_2//202-9498953-1631052
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-E700 / 710 / 715

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...