Giannis114 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θα πάω σήμερα μαλλον μετά την δουλειά να τα δω! Απλά στα public το έβρισκα το 640 3g με 149 κ χθες που μπήκα να δω ξανά τιμές το είδα 169 κ λέω τι έγινε ανέβηκε, γιατί;! Ευχαριστώ! Μάλλον θα το είχε προσφορά.Και στο Γερμανό για το xl λήγει σήμερα η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Πηγα χθες και το ειδα...ρωτησα για τη διαφορα τιμης και ειναι γιατι το μαυρο εχει 149 και τα υπολοιπα χρωματα εχουν 169,τραγικο αλλα οκ.... :-P mixos_trophy Κοιταω σε μαγαζια γιατι οι τιμες που εχουν στα περισσοτερα ιντερνετικα μαγαζια με τα εξοδα αποστολης και την αντικαταβολη ερχονται μια η αλλλη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ναι αλλά στα άλλα χρώματα συμφέρει να το πάρεις από ιντερνετικό κατάστημα... Επίσης ακόμα και από τα μαγαζιά που λες να το πάρεις συμφέρει το μαύρο καθώς καπάκι βρίσκεις ότι χρώμα θες αυθεντικό στα 12€ περίπου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Ναι αλλά στα άλλα χρώματα συμφέρει να το πάρεις από ιντερνετικό κατάστημα... Επίσης ακόμα και από τα μαγαζιά που λες να το πάρεις συμφέρει το μαύρο καθώς καπάκι βρίσκεις ότι χρώμα θες αυθεντικό στα 12€ περίπου... Σωστοοο,γιατι μου αρεσει το μπλε και δεν το βρηκα στα public που πηγα να το δω και απο κοντα και η αληθεια ειναι οτι ελεγα για το μαυρο λογω τιμης και να παρω θηκη με χρωμα με τα 20 παραπανω που θα εδινα για το αλλο... Σε ιντερνετικο βρισκω το μπλε στα 139 με τα εξοδα και αντικαταβολη!! :) ειναι αυτο: http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&product_id=1731 Μια φορα εχω παρει παλι απο ιντερνετικο και ευτυχως ολα οκ!Τωρα δεν νομιζω να εχω θεμα αν συμβει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κοιτα η πλειοψηφία των καταστημάτων στο σκρουτζ είναι στην Αθήνα! Μπορείς να βρεις ποιο θες και να πας να το πάρεις από εκεί! Αν είσαι και εσύ στην Αθήνα! Σου προτείνω και μια κάρτα 64G ή 32G μαζί με την αγορά του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κοιτα η πλειοψηφία των καταστημάτων στο σκρουτζ είναι στην Αθήνα! Μπορείς να βρεις ποιο θες και να πας να το πάρεις από εκεί! Αν είσαι και εσύ στην Αθήνα! Σου προτείνω και μια κάρτα 64G ή 32G μαζί με την αγορά του κινητού! Σε ευχαριστω πολυ! Εσυ αν επιτρεπεται αυτο εχεις?? Λεω μηπως παρω το μαυρο που ειναι πιο φθηνο και απλα παρω ενα καπακι μπλε ή μια θηκη με χρωμα και τελος! :p:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Όχι τώρα εχω το 930! Απλά γιατί όλοι ξαδερφεια ξαδέρφες θείοι θείες έχουν Lumia και το 640 το έχουν τέσσερα άτομα από την οικογένεια το κινητό το ξέρω πάρα πολύ καλά! Και έτσι πρόσεξα ότι δουλεύει καλύτερα με μια μεγάλη SD συν ότι όλα τα περνάς εκεί από την αρχή και δεν παιδεύεσαι μετά! Εγώ σαν δικά μου κινητά είχα το 1520, 920, 520, 930 και περιμένω στην γωνία για 950! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Όχι τώρα εχω το 930! Απλά γιατί όλοι ξαδερφεια ξαδέρφες θείοι θείες έχουν Lumia και το 640 το έχουν τέσσερα άτομα από την οικογένεια το κινητό το ξέρω πάρα πολύ καλά! Και έτσι πρόσεξα ότι δουλεύει καλύτερα με μια μεγάλη SD συν ότι όλα τα περνάς εκεί από την αρχή και δεν παιδεύεσαι μετά! Εγώ σαν δικά μου κινητά είχα το 1520, 920, 520, 930 και περιμένω στην γωνία για 950! χαχαχα!!! Μια χαρα σε βρισκω,αντε με το καλο να το αποκτησεις!!! Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια και τις συμβουλες!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Τιποτα! Περιμένω κριτικές και πρώτη εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Δες και το 640 xl.Το έχει και ο Γερμανός 204 μέχρι αύριο.Μολις το πήρα και αυτο το μέγεθός οθόνης είναι τέλειο!!!Και οι κάμερες φοβέρες!!! Υποψήφιος αγοραστής. Μπορείς να μου πεις κάπου διάβασα σε ενα νήμα, οτι οι φωτογραφίες για να αποθηκευτούν κάνουν 1,5 sec άρα δεν μπορείς να τραβήξεις πολλές γρήγορα. ισχύει; Επίσης εαν εχω mail yahoo (διάβασα οτι η εφαρμογή ειναι χάλια) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή mail αλλά να δίνει πρόσβαση κανονική στο yahoo και οχι να λαμβάνω μόνο εισερχόμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Τιποτα! Περιμένω κριτικές και πρώτη εντύπωση! Το παρηγγειλα και αναμενω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υποψήφιος αγοραστής. Μπορείς να μου πεις κάπου διάβασα σε ενα νήμα, οτι οι φωτογραφίες για να αποθηκευτούν κάνουν 1,5 sec άρα δεν μπορείς να τραβήξεις πολλές γρήγορα. ισχύει; Επίσης εαν εχω mail yahoo (διάβασα οτι η εφαρμογή ειναι χάλια) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή mail αλλά να δίνει πρόσβαση κανονική στο yahoo και οχι να λαμβάνω μόνο εισερχόμενα; Μην το ψηριζεται τόσο.Κανει 1 sec περίπου επεξεργασία.Δηλαδη αμα πατάς ανά 1 sec είναι πρόβλημα?Και το Α5 που έχουμε τόσο κάνει κ παραπάνω.Λοιπον το τηλέφωνο είναι τέλειο.ειναι σαν ένα note 3 με windows.Και τρέχει σφαίρα.Οι κάμερες του κ οι 2 είναι τελείες.Μην το σκέφτεσαι πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Υποψήφιος αγοραστής. Μπορείς να μου πεις κάπου διάβασα σε ενα νήμα, οτι οι φωτογραφίες για να αποθηκευτούν κάνουν 1,5 sec άρα δεν μπορείς να τραβήξεις πολλές γρήγορα. ισχύει; Επίσης εαν εχω mail yahoo (διάβασα οτι η εφαρμογή ειναι χάλια) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή mail αλλά να δίνει πρόσβαση κανονική στο yahoo και οχι να λαμβάνω μόνο εισερχόμενα; Λοιπόν υπάρχει λειτουργία ριπής για αρχή! Τώρα νομίζω αυτό που θέλεις για το yahoo πρέπει να είναι το IM+. Νομίζω πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Τιποτα! Περιμένω κριτικές και πρώτη εντύπωση! Το παρελαβα χθες και μεχρι τωρα ειναι ενθουσιασμενη και ολα δουλευουν αψογα! Τωρα το εξερευνω να τα μαθω ολα σιγα σιγα... Σε ευχαριστω κ παλι! Μια ερωτηση, μηπως ξερεις αν μπορω με καποιο τροπο να βγαινουν οι λεξεις αυτοματα οταν γραφω;;οπως ειχε το android; να σου βγαζει δλδ προτασεις για ποια λεξη θες να γραψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αυτό γίνεται ήδη στα windows 10 τα οποια θα πάρει και η συσκευή σου. Μπορείς από τώρα να τα εγκαταστήσεις κατεβαζοντας από το στορ το windows insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αυτό γίνεται ήδη στα windows 10 τα οποια θα πάρει και η συσκευή σου. Μπορείς από τώρα να τα εγκαταστήσεις κατεβαζοντας από το στορ το windows insider Δεν θα ερθει ενημερωση να μπουν τα 10 απο μονα τους;;; Αν τα βαλω εγω θα ειναι οκ; Μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα επειδη ειμαι νεα ακομη στα wp δεν τα ξερω καλα κ φοβαμαι μηπως κανω τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν θα ερθει ενημερωση να μπουν τα 10 απο μονα τους;;; Αν τα βαλω εγω θα ειναι οκ; Μπορει να φαινεται χαζη η ερωτηση αλλα επειδη ειμαι νεα ακομη στα wp δεν τα ξερω καλα κ φοβαμαι μηπως κανω τπτ... Θα έρθει, αλλά μπορεί να έρθει σε 1 μήνα. Αφού πάντως δε θες να σκαλίζεις (και καλά κάνεις) τότε κάνε λίγο υπομονή, σε λίγο θα έχεις και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο (έτσι λέγεται αυτό που λες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Θα έρθει, αλλά μπορεί να έρθει σε 1 μήνα. Αφού πάντως δε θες να σκαλίζεις (και καλά κάνεις) τότε κάνε λίγο υπομονή, σε λίγο θα έχεις και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο (έτσι λέγεται αυτό που λες). Έχω ήδη το swipe κ έκανε μόνο του μια εγκατάσταση κ τώρα έχω κ τις προτάσεις λέξεων στο πληκτρολόγιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Όχι γίνεται και στα 8.1 λοιπόν θα πας ρυθμίσεις>πληκτρολόγιο>ελληνικά και θα κανεις την ενημέρωση που εκκρεμεί! Θα σε συμβούλευα να μην περάσεις τα ins w10. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωπ απάντησα σε προηγούμενο μήνυμα. Σορρυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω ήδη το swipe κ έκανε μόνο του μια εγκατάσταση κ τώρα έχω κ τις προτάσεις λέξεων στο πληκτρολόγιο! Άρα έγινε αυτο που ήθελες. Πολύ ωραία! Για ότι απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις στο κατάλληλο τόπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Άρα έγινε αυτο που ήθελες. Πολύ ωραία! Για ότι απορία έχεις μη διστάσεις να ρωτήσεις στο κατάλληλο τόπικ. Ναι μια χαρά!!!ευχαριστώ πολύ!είναι σημαντικό να έχεις βοήθεια στην αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixos_trophy Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Για ότι άλλο χρειαστείς ρωτάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Για ότι άλλο χρειαστείς ρωτάς! Ευχαριστώ πολύ!είναι τελειοοοο!!! Έχω ενθουσιαστεί!! Edited January 17, 2016 by eutuxia15904 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts