spyrosKo Δημοσιεύτηκε January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2016 Καλησπερα στο forum! Παιδιά help ! Αύριο αποχωρίζομαι τι κινητό μου μετα 2 χρονια το iPhone 5s. Πρέπει να παραγγείλω άμεσα νέο. Εχω ερωτευτεί το Samsung s6 edge plus (λόγω κυρίως οθόνης) και σχεδίασης, αλλα και το 6s+ αποτελεί την πιο λογική συνέχεια του 5s . Οικονομικά εχω αποφασίσει να τα σκάσω. Παραπλήσιες τιμές έχουν. 869 το Samsung σε 32 giga και 899 το iPhone αλλα σε 64 giga. Τι λέτε να κάνω; Η καρδιά μου λέει Samsung αλλα η λογική iPhone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Αχχχ edge plus κάθε φορά που το βλέπω Θέλω να πουλήσω το s6 μου...και να το αγοράσω. Παντως φίλε εγώ προτείνω το πλας . Θα εχεις άριστη εμπειρία είναι smooth έχει απίστευτη οθόνη και κάμερα δεν θα το μετανιώσεις λεπτό έτσι πιστεύω Είναι απίστευτο εργαλείο. Υγ. Αν κάνεις υπομονή 1μισή μήνα ακόμα να δεις και το s7/ s7edge στα λεφτά που διαθέτεις Edited January 15, 2016 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 κοιτα στη καψα καλο ειναι σε τετοια απλα πραματα σαν νεα συσκευη να ενδιδεις χαχα παρε μωρε το φρεσκο σχεδιαστικα edge, iphone υπαρχουν πολλα και του χρονου/.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Για μένα άνετα στο 6s plus αλλά σχεδιαστικά ναι το samsung είναι πολύ πιο ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Και εγώ το iPhone θα σου πρότεινα, ειδικά αν κρατήσεις και αυτή τη συσκευή 2 χρόνια. Εγώ γενικά με τα galaxy έχω κακή εμπειρία σε διαχείριση ραμ κυρίως. Κάμερα, οθόνη και σχεδιασμός είναι κορυφή εννοείται στο s6+ αλλά εγώ προτείνω το iPhone. Θα πρότεινα να δεις και το nexus 6p που έχει pure android και το έχω στα χέρια μου 3 μέρες. Σίγουρες αναβαθμίσεις για 2 χρόνια, καλή κατασκευή και γενικά όλα πολύ καλά. Ήμουν και εγώ στο δίλημμα να πάρω iPhone αλλά δεν ήθελα να δώσω 300€ παραπάνω για το 64αρι plus. Edited January 15, 2016 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Φίλε gesvts σίγουρα το minimum ειναι 2 χρονια. Αυτά με προβληματίζουν και μενα και λέω οτι η λογική με οδηγεί στο 6s+. Έχοντας την εμπειρία της άψογης λειτουργίας του 5s (χωρίς κωλύματα κα κουλά που έχουν τα Samsung) δυσκολεύομαι ν αποφασίσω γιατί όντως μου αρέσει πιο πολυ το edge. Βάλε και την διπλάσια μνήμη, τις αναβαθμίσεις και γενικότερα την όλη εμπειρία του iOS στο οποίο όλα λειτουργούν ρολόι, κατι με κρατά απο το να φύγω ... Απο την άλλη τι στο καλό, η ναυαρχίδα της Samsung λογικά δεν θα εχει θέματα ... Edited January 16, 2016 by spyrosKo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ακολούθησε την λογικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μια βόλτα από το νημα s6 edge plus θα σε βοηθήσει πολυ υπάρχουν και πολλα άτομα που προήλθαν απο iphone.Αν δεν κάνω λάθος απο την πρώτη κιόλας σελίδα υπάρχει άτομο που το συγκρίνει με το iphone 6 που εχει. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αν είσαι χρήστης iphone χρόνια πάνε στο 6s,το edge είναι πολύ μπροστά στην τεχνολογία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Στο iOS ειμαι 3 χρονια αλλα και τα android τα δουλεύουμε στο σπίτι, δε νομιζω να εχω θέμα . Θα κατέληγα στο Samsung αλλα σκέφτομαι οτι σε 2 μήνες θα βγάλει το s7 και αυτομάτως θα υποβαθμιστεί το s6 τουλάχιστον τιμολογιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αφού έχεις τη δυνατότητα για iphone τότε μην το σκέφτεσαι. Όλα τα ανδροιντ χρυσά καλα όμορφα αλλά την ξεχνιασια του iPhone κανένα. Συν ότι το πουλάς αργότερα σε πολύ καλή τιμή. Κάτοχος ανδροιντ συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Στο iOS ειμαι 3 χρονια αλλα και τα android τα δουλεύουμε στο σπίτι, δε νομιζω να εχω θέμα . Θα κατέληγα στο Samsung αλλα σκέφτομαι οτι σε 2 μήνες θα βγάλει το s7 και αυτομάτως θα υποβαθμιστεί το s6 τουλάχιστον τιμολογιακά Παρε iphone που κρατανε την αξια τους για καιρο καλυτερα και απο ομολογα :D+ τα samsung και γενικα οοοολα τα android τρωνε κολληματα ενω τα apple καθολου :cry: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παρε iphone που κρατανε την αξια τους για καιρο καλυτερα και απο ομολογα :D+ τα samsung και γενικα οοοολα τα android τρωνε κολληματα ενω τα apple καθολου :cry: Συμφωνώ μαζί σου και nokia 3310 ακόμα καλύτερα δεν κολλάει ποτέ και έχει καλύτερο σήμα και μπαταρία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παρε iphone που κρατανε την αξια τους για καιρο καλυτερα και απο ομολογα :D+ τα samsung και γενικα οοοολα τα android τρωνε κολληματα ενω τα apple καθολου :cry: Εχω ένα iphone 4s. Μιας και εχεις την άκρη και δεν κολάει καθόλου θα μου το πουλήσεις κανα 500αρικο; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η επιλογη σε τοσα λεφτα ειναι μονο μηλο για ευνοητους λογους.. Τιμη μεταπωλησης ποιοτητα υλικων σταθεροτητα λειτουργικου και ιματζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 με 650Ε το πηρες το s6 edge plus και εισαι σουπερ. http://www.skroutz.gr/s/7333287/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η επιλογη σε τοσα λεφτα ειναι μονο μηλο για ευνοητους λογους.. Τιμη μεταπωλησης ποιοτητα υλικων σταθεροτητα λειτουργικου και ιματζ. Δυστυχώς για σένα το edge είναι πολύ πιο όμορφο με τρομερά καλύτερη κάμερα και αν δεις τα drop test τότε θα αλλάξεις γνώμη για την ποιότητα κατασκευής,επίσης η οθόνη είναι κατά πολύ ανώτερη και γενικά στο μόνο που έχεις δίκιο στο Ελλαδισταν είναι το prestige και η μετά πώληση,για το λειτουργικό είμαι μαζί σου το ios είναι εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 με 650Ε το πηρες το s6 edge plus και εισαι σουπερ. http://www.skroutz.gr/s/7333287/Samsung-Galaxy-S6-Edge-32GB.html Ερώτηση κτίσεως γιατί το χρυσό ειναι 50 € ακριβότερο απο το μπλε-μαύρο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ερώτηση κτίσεως γιατί το χρυσό ειναι 50 € ακριβότερο απο το μπλε-μαύρο ; Γιατί είναι το πιο όμορφο και έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση και μικρότερο απόθεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 ωραιο πολυ το 6αρι σε σχημα αλλα eycandy το edge και ολοι λενε αα τι ωραιο σχημα και καμπυλες και το χουφτιαζουν,χαχαχα το θεμα μεταπωλησης παντως ουσιαστικο, ε τουλαχιστον αν αποφασισει edge να το παρει απο σκρουτζ. α και τα περι τα αιφον δεν κολλανε εκτος και γινονται clean install οι νεες ρομ οτι αιφον ειχα με απογοητευε η καθε αναβαθμιση ποσο αργουσε το κινητο.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φίλοι καταλήγω στο iPhone κυρίως λόγω μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγ. Θα σου πρότεινα να πάρεις το samsung . 5 χρόνια χρήστης ΙΟS με Ιφον 5 και πήγα τώρα σε Nexus 6p δε το μετανιωσα Γνώμη μου πάρε το σαμσουγκ αλλά από amazon αν το μετανιώσεις μπορείς να το γυρισεις πίσω χωρίς να χάσεις χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts