Jump to content

Samsung Galaxy S6 vs Meizu Pro 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο μου προτείνεται να αγορασω?

Πάρε το s6 από το fastcardtech στα 300 ευρουλακια κ σου περισσεύουν φράγκα για θήκες, tempered glass και δε συμμαζευεται! ;)

Πάρε το s6 από το fastcardtech στα 300 ευρουλακια κ σου περισσεύουν φράγκα για θήκες, tempered glass και δε συμμαζευεται! ;)

γιατι να μπλεξει με το συγκεκριμενο site, να περιμενει εναν μηνα μια συσκευη που δεν υποστηρίζει ολες τις μπαντες lte στην ελλαδα, που ναι εδω χωρις εγγυηση + μπορει να ναι και μεταχειρισμενο-επισκευασμενο και ολα αυτα για να γλυτωσει 100 ευρω που αν ειναι επαγγελματιας ουτε αυτα θα πληρωσει + μεχρι που θα παρει στα χερια του το s6 απο το fast η τιμη του μπορει να φτασει στο σκρουτζ κοντα στα 360 ευρω;)

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

γιατι να μπλεξει με το συγκεκριμενο site, να περιμενει εναν μηνα μια συσκευη που δεν υποστηρίζει ολες τις μπαντες lte στην ελλαδα, που ναι εδω χωρις εγγυηση + μπορει να ναι και μεταχειρισμενο-επισκευασμενο και ολα αυτα για να γλυτωσει 100 ευρω που αν ειναι επαγγελματιας ουτε αυτα θα πληρωσει + μεχρι που θα παρει στα χερια του το s6 απο το fast η τιμη του μπορει να φτασει στο σκρουτζ κοντα στα 360 ευρω;)

Για όλα τα σχόλια μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά στα 360 δεν το βλέπω να φτάνει ίσως και ποτέ

Για όλα τα σχόλια μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά στα 360 δεν το βλέπω να φτάνει ίσως και ποτέ

ανετα αφου κοντευει να βγει το 7αρι σε κανα 2μηνο

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

1) γιατι να μπλεξει με το συγκεκριμενο site, 2) να περιμενει εναν μηνα μια συσκευη που δεν υποστηρίζει ολες τις μπαντες lte στην ελλαδα, 3) που ναι εδω χωρις εγγυηση + μπορει να ναι και μεταχειρισμενο-επισκευασμενο και ολα αυτα για να γλυτωσει 100 ευρω που αν ειναι επαγγελματιας ουτε αυτα θα πληρωσει+ 4) μεχρι που θα παρει στα χερια του το s6 απο το fast η τιμη του μπορει να φτασει στο σκρουτζ κοντα στα 360 ευρω;)

Έχεις φαγωθεί πια με αυτό το fastcardtech....:p :lol:

Γι αυτό και εγώ θα προσπαθήσω να αντικρούσω μία προς μία τις @@ που γράφεις και στο τέλος θέλω να μου απαντήσεις αν έχεις ψωνίσει προσωπικά από αυτό το site και έχεις πάθει όλα αυτά τα δεινά και τις καταστροφές και τους τυφώνες και τα ελ νίνιο που περιγράφεις ή απλά τα λες για να τα λες....:confused:

1) 300 ευρώ fastcardtech vs 430 ευρώ σκρουτζομάγαζο μας κάνει διαφορά 130 ευρώ...πες μου πόσες θήκες, tempered glass, hands free παίρνεις και αν σου μένουν και ρέστα, εκτός και αν σου περισσεύουν, οπότε πάω πάσο.

2) οι μπάντες που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο s920f είναι οι: FDD-LTE B1/2/3/4/5/7/8/12/17/18/20/25/26/28/29....βλέπεις αλήθεια να λείπει καμία που δεν βλέπω εγώ? :blink:

3) εν μέρει σωστά, αλλά είτε σου τύχει κάτι εντός του ενός έτους εγγύησης που χεις από Κίνα είτε είναι μεταχειρισμένο-επισκευασμένο, το στέλνεις πίσω άνετα και refund, αντικατάσταση κ.λ.π. και επίσης γλιτώνεις 130 ευρώ και όχι 100.....δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά....:X

4) μιλάμε για αγορά που θα γίνει τώρα και όχι σε 5 μήνες...αν πέσει τόσο το s6 σε 5 μήνες θα ναι καλό για όλους...:)

Εδώ θα χρησιμοποιήσω κάτι που χω διαβάσει κάπου στο φόρουμ και μ' άρεσε....πήγαινε να φουλάρεις βενζίνη που κοστίζει σήμερα 1,20 ευρώ/lt και πες του εγώ θα πληρώσω 1,00 ευρώ/lt που θα κοστίζει σε ένα μήνα!!

Φιλικά πάντα....:lol: :cool:

Μια χαρά είναι το site κι άσε όποιον φοβάται να τα αγοράζει από αλλού ακριβότερα ''για την εγγύηση'' που θα έχει σε skroutzομάγαζο.

Όσο για το ερώτημα του φίλου, για εμένα πήγαινε στο pro 5 4/64GB αλλιώς αν εννοείς το 3/32 επειδή είχα δει ότι είχες και σκέψη για note pro της xiaomi, στα λεφτά που κοστίζει κι αυτό είναι πολύ καλή επιλογή.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα να πω κατι και γω για το fastcardtech γιατι ετυχε να αγορασω ενα Samsung Note 3 καινουργιο απο κει σε πολυ καλη τιμη αλλα μου χαλασε δεν ανοιγε το wifi το πηγα εδω σε ενα service και μου ειπαν οτι ειναι ανακατασκευασμενο το κινητο και οι κινεζοι μου ειχαν πει για καινουργιο και πιστευω οτι αλλαξαν τα ανταλλακτικα και εβαλαν κινεζικα αρα για μενα δεν αξιζει η αγορα απο κει!

και τωρα το εχω στειλει πισω και περιμενω να παρω τα λεφτα μου...

Γι αυτό και εγώ θα προσπαθήσω να αντικρούσω μία προς μία τις @@ που γράφεις και στο τέλος θέλω να μου απαντήσεις αν έχεις ψωνίσει προσωπικά από αυτό το site και έχεις πάθει όλα αυτά τα δεινά και τις καταστροφές και τους τυφώνες και τα ελ νίνιο που περιγράφεις ή απλά τα λες για να τα λες....:confused:

1) 300 ευρώ fastcardtech vs 430 ευρώ σκρουτζομάγαζο μας κάνει διαφορά 130 ευρώ...πες μου πόσες θήκες, tempered glass, hands free παίρνεις και αν σου μένουν και ρέστα, εκτός και αν σου περισσεύουν, οπότε πάω πάσο.

2) οι μπάντες που υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο s920f είναι οι: FDD-LTE B1/2/3/4/5/7/8/12/17/18/20/25/26/28/29....βλέπεις αλήθεια να λείπει καμία που δεν βλέπω εγώ? :blink:

3) εν μέρει σωστά, αλλά είτε σου τύχει κάτι εντός του ενός έτους εγγύησης που χεις από Κίνα είτε είναι μεταχειρισμένο-επισκευασμένο, το στέλνεις πίσω άνετα και refund, αντικατάσταση κ.λ.π. και επίσης γλιτώνεις 130 ευρώ και όχι 100.....δεν τα πας καλά με τα μαθηματικά....:X

4) μιλάμε για αγορά που θα γίνει τώρα και όχι σε 5 μήνες...αν πέσει τόσο το s6 σε 5 μήνες θα ναι καλό για όλους...:)

Εδώ θα χρησιμοποιήσω κάτι που χω διαβάσει κάπου στο φόρουμ και μ' άρεσε....πήγαινε να φουλάρεις βενζίνη που κοστίζει σήμερα 1,20 ευρώ/lt και πες του εγώ θα πληρώσω 1,00 ευρώ/lt που θα κοστίζει σε ένα μήνα!!

415 εχει το s6

απο το fast ποτε θα εχει στα χερια του το s6??? στην καλυτερη σε εναν μηνα??? ε σε εναν μηνα η τιμη του σ6 μπορει να πεσει εδω πχ στα 360-380 που απ οτι προβλεπω τοσο θα παει που κολλαει το παραδειγμα σου με την βενζινη???

παρτε το γραμμη το fast δεν τα πουλαει φτηνα τοσα εχει το s6 απλα μας τα περνει το κρατος μας με 23% φπα...... ο κινεζος τα αγοραζει (αν τα αγοραζει κει) και τα πουλαει μαυρα εδω γιαυτο βγαινει φτηνα.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα να πω κατι και γω για το fastcardtech γιατι ετυχε να αγορασω ενα Samsung Note 3 καινουργιο απο κει σε πολυ καλη τιμη αλλα μου χαλασε δεν ανοιγε το wifi το πηγα εδω σε ενα service και μου ειπαν οτι ειναι ανακατασκευασμενο το κινητο και οι κινεζοι μου ειχαν πει για καινουργιο και πιστευω οτι αλλαξαν τα ανταλλακτικα και εβαλαν κινεζικα αρα για μενα δεν αξιζει η αγορα απο κει!

και τωρα το εχω στειλει πισω και περιμενω να παρω τα λεφτα μου...

ο φιλος τα πε ολα για την αξιοπιστια του μαγαζιου αυτου

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Το παράδειγμα με τη βενζίνη κολλάει στο ότι σε ένα μήνα το s6 θα έχει 360-380 οπως ισχυριζεσαι...Πήγαινε λοιπόν σήμερα στο μαγαζι κ αντί 415 που κάνει, πληρωσε 360 κ πάρτο...:p

Για το δεύτερο σκέλος καλά τα λες και αφού είσαι ευσυνείδητος πολίτης, όπως κ οι μαυρογιαλουροι μας (γι αυτό μας @@νε), σκασε κ τα ΦΠΑ σου κ τους φόρους σου κ κοιμησου ήσυχος το βράδυ.

Απ ότι καταλαβαίνω, δεν είναι το πρόβλημα σου αν πρόκειται για την ίδια συσκευη, αλλά γιατί να την πάρεις από τον Κινέζο που πουλάει μαύρα και δεν αποδίδει φόρους στο Ελληνικό κράτος (!?!) και θελεις σωνει κ ντε να την πάρεις από εδω, με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδη 115 ευρώ διαφορά..:wacko: :dash:

Κ για να τελειώνει το off-topic, εγώ δε σου την έπεσα επειδή προτιμάς να ψωνιζεις με "καπέλο"....ο καθένας όπως την βρίσκει...;)

Αυτό το άνετα refund και αντικατάσταση μου αρέσει. Όπου το στέλνεις, στην καλύτερη κάνει 20μέρες να φθάσει και αν το δεχθούν και σου το αντικαταστήσουν περνάνε άλλες 20 μέρες σύνολο 40. Επίσης πολλοί ζητάνε και video εκ των προτέρων για να κάνουν εκτίμηση αν θα σε καλύψουν ή όχι, οπότε το άνετα δεν νομίζω ότι είναι δόκιμο.

Και επειδή δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι refurbished τα προϊόντα παρακαλάς να έχουν βάλει γνήσια ανταλλακτικά. Και έχω ακούσει σκηνικά που ο άλλος πουλάει συσκευή που στην ουσία την έχει επισκευάσει με gtp ανταλλακτικά από ebay.

Και είναι πολύ πιθανό να μην κάνει μόνο λαμογιές αλλά να έχει και σωστές συσκευές για κράχτη. Ο καθένας ας κρίνει ότι λέει η τσέπη του. Εγώ από Κίνα μόνο κινέζικο θα έπαιρνα.

Τώρα σχετικά με τα καύσιμα ο άλλος βάζει με 1,20 αλλά το κινεί τώρα και όχι σε ένα μήνα και ο άλλος βάζει με 1,00 αλλά από πρατήριο που ναι μεν λέει shell αλλά είναι φθηνότερο γιατί βάζει ναυτιλιακό πετρέλαιο...Περίμενε και βάλε μετά από 1 μήνα το ναυτιλιακό.

Μα τι γινεται, δεν καταλαβαινω...:wacko:

Δε θυμαμαι να σου βαλα και σένα το μαχαίρι από το λαιμό για να ψωνισεις από Κίνα...:knife:

Κανονιστε, γιατι Θα βάλω τα κλάματα στο τέλος έτσι που μου φερεστε....:cry:

Μα τι γινεται, δεν καταλαβαινω...:wacko:

Δε θυμαμαι να σου βαλα και σένα το μαχαίρι από το λαιμό για να ψωνισεις από Κίνα...:knife:

Κανονιστε, γιατι Θα βάλω τα κλάματα στο τέλος έτσι που μου φερεστε....:cry:

:lol:

Απλά κάποιες λύσεις έχουν και κάποιες επιπτώσεις που δεν αναφέρονται....Υπάρχει μια μονομέρεια στα αρνητικά από αγορά μόνο των τοπικών καταστημάτων.

Ο καθένας ζυγιζει τα δεδομένα και επιλέγει.

Άλλος δίνει βαρύτητα στην ασφάλεια χωρίς να τον ενδιαφέρει το "καπέλο" (αγορά από Ελλάδα).

Άλλος δίνει βαρύτητα στην ευημερία της χώρας, η οποία εξαρτάται από την απόδοση του ΦΠΑ στο ΥΠ. ΟΙΚ. :X (ομοίως με παραπάνω).

Άλλος δίνει βαρύτητα σε κάτι οικονομικό χωρίς απαραίτητα να είναι και επικίνδυνο αλλά και χωρίς "καπέλο" (π.χ. vickmall).

Άλλος δίνει βαρύτητα στην ευκαιρία που πρέπει να αρπάξει, γιατί αν δε το κάνει θα :dash: και ας παίρνει και ένα ρίσκο παραπάνω (fastcardtech).

Δόξα τω Θεώ, ελευθερία επιλογής έχουμε, εναλλακτικές πολλές και περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!! :food: