kok_vod Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 MOLIS PRIN DIO VRES PERIPOY ME KALESAN STO KINHTO APO TO INKA (MALWN) KAPOIOS KIRIOS SIDIROPOYLOS IWANNHS KAI MOY EIPAI OTI EIMAI O PROTOS POY BRISKI APO TIN ATHINA KAI OTI TO THEMA MAS EINAI POLI "KAYTO" KAI OTI THA ASXOLITHOYN STIN PRAGMATIKOTITA ,THELEI NA KANOYME MIA SINANTISI AYTI TIN EBDOMADA POY THA EINAI ANEPISIMI SINANTISI GIA NA MPORESOYME NA SIZITISOYME KALITERA KAI NA PROXORISOYN STIN EPITROPI ANTAGWNISMOY KAI SE DELTIA TYPOY....MOY EXEI AFISI OLA TA STOIXEIA TOY. OPWS EPIKOINWNISETE MAZIMOY GIA TO PERETERO KAI AS EPIKOINWNISEI KAI O IDIOS POY EGRAPSE TIN KATAGGELEIA GIA NA PAME MERIKA ATOMA STIN SYNANTISH GIATI EGW DEN EXW ASXOLITHI KAI TOSO ME AYTO TO THEMA. EPIKINWNISTE EMAIL STO KOKORASGR@PANAFONET.GR APO EDW KAI PERA PREPEI NA PROXORISOYME DINATA OPOION TON ENDIAFEREI PRAGMATIKA PERIMENW APANTISI. __________________ Kokoras_Vod_gr Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Φίλε ΤΝ97, δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω στην διαμαρτυρία, βασικά γιατί συμφωνώ με αυτούς που εκφράζουν επιφυλάξεις ως προς την αποτελεσματικότητα της κίνησης αυτής. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα. Χρησιμοποιείς το δίκτυο ακριβώς με τον τρόπο για τον οποίο προορίζεται (παίρνεις τηλέφωνο από το κινητό σου). Δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση να σηκώσει κάποιος το τηλέφωνο από την άλλη μεριά. Το να γίνει αυτό από όλους μαζί είναι επίσης επιτρεπτό. Αν το δίκτυό τους δεν μπορεί να σηκώσει πολλά τηλεφωνήματα μαζί, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Ας φτιάξουν καλύτερο δίκτυο. Παρ' όλα αυτά, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα από 10-20-100 ή και 1000 τηλέφωνα. Για να μπλοκάρουν τα δίκτυα χρειάζονται μεγέθη της ίδιας τάξης που εμφανίζονται π.χ. την Πρωτοχρονιά ή σε ένα σεισμό. Κοινώς όλο το δίκτυο στο σύνολό του να προσπαθεί να τηλεφωνήσει Με την λογική αυτή, για παράδειγμα, ας πούμε ότι πάω και σπάω την πόρτα του γείτονά μου, και λέω "δεν φταίω εγώ, η πόρτα φταίει, που δεν είναι γερή". Δεν στέκει, φίλε μου. :) Όσον αφορά το αν θα πάθουν ζημιά τα δίκτυα, όπως θα είδες πριν, χρησιμοποίησα " ". ;) Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα πάθουν κάτι τα δίκτυά τους. Απλά, στέκομαι στο ηθικό μέρος του ζητήματος, και αντιπροτείνω μία άλλη μέθοδο δράσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον TN97 Με την λογική αυτή, για παράδειγμα, ας πούμε ότι πάω και σπάω την πόρτα του γείτονά μου, και λέω "δεν φταίω εγώ, η πόρτα φταίει, που δεν είναι γερή". Δεν στέκει, φίλε μου. :) Το σπάσιμο της πόρτας δεν ανήκει στη "συνήθη χρήση" μιας πόρτας. Για να έχει αντιστοιχία το παράδειγμα θα έπρεπε να κλείσεις κανονικά την πόρτα του γείτονα και αυτή να σπάσει επειδή δεν είναι γερή, οπότε και δεν έχεις ευθύνη. Εκτός κι αν είσαι ο Οβελίξ :D και χτυπώντας την πόρτα αυτή σπάσει! Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Παιδιά, να σας πω κάτι τώρα μεταξύ σοβαρού κι αστείου? Ξέρετε που έγκειτε το πρόβλημα, με το ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ η συγκεκριμένη κίνηση που έχει αποφασισθεί? "ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την κίνηση αυτή". Όποιος λοιπόν νιώθει ότι μπορεί να βγει μπροστάρης σε μια τέτοια προσπάθεια, μπορεί να αναλάβει να ενημερώσει τα ΜΜΕ, να συναντηθεί με Φορείς και Οργανώσεις, να αποφασίζει αυτός μόνο τους τρόπους διαμαρτυρίας...και γενικότερα να είναι ο μόνος υπεύθυνος, τον προκαλώ να αναλάβει μια τέτοια κίνηση και γω θα συστρατευθώ δίπλα του . Και μάλιστα να του δοθεί και περιθώριο χρόνου, έως τις γιορτές του Δεκέμβρη (ονομαστικές εορτές > άντε κάνε τότε οικονομία στη χρήση του τηλεφώνου). Δεν θέλω να θείξω ούτε τον ΔΡΟΜΕΑ που το αποφάσισε, ούτε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ που δεν συμφωνεί με την κίνηση αυτή. Απλά έχω την ιδέα ότι κάποιοι έχουν την εντύπωση πως η κίνηση αυτή γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού. Τώρα, τα περί crasharismatos (ωραία λέξη!) των δικτύων. Το περί ακτινοβολίας κλπ, είναι λεπτομέρειες. Τίποτα απ'όλα αυτά δεν πρόκειτε να συμβεί. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Το σπάσιμο της πόρτας δεν ανήκει στη "συνήθη χρήση" μιας πόρτας. Για να έχει αντιστοιχία το παράδειγμα θα έπρεπε να κλείσεις κανονικά την πόρτα του γείτονα και αυτή να σπάσει επειδή δεν είναι γερή, οπότε και δεν έχεις ευθύνη. Εκτός κι αν είσαι ο Οβελίξ :D και χτυπώντας την πόρτα αυτή σπάσει! [off topic] Κοίτα, υπάρχουν πόρτες και πόρτες..... :p :p :p [/off topic] Εν πάσει περιπτώσει, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, ο καλύτερος τρόπος είναι η αποχή. Στο κάτω-κάτω, θέμα προσφοράς και ζήτησης είναι.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 kok_vod , δεν είναι ανάγκη να επαναλαμβάνεσαι.... Και μην γράφεις με κεφαλαία, σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod MOLIS PRIN DIO VRES PERIPOY ME KALESAN STO KINHTO APO TO INKA (MALWN) KAPOIOS KIRIOS SIDIROPOYLOS IWANNHS KAI MOY AKOMADEN EXW DEXTHI APANTISI APO KANENA SAS..PERIMENW GIA NA PROXWRISOYME Ax aυτό το CAPS LOCK :down: MALLON σε κάλεσαν από το ΙΝΚΑ? Ή σίγουρα? Τι ζητάνε ακριβώς αυτοί? Τις ιδέες μας? Σαν Ινστιτούτο που είναι, δεν μπορούν να αναλάβουν πρωτοβουλία αυτοί? Anyway, όποιος θέλει... ας δηλώσει. Και γω μέσα! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 sorry gia ta kefalea .Me kalesan kata tis 12:30 to prwi , moy ipan oti eimai o protos poy briskoyn apo athina kai oti prepei na pame liga atoma san arxi se aytoys mesa stin ebdomada kai na sizitisoyme dioti den gnorizoyn apo kiniti tilefvnia polla pragmata diladi theloyn na toys eksigisoyme akribos ti einai auto to kako poy kanoyn oi etaireies.Moy eipai oti simfoni me tin diamartiria mas kai oti meta tin proti sinantisi poy tha exei mazi mas tha proxwrisoun se deltio tipou san proti kinisi. kai san deyteri tha anakinosoyn to thema stin epitropi antagwnismoy. milisa me enan kyrio Sidiropoulo Iwanni i dieythinsi twn grafiwn einai ZAlakwsta 9 kai to thl 2103601800(09:00-17:00). perimenw epikoinwnia gia na mporesw na kleisw kapoio ranteboy mazitoys. eyxaristw Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod milisa me enan kyrio Sidiropoulo Iwanni i dieythinsi twn grafiwn einai ZAlakwsta 9 kai to thl 2103601800(09:00-17:00). perimenw epikoinwnia gia na mporesw na kleisw kapoio ranteboy mazitoys. eyxaristw Sorry για το off topic, γιατί στην ουσία δεν είναι αυτό το θέμα μας, αλλά..... ΙΝΚΑ (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος) Ακαδημίας 7 ΤΚ 10671 ΑΘΗΝΑ Εκτός κι αν μετακομίσανε και το site τους δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 mporoyme na epikoinwnisoyme me ton kyrio ayto opote theloyme moy eipai.Na pw kai thn alithia den thimame an moy eipai oti itan apo ton inka i apo kapou alloy. pantos ekei einai grafeia. Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Παιδιά, υπήρξε επαφή με το ΙΝΚΑ. Η διαμαρτυρία της Παρασκευής θα γίνει ως έχει. Από κει και πέρα, οι επόμενες κινήσεις θα είναι υπό την αιγίδα του ΙΝ.ΚΑ. Πληροφοριακά: Ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Όσο εμείς, τόσο κι αυτοί. Και όχι μόνο για θέματα Κινητής.....αλλά γενικότερα περί τεχνολογίας, Internet....DSL κλπ! Τίποτα άλλο.......αυτό πιστεύω λύνει και τους ενδιασμούς όσων μιλάγανε για μεμονομένες κινήσεις. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Παιδιά, υπήρξε επαφή με το ΙΝΚΑ. Η διαμαρτυρία της Παρασκευής θα γίνει ως έχει. Από κει και πέρα, οι επόμενες κινήσεις θα είναι υπό την αιγίδα του ΙΝ.ΚΑ. Πληροφοριακά: Ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Όσο εμείς, τόσο κι αυτοί. Και όχι μόνο για θέματα Κινητής.....αλλά γενικότερα περί τεχνολογίας, Internet....DSL κλπ! Τίποτα άλλο.......αυτό πιστεύω λύνει και τους ενδιασμούς όσων μιλάγανε για μεμονομένες κινήσεις. :) Κάλλιο αργά παρά ποτέ, έγινε η συνεννόηση και με φορείς που μπορεί να βοηθήσουν. ;) Φυσικά και λύνονται οι ενδοιασμοί αρκεί οι επόμενες προσπάθειες να είναι πιο σοβαρές (όχι "στείλτε αυτό το sms σε όσους περισσότερους μπορείτε"), πιο μαζικές (κι όχι "τη διαμαρτυρία αποφάσισα εγώ κι ο εαυτός μου") και πιο οργανωμένες. Όσο για τα συνεχή σχόλιά σου στο θέμα χρόνου, να πω ότι φυσικά και δεν εννοούσα ότι πρέπει να ετοιμάσουμε από τώρα μια διαμαρτυρία για ... του χρόνου το Πάσχα, αλλά σίγουρα 6 μέρες δεν αρκούν. Πάντα φιλικά, Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 paides ego poy eimai mathitis exo kai keno kai tha to kano kamia 20 fores :) ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Παιδιά, υπήρξε επαφή με το ΙΝΚΑ. Η διαμαρτυρία της Παρασκευής θα γίνει ως έχει. Από κει και πέρα, οι επόμενες κινήσεις θα είναι υπό την αιγίδα του ΙΝ.ΚΑ. Πληροφοριακά: Ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το συγκεκριμένο ζήτημα. Όσο εμείς, τόσο κι αυτοί. Και όχι μόνο για θέματα Κινητής.....αλλά γενικότερα περί τεχνολογίας, Internet....DSL κλπ! Τίποτα άλλο.......αυτό πιστεύω λύνει και τους ενδιασμούς όσων μιλάγανε για μεμονομένες κινήσεις. :) Τι ακριβώς σου είπαν; Σου ζήτησαν συνάντηση κι εσένα; Αν γίνει η συνάντηση παιδιά νομίζω πρέπει να οργανωθούμε και να τους εξηγήσουμε ακριβώς με σωστές διατυπώσεις γιατί διαμαρτυρόμαστε και ποιες είναι οι κινήσεις των δικτύων που μας οδήγησαν σε αυτές μας τις ενέργειες. Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ, αν και είναι λίγο δύσκολο αν η συνάντηση γίνει τις ώρες που είναι ανοικτό το ΙΝΚΑ (9-17). Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Loipon paidia gia na milame dobra kai starata, exo th dinamh kai ta @@ na analavo ayth th protovoulia kai na pame mazi me to filo Supernet kai kok_vod sto INKA h kai opou allou mas kalesoun oste na akoustoun kai oi dikes mas apopseis, prepei epitelous na diksoume pos den boroume na anexomaste oti mas serviroun sto piato, kai idiosotan to piato na einai to idio kai apo tis 3 etaireies, ELEOS!!! Supernet steile mou PM gia na epikinonisoume private :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 μαζι σας και εγω παιδια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dromeas Supernet steile mou PM gia na epikinonisoume private :) Ηρεμία :) Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχεις PM. :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j77 Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Προτείνω να οργανώσουμε σύλλογο. :D Σύλλογος Διαδικτυακών Φίλων ενάντια στην εκμετάλλευση του καταναλωτή Παράθεση ~j77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 οποιος αλλος θελει να προσφερη βοηθεια ας επικοινωνιση μαζι μου kokorasgr@panafonet.gr Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον j77 Προτείνω να οργανώσουμε σύλλογο. :D Σύλλογος Διαδικτυακών Φίλων ενάντια στην εκμετάλλευση του καταναλωτή Tέτοιες προσπάθειες γεννιούνται και πεθένουν μέσα σε μια νύχτα, δυστυχώς. Με το που θα χρυσωθεί το χάπι, πάπαλα και οι σύλλογοι και τα συναφή! (Για το διαδίκτυο μιλάω, ε!) :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Είμαι μέσα και το εχω στείλει mail στους γνωστούς μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την TN97 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Το σπάσιμο της πόρτας δεν ανήκει στη "συνήθη χρήση" μιας πόρτας. Για να έχει αντιστοιχία το παράδειγμα θα έπρεπε να κλείσεις κανονικά την πόρτα του γείτονα και αυτή να σπάσει επειδή δεν είναι γερή, οπότε και δεν έχεις ευθύνη. Εκτός κι αν είσαι ο Οβελίξ :D και χτυπώντας την πόρτα αυτή σπάσει! [off topic] Κοίτα, υπάρχουν πόρτες και πόρτες..... :p :p :p [/off topic] Εν πάσει περιπτώσει, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, ο καλύτερος τρόπος είναι η αποχή. Στο κάτω-κάτω, θέμα προσφοράς και ζήτησης είναι.... ;) Apoxh isws na akougetai kalo alla to vriskw mh ulopoihsimo. egw paides eimai mesa. Ama mporw na voh8hsw se kati pm me... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Arxika ayto pou les gia klish boithias den isxyei o logos :ola ta diktia prosferoun tous aritmous ameshs anagkhs xorhs xreosi px 166 ,199 klp oso anafora gia ton tropo diamartyrias den katalavainw tous apodektes dhl th tha piraxei thn etairia kinhths an kanw px 10 kliseis sto stathero...... Antithetos symfona me tous kanonismous etairiwn i etairia dikaioutai diakoph twn ypiresiwn se periptosh kakoboulhs xrishs pou dimiourgoun disleitourgeies sto diktio (Enw me to kleidwma twn kinhtwn meso fraghs eiserxomenwn) o klisewn tha yparxei genikoterh nekrosh ths tilepikoinwniakhs kinhshs (me ti diafora omos oti i sygkekrimenh ypiresia parexetai se kathe syndromhth kinhths tilefonias) Symfonw me thn genikoterh kinhtopoihsh alla den nomizw oti o typos tha exei ta epithymita apotelesmata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον vervil Symfonw me thn genikoterh kinhtopoihsh alla den nomizw oti o typos tha exei ta epithymita apotelesmata ΤΥΠΟΣ=ΜΜΕ? :o Δηλαδή για τον ΤΥΠΟ θα τα κάνουμε όλα αυτά, έτσι? :whistle: Αν δεν το πάρει χαμπάρι ο Ευαγγελάτος, ο Κακαουνάκης, η Τατιάνα και το λοιπό συνάφι, το όλο σκηνικό θα έχει αποτύχει! Μάλισταααα... :stupid: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet ΤΥΠΟΣ=ΜΜΕ? :o Δηλαδή για τον ΤΥΠΟ θα τα κάνουμε όλα αυτά, έτσι? :whistle: Αν δεν το πάρει χαμπάρι ο Ευαγγελάτος, ο Κακαουνάκης, η Τατιάνα και το λοιπό συνάφι, το όλο σκηνικό θα έχει αποτύχει! Μάλισταααα... :stupid: Δυστυχώς έτσι είναι. Θα είναι πολύ μεγάλο ατού αν καταφέρουμε να έχουμε τα ΜΜΕ με το μέρος μας σε αυτην την διαμαρτυρία. Όμως θα ήθελα σ' άυτο το σημείο να εκφράσω μια επιφύλαξη σχετικά με το ζήτημα. Είναι γνωστό ότι αυτήν την περίοδο τα ΜΜΕ ψοφάνε για ιστορίες που έχουν σχέση με την ακρίβεια, την εκμεταλλευση του καταναλωτη κτλ. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ'όψη. Στον Ευαγγελάτο και στον κάθε Ευαγγελάτο δεν κοστίζει τίποτα να στείλει μία κάμερα σε μία λαϊκη και να χέσει δυο μικροπωλητές, τρεις μεσάζοντες κτλ. Και γιατί η μελιτζάνα κάνει 1 Ευρώ εδώ και όχι 0,80 όπως εκεί και γιατί απο το χωράφι ξεκινάει με 0,20 και ποιος θησαυρίζει στην πλάτη των καταναλωτών και πάει λέγοντας. Όμως στην περίπτωσή μας μιλάμε για εταιρείες κολοσσούς και τεράστια διαφημηστικά πακέτα. Η Βοντα πληρώνει τα κέρατα της για να έχει κάθε 10 λεπτά διαφήμηση του LIVE! (Μάλλον τα βγάζει τα έξοδά της...) Που σήμαίνει ότι τα κανάλια πολύ δύσκολα θα πάρουν το μέρος μας δαγκώνοντας το χέρι που τους ταϊζει. Θα το κάνουν αυτό μόνο αν έχουν σοβαρά κίνητρα όπως μεγάλη κινητοποίηση, υποστήριξη από άλλου φορείς και τα λοιπά. Όταν έγινε η απεργία ενάντια στην κατανάλωση διαδόθηκε, επειδή υποστηρίχθηκε ποικιλοτρόπως. Έτσι είδαμε τα ΜΜΕ να κατακρίνουν αλυσίδες super-market κτλ.Εγώ αν δεν το έβλεπα στην τηλεόραση δεν θα το μάθαινα ποτέ. Η έκβαση της βέβαια είναι άλλο θέμα. Πριν λίγο διάβασα τα ποστ των dromeas, supernet, kai vod_kok για τις επαφές με το ΙΝΚΑ. Χάρηκα πάρα πολύ και είναι περιττό φυσικά να πώ πως ό,τι χρειαστεί και μπορώ να βοηθήσω είμαι μέσα. Ό,τι δεν θέλει δεν κάνει ο άνθρωπος. Στο χέρι μας είναι! ;) Είναι δύσκολο ,όχι όμως αδύνατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts