stmtis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Τι σχέση έχει viber? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει δοκίμασε να περάσεις με κάποιο πρόγραμμα (πχ flash tools) προηγούμενη - ίδια - νεότερη Rom λογικά αν δεν είναι hardware το πρόβλημα θα λυθεί. Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Τι σχέση έχει viber? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε άλλες συσκευες δημιουργούσε προβλήματα στην κάμερα,πχ έκλεινε μονη της η εφαρμογή και έβγαζε μυνημα για κάποιο αρχείο (camera_deamon ή κάπως έτσι) χάνεις κάτι να δοκιμάσεις;Απλά μια ιδέα έριξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 To παρήγγειλα για προσωρινό κινητό από το everbuying που είχε κατέβει προχθες στα 45$. Δεν περιμένω να είναι σαν το Inew V3 που είχα και μ'άφησε υπερικανοποιημένο 2,5 χρόνια, αλλά για την τιμή του όπως διαβάζω είναι σούπερ. (40€ για smartphone ε δε θα φτιάχνει και καφέ). Το μαύρο που παρήγγειλα δεν κάνει "νερά" το πίσω καπάκι ε? Είναι τελείως πλαστικούρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Όχι.. Πώς είναι το Doogee x5 αν έχεις πιάσει; Ε καμία σχέση :) Είναι γκρι σκούρο και κάνει οριζόντιες γραμμές, σαν ακατέργαστο, μη λειασμένο καλά αλουμίνιο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parolos Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ωραία! Premium καταστάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτη τη στγμη στο everbuying το μαυρο στην απιστευτη τιμη των 37€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτη τη στγμη στο everbuying το μαυρο στην απιστευτη τιμη των 37€ Μπα για λιγο λεπτα ειναι αυτα,πλεον USD $ 53.62.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ναι 6 κοματια ηταν αλλα πραγματικα εκανα δοκιμη κι εβαλα ενα στο καλαθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το προχώρησες; γιατί το περισσότερο που μπορείς να πετύχεις είναι να το βάλεις στο καλάθι, όχι όμως και να κανεις log in στο PayPal, να σε ξαναγυρίσει στο site και να ολοκληρώσεις την αγορα. Μέχρι τότε φέξε μου και γλίστρησα. Θέλει τουλάχιστον 25 κομμάτια σε μοντέλο που ΔΕΝ έχει ζήτηση ή πανω απο 100 για μοντέλο με ζήτηση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Οχι φιλε μου πριν λιγες μερες πηρα το ιδιο σε ασημι στα 40€ εδινε πιο πολλα κοματια ( οπως και στο μαυρο) αλλα διηρκεσε τουλαχιστο 3! μερες η προσφορα Αν τα κοματια δεν τελειωσουν μεχρι το login στο paypal μπορεις να το παρεις Ηδη το ασημι το ειχα κρατησει μια ολοκληρη μερα και η τιμη του δεν αλλαξε Αλλωστε οταν εγραψα οτι το δινει 37€ ειχαν περασει καποια λεπτα απο οταν το πρωτοειδα και τα κοματια υπηρχαν ακομη (εγραφε διπλα ποσα ηταν) Σε σχεση με αλλα sites σε αυτο ειναι ενταξει το everbuying Τωρα βλεπω το vkworld f1 να το εχει 35€ Edited May 18, 2016 by vaggelis11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ε άλλο όταν δεν έχει flash sale.. Είχα πάρει και εγώ ένα με 40 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Flash sale ηταν με αντιστροφη μετρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Το δουλεψα για μερικες ωρες και ειναι ενα καλο κινητο για τα λεφτα του. Παρατηρησα οτι δεν εχει notification led kαι οτι ενω εχω ανοιξει τερμα την φωτεινοτητα στον ηλιο και βλεπω μια χαρα, οταν με καλουν η οθονη της κλησης δεν εχει αρκετη φωτεινοτητα και δυσκολευομαι να δω ποιος με καλει. Υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Το δουλεψα για μερικες ωρες και ειναι ενα καλο κινητο για τα λεφτα του. Παρατηρησα οτι δεν εχει notification led kαι οτι ενω εχω ανοιξει τερμα την φωτεινοτητα στον ηλιο και βλεπω μια χαρα, οταν με καλουν η οθονη της κλησης δεν εχει αρκετη φωτεινοτητα και δυσκολευομαι να δω ποιος με καλει. Υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο? Οντως δεν εχει notification led,κομματακι δυσκολο να βρεις σε αυτα τα λεφτα να εχουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δυο ερωτησεις 1) Σε όσους το εχουν κανει ρουτ, μου εμφανιζεται η εφαρμογη fota provider να ζητα δικαιώματα super user. Tι ακριβως ειναι αυτή η εφαρμογή ? Αρχικά μοιαζει να ειναι η εργοστασιακή ota για να κανει update το firmware, αλλα a) γιατι να ζητάει δικαιώματα super user και β) γιατί δεν υπάρχει σε άλλα κινητα που εχουν το ιδιο συστημα ota ? Aκομα και της ιδιας εταιρειας κινητα doogee f5 δεν εχουν αυτο το πραγμα. Σκεφτηκα μήπως ειναι τπτ malware που κατηγορουν τη συγκεκριμενη εταιρεια, οτι δλδ εγκαθιστά απο μονη της εφαρμογές κλπ. Αρχικα το χα βαλει denied οταν ζητουσε για superuser permission, αλλα για δοκιμή το εκανα τελειως απεγκατασταση /system/app/fwupgrade και fwupgradeprovider και δεν φαινεται να επηρεαζει το ota. Oταν ψαχνω μου λεει οτι εχω το τελευταιο fw , αλλα μεχρι να βγαλει η homtom καινουρια εκδοση δεν μπορω να μαι 100% σιγουρος. εχει κανεις καμια ιδεα πάνω σε αυτό? και 2) εχω ενα θεματακι με την μπαταρια. Σαν να μην ειναι καλα καλιμπραρισμένη. Οταν ειναι πληρως φορτισμενη και αρχισω και το χρησιμοποιω (οχι gaming απλα ανοιχτη η οθονη), καθε λεπτο πέφτει περιπου και 1% μεχρι που φτανει το 68% και εκει μενει για ωρες χρησιμοποιώντας το. Οταν αρχισει και πεφτει απο το 68% μου φαινεται οτι μειωνεται με νορμαλ ρυθμους αλλα και παλι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο λιγο πιο γρηγορα απ'οτι θα πρεπε. Το κινητο το χρησιμοποιω σχεδον ενα μήνα οποτε εχει κανει αρκετες πληρης φορτοεκφορτισεις. Καμια ιδεα/βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δυο ερωτησεις 1) Σε όσους το εχουν κανει ρουτ, μου εμφανιζεται η εφαρμογη fota provider να ζητα δικαιώματα super user. Tι ακριβως ειναι αυτή η εφαρμογή ? Αρχικά μοιαζει να ειναι η εργοστασιακή ota για να κανει update το firmware, αλλα a) γιατι να ζητάει δικαιώματα super user και β) γιατί δεν υπάρχει σε άλλα κινητα που εχουν το ιδιο συστημα ota ? Aκομα και της ιδιας εταιρειας κινητα doogee f5 δεν εχουν αυτο το πραγμα. Σκεφτηκα μήπως ειναι τπτ malware που κατηγορουν τη συγκεκριμενη εταιρεια, οτι δλδ εγκαθιστά απο μονη της εφαρμογές κλπ. Αρχικα το χα βαλει denied οταν ζητουσε για superuser permission, αλλα για δοκιμή το εκανα τελειως απεγκατασταση /system/app/fwupgrade και fwupgradeprovider και δεν φαινεται να επηρεαζει το ota. Oταν ψαχνω μου λεει οτι εχω το τελευταιο fw , αλλα μεχρι να βγαλει η homtom καινουρια εκδοση δεν μπορω να μαι 100% σιγουρος. εχει κανεις καμια ιδεα πάνω σε αυτό? και 2) εχω ενα θεματακι με την μπαταρια. Σαν να μην ειναι καλα καλιμπραρισμένη. Οταν ειναι πληρως φορτισμενη και αρχισω και το χρησιμοποιω (οχι gaming απλα ανοιχτη η οθονη), καθε λεπτο πέφτει περιπου και 1% μεχρι που φτανει το 68% και εκει μενει για ωρες χρησιμοποιώντας το. Οταν αρχισει και πεφτει απο το 68% μου φαινεται οτι μειωνεται με νορμαλ ρυθμους αλλα και παλι εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο λιγο πιο γρηγορα απ'οτι θα πρεπε. Το κινητο το χρησιμοποιω σχεδον ενα μήνα οποτε εχει κανει αρκετες πληρης φορτοεκφορτισεις. Καμια ιδεα/βοηθεια ? 1)Δεν μπορεις να κανεις OTA, οταν εισαι ρουτ. Δεν θα σου ερθει ποτε αναβαθμιση. Ακομη και αν υποθεσουμε οτι θα σου ερθει, ειναι επικινδυνο να μπρικαρει το τηλεφ. Το fota, λοιπον μαλλον εγκατασταθηκε απο την εφαρμογη ρουτ του τηλεφ. και εμποδιζει την αναβαθμιση σε καινουργιo firmware για να μην μπρικαρει η συσκευη. 2) κατεβασε μια εφαρμογη καλιμπραρισματος και καντην. Δεν χανεις κατι Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 1)Δεν μπορεις να κανεις OTA, οταν εισαι ρουτ. To γνωρίζω φίλε μου, άλλο πράγμα γράφω Δεν θα σου ερθει ποτε αναβαθμιση. Το fota, λοιπον μαλλον εγκατασταθηκε απο την εφαρμογη ρουτ του τηλεφ Δεν ισχύουν τα παραπανω που γραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν ισχύουν τα παραπανω που γραφεις Δηλαδη εσυ το εχεις rootαρη,και σου ερχονται,και κανεις,κανονικα ota updates?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δηλαδη εσυ το εχεις rootαρη,και σου ερχονται,και κανεις,κανονικα ota updates?? Ρε παιδια διαβαζετε σωστά τι γράφει ο αλλος. Αν εχεις ρουταρισμενο το κινητο και η εταιρεια βγάλει update, θα σου έρθει ειδοποιήση οτι υπαρχει καινουριο update. Προφανώς και αν πατησεις να το κάνεις, αυτο δεν θα γινει αφου έχεις αλλάξει το system partition rootαροντας το κινητο Σε αυτά που ρωτάω αρχικά εχει κανείς καμια ιδέα? Eπισης αν ενοχλει και καναν αλλον οπως εμενα ο θορυβος ενεργοποιησης του κινητου, πηγαινετε στο /system/media και σβήστε/μετονομαστε το bootaudio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ρε παιδια διαβαζετε σωστά τι γράφει ο αλλος. Αν εχεις ρουταρισμενο το κινητο και η εταιρεια βγάλει update, θα σου έρθει ειδοποιήση οτι υπαρχει καινουριο update. Προφανώς και αν πατησεις να το κάνεις, αυτο δεν θα γινει αφου έχεις αλλάξει το system partition rootαροντας το κινητο Σε αυτά που ρωτάω αρχικά εχει κανείς καμια ιδέα? Eπισης αν ενοχλει και καναν αλλον οπως εμενα ο θορυβος ενεργοποιησης του κινητου, πηγαινετε στο /system/media και σβήστε/μετονομαστε το bootaudio Απλα για να μην το κουραζουμε αλλο,εαν rootαρεις ξεχνας ota,εχει αναφερθει παμπολες φορες.Οτι και να κανεις μετα,εκτος απο φλασαρισμα περασμα νεας rom,με το σχετικο καθαρισμα σε ολα τα επιπεδα,δεν το σωνεις το κντ(με τον απλο τροπο παντα),και φυσικα υπαρχει ο κυνδινος να το κολλησεις.Πραμα που εχω εχω κανει σε μεγαλο αριθμο(διαφορετικων)συσκευων κατα καιρους.Εννοειται το ρισκο δικο σας. Κια φυσικα ειμαστε εδω για να βοηθαμε τον κοσμο,και οχι να τον μπερδευουμε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Χα χα δεν υπαρχει απλως κινδυνος να το κολησεις εχεις σιγουρο μπρικαρισμα Αυτο που μπορεις να κανεις μετα το ρουτ ειναι να φλασαρεις εργοστασιακη rom και μετα να κανεις αναβαθμιση ota ( το εχω κανει στο ht7 και λειτουργησε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μολις το πηρα για τον πατερα μου απο Gearbest με κατι ποντους που ειχα μαζεψει στα 33 ευρω....... ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και να μην εχει προβληματα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 μολις το πηρα για τον πατερα μου απο Gearbest με κατι ποντους που ειχα μαζεψει στα 33 ευρω....... ελπιζω να εκανα καλη επιλογη και να μην εχει προβληματα...... Καλα και εσυ,για 33 ευρο χαρισμα ειναι.......3 πιτσες πραμα.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ξέρει κανείς αν αλλάζει εύκολα η οθόνη γιατί ο μικρός που το πήρε την Τρίτη μέρα του έκανε μια πτώση από ποδήλατο κι έκανε ένα ράγισμα, δουλεύει κανονικά αλλά λέμε να την αλλάξουμε. Λέτε να θέλει μόνο το μπροστά? Το βρήκα από Αλίεξπρες στα 14 δολάρια η 20 όλο μαζί! Στάλθηκε απ εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ξέρει κανείς αν αλλάζει εύκολα η οθόνη γιατί ο μικρός που το πήρε την Τρίτη μέρα του έκανε μια πτώση από ποδήλατο κι έκανε ένα ράγισμα, δουλεύει κανονικά αλλά λέμε να την αλλάξουμε. Λέτε να θέλει μόνο το μπροστά? Το βρήκα από Αλίεξπρες στα 14 δολάρια η 20 όλο μαζί! Στάλθηκε απ εμενα Εαν θες την συμβουλη μου,και βαση των προσφορων που βλεπω να το το εχουν τελευταια,θα αγοραζα αλλο κντ αμεσα. Η οικονομικη διαφορα μεταξυ επισκευης η αγορας νεου ειναι απολυτα βατη και λογικη,προε την αγορα νεας συσκευης παντα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts