karagalexk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Λίγο υπομονή με το update, και στο προηγούμενο είχε κολλήσει στην αρχή και μετά από μέρες εξομάλυνθηκε. Γνωρίζουμε τι περίπου περιλαμβάνει η αναβάθμιση αυτή; Λίγο πιο πάνω έχω ανεβάσει μια φωτογραφία με το changelog...ουσιαστικά bug fixes και patches είναι. πάντως η αντίστοιχη αναβάθμιση στο v10 έφτιαξε κατά πολύ την μπαταρία. Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Λίγο πιο πάνω έχω ανεβάσει μια φωτογραφία με το changelog...ουσιαστικά bug fixes και patches είναι. πάντως η αντίστοιχη αναβάθμιση στο v10 έφτιαξε κατά πολύ την μπαταρία. Ωραία:) τώρα το είδα, με την πρώτη ευκαιρία θα την περάσω. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος προ λίγων ωρών ενός g5 gold,η συσκευή είναι πανέμορφη από κοντά την αδικούν οι φωτογραφίες,σαν πρώτη εντύπωση μου δείχνει λίγο πιο γρήγορη από το s7 edge αλλά υπολείπεται σε οθόνη όχι σημαντική διαφορά αλλά όπως και να το κάνουμε η οθόνη του edge είναι τρομερή,από αύριο θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες μετά από χρήση. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος προ λίγων ωρών ενός g5 gold,η συσκευή είναι πανέμορφη από κοντά την αδικούν οι φωτογραφίες,σαν πρώτη εντύπωση μου δείχνει λίγο πιο γρήγορη από το s7 edge αλλά υπολείπεται σε οθόνη όχι σημαντική διαφορά αλλά όπως και να το κάνουμε η οθόνη του edge είναι τρομερή,από αύριο θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες μετά από χρήση. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαγγέλη καλορίζικο και απροβληματιστο φίλε! Μπαταρία σαν του edge δεν έχει στάνταρ! Έχω (εν)αλλάξει ξανά amoled με IPS και αντίστροφα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πληροφοριακά, το V20 με Nougat που βγαίνει, έχει στα settings - display, επιλογή Comfort view, που κάνει πιο warm τα χρώματα. Κάτι που λογικά θα έρθει με την 7 και στο G5 :D To bleeding στις άκρες της οθόνης υποθέτω δεν είναι κάτι που παρατηρείται σε καθημερινή χρήση έτσι; Και το τελευταίο, από σήμα είναι εντάξει; Ελπίζω να μη παίζουν τίποτα "no service" αντί να γίνεται σωστό switch μεταξύ gsm/3g/4g όπως σε κάποια G3, G2 παλιότερα. Bleeding πάλι πρέπει να έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές αλλά δεν φαίνεται καθόλου πάρα μόνο σε τελείως μαύρη εικόνα με φουλ φωτεινότητα σε απόλυτο σκοτάδι... Άρα δεν φαίνεται σε καθημερινή χρήση. Τώρα σχετικά με το σήμα σήμερα είχα θέμα αλλά τελικά με πήρε η cosmote και ήταν πρόβλημα του δικτύου της στις αλλαγές δεν χάνει το σέρβις και γίνονται ακαριαια Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Βαγγέλη καλορίζικο και απροβληματιστο φίλε! Μπαταρία σαν του edge δεν έχει στάνταρ! Bleeding πάλι πρέπει να έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές αλλά δεν φαίνεται καθόλου πάρα μόνο σε τελείως μαύρη εικόνα με φουλ φωτεινότητα σε απόλυτο σκοτάδι... Άρα δεν φαίνεται σε καθημερινή χρήση. Τώρα σχετικά με το σήμα σήμερα είχα θέμα αλλά τελικά με πήρε η cosmote και ήταν πρόβλημα του δικτύου της στις αλλαγές δεν χάνει το σέρβις και γίνονται ακαριαια Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τάκαρε ευχαριστώ,κουράστηκα να ασχολούμαι με την μπαταρία,αλλά συμφωνώ ότι δεν θα έχει την μπαταρία edge αλλά έχει καλύτερη από του v10 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τάκαρε ευχαριστώ,κουράστηκα να ασχολούμαι με την μπαταρία,αλλά συμφωνώ ότι δεν θα έχει την μπαταρία edge αλλά έχει καλύτερη από του v10 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα αν και πρώτη μέρα με σοβαρό πρόβλημα στο σήμα συνέχεια edge και 3g μετά βίας μου φάνηκε καλύτερη, είναι νωρίς βέβαια για να βγάλω συμπέρασμα. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μεγειά φίλε μου. Τελικά όλοι σιγά σιγά αφήνουν πίσω το V10. Κακως καποιοι θα το μετανοιωσουν,οσο για τις θερμοκρασιες εγω παιδια δεν εχω δει τιποτα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κακως καποιοι θα το μετανοιωσουν,οσο για τις θερμοκρασιες εγω παιδια δεν εχω δει τιποτα. Το V10 είναι εργαλείο και ένα πολύ ξεχωριστό τηλέφωνο αυτό δεν αλλάζει. Από κει και πέρα κάποιοι καλώς ή κακώς αλλάζουμε συχνά συσκευές από λοξα. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 τελικά η αναβάθμιση πέρασε σε κανένα? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μόλις παράγγειλα τη spigen rugged armor και για αυτό το τηλέφωνο και αύριο παραλαμβάνω! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μόλις παράγγειλα τη spigen rugged armor και για αυτό το τηλέφωνο και αύριο παραλαμβάνω! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι η καλυτερη Τακη,και η ομορφοτερη μακραν χωρις να δινει ογκο στη συσκευη... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Ειναι η καλυτερη Τακη,και η ομορφοτερη μακραν χωρις να δινει ογκο στη συσκευη... Την είχα και στο V10. Εξαιρετική θήκη edit: να προσθέσω επίσης οτι ένα κινέζικο smartwatch που είχα πάρει μια φορά για πλάκα (dz-09 στα 12€ + έξοδα αποστολής 6€) και τελικά με βόλεψε πάρα πολύ ,συνεργάζεται άψογα με το τηλέφωνο στα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή οτιδήποτε άλλο. Edited October 13, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Την είχα και στο V10. Εξαιρετική θήκη Εγω την εχω στο 7 edge και την παρηγγειλα και για το g5,γιατι ειναι η μονη που παρεχει αριστη προστασια και ομορφια με το μαυρο rubber,χωρις να κανει γκουμουτσα τα κινητα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Kαλημερα αναβαθμιση τελικα την πηρε κανεις? Την εβαλε μεσω bridge? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Kαλημερα αναβαθμιση τελικα την πηρε κανεις? Την εβαλε μεσω bridge? Μαλλον περιμενουνε ολοι OTA...Την 7 θα περασουμε μεσω bridge,ουτως ή άλλως... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Kαλημερα αναβαθμιση τελικα την πηρε κανεις? Την εβαλε μεσω bridge? τα ίδια με χθες κάνει...έχω κανει αρκετές δοκιμές από το πρωί Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μαλλον περιμενουνε ολοι OTA...Την 7 θα περασουμε μεσω bridge,ουτως ή άλλως... Ευχαριστώ φίλε μου. Πάντως σε κάτι βιντεακια που είδα έχει αρκετά πράγματα απο στοκ 7.0 Πρόλαβα και την είδα σε cm14 στο Note 3. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Kαλημερα αναβαθμιση τελικα την πηρε κανεις? Την εβαλε μεσω bridge? Στο 58% βρισκομαι!Θα πω σε λιγο τι εγινε! Edit:Τιποτα δυστηχως...Στην αποσυμπιεση ακυρωνεται.. Edited October 13, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 μολις δοκιμασα κ εγω κανενα αποτελεσμα τα ιδια με εχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Και από ota ακόμη τπτ.. Αναμένουμε. Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τελικά δεν άντεξα και πήγα και την παρέλαβα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161013/b9aec6b56fec96f94cc4f15fccdf0976.jpg Από τα παιδιά που την έχετε μπορεί να μου πει κάποιος αν είχε μέσα κάποιο χαρτάκι για την γνησιοτητα? Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) έχει κανένα τέταρτο που δεν μου βγάζει την αναβάθμιση...μάλλον το φτιάχνουν τα ίδια και πάλι Edited October 13, 2016 by karagalexk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ερωτηση κρισεως Γιατι το τοπικ lg g5 ειναι μονο του κατω και δεν ειναι οπως το lg g3 η lg g2 πανω πανω? Γνωριζει καποιος? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ερωτηση κρισεως Γιατι το τοπικ lg g5 ειναι μονο του κατω και δεν ειναι οπως το lg g3 η lg g2 πανω πανω? Γνωριζει καποιος? Μάλλον λόγω μικρής προς το παρόν συμμετοχής στα μηνύματα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μάλλον λόγω μικρής προς το παρόν συμμετοχής στα μηνύματα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει σχεση αυτο; είναι μοντέλα 4 χρονια πριν η 2.5 χρονια πριν και το τελευταίο μοντελο το έχουν κατω; τεσπα αν το δουν οι διαχειριστές ας το λαβουν υπόψιν μηπως αλλαξει κατι Με εκτίμηση Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts