Jump to content

Lenovo Lemon 3

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lenovo Lemon 3 (διαφορετικο απο k3 note)

αρχικη τιμη κινας ~100€

οθονη 5" (1080x1920)

2G/3G/4G

δικαρτο

android 5.1

2gb ram, 16gb rom, sd card slot

επεξεργαστης 8πυρηνος 1.5ghz snapdragon 616

καμερες 5 & 13mp

γραφικα adreno 405

μπαταρια 2750mah (μη αφαιρουμενη)

ηχεια dolby atmos - maxxaudio / μεταλλο / gps, agps / ...

χρωματισμοι: ασημι, χρυσο

υπο διευκρινιση:

- notification led ??

- android 6 update ??

- ραδιοφωνο ?? (μαλλον ναι)

- tap to wake ??

- μπαντα 800mhz ?? (μαλλον οχι)

- υβριδικο δικαρτο (κοινη θεση sd με sim) ?? (μαλλον κοινη)

via

μετωπικη συγκρουση-συγκριση με το xiaomi redmi 3.

το xiaomi υπερτερει στην μπαταρια-αυτονομια.

το lenovo υπερτερει στην αναλυση οθονης αν η αναλυση 720x1280 του xiaomi

για τους περισσοτερους ειναι υπεραρκετη για 5"

και οντας χαμηλοτερη εξοικονομει ενεργεια-μπαταρια.

στον ηχο-ηχεια μαλλον θα υπερτερει το lenovo ενω για τις καμερες

προς το παρον δεν μπορει καποιος να εξαγαγει ασφαλη συμπερασματα.

επισης ασαφης ειναι ακομα η συγκριση για fast charching και υποστηριξη glonass, beidu.

και οι 2 συσκευες με μεταλλικο πλαισιο και αλλα κοινα χαρακτηριστικα.

ιδια ram, rom, επεξεργαστης, διασυνδεσιμοτητα κ.ά., μη υποστηριξη 800mhz, τιμη.

επισης ενδιαφερουσα ειναι η συγκριση και των 2 με το iphone 6s.

Edited by telefoneri

geekbuying

Eπειδή δεν έχω αγοράσει ποτε απο το geekbuying, θεωρείται απο τα καλά μαγαζιά, οπως το vickmall ?

Eπίσης , ποια η διαφορά στο buy it now, απο το add to cart ?

geekbuying

Eπειδή δεν έχω αγοράσει ποτε απο το geekbuying, θεωρείται απο τα καλά μαγαζιά, οπως το vickmall ?

Eπίσης , ποια η διαφορά στο buy it now, απο το add to cart ?

Οι απόψεις διίστανται... μέχρι να γίνει η στραβή όλα καλά είναι! Γενικά σε θέμα αποστολών μια χαρά στα σερβις όταν πάθει κάτι η συσκευή υπάρχει πάντα το θέμα. Το add to cart είναι για να το βάλεις στο καλάθι σου μαζί με άλλα πράγματα και να τα πλήρώσεις όλα μαζί

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλημέρα...

Έχω τα εξής θεματάκια

1ον: Έχω επαφές που εμφανίζεται 2 φορές το κινητό της επαφής. Και σταθερό να έχω περασμένο, μόνο το κινητό εμφανίζεται εις διπλούν. Πατάω στην επεξεργασία και φαίνεται 1 νούμερο. Στις επιλογές προβολής, έχω επιλέξει να φαίνονται τα τηλέφωνα μόνο από το gmail. Τόσο επαφές από το viber, όσο και από το whatsapp δεν έχω επιλέξει να φαίνονται.

2ον: Κλείνουν οι εφαρμογές.... Τι εννοώ.. Πχ στο viber, μπορεί να μην έχει έρθει τίποτα όλη μέρα και όταν ανοίγω την εφαρμογή σκάνε τα μηνύματα, το ένα πίσω από τα άλλα. Το παρατήρησα και με το ραδιόφωνο. Όταν το έχω και παίζει και ακούω, αφού σβήσει η οθόνη, μετά από λίγο κλείνει και η εφαμοργή.

3ον: Τώρα τελευταία δε "θυμάται" τα wifi. Κυρίως του σπιτιού. Tο βλέπει, δε συνδέεται και όταν επιλέξω σύνδεση μου ζητάει το pass...

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Ευχαριστώ

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλημέρα...

Έχω τα εξής θεματάκια

1ον: Έχω επαφές που εμφανίζεται 2 φορές το κινητό της επαφής. Και σταθερό να έχω περασμένο, μόνο το κινητό εμφανίζεται εις διπλούν. Πατάω στην επεξεργασία και φαίνεται 1 νούμερο. Στις επιλογές προβολής, έχω επιλέξει να φαίνονται τα τηλέφωνα μόνο από το gmail. Τόσο επαφές από το viber, όσο και από το whatsapp δεν έχω επιλέξει να φαίνονται.

2ον: Κλείνουν οι εφαρμογές.... Τι εννοώ.. Πχ στο viber, μπορεί να μην έχει έρθει τίποτα όλη μέρα και όταν ανοίγω την εφαρμογή σκάνε τα μηνύματα, το ένα πίσω από τα άλλα. Το παρατήρησα και με το ραδιόφωνο. Όταν το έχω και παίζει και ακούω, αφού σβήσει η οθόνη, μετά από λίγο κλείνει και η εφαμοργή.

3ον: Τώρα τελευταία δε "θυμάται" τα wifi. Κυρίως του σπιτιού. Tο βλέπει, δε συνδέεται και όταν επιλέξω σύνδεση μου ζητάει το pass...

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Ευχαριστώ

μηπως μπεδρευεις το lemon 3 (5 ιντσες) με το k3 note (5.5 ιντσες)?

μηπως μπεδρευεις το lemon 3 (5 ιντσες) με το k3 note (5.5 ιντσες)?

Όχι μαν. Στο 5άρι αναφέρομαι

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Απλά σίγουρα όχι στη συγκεκριμένη συσκευή γιατί δεν έχει κυκλοφόρησει ακόμα. Παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες από Lenovo και θα βγει επίσημα σε κάνα μήνα και

George Bernard Shaw

ρε συ μαν το lemon 3 δεν εφτασε ακομα στους τελικους αγοραστες,

πως ειναι δυνατον να το εχεις και να εχεις προβληματα μαζι του? :blink:

ρε συ μαν το lemon 3 δεν εφτασε ακομα στους τελικους αγοραστες,

πως ειναι δυνατον να το εχεις και να εχεις προβληματα μαζι του? :blink:

Μάλλον εννοεί ο φίλος τώρα που το θυμήθηκα το Κ3 το απλό http://m.gsmarena.com/lenovo_k3-6848.php μιας "Also known as Lenovo Lemon K30-T" μάλλον γι αυτό λέει ο φίλος υποθέτω

George Bernard Shaw

Έτσι όπως το βλέπω αυτό με το Xiaomi Redmi 3 θα κριθούν ανάλογα με την χρήστη.

Εγώ π.χ. θεωρώ οκ να το φορτίζω μία φορά την μέρα, γι'αυτό τα 4100mah του Redmi 3 μπορεί να είναι λίγο περιττά. Απεναντίας δεν μου είναι σίγουρα περιττό το Dolby Audio, γιατί ακούω μουσική κυρίως από το κινητό, και η καλύτερη οθόνη. Ας ελπίσουμε ότι η οθόνη δεν θα διαλύει την μπαταρία του πολύ εύκολα. Α και για camera περιμένω να δω τι θα παίξει.

Κανάς άλλος ενδιαφερόμενος υπάρχει;

Εγώ επιμένω στο μοντελάκι αυτό, μου γυάλισε άσχημα.

Σαν specs, είναι κομματάκι καλύτερο από το Redmi 3, ειδικά λόγω FullHD οθόνης και Dolby Audio.

Φυσικά η μπαταρία του είναι το μειονέκτημά του, που είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του Redmi 3.

Να ρωτήσω τους πιο γνώστες λοιπόν: με νορμάλ χρήση 3-4 ώρες οθόνη την μέρα το πολύ, δεν θα την βγάζει την μέρα;;;

(Και για τις μεγάλες ανάγκες χαλάλι το power bank που θα κουβαλάω, μπροστά στην καλύτερη οθόνη και ήχο.)

Εγώ επιμένω στο μοντελάκι αυτό, μου γυάλισε άσχημα.

Σαν specs, είναι κομματάκι καλύτερο από το Redmi 3, ειδικά λόγω FullHD οθόνης και Dolby Audio.

Φυσικά η μπαταρία του είναι το μειονέκτημά του, που είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα του Redmi 3.

Να ρωτήσω τους πιο γνώστες λοιπόν: με νορμάλ χρήση 3-4 ώρες οθόνη την μέρα το πολύ, δεν θα την βγάζει την μέρα;;;

(Και για τις μεγάλες ανάγκες χαλάλι το power bank που θα κουβαλάω, μπροστά στην καλύτερη οθόνη και ήχο.)

Προφανώς και θα βγάζει φίλε μου, το k3 με τη 5,5άρα και 3000mah και βγάζει άνετα μια full μέρα χρήσης με ένα 4ωρο οθόνη

George Bernard Shaw

Προφανώς και θα βγάζει φίλε μου, το k3 με τη 5,5άρα και 3000mah και βγάζει άνετα μια full μέρα χρήσης με ένα 4ωρο οθόνη

Τέλεια, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Άντε να δούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας τώρα!:D

Μάλλον εννοεί ο φίλος τώρα που το θυμήθηκα το Κ3 το απλό http://m.gsmarena.com/lenovo_k3-6848.php μιας "Also known as Lenovo Lemon K30-T" μάλλον γι αυτό λέει ο φίλος υποθέτω

Καλημέρα, αυτό εννοώ... :lol::lol: Έχετε καμιά ιδέα για τα θεματάκια μου?

Cube U30GT2

Καλημέρα, αυτό εννοώ... :lol::lol: Έχετε καμιά ιδέα για τα θεματάκια μου?

φιλε μου το κινητο σου δεν περπάτησε πολυ.παρ'ολα αυτα υπάρχει θεμα.

κανε την ερώτησή σου εκει μπας και γνωρίζουν τα παιδιά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406025

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Το google translate και το επίσημο site της Lenovo λένε λοιπόν ότι θα είναι διαθέσιμο μετά το Spring Break τους, δηλαδή μετά τις 13 Φλεβάρη.

Αναρωτιέμαι πόσοι της κατηγορίας θα έχουν μείνει χωρίς Xiaomi Redmi 3 μέχρι τότε, ειδικά οι επιφυλακτικοί που θα περιμένουν τα πρώτα reviews κτλ κτλ

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Καλησπέρα,έχω αγοράσει από εξωτερικό, συγκεκριμένα από Κίνα,το K3 Note. Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα...Δεν έχει μέσα Android.....:wacko::wacko:Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Αναζητώ εδώ και 2 μέρες τρόπους. Απευήνθηκα στην ίδια την Lenovo και μου είπε ότι δεν γίνεται....

Δώσε μας το λινκ από το κατάστημα με το τηλέφωνο πού αγόρασες

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Παιδιά καλημέρα, ελπίζω να το γράφω στο σωστό μέρος!

Έφτασε πριν 3 μέρες ένα lenovo lemon 3 ενός φίλου και από την πρώτη μέρα, βγάζει μήνυμα "com.android.phone has stopped working" Οι επιλογές είναι ok και try to solve it, το οποίο όμως δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Το χειρότερο είναι ότι όταν τρελαίνεται, βγάζει το μήνυμα ανά 2".. Μετά από ένα restart μένει μισή ωρίτσα και ξαναβγαίνει. Μετά από fact. reset ένα βράδυ το έπιασε το άλλο μεσημέρι. Λόγω του ότι όταν έβγαινε το μήνυμα έδειχνε και το εικονίδιο της 2ης sim να ψάχνει σήμα (ενώ είχε μία sim o φίλος), δοκίμασε και με 2, αλλά τίποτα.

Πιθανολογώ ότι θα πρέπει να περάσω ξανά τη rom μήπως δεν έχει κάτσει καλά. Αλλά επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος ιδιαίτερα με αυτά, μήπως υπάρχει καμία πιο light εναλλακτική πριν φτάσω στη rom?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

History: Nokia 5210, samsung e720, s.ericsson w810, s.ericsson w705, LG optimus black, LG optimus L9 ii

Current device: LG G4 Dual

• 2 months later...

Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με ένα lenovo που πήρα από Κίνα πρόσφατα πες μου αν έχεις βρει λύση με τα android.

Εγώ το αγόρασα ως lenovo k5plus και μου ήρθε με το όνομα lenovo k 32c36 που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το lenovo k3 lemon.

Οι Κινέζοι προθυμοποιούνται να μου το αλλάξουν με lenovo k3note.