Jump to content

Doogee Homtom HT3

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως είναι κρυμμένο στην επάνω γραμμή εργαλείων αριστερά ή δεξιά ή μήπως το έχεις σε landscape ή μήπως εάν κάνεις επαναφορά προεπιλογών ? Εκτός αν το καταργήσανε :)

Δεν υπάρχει πουθενά και μόνο την μπροστινή κάμερα βλέπω... Ανάποδα! Έκανα επαναφορά προεπιλογων αλλά τίποτα. Δυστυχώς την ίδια συμπεριφορά έχουν και άλλες εφαρμογές κάμερας... Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Για προτείνεται καμία εφαρμογή ελέγχου καμερων/hardware

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν μπορείς δοκίμασε να κάνεις καποιο OTA update εαν υπάρχει της ρομ ή κάνε ενα factory reset (επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων) στο κινητο .
Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

Με ota έκανα και δεν έχει αποτέλεσμα, θα δοκιμάσω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κάποια στιγμή (είναι της γυναίκας)

Αν θες ενημέρωσε μας , περιμένω ένα που έχω παραγγείλει για την αδερφή μου και με έβαλες σε σκέψεις ...

Εγώ παρέλαβα ένα χθες και παίζει μια χαρά, μου βγάλε και OTA update 50mb και το κάνα.

Όλα μια χαρά το κινητάκι,ο μικρός που το πήρε έχει ξετρελαθει και όποιος το είδε και άκουσε τιμή ήθελε κι αυτός!

Το τσιμπήσα με 39$ από Banggood και ήρθε σε 15 μέρες με τα ταχυδρομεία του Λαός!

Xiaomi redmi note 3

Ηρθε σήμερα

Το έκανα ρουτ με τον εξής τρόπο

Κατέβασα αυτό ο αρχείο

https://drive.google.com/file/d/0B4JbG-4HUYBTMElVMmJnMVZkY1U/view?usp=docslist_api

Και το έβαλα στην εξωτερική sd

Μετά ρυθμίσεις-αναβαθμιση - πατάς τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και επιλεγεις το αρχείο από την sd

Και όλα καλά

Ηρθε σήμερα

Το έκανα ρουτ με τον εξής τρόπο

Κατέβασα αυτό ο αρχείο

https://drive.google.com/file/d/0B4JbG-4HUYBTMElVMmJnMVZkY1U/view?usp=docslist_api

Και το έβαλα στην εξωτερική sd

Μετά ρυθμίσεις-αναβαθμιση - πατάς τις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και επιλεγεις το αρχείο από την sd

Και όλα καλά

Ωραιος, Μανώλη, thanks. Ειχες περασμένη την τελευταια αναβαθμιση 2.0.8 πριν το rootαρεις? Επειδη δεν χρησιμοποιώ sd στο συγκεκριμένο κινητο, γινεται και αν το βαλω στον εσωτερικό χώρο? Στειλε και ενα λινκ πού το βρήκες. Τελος εχεις βρει καμια recovery ?

Πηρα 2 τεμαχια μολις απο αυτο.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αν θες ενημέρωσε μας , περιμένω ένα που έχω παραγγείλει για την αδερφή μου και με έβαλες σε σκέψεις ...

Έκανα επαναφορά αλλά δυστυχώς τίποτα. Είναι λες και δεν υπάρχει η κάμερα... Όποιος έχει να προτεινει κάτι ελεύθερα!

η καμερα του ετσι και αλλιως ειναι σαν να μην υπαρχει

ειναι τραγικη πραγμα αναμενομενο για κινητο των 50ευρω

η καμερα του ετσι και αλλιως ειναι σαν να μην υπαρχει

ειναι τραγικη πραγμα αναμενομενο για κινητο των 50ευρω

Μια χαρά είναι οι κάμερες του, για τα χρήματα του είναι πολύ καλές. Εξάλλου δεν είναι για επαγγελματίες φωτογράφους.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έκανα επαναφορά αλλά δυστυχώς τίποτα. Είναι λες και δεν υπάρχει η κάμερα... Όποιος έχει να προτεινει κάτι ελεύθερα!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει δοκίμασε να περάσεις με κάποιο πρόγραμμα (πχ flash tools) προηγούμενη - ίδια - νεότερη Rom λογικά αν δεν είναι hardware το πρόβλημα θα λυθεί.

Αλλη εφαρμογη καμερας δοκιμασες?Σου κανει το ιδιο?

Ναι το έχω αναφέρει ποιο πριν, άλλες 2 εφαρμογές με τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης έχει γίνει και αναβάθμιση ota όπου δεν άλλαξε κάτι

εχεις viber?Δοκίμασες να το αφαιρέσεις;

Πριν κανεις κατι στο κινητο επικοινωνησε με το μαγαζι στην κινα μηπως χρειαστει να το στειλεις και σου πουν αφου το φλασαρες χανεις την εγγυηση

Τουλαχιστο να παρεις ενα χρηματικο μερος πισω

Τραβηξε εμα video με το προβλημα και στειλτο

Ναι το έχω αναφέρει ποιο πριν, άλλες 2 εφαρμογές με τα ίδια αποτελέσματα. Επίσης έχει γίνει και αναβάθμιση ota όπου δεν άλλαξε κάτι

Επειδη εχω παραγγειλει για ενα φιλο, το κανει μονο σε σενα το κολπο αυτο 'η το εχουν κι αλλοι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Επειδη εχω παραγγειλει για ενα φιλο, το κανει μονο σε σενα το κολπο αυτο 'η το εχουν κι αλλοι?

Μονο στον φιλο γινεται αυτο,δεν βλεπω καποιον αλλο φιλο να αναφερει κατι παρομοιο.

Θα δουλεψω ενα το απογευμα και θα αναφερω καποια πραματα-εντυπωσεις..

Μπορει καποιος να μου πει μεσα απο καποια εφαρμογη κι οχι απο το τι γραφουν τα μαγαζια στα specs του κινητου ποσα χρωματα εχει η οθονη του;

Λοιπον,το ειχα για κανα μισαωρο το κντ,ειναι παραπλησιο με το doogee x5,αλλα με καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,ειδικα μπροστα με το κυρτο γυαλακι κανει την διαφορα,πολυ καλο δεσιμο σασι,οθονη ips με καλα χρωματα και καλη γωνια θεασης,μια δοκιμαστικη κληση που εκανα ακουγα και με ακουγαν πολυ καλα,η καμερα μετρια πραματα,δεν περιμενα βεβαια και κατι καλυτερο,ειδικα σε αυτο το ευρος τιμης,wi-fi ok,δεν ειδα κατι περιεργο,κολληματα λογκαρισματα δεν ειδα κατι το τραγικο,αλλα ηταν μαμα απο εφαρμογες,αδειο δηλαδη.Ηχος απο το ηχειακι οκ δυνατος,αλλα ποιοτικα στον μεσο ορο της κατηγοριας,κληση παντως δεν θα χασετε απο αυτο σιγουρα.Περασ και ενα προγραμματακι gps,1ο κλειδωμα στο λεπτο,αλλα καποια διαδρομη δεν εκανα για να εχω ασφαλη εικονα.

Οκ γενικα τιμιο κντ θα ελεγα,εαν βγει και αυτο αξοιοπιστο σαν τα αλλα μοντελα της εταιριας μια χαρα,μην περιμενετε να κανει παπαδες παιδια,αλλα δεν θα σας προδωσει κιολας,ολα τα βασικα πραματα θα τα κανει,και μαλιστα αξιοπρεπεστατα,ειδικα σε αυτην την τιμη........

Αυτα σαν 1η εικονα.

εχεις viber?Δοκίμασες να το αφαιρέσεις;

Τι σχέση έχει viber?