leras Δημοσιεύτηκε January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ADSL ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟΝ ΟΤΕ .ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Δε νομίζω ότι έχεις και πολλές επιλογές. Vivodi ή Telepassport. Πήγαινε μια βόλτα από τα site τους να δεις πρώτα εάν σε καλύπτουν. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Δες το link της υπογραφής μου. Ίσως σε βοηθήσει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leras Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 επειδη ειμαι τελειως ασχετοσ με το θεμα θα εχω και τηλεφωνο μεσω της dsl και αν ναι πρεπει να ειναι μονημα το PC ανοικτο? (μη γελατε ρεεεεεεεεε ειπαμε ειμαι ασχετοε!!!!!!)http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?s=&action=newreply&threadid=55059# [blink] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Όχι δεν χρειάζεται να είναι το PC ανοικτό. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leras Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 ευχαριστω ρε παιδια τωρα πρεπει να δοθμε κατα ποσο συμφερει το κοστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Ξεκινα με το ποσα δινεις τωρα για τηλεφωνο στον οτε και για ιντερνετ,κανε μια σουμα και πες μας τι βγαινει για να δουμε αν συμφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leras Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 δινω περιπου 100 - 120 ευρο το δυμηνο με 56κ συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leras Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 τηλεφωνα και ιντερνετ μαζι 40 ευρο ιντερνετ και τα αλλα ειναι παγιο και τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αν βάλεις vivodi full LLU (δηλαδή 100% αυτόνομη γραμμή) με 52€ το μήνα (με το ΦΠΑ μέσα) έχεις σύνδεση 256/128Kbps με απεριόριστη χρήση, 2 αριθμούς σταθερού (211750xxxx) και 150 λεπτά δωρεάν αστικές ή υπεραστικές κλήσεις το μήνα (μέχρι τέλη Φλεβάρη δωρεάν όλες οι αστικές και οι υπεραστικές). Επίσης πέρα από αυτό το πάγιο, οι χρεώσεις των κλήσεων είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 μπορεις να κρατησεις τον ιδιο αριθμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harrysvr (12 Ιαν. 2005 , 23:21) μπορεις να κρατησεις τον ιδιο αριθμο; Προς το παρον οχι. Και εχε υποψιν σου οτι ειναι VoIP τηλεφωνια, με τι κακο αυτο συνεπαγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Συντομα ομως η telepassport θα παρέχει φορητότητα αριθμών... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αν βάλεις TelePassport Voice and Web Basic θα μπορείς να έχεις: sDSL 128/128 με 46 ευρώ/μήνα (συμπερ ΦΠΑ) sDSL 256/256 με 57,8 ευρώ/μήνα (συμπερ ΦΠΑ) για 24ωρο internet. + 2 τηλεφωνικές γραμμές (για κάθε επιπλέον γραμμή πάγιο 0,5 ευρω!) -Δωρεάν η εγκατάσταση και το μόντεμ. -Δωρεάν 1 ωρα αστικες + 1 ωρα υπεραστικές καθε μήνα για ένα χρόνο. -Πάντα εμφάνιση του αριθμού στα κινητά. -Την φθηνότερη τιμή της αγοράς στις κλήσεις προς κινητά :!: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 γιατι λετε οτι δεν μπορεί να κρατήσει το ίδιο νούμερο τηλεφώνου αφού η ΕΕΤΤ λέει οτι μπορεί! :confused: για πατήστε http://www.mynumber.gr και πείτε μου αν κάνω λάθος... Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 γιατι λετε οτι δεν μπορεί να κρατήσει το ίδιο νούμερο τηλεφώνου αφού η ΕΕΤΤ λέει οτι μπορεί! :confused: για πατήστε http://www.mynumber.gr και πείτε μου αν κάνω λάθος... Γιατί δεν το παρέχουν ακόμα οι εταιρίες, πλην της Teledome. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Γιατί δεν το παρέχουν ακόμα οι εταιρίες, πλην της Teledome. Ναι αλλά δεν είναι παράνομο αυτό; Δεν πρέπει να το απαιτήσουμε; Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Ναι αλλά δεν είναι παράνομο αυτό; Δεν πρέπει να το απαιτήσουμε; Δε μπορείς να υποχρεώσεις μια εταιρία να εφαρμόσει τη φορητότητα, νομίζω τουλάχιστον. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δε μπορείς να υποχρεώσεις μια εταιρία να εφαρμόσει τη φορητότητα, νομίζω τουλάχιστον. κοίτα αυτό: 6. Ποιος μπορεί να αιτηθεί τη φορητότητα αριθμού; Δικαίωμα για να αιτηθούν τη φορητότητα του αριθμού τους έχουν: 1. Όλοι οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας (καρτοκινητοί & συνδρομητές με συμβόλαιο) 2. Όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας υπό την προϋπόθεση ότι δεν βρίσκονται σε κατάσταση προσωρινής διακοπής λόγω οφειλής. και αυτό:18. Μπορεί ένας πάροχος να αρνηθεί τη φορητότητα και υπό ποιες προϋποθέσεις; Οι αιτήσεις για φορητότητα αριθμών απορρίπτονται από τον πάροχο-δέκτη στις ακόλουθες περιοριστικά περιπτώσεις: α) Εάν η αίτηση φορητότητας είναι ελλιπής. Για παράδειγμα, μία αίτηση απορρίπτεται εάν δεν έχει συμπληρωθεί το όνομα του συνδρομητή ή δεν έχει συμπληρωθεί ο ΑΦΜ ή η αίτηση δεν φέρει την υπογραφή του συνδρομητή ή δεν συνοδεύεται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα κ.λπ. β) Εάν διαπιστωθεί διαφοροποίηση στα στοιχεία του υποβάλλοντος την αίτηση φορητότητας συνδρομητή από τα ήδη καταχωρημένα στοιχεία του κατόχου του αριθμού στον πάροχο- δότη. Ενδεικτικά αναφέρονται ως λόγοι απόρριψης αίτησης οι παρακάτω: το όνομα του συνδρομητή είναι διαφορετικό στην αίτηση από το καταχωρημένο στα αρχεία του παρόχου-δότη, ο ΑΦΜ είναι διαφορετικός στην αίτηση από τον καταχωρημένο στα αρχεία του παρόχου-δότη, κ.λπ. Είναι πολύ σημαντικό τα στοιχεία του συνδρομητή στην αίτηση φορητότητας να είναι σωστά και πλήρη έτσι ώστε κατά τον έλεγχο των στοιχείων που κάνει ο πάροχος-δέκτης να υπάρχει συμφωνία με τα ήδη καταχωρημένα στοιχεία του παρόχου δότη. γ) Εάν ο συνδρομητής βρίσκεται σε κατάσταση προσωρινής διακοπής λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (ληξιπρόθεσμες και απαιτητές οφειλές). Άρα κάνοντας μία απλή αίτηση στην εταιρία που θες να μεταβείς σου κόβει τον ΟΤΕ και σου διατηρεί τον αριθμό σου :) Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δε μπορείς να υποχρεώσεις μια εταιρία να εφαρμόσει τη φορητότητα, νομίζω τουλάχιστον. Δεν σε καταλαβα..Να απαιτησεις απο μια εταιρια να κανει κατι που δεν μπορει να κανει? Που δεν εχει τα καταλληλα μεσα-τεχνογνωσια? Πλιν της teledome καμια αλλη εταιρια δεν εχει τα μεσα να υποστηριξει κατι τετοιο. Και μερικες που το κανουν,το κανουν πιλοτικα και συνηθως σε εταιρικους πελατες. Μην παραλογιζομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά, χρειάζεται όντως τέτοια τεχνογνωσία για αυτή τη δουλειά που δεν την έχουν κάποιες εταιρίες; Τότε γιατί η ΕΕΤΤ λέει οτι δεν μπορεί καμία εταιρία να αρνηθεί τη φορητότητα (εκτός αν έχεις κάνει λάθως στην αίτηση); Εγώ από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω οτί όποια εταιρία και να επιλέξεις θα κρατήσεις τον ίδιο αριθμό(αν το ζητήσεις). Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Δεν σε καταλαβα..Να απαιτησεις απο μια εταιρια να κανει κατι που δεν μπορει να κανει? Που δεν εχει τα καταλληλα μεσα-τεχνογνωσια? Πλιν της teledome καμια αλλη εταιρια δεν εχει τα μεσα να υποστηριξει κατι τετοιο. Και μερικες που το κανουν,το κανουν πιλοτικα και συνηθως σε εταιρικους πελατες. Μην παραλογιζομαστε. Δεν υφίσταται αδυναμία/έλειψη μέσων. Η ΕΕΤΤ υποχρεώνει τις εταιρείες να ακολουθούν τους κανονισμούς της. Όταν κάποιος αιτείται άδεια για τηλεπικοινωνιακό φορές (άδεια) υποχρεώνεται να δηλώσει τα τεχνικά μέσα/υποδομές/προσωπικό που απαιτείται για την προσφορά που αναλαμβάνει να παρέχει στους πελάτες της. Στα προεδρικά αναγράφονται λεπτομέρειες και φυσικά η ΕΕΤΤ δεν δεσμεύται να χορηγήσει άδεια, σε εταιρίες που δεν αποδεικνύουν την ικανότητα τους. Εταιρίες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, απλά χάνουν την άδειά τους. Αυτό που φυσικά παίζεται, είναι ποιες είναι οι προσθεσμίες συμμόρφωσης προς τους κανονισμούς. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Μα η ΕΕΤΤ δεν μπορει να υποχρεωσει την καθε εταιρια να παρεχει μια υπηρεσια. Δεν εννοω τη φορητοτητα αλλα το να δεχτει πελατες οχι πλεον με χρηση του δικτυου του ΟΤΕ αλλα μεσω του δικου της δικτυου. Αν δεν κανω λαθος για να δωσει αριθμο ο καθε εναλλακτικος πρεπει να εχει δικο του δικτυο και οχι να χρησιμοποιει τον ΟΤΕ. Αν δεν εχει δικτυο πως θα τον υποχρεωσει η ΕΕΤΤ να εφαρμοσει την φορητοτητα? Αν ειμαι καπου λαθος διορθωστε με παρακαλω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Αν δεν κανω λαθος για να δωσει αριθμο ο καθε εναλλακτικος πρεπει να εχει δικο του δικτυο και οχι να χρησιμοποιει τον ΟΤΕ. Μα εννοείτε οτι μιλάμε για νούμερο σε δίκτυο άλλης εταιρίας "ΧΩΡΙΣ ΟΤΕ" όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Μα εννοείτε οτι μιλάμε για νούμερο σε δίκτυο άλλης εταιρίας "ΧΩΡΙΣ ΟΤΕ" όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Αρα λοιπον,απο τη στιγμη που κανενας εναλλακτικος δεν εχει δικο του δικτυο,πως θα τον αναγκασει η ΕΕΤΤ να κανει φορητοτητα αριθμου? Εξερεση παντα η Teledome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts