stixima Δημοσιεύτηκε October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2003 Exo agorasei ena kainoyrio eksoteriko modem tis Creative to ModemBlaster me USB. To exo balei kanonika stin thyra usb toy laptop mou, to exo kanei install, ta windows 2000 agglika pou exo to anagnorizoun. Otan omos pao na kano mia klisi gia na syndetho sto internet den mporei na kalesei. Kai meta apo ligo moy emfanizei msg oti tha ksanakanei redial. Tin epilogi "Wait for dialtone" den tin exo energopoihsei. Alla kai pali an tin epilekso den kanei tipota. Daneistika apo ena filo ena eksoteriko usb modem tis Crypto Link, to ekana install, kai omos ayto mpainei kanonika! Lete na ftaei to modem? Den mporei na kano kati lathos, afou me to crypto mpenei kanonika, kai tora m'ayto to modem sas grafo edo sto topic. Episis exo dokimasei kai tis 2 thires usb tou laptop alla kai kai stis dyo ta idia. Eno me to crypto opou kai na to balo kanei connect! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. October 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Dokimase sta strings toy modem soy na dwseis ATX3 ... an kai eipes oti dokimases kai me to "wait for..." APOEPILEGMENO kai den ginete tpt, an yparxei esto 1% na perimenei gia tono klisis me ayti tin entoli den tha perimenei SIGOYRA :rolleyes: Twra kati allo den mporw na skeftw... emena se ena palio modem poy mpainei se ISA slot :eek: :wacko: moy to ekane ayto akoma kai an den eixa epilegmento to wait... alla me ATX3 sothika :blink: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2003 Epeidi mou tin espase h olh ypothesi, anagkastika kai ekana format ton disko kai ebala Win XP professional (english version). Syndesa to modem, mpeno tora sto internet alla meta apo ena lepto me petaei ekso :mad: Eno me to crypto synexizei na paramenei kanonika sto internet :eek: Ta neyra mou. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts