Jump to content

Προτάσεις για smartphone με 200-250 ευρώ....

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πάω σήμερα μαλλον μετά την δουλειά να τα δω! Απλά στα public το έβρισκα το 640 3g με 149 κ χθες που μπήκα να δω ξανά τιμές το είδα 169 κ λέω τι έγινε ανέβηκε, γιατί;! Ευχαριστώ!

Μάλλον θα το είχε προσφορά.Και στο Γερμανό για το xl λήγει σήμερα η προσφορά.

Πηγα χθες και το ειδα...ρωτησα για τη διαφορα τιμης και ειναι γιατι το μαυρο εχει 149 και τα υπολοιπα χρωματα εχουν 169,τραγικο αλλα οκ.... :-P

mixos_trophy Κοιταω σε μαγαζια γιατι οι τιμες που εχουν στα περισσοτερα ιντερνετικα μαγαζια με τα εξοδα αποστολης και την αντικαταβολη ερχονται μια η αλλλη....

Ναι αλλά στα άλλα χρώματα συμφέρει να το πάρεις από ιντερνετικό κατάστημα...

Επίσης ακόμα και από τα μαγαζιά που λες να το πάρεις συμφέρει το μαύρο καθώς καπάκι βρίσκεις ότι χρώμα θες αυθεντικό στα 12€ περίπου...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι αλλά στα άλλα χρώματα συμφέρει να το πάρεις από ιντερνετικό κατάστημα...

Επίσης ακόμα και από τα μαγαζιά που λες να το πάρεις συμφέρει το μαύρο καθώς καπάκι βρίσκεις ότι χρώμα θες αυθεντικό στα 12€ περίπου...

Σωστοοο,γιατι μου αρεσει το μπλε και δεν το βρηκα στα public που πηγα να το δω και απο κοντα και η αληθεια ειναι οτι ελεγα για το μαυρο λογω τιμης και να παρω θηκη με χρωμα με τα 20 παραπανω που θα εδινα για το αλλο...

Σε ιντερνετικο βρισκω το μπλε στα 139 με τα εξοδα και αντικαταβολη!! :)

ειναι αυτο:

http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&product_id=1731

Μια φορα εχω παρει παλι απο ιντερνετικο και ευτυχως ολα οκ!Τωρα δεν νομιζω να εχω θεμα αν συμβει τιποτα.

Κοιτα η πλειοψηφία των καταστημάτων στο σκρουτζ είναι στην Αθήνα! Μπορείς να βρεις ποιο θες και να πας να το πάρεις από εκεί! Αν είσαι και εσύ στην Αθήνα! Σου προτείνω και μια κάρτα 64G ή 32G μαζί με την αγορά του κινητού!

Κοιτα η πλειοψηφία των καταστημάτων στο σκρουτζ είναι στην Αθήνα! Μπορείς να βρεις ποιο θες και να πας να το πάρεις από εκεί! Αν είσαι και εσύ στην Αθήνα! Σου προτείνω και μια κάρτα 64G ή 32G μαζί με την αγορά του κινητού!

Σε ευχαριστω πολυ! Εσυ αν επιτρεπεται αυτο εχεις??

Λεω μηπως παρω το μαυρο που ειναι πιο φθηνο και απλα παρω ενα καπακι μπλε ή μια θηκη με χρωμα και τελος! :p:)

Όχι τώρα εχω το 930! Απλά γιατί όλοι ξαδερφεια ξαδέρφες θείοι θείες έχουν Lumia και το 640 το έχουν τέσσερα άτομα από την οικογένεια το κινητό το ξέρω πάρα πολύ καλά! Και έτσι πρόσεξα ότι δουλεύει καλύτερα με μια μεγάλη SD συν ότι όλα τα περνάς εκεί από την αρχή και δεν παιδεύεσαι μετά! Εγώ σαν δικά μου κινητά είχα το 1520, 920, 520, 930 και περιμένω στην γωνία για 950!

Όχι τώρα εχω το 930! Απλά γιατί όλοι ξαδερφεια ξαδέρφες θείοι θείες έχουν Lumia και το 640 το έχουν τέσσερα άτομα από την οικογένεια το κινητό το ξέρω πάρα πολύ καλά! Και έτσι πρόσεξα ότι δουλεύει καλύτερα με μια μεγάλη SD συν ότι όλα τα περνάς εκεί από την αρχή και δεν παιδεύεσαι μετά! Εγώ σαν δικά μου κινητά είχα το 1520, 920, 520, 930 και περιμένω στην γωνία για 950!

χαχαχα!!! Μια χαρα σε βρισκω,αντε με το καλο να το αποκτησεις!!!

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και τις συμβουλες!!! :)

Δες και το 640 xl.Το έχει και ο Γερμανός 204 μέχρι αύριο.Μολις το πήρα και αυτο το μέγεθός οθόνης είναι τέλειο!!!Και οι κάμερες φοβέρες!!!

Υποψήφιος αγοραστής. Μπορείς να μου πεις κάπου διάβασα σε ενα νήμα, οτι οι φωτογραφίες για να αποθηκευτούν κάνουν 1,5 sec άρα δεν μπορείς να τραβήξεις πολλές γρήγορα. ισχύει; Επίσης εαν εχω mail yahoo (διάβασα οτι η εφαρμογή ειναι χάλια) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή mail αλλά να δίνει πρόσβαση κανονική στο yahoo και οχι να λαμβάνω μόνο εισερχόμενα;

Υποψήφιος αγοραστής. Μπορείς να μου πεις κάπου διάβασα σε ενα νήμα, οτι οι φωτογραφίες για να αποθηκευτούν κάνουν 1,5 sec άρα δεν μπορείς να τραβήξεις πολλές γρήγορα. ισχύει; Επίσης εαν εχω mail yahoo (διάβασα οτι η εφαρμογή ειναι χάλια) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή mail αλλά να δίνει πρόσβαση κανονική στο yahoo και οχι να λαμβάνω μόνο εισερχόμενα;

Μην το ψηριζεται τόσο.Κανει 1 sec περίπου επεξεργασία.Δηλαδη αμα πατάς ανά 1 sec είναι πρόβλημα?Και το Α5 που έχουμε τόσο κάνει κ παραπάνω.Λοιπον το τηλέφωνο είναι τέλειο.ειναι σαν ένα note 3 με windows.Και τρέχει σφαίρα.Οι κάμερες του κ οι 2 είναι τελείες.Μην το σκέφτεσαι πολύ :)

Λοιπόν υπάρχει λειτουργία ριπής για αρχή! Τώρα νομίζω αυτό που θέλεις για το yahoo πρέπει να είναι το IM+. Νομίζω πάντα!

Τιποτα! Περιμένω κριτικές και πρώτη εντύπωση!

Το παρελαβα χθες και μεχρι τωρα ειναι ενθουσιασμενη και ολα δουλευουν αψογα! Τωρα το εξερευνω να τα μαθω ολα σιγα σιγα... Σε ευχαριστω κ παλι!

Μια ερωτηση, μηπως ξερεις αν μπορω με καποιο τροπο να βγαινουν οι λεξεις αυτοματα οταν γραφω;;οπως ειχε το android; να σου βγαζει δλδ προτασεις για ποια λεξη θες να γραψεις;

Αυτό γίνεται ήδη στα windows 10 τα οποια θα πάρει και η συσκευή σου. Μπορείς από τώρα να τα εγκαταστήσεις κατεβαζοντας από το στορ το windows insider

Αυτό γίνεται ήδη στα windows 10 τα οποια θα πάρει και η συσκευή σου. Μπορείς από τώρα να τα εγκαταστήσεις κατεβαζοντας από το στορ το windows insider

Δεν θα ερθει ενημερωση να μπουν τα 10 απο μονα τους;;; Αν τα βαλω εγω θα ειναι οκ;

Μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα επειδη ειμαι νεα ακομη στα wp δεν τα ξερω καλα κ φοβαμαι μηπως κανω τπτ...

Δεν θα ερθει ενημερωση να μπουν τα 10 απο μονα τους;;; Αν τα βαλω εγω θα ειναι οκ;

Μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα επειδη ειμαι νεα ακομη στα wp δεν τα ξερω καλα κ φοβαμαι μηπως κανω τπτ...

Θα έρθει, αλλά μπορεί να έρθει σε 1 μήνα. Αφού πάντως δε θες να σκαλίζεις (και καλά κάνεις) τότε κάνε λίγο υπομονή, σε λίγο θα έχεις και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο (έτσι λέγεται αυτό που λες).

Θα έρθει, αλλά μπορεί να έρθει σε 1 μήνα. Αφού πάντως δε θες να σκαλίζεις (και καλά κάνεις) τότε κάνε λίγο υπομονή, σε λίγο θα έχεις και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο (έτσι λέγεται αυτό που λες).

Έχω ήδη το swipe κ έκανε μόνο του μια εγκατάσταση κ τώρα έχω κ τις προτάσεις λέξεων στο πληκτρολόγιο!

Όχι γίνεται και στα 8.1 λοιπόν θα πας ρυθμίσεις>πληκτρολόγιο>ελληνικά και θα κανεις την ενημέρωση που εκκρεμεί! Θα σε συμβούλευα να μην περάσεις τα ins w10.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωπ απάντησα σε προηγούμενο μήνυμα. Σορρυ!

Έχω ήδη το swipe κ έκανε μόνο του μια εγκατάσταση κ τώρα έχω κ τις προτάσεις λέξεων στο πληκτρολόγιο!

Άρα έγινε αυτο που ήθελες. Πολύ ωραία! Για ότι απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις στο κατάλληλο τόπικ.

Άρα έγινε αυτο που ήθελες. Πολύ ωραία! Για ότι απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις στο κατάλληλο τόπικ.

Ναι μια χαρά!!!ευχαριστώ πολύ!είναι σημαντικό να έχεις βοήθεια στην αρχή!

Για ότι άλλο χρειαστείς ρωτάς!

Ευχαριστώ πολύ!είναι τελειοοοο!!! Έχω ενθουσιαστεί!!

Edited by eutuxia15904