panoramix Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 kanenas re paidia, tpt???? :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/532490/t-panoramix2.jpg Ο Panoramix μίλησε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark power-13 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 tipota apo ta 2 den ginetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Θα ήθελα την βοηθεια σας. Το Ε700 που έχω κάτι έχει πάθει η καμερα και όταν είναι με ανοιχτό το καπάκι δέν λειτουργεί (κολλάει). Το πήγα στην Samsung και επειδή δέν καλύπτεται απο εγγύηση (αγορασμένο απο Ιταλία) μου είπαν οτι θα κοστίσει πανω απο 100 ευρώ γιατι θέλει αλλαγη η κάμερα. Ομως η κάμερα λειτουργεί κανονικά με κλειστο το καπάκι... Μηπως ξέρει κανείς κανένα καλό τεχνικό εδώ στην Θεσσαλονίκη να το πάω μήπως καταφέρει κάτι; Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Founes Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 kollitoi vrika ena E700 apo to 2004 kai omologw oti ta exw vrei ligo bastounia mazi tou :o yparxei periptwsi na vroume kapoio soft pou na borw na diaxeiristw ton til. katalogo, ta sms, tis foto, ta games ??? opws px na borw na sosw ton til. katalogo se kapoio arxeio! na metaferw ta files (images apo ti fotografiki) sto pc mou na metaferw ringtones apo to pc sto E700!!! ola auta borw na ta kanw mesw IrDA ??? Thanx in Advance!!! Ps. Ftiaxnw neo topic giati sta sticky pragmatika xathika, den boresa na vgalw akri, elpizw stin katanoisi kai voithia sas :rolleyes: Παράθεση http://img149.echo.cx/img149/2138/banner19ej.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 Μεταφορα αρχειων απο το PC στο κινητο και αντιστροφα γινεται μονο για μελωδιες & εικονες και οχι για Games και εφαρμογες. Με irda η επικοινωνια γινεται κανονικα αρκει να εχεις το καταλληλο software. Κατεβασε το Easy GPRS 2.1.8 απο εδω για να κανεις δουλεια. Επισης υπαρχει και το Easy Studio που μπορεις να βρεις επισης εκει οπως και σε αλλες σελιδες (ψαξε στο google) . Τα προγραμματα αυτα δεν δουλευουν μονο για ενα κινητο αλλα για τα περισσοτερα Samsung αρα μην διστασεις να κατεβασεις ακομα και αν ειναι στη κατηγορια αλλης συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 τηλ. 2310 70.30.76-79 Μ. Αλεξάνδρου 25, 56334, Ελευθέριο Πές οτι σε έστειλε ο κώστας απο σέρρες, Φίλοι μου Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. October 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2004 Ευχαριστώ πολύ leosedf. Θα πάω :) Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_k_89_pol Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 kserei kaneis an ginetai anabathmisi tou E700 kai na ginei opvs to E710. diladi na exei idio menou, fotografia, video k.a me to E710. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Κάτι τέτοιο δε γίνεται. Η διαφορά τους δεν είναι στο sw αλλα στο hw. Ακριβώς ποιες οι διαφορές δεν ξέρω, αλλά κάτι τέτοιο έχει επισημανθεί στο forum σχετικά με τις τροποποιησεις του Ε710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Paidia kalhmera Mipos mporei kapoios na moy pei pws ginete to config gia to E710 me iperithres me to EasyGPRS 2.1.8 dioti enw to ekana egatastash den evlepe ka8oloy to kinhto moy. Eyxatistw Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Εαν κάποιος θέλει original flashes για σειρά Εχχχ ας μου πεί. Προτιμήστε μόνο original Η μπαταρία πρέπει να είναι τελείως φορτισμένη (γι αυτό το λόγο χρησιμοποιώ μηχάνημα να φορτίζει μπαταρίες εκτός κινητού) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 leo ποιο είναι το πιο πρόσφατο επίσημο firmware για το Ε700? Εχουν μείνει στην Ε70ΒDWL1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 phra thl gia na rothso pos 8a katebaso tis foto apo to kinhto sto pc kai mou eipan oti prepei na katebaso to software apo to site to katebasa alla eida oti den ginotan tipota kai ksanaphra kai mou eipan oti prepei na katebaso alla 2 programmata image editor nomizo kai kati allo alla den brhsko tipota mesa sto site gnorizei kaneis kati? euxaristo polu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 xvass αυτό είναι ναί. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 prin kanena examino i samsung ixe pei oti tha ebgaze file manager oste na katebenoun ta video apo to kin sto pc!!! akoma tipota?pos tha peraso ta video sto pc epitelous? :mad: :mad: :mad: Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 ela nte... mallon den prokeitai na ginei tpt :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loman Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Ξέρει κανένας πως γίνεται να περάσουμε java με υπέρυθρες? Γιατί εγώ δεν ξέρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Καλημέρα σε όλους Η οθόνη του Ε700 της κόρης μου,ξαφνικά τα έπαιξε.Έγιναν τα χρώματα αχνά και όταν πατάει το κουμπί για photo γίνεται μαύρη.Ξέρει κανείς τι παίζει?Θεωρείται τελειωμένη πάνω στον ένα χρόνο χρήσης? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 ponstan, παλιότερα (πριν το καλοκαίρι) είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Η κάμερα είχε αλλάξει χρώματα -για την ακρίβεια δεν φαινόταν τίποτα- και πολλές φορές έβγαζε μαύρες φωτό με την ένδειξη "σφάλμα αποθήκευσης". Τελικά έγινε αλλαγή της κάμερας του κινητού. Προβλήματα με την κάμερα έχω συναντήσει σε αρκετά fora του εξωτερικού (και μάλιστα με διαφορετικές εκφάνσεις του προβλήματος, ποτέ το ίδιο) με αποτέλεσμα στο 99% των περιπτώσεων να γίνεται αλλαγή της κάμερας. Όμως πρόβλημα της οθόνης του Ε700, που αντιμετωπίζει η κόρη σου δεν έχω ξανακούσει και μου ακούγεται πολύ περιέργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αμ δε γίνεται!!!! Μόνο με καλώδιο και ΜΟΝΟ με τον τρόπο που περιγράφει ο dark power-13. Αλλιώς μέσω wap. Αν και το ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ είναι ότι ΔΕΝ μπορείς να κατεβάσεις αρχεία πάνω από 100 kb!!!!!!!!!!! Τοπαθα πρόσφατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvass (23 Νοέ. 2004 , 10:46) ponstan, παλιότερα (πριν το καλοκαίρι) είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Η κάμερα είχε αλλάξει χρώματα -για την ακρίβεια δεν φαινόταν τίποτα- και πολλές φορές έβγαζε μαύρες φωτό με την ένδειξη "σφάλμα αποθήκευσης". Τελικά έγινε αλλαγή της κάμερας του κινητού. Προβλήματα με την κάμερα έχω συναντήσει σε αρκετά fora του εξωτερικού (και μάλιστα με διαφορετικές εκφάνσεις του προβλήματος, ποτέ το ίδιο) με αποτέλεσμα στο 99% των περιπτώσεων να γίνεται αλλαγή της κάμερας. Όμως πρόβλημα της οθόνης του Ε700, που αντιμετωπίζει η κόρη σου δεν έχω ξανακούσει και μου ακούγεται πολύ περιέργο. xvass με την οθόνη είναι σαν σε μια τηλεόραση ν΄αφαιρείς από το contrast και να γίνονται αχνά τα χρώματα.Ξεθωριασμένα :confused: Βλέπω να μη γλυτώνει την αλλαγή οθόνης και πόσο να κοστίζει, και αν συμφέρει τελικά.. :worry: Thanks anyway. Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileRoulis Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Μία φίλη στους 4-5 μήνες χρήσης είχε αντιμετωπίσει το ίδιο προμπλεμ! Από ότι της είπαν αλλάξαν τη κάμερα και μέχρι τώρα (άλλους 5 μήνες περίπου) δεν έχει πρόβλημα. Διαπιστώνεται μία αναξιοπιστία ή μου φαίνεται?? Κάτι άλλο....αν έχει ξαναναφερθεί συγνώμη αλλα έχω πήξει στη δουλειά και δε προλαβαίνω να διαβάσω 96 σελίδες...! Λοιπόν: Πήρα χθες το κατάλογο της ΤΙΜ και λένε οτι έχουν το Ε710 . Στη φωτό το δείχνει όλο ασημί με το πραγματικό μενού (μάλλον) με εικονίδια εννοείται ΟΧΙ Vodafone Live. Δεν έλεγε τιμή αλλά πολύ ψήνομαι...χμμμ...! Καμία άποψη επί του θέματος? Φιλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MobileRoulis (26 Νοέ. 2004 , 10:04) Κάτι άλλο....αν έχει ξαναναφερθεί συγνώμη αλλα έχω πήξει στη δουλειά και δε προλαβαίνω να διαβάσω 96 σελίδες...! Λοιπόν: Πήρα χθες το κατάλογο της ΤΙΜ και λένε οτι έχουν το Ε710 . Στη φωτό το δείχνει όλο ασημί με το πραγματικό μενού (μάλλον) με εικονίδια εννοείται ΟΧΙ Vodafone Live. Δεν έλεγε τιμή αλλά πολύ ψήνομαι...χμμμ...! Καμία άποψη επί του θέματος? Φιλικά! Όπως τα είπες. Πανέμορφο. Φαντάζομαι έχει το μενού που έχουμε βάλει κι εμείς εδώ και μισό χρόνο, αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα. Μέχρι προσφάτως δεν το είχε αγοράσει κάποιος από την παρέα. Αν είσαι ο πρώτος, μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις εμπειρίες-εντυπώσεις. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felleas Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Κανα νεο να κατεβαζουμε τα Video ρε παιδια.... ? Παράθεση http://users.panafonet.gr/miltosz/alfisti.gr.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lianma Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 ναι το πήρε μια γνωστή μου από την ΤΙΜ και έχει το ίδιο μενού με αυτό που έχουμε βάλει εμείς. Πήρα και το manual στα Ελληνικά και το ψαξα. Είναι πολύ ωραίο και όλο ασημί. Παράθεση lianma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts