testarossa Δημοσιεύτηκε January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2016 Φίλος θέλει να αγοράσει Ευρώπη galaxy note 5 από Ευρώπη.υπάρχει δυνατότητα να το βρει;κι αν Ναι από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Φίλος θέλει να αγοράσει Ευρώπη galaxy note 5 από Ευρώπη.υπάρχει δυνατότητα να το βρει;κι αν Ναι από που; ειναι τοσο ασχετος που δεν μπορει να το βρει τι το θελει το note 5 για την καφετερια??? γιαυτο υπαρχουν iphones :) Edited January 22, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Όχι και άσχετος,απλά ζητάει μια απάντηση γιατί θέλει να αλλάξει το note 3 που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 http://gr.mobileshop.eu/psahtiri/?search=Note+5&doSearch=%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE+%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Και τι τιμες! :blink: Μόλις 6 καινούρια xiaomi redmi note 2 παίρνεις με αυτά τα χρήματα... Και σιγά τη διαφορά...note το ένα, note και τ' αλλα! :X :lol: :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Και τι τιμες! :blink: Μόλις 6 καινούρια xiaomi redmi note 2 παίρνεις με αυτά τα χρήματα... Και σιγά τη διαφορά...note το ένα, note και τ' αλλα! :X :lol: :rotfl: ή 7 HDC Note 5 Pro απο το fast :D https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html τι να το κανει το παλιοsamsung:lol: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 ή 7 HDC Note 5 Pro απο το fast :D https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html τι να το κανει το παλιοsamsung:lol: Χα χα χα χα...βλέπω τελικά πείστηκες για τη φερεγγυότητα του συγκεκριμένου site! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 ή 7 HDC Note 5 Pro απο το fast :D https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html τι να το κανει το παλιοsamsung:lol: Έχει μεν τα περισσότερα features αλλά απο απόδοση δεν νομιζω να πιάνει ουτε το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Έχει μεν τα περισσότερα features αλλά απο απόδοση δεν νομιζω να πιάνει ουτε το 3. Στον πρώτο μήνα το πετάς στον τοίχο άνετα. Τουλάχιστον εγώ έχω κάνει σμπαράλια ένα hdc :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Στον πρώτο μήνα το πετάς στον τοίχο άνετα. Τουλάχιστον εγώ έχω κάνει σμπαράλια ένα hdc :D Για 99$ αν αντεξει 1 μήνα πρέπει να είναι κινηταρα.:cool: Sto fast πάντως έχει το 4αρι σε πολύ καλη τιμή. Edited January 24, 2016 by leris2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 το χουμε παραγγείλει δυο-τρεις και αναμένουμε...σ' αναμμένα κάρβουνα.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Για 99$ αν αντεξει 1 μήνα πρέπει να είναι κινηταρα.:cool: Sto fast πάντως έχει το 4αρι σε πολύ καλη τιμή. Στο μόνο που αντέχει είναι στο να ξεσπας τα νεύρα σου :p Το ξέρω, το χω παραγγείλει κι εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts