Someone Δημοσιεύτηκε January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2016 (edited) Το έχει κανείς ???? Φαίνεται πολύ καλή επιλογή και σε πολύ καλή τιμή! Κάποιος να μας πει εντυπώσεις ?! Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2015, June Status Available. Released 2015, August Body Dimensions 156.5 x 77.2 x 10.8 mm (6.16 x 3.04 x 0.43 in) Weight 170 g (6.00 oz) SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by) Display Type IPS capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.5 inches (~68.3% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 1920 pixels (~403 ppi pixel density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass 4, oleophobic coating - Asus ZenUI Platform OS Android OS, v5.0 (Lollipop), planned upgrade to v6.0 (Marshmallow) Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 CPU Quad-core Cortex-A53 & Quad-core Cortex-A53 GPU Adreno 405 Memory Card slot microSD, up to 128 GB Internal 16/32 GB, 2/3 GB RAM Camera Primary 13 MP, f/2.0, 28mm, laser autofocus, dual-LED (dual tone) flash, check quality Features 1/3" sensor size, geo-tagging, touch focus, face detection, panorama, HDR Video 1080p@30fps, check quality Secondary 13 MP, f/2.2, 1080p, autofocus, dual-LED (dual tone) flash Sound Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP, EDR GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS Radio FM radio with RDS USB microUSB v2.0 (MHL TV-out), USB Host Features Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 Java No - 5GB free lifetime ASUS WebStorage - MP3/WAV/eAAC+ player - MP4/H.264 player - Document viewer - Photo/video editor Battery Li-Po 3000 mAh battery Stand-by Talk time Misc Colors Pure White, Chic Pink, Aqua Blue Price group 6/10 Tests Performance Basemark OS II: 774 / Basemark OS II 2.0: 883 Basemark X: 4915 Display Contrast ratio: 928:1 (nominal), 1.680 (sunlight) Camera Photo / Video Loudspeaker Voice 65dB / Noise 66dB / Ring 75dB Audio quality Noise -92.1dB / Crosstalk -92.5dB Battery life Endurance rating 63h Edited January 12, 2016 by Someone Προσθήκη χαρακτηρηστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas1983 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ναι το έχω εδώ και δύο μέρες παιδιά είναι πόλη καλό δεν το περίμενα τέλειες φωτογραφίες και selfie μπαταρίας με όλα ανοιχτά (LTE GPS ) κλήσης ίντερνετ λιώσιμο δηλαδή κατα της 12 το βράδυ κατάφερα να την παω 38% Α και έκανε και δυο φορές update και έκανε και ενημέρωση σε 60 εφαρμογές ήχο πολύ καλο και ποιοτικό οθόνη τέλεια γωνία θέασης αυτά ότι θέλετε ρωτήστε. Ξέχασα να πω ότι έχει και πόλη καλο σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ναι το έχω εδώ και δύο μέρες παιδιά είναι πόλη καλό δεν το περίμενα τέλειες φωτογραφίες και selfie μπαταρίας με όλα ανοιχτά (LTE GPS ) κλήσης ίντερνετ λιώσιμο δηλαδή κατα της 12 το βράδυ κατάφερα να την παω 38% Α και έκανε και δυο φορές update και έκανε και ενημέρωση σε 60 εφαρμογές ήχο πολύ καλο και ποιοτικό οθόνη τέλεια γωνία θέασης αυτά ότι θέλετε ρωτήστε. Ξέχασα να πω ότι έχει και πόλη καλο σήμα Από που το έχεις πάρει φίλε; Από Κίνα; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas1983 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Όχι το πείρα απο το e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paco Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την κάμερα....το βράδυ βγάζει καλές ?? Μπορείς να ανεβάσεις καμια να δούμε? Επίσης το πάχος μήπως είναι λίγο παραπάνω απο τα συνηθισμένα κινητά που είναι σχετικά 7 - 8mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas234 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Model ASUSZenFone Selfie ZD551KL Band 2G: GSM 850(5)/900(8)/1800(3)/1900MHz(2) 3G: WCDMA 2100(1)/1900(2)/850(5)/900MHz(8) TD-SCDMA 2100(34)/1900MHz(39) 4G: FDD-LTE 2100(1)/1800MHz(3) TDD-LTE 2600(38)/1900(39)/2300(40)/2500MHz(41) Sim Card Dual SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Crystal white Shell Material Plastic System OS ASUS ZenUI(Based on Android 5.0) CPU Qualcomm MSM8939, 64bit octa core GPU: Adreno 405 ROM 16GB RAM 3GB Screen Display Size 5.5 Inch Type Coring 4th Gorilla Glass, anti-fingerprint Resolution 1920 x 1080 pixels FHD screen, 403 PPI Screen Color 160K Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 128GB extended Data Transfer & Connectivity Data Transfer USB/Bluetooth Mobile Internet WAP/WIFI General Camera 13.0MP front camera, 88˚ wide angle, 13.0MP rear camera, fast laser auto focus, dual LED flashlight, 75°angle Languages English, Afrikaans, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu,Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Eesti, Espanol, Filipino, French, Hrvatski, Isizulu, Kiswahili, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk, Polish, Portuguese, Romana, Rumantsch, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Vietnamese, Turkish, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Urdu, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Khmer, Hindi, Bengali, Japanese, Korean, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes,built in.also support A-GPS JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 4.0 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, Dimensions 156.5 x 77.2 x 10.8 ~ 3.9 mm Net Weight(Including battery) 170g Standby Time About 2~3 days Other Features 4G, WiFi, GPS, FM, Bluetooth, Email, Messaging,Wallpapers, Calendar, Calculator, Clock, Camera,Tethering & portable hotspot, OTG, Play Store, etc Package Included 1 xASUSZenFone SelfieSmartphone 1 x Bulit-in 3000mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x User Manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 4G για καρτοκινητό WIND υποστηρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimPAOKFC Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Καλησπερα παιδια. Σημερα παρηγγειλα το ASUS ZENFONE SELFIE ZD551KL. Φαινεται πως ειναι καλο κινητο. Ελπιζω να μην το μετανιωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρε παιδια εχω ενα θεματακι με το τηλεφωνο ...με το που το πηρα δεν λειτουργεί το volume up ξερεται εαν ειναι θεμα software η καποιο αλλο bug η ετυχε το λαχειο σε εμενα? Το πηρα απο gearbest περιμενα εναν μηνα και αν ειναι να το ξαναστειλω πισω αστα να πανε ....... Υπαρχει service Asus στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ρε παιδια εχω ενα θεματακι με το τηλεφωνο ...με το που το πηρα δεν λειτουργεί το volume up ξερεται εαν ειναι θεμα software η καποιο αλλο bug η ετυχε το λαχειο σε εμενα? Το πηρα απο gearbest περιμενα εναν μηνα και αν ειναι να το ξαναστειλω πισω αστα να πανε ....... Υπαρχει service Asus στην Ελλάδα? Κοίτα στο θέμα του zenfon 2 ....νομίζω είναι η omnitek. Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά σίγουρα είναι στο νήμα που είπα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 το σκέφτεται κανείς για παραγγελία απο έξω; ή μόνο εγώ ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Το αγόρασα από ένα παλικάρι που δεν το ήθελε....για να δούμε ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο ! ! ! Τ Ε Λ Ε Ι Ο Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Θα πει κανείς τίποτα; Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 πες καμια αποψη! ενα μινι ριβιου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μόλις πήρα μια αναβαθμισουλα και πάει λίγο πιο γρήγορα και ανταποκρίνεται και πιο καλά...δεν ξέρω γιατί..... Μίνι review : δεν εχω χρόνο καθόλου τώρα, είναι σε μια μεγάλη έκθεση στο εξωτερικό και δεν προλαβαίνω καθόλου. Αλλά είναι ποίημα... Στην κάμερα έχουν βάλει το "open camera " που έχει ότι θέλεις (στο ZenFone2 δεν το είχα ) Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εντάξει... Έχω πάθει την πλάκα μου.... 5 ώρες οθόνη σε 18 ώρες χρήση... Τέλεια!!! Και οι δύο κάρτες ενεργές αλλά μόνο WiFi για data. Δεν ζητάω τίποτα άλλο. Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosjohn Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχω ένα θεματάκι ... Το κινητό το αγόρασα σήμερα .... Στον υπολογιστή όταν το συνδέω απλά φορτίζει δεν μπορώ να μπω να δω φωτός ή βίντεο από την κάρτα μνήμης ... Τι γίνετε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχω ένα θεματάκι ... Το κινητό το αγόρασα σήμερα .... Στον υπολογιστή όταν το συνδέω απλά φορτίζει δεν μπορώ να μπω να δω φωτός ή βίντεο από την κάρτα μνήμης ... Τι γίνετε ;;; Δυστυχώς δεν έχω κάρτα μνήμης ακόμα για να συγκρίνω. Πήγαινε εκεί που βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο και πάνω δεξιά θα δεις ένα εικονίδιο όπως στην εικόνα που επισυνάπτω. Στο επόμενο μενού διαλέγεις τι θέλεις https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/076b9c891f77c37824ff9a03f689c8c9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/a5becbf40df584ca319f5c2e4dc02937.jpg Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Αν κάνεις ενδιαφέρεται για το κινητό ας στείλει pm. Καλή σας μέρα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakaritas Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα, αγορασα το συγκεκριμενο μοντελο, εκτος του οτι ειναι παρα πλ καλο και οι φωτογραφιες καλυτερες απο οποιοδηποτε αλλο στα λεφτά του. παρατήρησα οτι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία. Διαβάζω και στο ιντερνετ αρκετοι εχουν το ιδιο θέμα. Αν και το θεμα ειναι παλιό ελπιζω καποιος απο εσας να απαντήσει και να μου πει τι θερμοκρασίες εχει . Επισης πιο ειναι το τελευταίο firmware να βάλω μηπως και φταιει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimPAOKFC Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Φίλε tsakarita, μήπως έχεις πολλές ανοιγμένες εφαρμογές στο παρασκήνιο? Εγώ όταν έχω ανοιγμένες εφαρμογές για αρκετή ώρα ή ακόμα και ένα παιχνίδι, μόνο τότε αρχίζει να ζεσταίνεται από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Παιδιά όσοι το έχετε, σε ποια έκδοση android είσαστε ? Πωλείται κάπου αυτή την εποχή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimPAOKFC Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 6.0.1. Αν εννοείς Ελλάδα μπα δεν νομίζω. Μπορείς να το φέρεις από εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakaritas Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Το πουλανε και Ελλάδα αλλα κοστιζει 250+ και δεν συμφερει. Απο κινα 130 κ εχεις κινητάρα. Το κακο ειναι οτι απο κινα μπορει να στο φερουν με CN version που δεν παιρνει αναβαθμιση πανω απο 5. εκτος και αν κανεις κολπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts