Jump to content

μετα το φορματ ανοιγει ασχετες σελιδες

eutuxia15904
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Καλά Χριστουγενα!

Έχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου, (hp pavillion)...

Το ειχα δωσει για φορματ κ να μπουν κ τα windows 10 κ απο τοτε που το πηρα πισω μ ανοιγει συνεχεια ακυρες σελιδες...Για παραδειγμα,ειμαι στο google youtube facebook κτλ κ εκει που ειμαι σε καποια σελιδα στο ακυρο μ ανοιγει αλλη με παιχνιδια ή με στοιχηματα κτλ...

Τι μπορω να κανω για να γινει οπως πριν???

Χρησιμοποιω google chrome.

Ευχαριστω πολυ!

Για αρχη κατεβασε και τρεξε το adwcleaner οτι βρει καντο clean. Κατεβασε και το malwarebytes θα παρει λιγη ωρα στο scanning.

Θεωρητικα επειτα απο ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα. Απο εκει και περα μολις καθαρισει απο τα σκουπηδια το laptop σου κατεβασε και το adblock στους browsers που χρησιμοποιεις ωστε να εισαι full καλλυμενη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 weeks later...
Για αρχη κατεβασε και τρεξε το adwcleaner οτι βρει καντο clean. Κατεβασε και το malwarebytes θα παρει λιγη ωρα στο scanning.

Θεωρητικα επειτα απο ολα αυτα δεν θα εχεις προβλημα. Απο εκει και περα μολις καθαρισει απο τα σκουπηδια το laptop σου κατεβασε και το adblock στους browsers που χρησιμοποιεις ωστε να εισαι full καλλυμενη.

Ευχαριστωωω Πολύ!!!