Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρά είναι ροζακι φίλος! Είναι σαν τα κοσμήματα σε ροζ χρυσό αλλά πιο ματ

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

takaros εγγύηση σε εμπιστεύομαι αν δωσω αλλα 10 ευρω εχει επιλογη silver και τιτανιου ποιο λες ειναι καλυτερο???σαν χρωμα??εγω ηθελα χρυσο αλλα ειναι ειναι αφαντο μετα ξεφεύγουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήρα το silver :) πολύ ωραίο χρώμα όπως πιστεύω εξίσου και το gray, σήμερα του πέρασα και μια σιλικόνης Nillkin και έδεσε υπέροχα :happy: έχει πάντως και μια απόχρωση ροζ-χρυσού αλλά πρέπει να το δεις από κοντά για ασφαλή συμπεράσματα.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πήρα το silver :) πολύ ωραίο χρώμα όπως πιστεύω εξίσου και το gray, σήμερα του πέρασα και μια σιλικόνης Nillkin και έδεσε υπέροχα :happy: έχει πάντως και μια απόχρωση ροζ-χρυσού αλλά πρέπει να το δεις από κοντά για ασφαλή συμπεράσματα.

οχι ενταξει θα παω για το silver τελικα.....αυριο θα ξερω για σιγουρα.....ευχαριστω για τις απαντησεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/7e9a3a9b7145f268426c28db4767f75d.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/d1b897cc980dd86176a349e2dd38edc2.jpg

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Έκανα χειροκίνητο έλεγχο και μου έδωσε την αναβάθμιση σε v10e.

Θα τη περάσω το απόγευμα.

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλημέρα :) χρειάζεται υπολογιστή για τις αναβαθμίσεις;

hqdefault.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/5645c063a8f7c3011d22b805f98c7488.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/0098720cb1b5526f2db8ddba5939e90b.jpg

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Χειροκίνητη αναζητηση λογισμικου την εβγαλε και σε μενα.

( Ρουμανία)

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

και μένα.

Κάνατε reset το τηλέφωνο μετα το update?

Βαρίεμαι τρελά να τα ξαναπερνάω όλα τα apps μου απο την αρχή ξανα..

δεν είδα καμία διαφορά, τέλειο ήταν, τέλειο είναι.

Μετά απο μια εβδομάδα σχεδόν συμβίωσης μπορώ να πώ ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τηλέφωνο.

Ειδικά στα λεφτά του δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Οι δε 2-πλές κάμερες πίσω πολύ μπροστά απο ΟΛΑ τα άλλα τηλέφωνα.

καλησπερα παιδια

σκεφτομαι να παρω το και εγω το γ5.

απλα φοβαμαι λιγο το καπακι κατω της μπαταριας..αφεινη μεγαλο καινο?η καπια σιμαδια χαλαρωσεις...?

και κατι ακομα απο μπαταρια πως παει?

και μένα.

Κάνατε reset το τηλέφωνο μετα το update?

Βαρίεμαι τρελά να τα ξαναπερνάω όλα τα apps μου απο την αρχή ξανα..

Μη κάνεις επαναφορά εκτός αν έχεις μεγάλο πρόβλημα. Δεν αξίζει το κόπο και η αναβάθμιση δεν είναι τεράστια.

Τη πέρασα και δεν είδα κάτι αρνητικό στο κινητό απεναντίας πάει όλο και πιο σφαίρα...

Εγώ επαναφορά θα κάνω στη nougat

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος Samsung galaxy s5 και νομίζω ότι ήρθε ή ώρα για αλλαγή. Είμαι ανάμεσα στο g5 και το Nexus 6p. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το g5 ? Θα το προτεινατε αντί για το 6p? Εχους ενδοιασμούς για αυτά π ακούω για την οθόνη και την κατασκευή.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος Samsung galaxy s5 και νομίζω ότι ήρθε ή ώρα για αλλαγή. Είμαι ανάμεσα στο g5 και το Nexus 6p. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από το g5 ? Θα το προτεινατε αντί για το 6p? Εχους ενδοιασμούς για αυτά π ακούω για την οθόνη και την κατασκευή.

νταξει αδερφε η σύγκριση ειναι τελείως άστοχη στα specs και ας εχει ιδια τιμη...g5 φυσικα και αν κανεις λιγο υπομονη αρχες σεπτεμβριου που βγαινει το v20 θα πεσει και αλλο η τιμη του!τα nexus για μενα ειναι απλα για να παιρνουν τις πρωτες αναβαθμίσεις! βεβαια ας πουν τα παιδια που το εχουν την αποψη τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, το G5 πιστεύω είναι πολύ πιο VFM από το 6p. Το nexus θα το πάρεις, αν θες Amoled , αν είσαι flashholic, και αν θέλεις πάντα άμεσες ενημερώσεις. Κατά τα άλλα το G5 έχει καλύτερη κάμερα, πολύ καλύτερο επεξεργαστή, και περισσότερη ram.

Edited by THD
Θάνος :)

Καλησπέρα παιδια μου εδωσε ο φιλος μου το g5 ολοκαινουριο βασικα εγω το ανοιξα απο το κουτι του αλλα εχω νομιζω 2 θεματα. Α. Επανω αριστερα και δεξια πανω στην πισω κομματι εχει 2 λευκα σημαδια αυτα ειναι απο την κεραια?? Β. Οι φώτο το βράδυ μου φαίνονταν καπως θαμπες ετσι οπως το δοκιμαζα στο αμαξι. Για πειτε βρε παιδια τη γνωμη σας εσεις που το εχετε παραπανω χρονο

Νομίζω οι κεραίες είναι ναι. Για την κάμερα καθάρισες τον φακό μήπως είχε τπτ επάνω? Μήπως είχε ζελατίνα και δεν την εβγαλες.

Καλορίζικο!

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Παντως απο το λιγο που το χρησιμοποιώ ειμαι ικανοποιημένος. Απορω γιατί αυτος ο ντόρος

Και εγώ που το είδα σε φίλο χθες πραγματικά απορώ γιατί τόσος ντόρος, το κινητο πάρα καλό.

Το μόνο που με χάλασε ήταν τα μαύρα bezels γύρω απο την οθόνη...

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παντως απο το λιγο που το χρησιμοποιώ ειμαι ικανοποιημένος. Απορω γιατί αυτος ο ντόρος

Και εγώ που το είδα σε φίλο χθες πραγματικά απορώ γιατί τόσος ντόρος, το κινητο πάρα καλό.

Τεχνηέντως γίνεται αυτός ο ντόρος.

Διαβάζω καθημερινά πολλά site και δεν φαντάζεστε τι διαβάζω σε reviews...

Προσπαθούν να μιώσουν το LG G5 και τον SD820.

Ο ένας λέει ότι η μπαταρία που βγαίνει εύκολα και αντικαθίσταται εύκολα είναι μειονέκτημα.

Ο άλλος τρέχει geekbench με ένα σωρό εφαρμογές ανοιχτές για να μπορέσει να βγάλει τον Exynos (S7) με καλύτερους αριθμούς στο multicore αλλά και στο single!!!.

Ένας άλλος τρέχει geekbench και δεν δίχνει συνολικά results αλλά δίχνει μόνο Integer και Float score, για να αποφύγει το dual DDR4 score του SD820 που μπαίνει στο τελικό score.

Ένας άλλος λέει, δεν είναι όμορφο και δεν έχει αίσθηση (LOL) flagship...

Άλλος λέει ότι η LG είναι αργή στα update του android (ήταν η πρώτη μη nexus/Google εταιρία που έδωσε το 6.0).

Άλλος πάλι λέει ότι το λογισμικό της (LG Optimus UX 5.0 UI) δεν έιναι καλό γιατί δεν έχει πολλά πράγματα και άλλος το κατηγορεί ότι έχει πολλά και ανούσια... (θες δεν θες, θα στο βγάλουν άχρηστο)

Και αυτά είναι μόνο αυτά που μου ήρθαν στο μυαλό τώρα. Είμαι σίγουρος εάν διαβάσω κάποια reviews ξανά, θα βρω κι άλλα...

Χώρια που όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το γιγαντώνουν, ενώ σε άλλες εταιρίες τα κρύβουν κάτω από το χαλάκι...

Τώρα θα πεις, γιατί να το κάνουν αυτό; Αμέσως μου έρχονται στο νου 3ς λόγοι. Samsung, Apple, HTC. Ο καθένας έχει τους λόγους του και ο καθένας θέλει μερίδιο αγοράς, κερδίζοντας παραπάνω όταν υπάρχει ένα flagship λιγότερο στην αγορά.

υγ: Καλά ε, εάν διαβάσετε και κάποια σχόλια σε κάποια site, αυτά που λένε, δεν υπάρχουν, ακόμη και η ανθρωπότητα μπορεί να κινδυνεύει από το LG G5...

"He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past."

- George Orwell

Πολύ σωστά τα έγραφες @AbsoluteO και μάλιστα τα δοκιμάσαμε κάνα δίωρο με τον johnnyman:)και το V10 του, για εμένα προσωπικά το λάθος που χρεώνω στην lg είναι το κόστος και η διαθεσιμότητα των friends όπου πιστεύω σαν καινούργια υλοποίηση έπρεπε να είναι πιο προσιτή προς τους αγοραστές.

hqdefault.jpg

Ο καθένας εχει διαφορετικές απαιτήσεις και προσδοκίες απο μια συσκευη για αυτο και σε μερίδα του κόσμου αλλους τους καλυπτει αλλους οχι.

Και δεν χρειαζεται καμία αρνητική κριτική να διαβάσουμε απαραίτητα για να σχηματίσουμε γνώμη.

Πολλα τρωτά η LG διαχρονικά τα εχει απο γενιά σε γενιά απλα τα review αποτυπώνουν αυτο ακριβώς.

Και μια σύγκριση να κανεις δίπλα σε μια άλλη συσκευη στο 5λεπτο αρκεί να σχηματίσεις τι ψάρια πιάνει.

Και η πρώτη εντύπωση ειναι που μένει στο τέλος.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T