eutuxia15904 Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Καλησπέρα σας! Καλά Χριστουγενα! Έχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου, (hp pavillion)... Το ειχα δωσει για φορματ κ να μπουν κ τα windows 10 κ απο τοτε που το πηρα πισω μ ανοιγει συνεχεια ακυρες σελιδες...Για παραδειγμα,ειμαι στο google youtube facebook κτλ κ εκει που ειμαι σε καποια σελιδα στο ακυρο μ ανοιγει αλλη με παιχνιδια ή με στοιχηματα κτλ... Τι μπορω να κανω για να γινει οπως πριν??? Χρησιμοποιω google chrome. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για αρχη κατεβασε και τρεξε το adwcleaner οτι βρει καντο clean. Κατεβασε και το malwarebytes θα παρει λιγη ωρα στο scanning. Θεωρητικα επειτα απο ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα. Απο εκει και περα μολις καθαρισει απο τα σκουπηδια το laptop σου κατεβασε και το adblock στους browsers που χρησιμοποιεις ωστε να εισαι full καλλυμενη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eutuxia15904 Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για αρχη κατεβασε και τρεξε το adwcleaner οτι βρει καντο clean. Κατεβασε και το malwarebytes θα παρει λιγη ωρα στο scanning. Θεωρητικα επειτα απο ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα. Απο εκει και περα μολις καθαρισει απο τα σκουπηδια το laptop σου κατεβασε και το adblock στους browsers που χρησιμοποιεις ωστε να εισαι full καλλυμενη. Ευχαριστωωω Πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts