johnnyman25 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εμένα που ειναι ελληνικό δεν έχει έρθει σε οτα τπτ. Με bridge δεν δοκίμασα... Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 2η φορα που μου βγαζει error. ολοκληρώθηκε σε κανένα? Τώρα κάνω 2 προσπάθεια και εγώ Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τώρα κάνω 2 προσπάθεια και εγώ κατι παίζει.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 3 προσπάθειες και τιποτε .... Την έκανε κανένας.... Κολλάει στην αποσυμπίεση Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 κατι παίζει.... Άκυρο και στην δεύτερη προσπάθειά... Να πω υπάρχει περίπτωση να γίνεται μαζικά download και να παθαίνει κοκομπλοκο; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Άκυρο και στην δεύτερη προσπάθειά... Να πω υπάρχει περίπτωση να γίνεται μαζικά download και να παθαίνει κοκομπλοκο; κατά 99% αυτό συμβαίνει...απλά σκέψου οτι μερικοί εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με εσάς! :p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 κατά 99% αυτό συμβαίνει...απλά σκέψου οτι μερικοί εκατοντάδες χιλιάδες προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με εσάς! :p Στο 79% πάντα κολλάει Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το μέγεθος δεν είναι πολύ μικρό??? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το μέγεθος δεν είναι πολύ μικρό??? Ε αντικειμενικά δεν λες update των 875.58 μικρο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το μέγεθος δεν είναι πολύ μικρό??? Μάλλον δεν είναι το 7 οπότε δεν το λες μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 αν θυμάστε σε προηγούμενες αναβαθμίσεις με Lg bridge το μέγεθος ήταν περίπου 2 και κάτι gb. νομίζω ότι κάποιο λάθος έχει γίνει εδώ. Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Απο Bridge την βγαζει και σε μενα αλλα θα περιμενω να ερθει σε οτα!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Μικρή διόρθωση. Στο 81% βγάζει μήνυμα σφάλματος την ώρα που κάνει αποσυμπίεση των αρχείων. Κατεβαίνει ή ενημέρωση αλλά δεν προχωρά ή εγκατάσταση ****Πέρασε κάποιος με επιτυχία την νέα έκδοση; Edited October 12, 2016 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μικρή διόρθωση. Στο 81% βγάζει μήνυμα σφάλματος την ώρα που κάνει αποσυμπίεση των αρχείων. Κατεβαίνει ή ενημέρωση αλλά δεν προχωρά ή εγκατάσταση ****Πέρασε κάποιος με επιτυχία την νέα έκδοση; μάλλον αρνητική απάντηση θα πάρεις.... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) χαιρετώ! απο gps πως παει που διαβάζω αναφορες και σχόλια στο reddit για ασταθες/αδυναμο σημα η reset του lock ανα καποια λεπτα; Το εχει τεστάρει κανείς Sent from my SM-G920F using Tapatalk Edited October 12, 2016 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 χαιρετώ! απο gps πως παει που διαβάζω αναφορες και σζολοα στο reddit για ασταθες/αδυναμο σημα η reset του lock ανα καποια λεπτα; Το εχει τεστάρει κανείς Sent from my SM-G920F using Tapatalk Κανένα πρόβλημα με το gps το δουλεύω σχεδόν καθημερινά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 χαιρετώ! απο gps πως παει που διαβάζω αναφορες και σζολοα στο reddit για ασταθες/αδυναμο σημα η reset του lock ανα καποια λεπτα; Το εχει τεστάρει κανείς Sent from my SM-G920F using Tapatalk Κανενα θεμα κι εγω.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 χαιρετώ! απο gps πως παει που διαβάζω αναφορες και σζολοα στο reddit για ασταθες/αδυναμο σημα η reset του lock ανα καποια λεπτα; Το εχει τεστάρει κανείς Sent from my SM-G920F using Tapatalk μια φορα μονο εχανε μεσα στους αμπελοκηπους το gps και ειχα το κινητο στο τιμονι ορθιο ωστοσο με εβγαλε ακριβως Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά άμα γίνει η ενημέρωση μέσω lg bridge διαγράφεται τπτ από το κινητό? Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Παιδιά άμα γίνει η ενημέρωση μέσω lg bridge διαγράφεται τπτ από το κινητό? Sent from my awesome black leather LG G5 Όχι Γιάννη σαν να κάνεις ΟΤΑ είναι Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάτσε να γινει πρώτα γιατι κατι παίζει και δεν ""κατεβαινει"" Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω το Galaxy S6, και το ψιλοσκέφτομαι ως αντικαταστάτη. Ψάχνοντας αρκετά, βλέπω την οθόνη μόνο να εκλείπει ακρίβειας χρωμάτων λόγω blue tint. Ενοχλεί γενικά; Είναι σε όλες τις συσκευές έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχω το Galaxy S6, και το ψιλοσκέφτομαι ως αντικαταστάτη. Ψάχνοντας αρκετά, βλέπω την οθόνη μόνο να εκλείπει ακρίβειας χρωμάτων λόγω blue tint. Ενοχλεί γενικά; Είναι σε όλες τις συσκευές έτσι; Στο δικό μου το g5 έχει ελάχιστο και κάποιες φορές που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, μετά από λίγο εξαφανίζεται. Στο v10 ήταν πιο έντονο. Θεωρώ ότι σε όλες τις ips αργά ή γρήγορα θα φανεί. Για εμένα κάνει την μετάβαση το μόνο που θα σου κακόφανει στην αρχή είναι η αλλαγή από amoled σε ips. Αν μπορείς να συνηθίσεις αυτό σε όλα τα τα άλλα υπερτερεί το g5 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Στο δικό μου το g5 έχει ελάχιστο και κάποιες φορές που δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, μετά από λίγο εξαφανίζεται. Στο v10 ήταν πιο έντονο. Θεωρώ ότι σε όλες τις ips αργά ή γρήγορα θα φανεί. Για εμένα κάνει την μετάβαση το μόνο που θα σου κακόφανει στην αρχή είναι η αλλαγή από amoled σε ips. Αν μπορείς να συνηθίσεις αυτό σε όλα τα τα άλλα υπερτερεί το g5 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω (εν)αλλάξει ξανά amoled με IPS και αντίστροφα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πληροφοριακά, το V20 με Nougat που βγαίνει, έχει στα settings - display, επιλογή Comfort view, που κάνει πιο warm τα χρώματα. Κάτι που λογικά θα έρθει με την 7 και στο G5 :D To bleeding στις άκρες της οθόνης υποθέτω δεν είναι κάτι που παρατηρείται σε καθημερινή χρήση έτσι; Και το τελευταίο, από σήμα είναι εντάξει; Ελπίζω να μη παίζουν τίποτα "no service" αντί να γίνεται σωστό switch μεταξύ gsm/3g/4g όπως σε κάποια G3, G2 παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάτσε να γινει πρώτα γιατι κατι παίζει και δεν ""κατεβαινει"" Λίγο υπομονή με το update, και στο προηγούμενο είχε κολλήσει στην αρχή και μετά από μέρες εξομάλυνθηκε. Γνωρίζουμε τι περίπου περιλαμβάνει η αναβάθμιση αυτή; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts