vaggelis11 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 :blink:Τι κανω?? Απο καποια καταστηματα δεν κανει update απο οτι καταλαβα.... Οχι σπο οτι γραφεται και απο everbuying και απο gearbest και απο εδω αγορασμενα εχουν την αρχικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Επιβεβαιώνω! Έπεσε του κουμπάρου μου από τον καναπέ (50 cm ύψος) και ράγισε η οθόνη πέρα πέρα. Θήκη και tempered glass από day one αλλιώς κάπου θα στραβώσει η δουλειά. Nαι ειπαμε,ειναι να μην θελει να γινει ζημια.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) Εστειλα μηνυμα στη homtom (στο info οχι στο support) και μου απαντησε σε δυο ωρες Hi, Please try to update via computer . HT3(2.0.8):https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view?usp=sharing Please send us clear video of the defects in good lighting , if it still does not work. Προτεινω ομως πριν συνεννοηση με το καταστημα αγορας για θεματα εγγυησης και refund Edited June 7, 2016 by vaggelis11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εστειλα μηνυμα στη homtom (στο info οχι στο support) και μου απαντησε σε δυο ωρες Hi, Please try to update via computer . HT3(2.0.8):https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view?usp=sharing Please send us clear video of the defects in good lighting , if it still does not work. Προτεινω ομως πριν συνεννοηση με το καταστημα αγορας για θεματα εγγυησης και refund Γρηγορα απαντησαν οντως. Το θεμα ειναι ομως για ποιον λογο δεν κανει αυτοματα update. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 αν ειναι να πεθαινει τοσο ευκολα οσο λετε δεν το σωζει ουτε η θηκη ουτε το tempered...... παντως δεν πιστευω να ειναι τοσο ευαισθητο εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια μου και ειναι αρκετα τιμια η ποιοτητα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Οχι σπο οτι γραφεται και απο everbuying και απο gearbest και απο εδω αγορασμενα εχουν την αρχικη εκδοση Eμενα απο gearbest ειχε την 2.0.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Eμενα απο gearbest ειχε την 2.0.6 κι εμενα απο gearbest 2.06 πειτε μου λιγο γιατι με φοβισατε λιγο.... επειδη ειναι να το δωσω στον πατερα μου αυτες τις μερες και λογικα το tempered και η θηκη θα φτασουν τελος του μηνος ειναι πραγματικα τοσο ευαισθητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 κι εμενα απο gearbest 2.06 πειτε μου λιγο γιατι με φοβισατε λιγο.... επειδη ειναι να το δωσω στον πατερα μου αυτες τις μερες και λογικα το tempered και η θηκη θα φτασουν τελος του μηνος ειναι πραγματικα τοσο ευαισθητο?? Oχι φιλε μου,μην τρελαθουμε κιολας,ειπαμε.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Oχι φιλε μου,μην τρελαθουμε κιολας,ειπαμε.....:) κοιταξε ο ενας λεει του επεσε απο μερικα εκατοστα και του ραγισε ολη η οθονη και ο αλλος του επεσε και νεκρωσε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εστειλα μηνυμα στη homtom (στο info οχι στο support) και μου απαντησε σε δυο ωρες Hi, Please try to update via computer . HT3(2.0.8):https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view?usp=sharing Please send us clear video of the defects in good lighting , if it still does not work. Προτεινω ομως πριν συνεννοηση με το καταστημα αγορας για θεματα εγγυησης και refund Υπάρχει κάποια σουίτα για pc δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 κοιταξε ο ενας λεει του επεσε απο μερικα εκατοστα και του ραγισε ολη η οθονη και ο αλλος του επεσε και νεκρωσε....... Θες να σου πω εγω τι επαθε το g5 που εχω για δοκιμη απο τα 30cm........αλλα δεν ειναι ο κανονας....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter100 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εστειλα μηνυμα στη homtom (στο info οχι στο support) και μου απαντησε σε δυο ωρες Hi, Please try to update via computer . HT3(2.0.8):https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view?usp=sharing Please send us clear video of the defects in good lighting , if it still does not work. Δοκίμασα να περάσω την HT3(2.0.8)με την ρύθμιση τοπικές ενημερώσεις αφού πρώτα την τοποθέτησα στην εξωτερική κάρτα sd αλλα τίποτα !! Ενώ αρχίζει η αναβάθμιση κανονικά μετά από πέντε λεπτά περίπου ανοίγει το τηλέφωνο αλλα πάλι με την παλιά βερσιον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Υπάρχει κάποια σουίτα για pc δηλαδή; Δοκίμασα να περάσω την HT3(2.0.8)με την ρύθμιση τοπικές ενημερώσεις αφού πρώτα την τοποθέτησα στην εξωτερική κάρτα sd αλλα τίποτα !! Ενώ αρχίζει η αναβάθμιση κανονικά μετά από πέντε λεπτά περίπου ανοίγει το τηλέφωνο αλλα πάλι με την παλιά βερσιον ;) με flashtools λογικά πιστευω οτι εννοούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Υπάρχει κάποια σουίτα για pc δηλαδή; Ναι μου τα εστειλε και τους drivers και οδηγιες στειλε ενα μηνυμα στο info@homtom.cc κσι πες τους εχω την 1.0 version και δεν μπορω να κανω ota ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eμενα απο gearbest ειχε την 2.0.6 Δεν εχουν προβλημα απο το gearbest αναφερομουν στον kostas1 οτι ειναι ανεξαρτητο του καταστηματος αγορας το προβλημα Απο το everbuying που το πηρα ειχε 2.0.6 ενω βλεπω οτι καποιοι αλλοι πηρσν την 1.0 απο το ιδιο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaputainu Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μήπως, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως κάνουμε αναβάθμιση με το παραπάνω link? https://drive.google.com/f...ew?usp=sharing ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/0Bwt-yELgdcW_TktZS3llQk1fcnM/view?usp=sharing Μήπψς μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως θα κάνω update με το παραπάνω link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μήπως, μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως κάνουμε αναβάθμιση με το παραπάνω link? με το flashtools, δες οδηγιες εδώ που λέει για το ht6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altronic Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μπορεί να είναι ίδιες εκδόσεις λογισμικού με διαφορετική περιγραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter100 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) Ναι μου τα εστειλε και τους drivers και οδηγιες στειλε ενα μηνυμα στο info@homtom.cc κσι πες τους εχω την 1.0 version και δεν μπορω να κανω ota Τους έστειλα μήνυμα εδώ και κάτι μέρες αλλα δεν απάντησαν Edited June 13, 2016 by alter100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Μόλις έκανα αναβάθμιση με Flashtool, και πλέον έχω 2.08. Δε βλέπω καμιά ιδιαίτερη αλλαγή βέβαια. Προσοχή ακόμη και με firmware update σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 ok το κινητο καλο για τα λεφτα του, αλλα σε μενα παρουσιαζει φθορες με μολις ενα μηνα χρησης ήδη το μεταλικο γύρω απο την καμερα εχει αρχισει και φθειρεται, ενω και το καπακι στα πλαγια ζουλιεται σαν να εχει ξεχειλωσει Τα κινητα μου γενικως τα προσεχω, ουτε με κλειδια/κερματα τα βαζω, ουτα τα σερνω πανω στα τραπεζια και ειναι το πρωτο κινητο μου που εχει τετοιες φθορες χωρις να εχει πεσει κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Μετα απο λιγο καιρο με την 2.08 επανω, νομιζω τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια. Επισης σαν να αργει σε καποιες περιπτωσεις, οπως οταν ειναι να εμφανισει το πληκτρολογιο. Γενικα δεν ειδα καμια βελτιωση. Επισης κατι ακομα, για το 3G, δε μου εχει εμφανισει ποτε ενδειξη H ή Η+ μονο σκετο 3G .. Εχω wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το τηλεφωνο ειναι για 50 ευρω και τιποτα παραπανω.Η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Μιλαμε οτι την μπαταρια την ρουφαει σε χρονο ντ τ Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το τηλεφωνο ειναι για 50 ευρω και τιποτα παραπανω.Η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Μιλαμε οτι την μπαταρια την ρουφαει σε χρονο ντ τ Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Για πες μας και ποια apps εχεις περασεις,βαλε και ενα screenshot απο την μπαταρια να δουμε τι σου τελειωνει την μπαταρια τοσο συντομα οπως λες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Φιλε απο apps εχω μονο facebook kai tapatalk για να καταλαβεις.Μακριααααααα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Φιλε απο apps εχω μονο facebook kai tapatalk για να καταλαβεις.Μακριααααααα Σταλθηκε απο τα συνορα της Ελλαδας Εχω φερει καμια 10 απο αυτα φιλε μου,και δεν εχω παραπονα,για αυτο και ρωταω σχετικα. Κατι σου κανει την ζημια.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts