Jump to content

Samsung SGH-E700 / 710 / 715

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mε το καλωδιο του V200 και του S500 αν θυμαμαι καλα καποιοι καταφεραν να κανουν δουλεια με το Easy GPRS και καποιοι αλλοι οχι. Ειναι και θεμα ρυθμισεων/παραμετρων του PC. Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις εαν εχεις το cable του V200. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! (13 Σεπ. 2004 , 21:14)

Φίλε χρειάζεται ειδικούς drivers για το συγκεκριμένο κινητό τους οποίους θα βρεις στην επίσημη σελίδα της Μobile action!

ti ennoeis eidikous drivers?

katebasa to arxeio pou einai gia e700......peran autou ti allo?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (14 Σεπ. 2004 , 00:29)

Mε το καλωδιο του V200 και του S500 αν θυμαμαι καλα καποιοι καταφεραν να κανουν δουλεια με το Easy GPRS και καποιοι αλλοι οχι. Ειναι και θεμα ρυθμισεων/παραμετρων του PC. Δεν εχεις παρα να δοκιμασεις εαν εχεις το cable του V200. ;)

8a eixes thn kalosunh na mou peis ti ru8miseis?

exo katebasei to teleutaio easygprs

alla den mporo na do periexomena to e700

ti parametrous mporo na allakso?

an breis to antistoixo post pes mou!

euxaristo polu!

Δεν γνωριζω αν μπορεις manual να αλλαξεις κατι ωστε να μπορεσει το PC να δει τη συσκευη. Με το καλωδιου του V200 εχει αναφερθει οτι καποιοι μπορεσαν να συνδεσουν το κινητο, προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει σε καποιο E700.

Το καλυτερο θα ηταν να προμηθευτεις ενα καλωδιο αποκλειστικα για το E700. Γενικα παιζουν διαφορα προβληματα συμβατοτητας με καλωδια/iRDA καμια φορα ανεξηγητα που τις περισσοτερες φορες εχει να κανει με καποιες παραμετρους των win. (γι'αυτο και πολλες φορες εχω δει "φως" μονο οταν κανω format και συνδεω καποιο κινητο με PC που προηγουμενως δεν ηθελε να το "δει" με τπτ ή πετουσε συνεχως σφαλματα)

Καλημέρα.

Είμαι νέος εδώ και σκέφτομαι να αγοράσω το Ε700. Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του topic και με έπιασε πονοκέφαλος. Θέλω να ρωτήσω μόνο εάν διωρθώθηκε το πρόβλημα του Ε700 με τα ελληνικά ονόματα στον τηλ. κατάλογο. Το θεωρώ σαν το μεγαλύτερο μειονέκτημα του.

Ευχαριστώ

επειδη ειμαι καινουργιος και ενδιαφερομαι να παρω και το 710 εκτος απο το 7610 που εχω ηδη,μπορει καποιος να μου πει τι να προσεξω γιατι σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.γενικα τι προβληματα βγαζει?απο τις υπερυθρες μπορει να στειλει εικονες και ηχους?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Μου έφεραν ένα ε 710 απο Αγγλία vodagone live

Ήταν κλειδωμένο και το μόνο που κατάφερα ήταν να το ξεκλειδώσω όχι όμως τελειως. Καθε φορά που κλείνει θέλει πάλι κωδικούς.

Αυτό είναι το λιγότερο όμως αφού έχω cosmote και δεν κατεβάζει απο mycosmos τίποτα.Μόνο ενημέρωση.

Θ'αθελα βοήθεια.

1.Μπορώ να μπώ σε άλλη σελίδα με wap και πώς ?

2.Ξεκλειδώνει εντελώς ?

3.Γίνεται τίποτα με καλώδιο μέσω υπολογιστή (διάβασα όλα τα άρθρα τα σχετικά στο Φόρουμ και έχω μπερδευτεί λίγο)

Ευχαριστώ

lianma

geia sas paidia,

exei mia fili mou to E700. 8elw na rwtisw an ginete tpt me tis iRDA kai an uparxei handsfree me radiophono panw. an uparxei pou mporw na to vrw kai poso 8a kostisei?

euxaristw prokatavolika !!! :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/532490/t-panoramix2.jpg Ο Panoramix μίλησε !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lianma ( 2 Οκτ. 2004 , 22:30)

Μου έφεραν ένα ε 710 απο Αγγλία vodagone live

Ήταν κλειδωμένο και το μόνο που κατάφερα ήταν να το ξεκλειδώσω όχι όμως τελειως. Καθε φορά που κλείνει θέλει πάλι κωδικούς.

Αυτό είναι το λιγότερο όμως αφού έχω cosmote και δεν κατεβάζει απο mycosmos τίποτα.Μόνο ενημέρωση.

Θ'αθελα βοήθεια.

1.Μπορώ να μπώ σε άλλη σελίδα με wap και πώς ?

2.Ξεκλειδώνει εντελώς ?

3.Γίνεται τίποτα με καλώδιο μέσω υπολογιστή (διάβασα όλα τα άρθρα τα σχετικά στο Φόρουμ και έχω μπερδευτεί λίγο)

Ευχαριστώ

anoixe to kinito sou, XORIS tin SIM card mesa.

ekei pou sou leei oti den yparxei karta SIM, pliktrologise:

dokiase prota #*7337#

meta

*2767*MEDIA# (diladi *2767*63342#)

meta

*2767*FULL# (diladi *2767*3855#)

meta

*2767*CUST# (diladi *2767*2878#)

meta

*2767*WAP# (diladi *2767*927#)

*2767*688# [unlocking Code]

geia sas paidia,

exei mia fili mou to E700. 8elw na rwtisw an ginete tpt gia na ksekleidosoun oi iRDA, kai an uparxei handsfree me radiophono panw(ki as min einai original proion tis samsung). an uparxei pou mporw na to vrw kai poso 8a kostisei?

euxaristw prokatavolika !!! :)

(sorry for the 2nd post :cry: )

http://briefcase.pathfinder.gr/download/532490/t-panoramix2.jpg Ο Panoramix μίλησε !

hi se oli tin parea,

molis apektisa ena e700 kai tha ithela na rotiso an iparxei kai pou programma spasmeno gia na travao video

episis ti allo paizei apo software sto kiinito auto mia kai os tora eixa nokia

euxaristo

dionisis

Filika,

Dionisis

Κλειδωμενες υπερυθρες!

Μενει να το πιστοποιησω και στο δικο μου, μα, με την σουηδικη εκδοση του firmware (Σουηδικα, Αγγλικα ως υποστηριζομενες γλωσσες) οι υπερυθρες λειτουργουνε Α-Ψ-Ο-Γ-Α

Καπου πρεπει να σας το ειχα ματαπει, μα, τωρα ειναι 100% σιγουρο. Εστειλε και ελαβε απο Νοκια κινητο μελωδιες, και η συνεργασια ητανε like a charm! Το κινητο δεν εχει υποστει καποια τροποποιηση HW. Δεν εχω ιδεα γιατι στην Ελλαδα οι υπερυθρες ειναι κλειστες, δεν εχω ιδεα γιατι με το Σουηδικο λειτουργουνε (προφανως κλειδωνει το Firmware την επιλογη "Αποστολη μεσω υπερυθρων"), μα εαν το κολπακι πιασει, πολυ θα ηθελα να μαθω την εξηγηση που θα μου δωσει η EuroElectronics.

Υ.γ Μπορει να μην εχω ελληνικα, (ετσι κι αλλιως sms δεν στελνω συχνα, το μενου στα αγγλικα το εχω), αλλα θα λειτουργουνε οι υπερυθρες!

Υ.γ Εαν καποιος μπορει να βοηθησει να βρω το Σουηδικο Firmware, θα ημουν ευγνωμων!

γεια σας παιδια

να σας ρωτησω ειμαι αναμεσα στο e800,sl65,e700( ή710)

ποιο λετε να πάρω/?

τα + και τα - ???

το e715 κυκλοφορεί???

kalimera paidia, mia fili mou exei ena e710 kai pire iperithres gia na to sindeei me ton ipologisti tis. omos mou eipe oti to cd den eixe mesa programma gia to e710. mipos mporeite na voitheisete? na mou peite kapoio programma kai pou na to katevaso (episis an thelei spastiri i oxi) kai telos.. mipos to e710 exei kleidomenes iperithres (logo vodafone live) kai telika einai tsampa o kopos? (an exei kleidomenes..mipos mporei na stelnei i na pernei fotos sto pc? ixous?)

thanx :)

a..an to programma gia tis iperithres einai sxetika mikro kai stelnetai me email, please steilte to EDW!! :)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Κατεβασε απο εδω το Easy GPRS 2.1.8.

Με το συγκεκριμενο προγραμμα θα μπορει να κανει μεταφορα εικονων και ηχων απο το κινητο στο PC και το αντιστροφο. Οι υπερυθρες στα Samsung ειναι "κλειδωμενες" με την ενοια οτι δεν μποορουν να στειλουν ή να δεχτουν αρχεια σε/απο αλλο τηλεφωνο. (δεν υπαρχει δλδ προβλημα με τον υπολογιστη)

:)

na sai kala file!

na sou po omo, gia na sigoureuto..

EasyGPRS 2.1.8 (Win 98/ME/2K/XP)

EasyGPRS Manual-English 2.1.8 (Win 98/ME/2K/XP)

Easy GPRS S/W 2.1.8 (Win 98/ME/2K/XP)

Easy GPRS Manual . (Win 98/ME/2K/XP)

einai dio programmata me ta manuals tous.. ego poio na katevaso? ta dio pano i ta dio kato? (einai kai megala tromara tous..allios tha ta katevaza ola kai de tha rotousa :p)

na sou po..les oti me to pc de tha iparxei provlima e? apla de tha mporei na mou steilei px emena iperithra i na tis steilo ego..etsi?

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

HEEEEEELPPPPP

Εκανα φλας το E710XXDE5_byNMarco και περίπου στο 70% έβγαλε error και σταμάτησε Τώρα δεν ανοίγει καθόλου

Προσπάθησα να βάλω το παλιό φιρμγουορ που έχω κάνει μπάκαπ και όταν μου λέει να πατ'ησω on το πατάω στο τηλέφωνο και΄τίποτα.

Τί έγινε μήπως άδειασε η μπαταρία η να το πετάξω

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

lianma

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ SMS ΑΠΟ E-700 ΣΕ PC?

Αν ναι, με τι καλώδιο/πρόγραμμα? Που μπορώ να τα βρω?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Φυσικα και γινεται . Χρειαζεσαι ειτε καλωδιο serial (PCB133LBE) ειτε υπερυθρες. Το προγραμμα που θα χρειαστεις ειναι το Easy Studio της samsung και μπορεις να το κατεβασεις απο τη διευθυνση : http://www.samsung.com/support/productsupport/download/FileView.aspx?cttfileid=203141&type=Mobile+Phone&typecode=103010&subtype=SGH&subtypecode=370023&cmssubtypecode=&model=SGH-E700&filetype=SW&language=

Ειναι και λιγο μεγαλο ... ΜΟΝΟ 60 ΜΒ :P

Κατεβασε την εκδοση χωρις το s/w, αλλα να προσεξεις να μην επιλεξεις για download καποια αλλη γλωσσα εκτος απο τα αγγλικα.

Με το PC εαν ολα πανε OK, πιθανοτατα θα γινεται μεταφορα κανονικα. Ομως ναι...εσυ απο το κινητο σου δεν θα μπορεις να στειλεις ή να παρεις τπτ. Εκτος και αν εχεις {πεταμενα} λεφτα για MMS :p

• The title was changed to Samsung SGH-E700 / 710 / 715