georgekok97 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 After market μπαταρίες καλό είναι να τις αποφεύγεις. Σχεδόν πάντα έχουν σημαντικά χαμηλότερη απόδοση από την ονομαστική, και επιπλέον τίθενται και θέματα ασφαλείας με μουφα μπαταρίες. Το original charging kit το βρίσκεις νομίζω από ebay και αμαζον και κοντά στα 30. Απλά ότι κι αν πάρεις να προσέξεις να είναι στην αυθεντική retail συσκευασία. Εγω το πηρα στα 25... Μια χαρα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εγω το πηρα στα 25... Μια χαρα νομιζω. Link εχεις ? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Link εχεις ? http://www.ebay.com/itm/222015801764 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Από το καλό στο καλύτερο..https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160310/5fc45386a6c057c12e8ce765adbfdae3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160310/9a06df280c18d1347f671c5794c938ed.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αυτα ειναι ! Με android MM ? Offtopic: ποια εφαρμογουλα χρησιμοποιεις να δειχνει την κινηση των δεδομενων (στην μπαρα ειδοποιησεων πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekarakostas Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εγώ μπορώ να πετύχω κάτι τέτοια αποτελέσματα, μόνο με αρκετά χαμηλή φωτεινότητα πάντως. Υποθέτω πως κι εσύ με χαμηλή φωτεινότητα είσαι. Ρουφάει σαν τρελή η οθόνη πάνω απο το 40-50% Παράθεση Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) ειναι στο auto του lux lite η φωτεινοτητα με λιγες βελτιωσεις απο τα χερακια μου. Η οθονη δεν εχει θεμα ειναι αρκετα καλη στο θεμα ενεργειας. αλλο πρεπει να ειναι το "προβλημα"... Η αληθεια ειναι οτι την ψαχνω λιγο με την μπαταρια τι παιζει κλπ γιατι ειδα σημαντικη βελτιωση αυτες τις ημερες διχως να κανω πολλα πολλα απλα αλλαζωντας launcer και βγαζοντας τελειως τα εφε (οσο γινεται δηλαδη διχως ροοτ).. Επισης η αληθεια ειναι πως με την q τραβαει αρκετα ζορια το κινητακι και δεν ειναι μονο αυτο.. και στο moto x 2nd gen και στο lg g pro ειδα μια διαφορα..Ισως γιατι παιζει με roaming; Κατι παρομοιο ειχα εντοπισει και οταν ημουν εκτος ελλαδος με αλλη εταιρια... Θα προσπαθησω τωρα να το δουλεψω λιγο με περιεργο τροπο και θα σας πω τα επιστημονικά μου συμπερασματα :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/16693086345d4e79e35af680865eff2a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/9957624cec924cb600da904714cc1380.jpg Edited March 11, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όλη την ώρα με απενεργοποιημένη sim είναι η συσκευή ; σε 29 ώρες λειτουργίας η sim ήταν ενεργή τις 4 και το wifi μόλις 12; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ναι οπως τα λες ειναι αλλα γιατι ρωτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Διότι τα νούμερα αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Κανείς δε λειτουργεί τη συσκευή του έτσι. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Α ρωτωντας δηλαδη λεμε την αποψη μας; Μπραβο μαγκα μου. Διαβασε λιγο πιο πανω απο τις φωτογραφιες που εχω ανεβασει και θα δεις τι παιζει. Αν παλι δεν καταλαβεις καλυτερα αστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Το διάβασα το ποστ σου. Αλλά να καταλάβω τι ακριβώς; Εγώ απλά είπα πως τα συγκεκριμένα νούμερα δεν έχουν νόημα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 (edited) Το διάβασα το ποστ σου. Αλλά να καταλάβω τι ακριβώς; Εγώ απλά είπα πως τα συγκεκριμένα νούμερα δεν έχουν νόημα. Τα νουμερα παντα εχουν νοημα οι λεξεις συνηθως δεν εχουν. Παμε παρακατω. :happy: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160311/203ade30f9dfbafae24340868fa959c9.jpg με μια ώρα περίπου πλοήγηση + μια ώρα και κάτι σε λειτουργία hotspot με 4g παίζοντας lol στο PC. Θα ξανά δοκιμασω την επόμενη φορά δίχως να το ζορισω με τα εξτραδακια εγκατάσταση εφαρμογών πχ κλπ που έκανα αυτή τη φορά. Θα ξανά ανεβασω πριν πάει για φόρτιση. Edited March 11, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titovic Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εμενα παιδες η μπαταρια τα πηγαινε παρα πολυ καλα (4 ωρες sot και 3 μερες το κινητο χωρις φορτιση) και μολις επανεφερα το ηλιθιο widget "smart notice" η μπαταρια αλλαξε συμπεριφορα(2 ωρες sot και 1-1,5 μερα να αντεχε). χθες το βραδυ το εσβησα και ξαναδοκιμασα αποδοση και τωρα εχω 2 ωρες sot και ειμαι στο 60% της μπαταριας και ηδη 26 ωρες να χρηση μπαταριας. Περιττο να πω οτι δεν αλλαξα εντελως τιποτα σε θεμα ρυθμισεων ή χρησης. Οσο ειχα αυτο το Widget το κινητο δεν πηγαινε βημα. με 6.0 ειμαι και 45% φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Ειμαι σιγουρος πως αν ειχα καλυτερο σημα cosmote (καταραμενη q) και αν δεν το εβαζα ως hotspot το αποτελεσμα θα ηταν ακομα καλυτερο. Φυσικα μετραω μονο το sot ολα τα αλλα τα θεωρω ελλιπη στοιχεια. Πχ camera.nfc,hotspot,4g,3g κλπ δεν φαινονται.Αλλα στην περιπτωση μου μονο το sot με ενδιαφερει. Το πορισμα που εβγαλα ειναι οτι η μπαταρια χανει πολυ ενεργεια οταν ανεβαζει θερμοκρασια.. Πανω απο τους 25c. Λογικο για μια μπαταρια να χανει οταν ανεβαζει θερμοκρασια βεβαια. http://s29.postimg.org/s3krp8h2f/Screenshot_2016_03_12_06_04_17.jpg Μια λυση για να ανεβασουμε το sot ειναι λογικα να κατεβασουμε την αναλυση. Λιγοτερες απαιτησεις απο cpu,gpu αλλα γιαυτο θα χρειαστει root. Μια ακομα λυση ακομα ειναι να παμε τον cpu στο 1.5ghz δεν το εχω ψαξει αν θελει ρουτ αν και παλια θυμαμαι χρειαζοταν μονο για το overclock root ή custom kernel.. Πιστευω με τον παραπανω συνδυασμo σε παρομοια χρηση θα εβγαζε 6:30 - 7 ωρες sot. Καλο ειναι να αφαιρεσετε το lg health και το lg launcher και να κουμπωσετε καποιον αλλο. Τα εφε κοστιζουν και αυτα την ενεργεια τους μικρη μεν υπαρκτη δε. Edited March 12, 2016 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Το "sot" που λέτε συνέχεια τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Το "sot" που λέτε συνέχεια τι είναι? Screen on time Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Ειμαι σιγουρος πως αν ειχα καλυτερο σημα cosmote (καταραμενη q) και αν δεν το εβαζα ως hotspot το αποτελεσμα θα ηταν ακομα καλυτερο. Φυσικα μετραω μονο το sot ολα τα αλλα τα θεωρω ελλιπη στοιχεια. Πχ camera.nfc,hotspot,4g,3g κλπ δεν φαινονται.Αλλα στην περιπτωση μου μονο το sot με ενδιαφερει. Το πορισμα που εβγαλα ειναι οτι η μπαταρια χανει πολυ ενεργεια οταν ανεβαζει θερμοκρασια.. Πανω απο τους 25c. Λογικο για μια μπαταρια να χανει οταν ανεβαζει θερμοκρασια βεβαια. http://s29.postimg.org/s3krp8h2f/Screenshot_2016_03_12_06_04_17.jpg Μια λυση για να ανεβασουμε το sot ειναι λογικα να κατεβασουμε την αναλυση. Λιγοτερες απαιτησεις απο cpu,gpu αλλα γιαυτο θα χρειαστει root. Μια ακομα λυση ακομα ειναι να παμε τον cpu στο 1.5ghz δεν το εχω ψαξει αν θελει ρουτ αν και παλια θυμαμαι χρειαζοταν μονο για το overclock root ή custom kernel.. Πιστευω με τον παραπανω συνδυασμo σε παρομοια χρηση θα εβγαζε 6:30 - 7 ωρες sot. Καλο ειναι να αφαιρεσετε το lg health και το lg launcher και να κουμπωσετε καποιον αλλο. Τα εφε κοστιζουν και αυτα την ενεργεια τους μικρη μεν υπαρκτη δε. Πως κατεβάζεις την ανάλυση ;;; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160315/a3074225bf157fbe569792ebad6239f5.jpg Χωρίς καμια προσπάθεια και με 3g ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εμενα παιδες η μπαταρια τα πηγαινε παρα πολυ καλα (4 ωρες sot και 3 μερες το κινητο χωρις φορτιση) και μολις επανεφερα το ηλιθιο widget "smart notice" η μπαταρια αλλαξε συμπεριφορα(2 ωρες sot και 1-1,5 μερα να αντεχε). χθες το βραδυ το εσβησα και ξαναδοκιμασα αποδοση και τωρα εχω 2 ωρες sot και ειμαι στο 60% της μπαταριας και ηδη 26 ωρες να χρηση μπαταριας. Περιττο να πω οτι δεν αλλαξα εντελως τιποτα σε θεμα ρυθμισεων ή χρησης. Οσο ειχα αυτο το Widget το κινητο δεν πηγαινε βημα. με 6.0 ειμαι και 45% φωτεινοτητα Το smart notice widget πιο ειναι? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titovic Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 http://3ocrxvz5y3b46ifqm2s90u91.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/06/smart-notice-750x475.png Αλλη μπαταρια μολις το εβγαλα και εβαλα ενα απλο ρολογακι. Ενα βραδυ μου επεσε 25% η μπαταρια.. Τωρα κλασσικα στο -2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 http://3ocrxvz5y3b46ifqm2s90u91.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/06/smart-notice-750x475.png Αλλη μπαταρια μολις το εβγαλα και εβαλα ενα απλο ρολογακι. Ενα βραδυ μου επεσε 25% η μπαταρια.. Τωρα κλασσικα στο -2% Δηλαδή πρέπει να αφαιρέσουμε από την οθόνη όλο αυτό το weather widget με τα smart notice που έχει ενσωματωμένα.?ή πρεπει και να το απενεργοποιησουμε από κάπου? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγώ δεν το εχω σε αυτόματο συγχρονισμό-ανανέωση...και το ανανεώνω μόνος μου οταν θέλω και με ενδιαφέρει...2 τρεις φορές την ημέρα...τόσο πέφτει στην αναμονή γύρω στο 2 τοις εκατό στο 6ωρο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Από μπαταρία είμαι ικανοποιημένος. Δεν θα έπαιρνα δεύτερη μπαταρία μιας και φοβάμαι το καπάκι βάλε βγάλε μην το κάνω καμιά ζημιά.. Δεν θέλει και πολύ. Έχω ένα power bank το οποίο ακόμα δεν το έχω χρειαστεί. Με την κάθε ευκαιρία όταν είμαι σπίτι το βάζω και φορτίζει. Οπότε είμαι πάντα με γεμάτη μπαταρία. Αν μετά από 2 χρόνια χαλάσει η μπαταρία και θέλω να το κρατήσω και όχι να πάρω κάποιο άλλο παίρνω μία μπαταρία. Αλλά στα 2 χρόνια με βλέπω να το αλλάζω.. Η εξέλιξη προχωράει..;) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titovic Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δηλαδή πρέπει να αφαιρέσουμε από την οθόνη όλο αυτό το weather widget με τα smart notice που έχει ενσωματωμένα.?ή πρεπει και να το απενεργοποιησουμε από κάπου? Δεν ειναι κατι που πρεπει να κανει οποιος εχει αυτο το κινητο. Σε μενα προσεξα οτι αποτελει προβλημα. Απλα το εβγαλα το widget. Δεν το εκανα απενεργοποιηση. Τον καιρο τον εχω κανονικα στο μενου. Δοκιμασε το μηπως δεις βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts