rohamis Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Ποιον τρόπο θεωρείτε καλύτερο και γιατί? Εγώ DivX 5.2.1 Pro (μακράν καλύτερη ποιότητα από τα παλαιότερα) και για ήχο Fraunhofer IIS MP3 Pro (κάνει το ποιο γρήγορο encoding σε mp3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 To καίω σε DVD+R γιατί ασύμφορος? :confused: 72σεντς το δισκακι, αλλα εχω πολυ καλη ποιότητα, +φορητοτητα +μπορω να τα βλεπω στην τηλεοραση :) βεβαια η αληθεια ειναι δεν εχω ασχοληθει καθολου με divx και τετοια καθως ειμαι καινουργιος στο "σπορ" , αλλα δεν εχω και αρκετο χωρο για να τα εχω στον σκληρο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 μα ποιος ασχολειται ακομα με divx ? ? ? ετσι οπως εχουν πεσει οι τιμες, βρισκεις δισκακια dvd±r κατω απο 0.5 € για τις τιμες των recorders να μην μιλησω καλυτερα, σε λιγο θα τα δινουν δωρο με το skip :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 To καίω σε DVD+-R αυτο κανω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Disaster Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 ta kaio se dvd-r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Παρομοίως τα "καίω" ( :p ) σε DVD-R. Το μειονέκτημα των div-x είναι ότι δεν τα παίζουν τα επιτραπέζια players... Βέβαια έχουν βγει και επιτραπέζια που παίζουν div-x αλλά προς το παρόν τουλάχιστον είναι ασύμφορα... Πάντως μεταξύ divΧ και Χvid διαλέγω χαλαρά το Xvid. Πολύ καλύτερη ποιότητα αν και αργεί περισσότερο βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Τα divX κλπ μπορείς να τα κατεβάσεις από το internet... Ένα dvd είναι κάπως μεγάλο, δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 mporeis na pas kai sto video club, na noikiaseis mia tainia kai na thn antigrapseis.den einai ekei to thema pia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Backup με το DVD Shrink και κάψιμο σε δισκάκι. Το Divx είναι παλιά ιστορία πλέον :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Τα καίω σε DVDάκια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 9 Ιαν. 2005 , 19:00) Backup με το DVD Shrink και κάψιμο σε δισκάκι. Το Divx είναι παλιά ιστορία πλέον :Ρ Συμφωνό. :whistle: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 DVD -+R αν και το επιτραπέζιο DVD μου παίζει και DivX. Προτιμώ όμως ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 XviD Think open, think free! :cool: Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Οσα μου αρεσουν σε dvd και οσα απλα τα θελω λιγο τα divxαρω και ειναι μεσα στο σκληρο. Ετσι πιστευω και θελω να μην αποκτησω το προβλημα που εχω με τα cd (ειναι παρα πολλα και ειναι η σε βαλιτσες η χυμα στο δωματιο και δεν τα βρισκω) και ειναι και πιο συγκροτημενα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Dvd shrink και σε DVD-R και παίζει και στο X-box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Εδω και 6 μηνες εχω παρατησει τα divx και το γυρισα στα dvd!! Οσο για το ασυμφορα δεν θα το ελεγα και πολυ μιας και οι τιμες αποι τα δισκακια ειναι εξευτελιστικες πλεον!!DvdDecrypter->Nero Recode Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Μαζί σας και εγώ. Αντίγραφα ασφαλείας DVD σε δίσκο DVD-R4.7 με την διαδικασία DVD Decrypter -> DVD Shrink -> Nero . Άντε και γρήγορα να περάσουμε σε φτηνά DVD-R9 (dual layer). Έχουμε τη συσκευή εγγραφής και κάθεται! :p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (10 Ιαν. 2005 , 01:04) Οσα μου αρεσουν σε dvd και οσα απλα τα θελω λιγο τα divxαρω και ειναι μεσα στο σκληρο. Ετσι πιστευω και θελω να μην αποκτησω το προβλημα που εχω με τα cd (ειναι παρα πολλα και ειναι η σε βαλιτσες η χυμα στο δωματιο και δεν τα βρισκω) και ειναι και πιο συγκροτημενα. :confused: Τι σκληρό έχεις aggelopa; Με πόσα ΜΒ αποθηκεύεις τις ταινίες στον σκληρό; Και καταρχάς για πόσες ταινίες μιλάμε; Ενδιαφέρον ακούγεται να έχεις ταινίες στον σκληρό... Εγώ όμως με 40άρι σκληρό δεν νομίζω να ενδείκνυται να κρατώ μέσα divX ταινίες... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (10 Ιαν. 2005 , 12:55) :confused: Τι σκληρό έχεις aggelopa; Με πόσα ΜΒ αποθηκεύεις τις ταινίες στον σκληρό; Και καταρχάς για πόσες ταινίες μιλάμε; Ενδιαφέρον ακούγεται να έχεις ταινίες στον σκληρό... Εγώ όμως με 40άρι σκληρό δεν νομίζω να ενδείκνυται να κρατώ μέσα divX ταινίες... :whistle: Συνηθως τις κανω 1 giga.Ηδη εχω γεμισει ομως μια βαλιτσα με τενιες 2 cd η καθεμια.Οσο για χωρο εχω μπολικο.500+ Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliartos Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Τα καιω σε dvd!κορυφαια ποιοτητα κ φθηνο!39 λεπτα το dvd! Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (10 Ιαν. 2005 , 13:41) Συνηθως τις κανω 1 giga.Ηδη εχω γεμισει ομως μια βαλιτσα με τενιες 2 cd η καθεμια.Οσο για χωρο εχω μπολικο.500+ 500 ταινίες στον σκληρό; :eek: Κανονικό Videoclub δηλαδή ο σκληρός σου. :p Μπράβο, καλά μέχρι πόσα giga σκληροί υπάρχουν; Έχω μείνει στους 200άρηδες... Πολύ καλή φάση πάντως. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aliartos Τα καιω σε dvd!κορυφαια ποιοτητα κ φθηνο!39 λεπτα το dvd! 39 λεπτά; :blink: Μήπως θα έπρεπες να κοιτάξεις αυτό ; Από τιμή καλά, αλλά από ποιότητα; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (10 Ιαν. 2005 , 17:00) 500 ταινίες στον σκληρό; :eek: Κανονικό Videoclub δηλαδή ο σκληρός σου. :p Μπράβο, καλά μέχρι πόσα giga σκληροί υπάρχουν; Έχω μείνει στους 200άρηδες... Πολύ καλή φάση πάντως. Ohi 500 tenies vre.Mi leme kai fidia... 500 giga.Kamia 50aria eho sto skliro. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Εγώ προτιμάω DivX/Xvid, διότι μπορείς από το αρχείο avi να κάνεις authoring νέο dvd με ότι υπότιτλο θέλεις εσύ και το τελικό μέγεθος της ταινίας να είναι περίπου 1.5-2 Gb, που σημαίνει ότι μπορείς να στριμώξεις από 2 μέχρι 3 ταινίες σε 1 dvd! Μόνη παραχώρηση στην ποιότητα γίνεται στον ήχο, που εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rohamis (11 Ιαν. 2005 , 12:21) Εγώ προτιμάω DivX/Xvid, διότι μπορείς από το αρχείο avi να κάνεις authoring νέο dvd με ότι υπότιτλο θέλεις εσύ και το τελικό μέγεθος της ταινίας να είναι περίπου 1.5-2 Gb, που σημαίνει ότι μπορείς να στριμώξεις από 2 μέχρι 3 ταινίες σε 1 dvd! Μόνη παραχώρηση στην ποιότητα γίνεται στον ήχο, που εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν σε ενδιαφέρει ο ήχος;;; :confused: Εγώ πήρα πρόσφατα 5.1 ήχεια και δεν είμαι ευχαριστημένος... Θέλω 7.1... ;) Καλά λέμε τώρα, γούστα είναι αυτά. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (11 Ιαν. 2005 , 13:18) Δεν σε ενδιαφέρει ο ήχος;;; :confused: Εγώ πήρα πρόσφατα 5.1 ήχεια και δεν είμαι ευχαριστημένος... Θέλω 7.1... ;) Καλά λέμε τώρα, γούστα είναι αυτά. :whistle: Εμένα και το stereo πολύ μου φαίνεται. Να φανταστείς μερικές ταινίες της έχω mono. Αλλά 7.1 όντως πρέπει να είναι απόλαυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts