Jump to content

Samsung SGH-E700 / 710 / 715


eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xvass ( 5 Σεπ. 2004 , 16:33)

 

Σε ποιο σημείο σου ζητάει τους drivers? όταν πας να ανοίξεις το ES? ποια windows έχεις?

 

Εχω XP Αγγλικά. Δε νομιζω να ειναι προβλημα με το λειτουργικό. Τους drivers τους ζητάει όταν ΄βαζω το κινητο να συνδεθει με τις υπερυθρες. Καταλαβαινει οτι εχω συνδεσει το Ε700, και παει να κανει προσθηκη νεου υλικού (λογικό, έτσι?). Εκεί, όμως είναι που ζητάει να του βάλω με κάποιο τρόπο drivers.

 

Για το πρόβλημα με το καλώδιο έχεις ξανακούσει τίποτα? Να σβήνει το κινητο με το που το συνδέεις?

Link to comment
Share on other sites

Δε μου φαίνεται και τόσο λογικο...

Έχω τα win98 (συμπαθειες είναι αυτές...) και ουδέποτε μου ζήτησε να προσθέσω το Ε700 σαν νέα συσκευη. Εξάλλου ούτε κατα την εγκατάσταση των υπέρυθρων πρέπει να έβαλες drivers (δε χρειάζεται στα ΧΡ) όπως έκανα έγω για τις δικές μου.

Είσαι σίγουρος ότι εγκατέστησες σωστά ΟΛΟ το πακέτο του ΕS? Χαρακτηριστικά σου αναφέρω ότι μπόρεσα να ανοίξω το ΕS μόνο όταν έκανα setup και το ES Internet Access

Αν δε σου είναι κόπος κάνε full uninstall (αν θες δοκίμασε αρχικά για repair) το ΕS και εγατέστησε το πάλι. Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στις θύρες επικοινωνιών του υπολογιστή (έχω βάλει την COM0) και μετά άνοιξε τις υπερυθρες, το κινητό και στη συνέχεια το ΕS.

 

Με το καλώδιο δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω...

Link to comment
Share on other sites

θελω να μου απαντησει ενας Χριστιανός, αν η μ@λ@κι@ το Ε700 που πηγα και αγορασα εχει κλειδωμενες τις υπερυθρες, γιατι εχω δοκιμασει με τρεις (3) διαφορετικους adaptors USB το infra και δεν μπορει να το "δει" το λειτουργικό (XP). "Βλεπει" οτι εχω συνδεσει ενα Ε700, αλλα το βγαζει με ερωτηματικο. Θελει δηλαδη drivers. Μάλλον γι αυτο οταν παω να του στειλω (ενα mmf πχ), μου λεει οτι δεν μπορει να το κανει. Αν υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ξερει δυο πραγματακια απο υπολογιστες, ας μου απαντησει. Κι αν καποιος ξερει, αν σε καποιες "φουρνιες" απο Ε700 ηταν κλειδωμενες οι infra, ας μου το γραψει. Βλεπω το τηλεφωνο να φευγει απο το παραθυρο σε κανα δυο μερες αν δε βρω λυση. :mad: :mad: :mad: Και πολυ αντεξα!!!
Link to comment
Share on other sites

MODEL: PCB093LBE

 

Μου το εδωσε ενας φιλος μου το καλωδιο, ο οποιος δεν εχει το e700, αλλα το samsung με την περιστρεφομενη καμερα. Μαλλον γι'αυτο δε λειτουργει, Παρ'ολο που το καλωδιο "κουμπωνει" στο e700

Link to comment
Share on other sites

Εχω ενα E710 Vodafone Live. Μπορω να βαλω τα δικα μου java games; Προσπαθησα με το Easy GPRS αλλα δεν καταφερα τπτ. Υποπτευομαι οτι επειδη ειναι vodafone live δε σε αφηνει να βαλεις τα δικα σου games, ετσι ωστε να κατεβαζεις απο αυτους... Και εχουν και 5 Ευρω το παιχνιδι :wacko:

 

Καμια ιδεα;

Link to comment
Share on other sites

Γενικα στα Samsung δεν γινεται μεταφορα Java εφαρμογων μεσω καλωδιου. Δυστυχως εμμεσα ή αμμεσα πρεπει να χρεωθεις κατι για να κανεις download Games απο καποια υπηρεσια (μεσω WAP ή Live κλπ).
Link to comment
Share on other sites

Φιλε Ανουμπις, δεν ξερω εαν οι υπερυθρες για συνδεση με το ΠιΣι ειναι κλειδωμενες, αλλα σιγουρα για συνδεση και ανταλλαγη αρχειων απο κινητο σε κινητο ναι. Και νευριασα οταν ειδα καποιο Ε700 εκ Σουηδιας να συνεργαζεται με ενα νοκια αψογα!!! Εξηγηση δεν μπορω να δωσω, αλλα εαν ισχυει οτι στο εξωτερικο το κινητο ερχεται στο πακετο με τις υπερυθρες ανοιχτες... :mad:

 

Απο οτι εμαθα υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση( ; )

Ξερει κανεις εαν με την αναβαθμιση χανονται φωτογραφιες, MMS κ.λπ;

 

Και κατι τελευταιο, παρολο οτι εχω βγαλει φωτογραφιες εξαιρετικης ποιοτητας, εχω παρατηρησει καποια μικροπροβληματα. Στο χρωμα που αποδιδεται στα προσωπα (εαν αφησεις την καμερα για 20 δευτερα ανοιχτη και τραβηξεις ενα προσωπο, δεν θα εχει το ιδιο ομορφο (με την εννοια του φυσιολογικου) χρωμα που θα εχει εαν πατησεις το κουμπακι στα 3-4 δευτερα. (Μολις αγορασω το ρημαδι το καλωδιο θα επισσυναψω δυο φωτο και θα καταλαβετε τι εννοω)

 

Το συγκρινα με ενα 710 και μπορω να πω πως ειναι η νυχτα με τη μερα. Εκτος απο το προβλημα που ανεφερα (το οποιο εμφανιζεται και στο ροζ χρωμα), υπηρξε και διαφορα στην φωτεινοτητα.

Με τις ιδιες ρυθμισεις στην φωτεινοτητα οθονης, ιδιες ρυθμισεις στην φωτειονοτητα της καμερας, και παλι η φωτογραφια του Ε700 υστερουσε εν συγκρισει με αυτη που εβγαλε το 710.

Link to comment
Share on other sites

Ας απαντήσει κάποιος για το πώς ξεκλειδώνουν οι υπερυθρές!!! Ολα καλά και χρυσά (σχεδόν) σ'αυτο το κινητό αλλά αυτες οι τιμημενες σου σπάνε τα νεύρα!!! :mad: :wacko: :mad: :(

http://img262.imageshack.us/img262/7971/pub68112179146481597828td2.png

------------------------------

Wii number: 3236 8718 1653 5956

Link to comment
Share on other sites

deleeros pws ta kataferes? to kalwdio pou exeis me to kwdiko PCB093LBE kanei se merikes syskeues samsung opws ayth tou v200.to kanoniko kalwdio einai to pcb133lbec/std.pane sto magazi kai zhta to.egw to perimenw na mou to feroun!allaksa to palio kalwdio
Link to comment
Share on other sites

Guest mpi8kotouli

Καλησπερα, θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις που μπορει να εχουν απαντηθει νωριτερα ομως δεν προλαβαινω τωρα να κοιταξω, για αυτο οποιος μπορει ας μου απαντησει.

1ον τι διαστασεις πρεπει να εχει το background για να γεμισει ολη την οθονη και

2ον τι αρχεια ηχου μπορει να δεχτει ως ηχους κλησης περα απο τα .mmf

Ευχαριστω πολυ και sorry αν εχουν δωθει απαντησεις νωριτερα. .

Link to comment
Share on other sites

Χμμ..μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο. :)

 

Τα E700/715/715 εχουν κυκλοφορησει σε Ελλαδα και ευρωπη εδω και αρκετους μηνες.

 

Πρωτα κυκλοφορησε το E700 τελος του 2003 στην Ευρωπη {αν θυμαμαι καλα} και λιγο αργοτερα στην Ελλαδα. Επειτα το E710 που κατα καποιο τροπο ηταν ενα E700 με flash αλλα και με αλλες ουσιαστικες διαφορες. Το E715 ηταν μια "περιορισμενη" ειδικη εκδοση του τελευταιου απο την T-Mobile και δεν ηρθε στην Ελλαδα.

Link to comment
Share on other sites

Τα threads των Ε700 + 710/ 715 ενωθηκαν. Εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που αυτες οι συσκευες εχουν κυκλοφορησει και τα επισημασμενα ηταν 3 μαζι το Τροποποιησεις E710 .

 

Πλεον ολα τα σχολια και οι ερωτησεις περι αυτων των μοντελων μπορουν να μπαινουν εδω αρκει να διευκρινιζεται για ποιο συγκεκριμενα συζηταμε ωστε να μην δημιουργηθει συγχυση. Το Τροποποιησεις E710 υπαρχει ακομα φυσικα και αφορα τα διαφορα χρησιμα πειραγματα που μπορουν να γινουν στο E710 {Live και οχι μονο}. ;)

Link to comment
Share on other sites

vre paidia, mia boithia,

 

exo to e700 apo ton flebari,

 

mou kouniete i othoni poli :((((((

 

peite mou, to exei paei kaneis na to ftiaksei;

pou to pige;

poso to kratisan;

poso kostise;

 

kai kati teleutaio, uparxi anabathmisi gia na kseklidothoun oi iperithres;

 

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee help :))))

efxaristo

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpi8kotouli (11 Σεπ. 2004 , 19:41)

1ον τι διαστασεις πρεπει να εχει το background για να γεμισει ολη την οθονη και

2ον τι αρχεια ηχου μπορει να δεχτει ως ηχους κλησης περα απο τα .mmf

Ευχαριστω πολυ και sorry αν εχουν δωθει απαντησεις νωριτερα. .

 

Μπιθκοτακι καλημερα.

Για να γεμισει η οθονη (εαν βγαλεις τις δυο γραμμες πανω και κατω) υποθετω.. 128χ128. Και παλι, υποθετω, δεν ειμαι σιγουρος.

Για τα αρχεια, εκτος απο .mmf, τα .mid.

Hope, i helped.

 

~ With all my kind regards, Global

Link to comment
Share on other sites

Globy, 128x128 είναι η καλύτερη ρύθμιση.

Καλύτερα πxυ = 130x128 Κατά το browsing στον φακελο εικόνες δεν φαίνεται να γεμίζει όλη την οθόνη του κινητού αλλά δοκιμάστε να θέσετε την εικόνα ως wallpaper...voila!! ;)

Ένα μικρό ακόμα τιπ έχει να κάνει με την μορφοποίηση της εικόνας. Αν την μετατρέψετε σε png τότε ναι μεν πιάνει περισσότερο χώρο αλλά τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα. Αυτά!

Link to comment
Share on other sites

exo to en logo kinhto kai ma620 irda

to problhma einai oti parolo to mono pou trexo einai to programa ths mobile action gia na sundeso to kinhto me to pc mou bgazei polu suxna oti to ir link diekophke!

 

to exei antimetopisei allos auto?

 

kserei kaneis kapoio tropo gia na peraso sigoura tis foto sto pc?me kapoio programma aneksarthto isos!

 

 

perimeno apanthseis sas!

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-E700 / 710 / 715

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...