b16b Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 (edited) Eιναι μια ελληνικη εφαρμογη για τις προσφορες στα Super Markets στην Ελλαδα οπως: - ΑΒ Βασιλοπουλος (basilopoulos) - Βεροπουλος (beropoulos) - Γαλαξιας (galaxias) - Ελληνικα market (ellinika) - ΕΛΟΜΑΣ (elomas) - Κρητικος (kritikos) - Μασουτης (masoutis) - Παναγιωτοπουλοι (panagiotopouloi) - Bazaar - Carrefour Μαρινοπουλος (marinopoulos) - My Market - Lidl - Οι εφαρμογοι ειναι UWP τρεχει σε ολες τις συσκευες με Windows 10 - myphone forum για να μαθενετε τα νεα της εφαρμογής ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ Edited December 29, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Την κατέβασα στο PC και μπορείς να έχεις όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ με μια ματιά! Αξίζει να την κατεβάσετε! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Την κατέβασα στο PC και μπορείς να έχεις όλες τις προσφορές των σούπερ μάρκετ με μια ματιά! Αξίζει να την κατεβάσετε! Σε ευχαριστω... αν μπορεις βαλε μας και 5 αστερια μπας και βγαινει πιο ευκολα σε αναζητηση θα ανεβασω και φωτογραφιες τωρα που ανεβαζω το νεο update με παναγιωτοπουλοι και με λινκ κατευθειαν για το φορουμ εδω να βλεπετε κατευθειαν τα νεα.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 "We are sorry, the page you requested cannot be found. The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available". :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Πρέπει νομίζω να μπεις από Windows συσκευή για να σε πάει στο σωστό μέρος εκτός επειδή βάζουν το καινούργιο update που θα είναι διαθέσιμο σε κάνα 12ωρο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μπράβο Κωνσταντινε. Την έβαλα και στο 930 και στο Onda 919 ch. Είναι χρήσιμη και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσεις να την ενημερωνεις. (και βέβαια της έβαλα 5 αστερια) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Μπράβο Κωνσταντινε. Την έβαλα και στο 930 και στο Onda 919 ch. Είναι χρήσιμη και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσεις να την ενημερωνεις. (και βέβαια της έβαλα 5 αστερια) Σε ευχαριστώ πολύ! Άμα στις ενημερώσεις σου πάει κάπου το μυαλό πες μου την ιδέα σου.. Και μια παρουσίαση ειναι πάντα χρήσιμη EDIT Διορθωσα το λινκ και εβαλα τις φωτογραφιες Edited December 29, 2015 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 bravo φίλε χρήσιμη εφαρμογή, 5 αστέρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) μολις ανεβασα ενα fix για το AB site που βγαζει error και επισης εβγαλα εκδοση να παιζει και σε windows/ windows phone 8.1 ειναι προς εγγριση Edit Είναι στο store Edited January 7, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos86 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Δουλεύει μια χαρά! Πήρες 5 αστεράκια και απο μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Βγάζει error για το σήμα loading θα το φτιάξω και θα βάλω και dark theme σύντομα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν ξέρω, αλλά ο Σκλαβενίτης δεν ανοίγει. Δηλαδή ανοίγει ένα κενό μόνο! Από πάνω λέει συνεχώς θέλει ίντερνετ και είμαι με WiFi! Παρ' όλα αυτά, Lidl και Μασούτης ανοίγουν κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Δεν ξέρω, αλλά ο Σκλαβενίτης δεν ανοίγει. Δηλαδή ανοίγει ένα κενό μόνο! Από πάνω λέει συνεχώς θέλει ίντερνετ και είμαι με WiFi! Παρ' όλα αυτά, Lidl και Μασούτης ανοίγουν κανονικά! Η αλήθεια είναι πως το έχω παρατήσει αν και δεν υπάρχει και πολύ κοινό Ο Σκλαβενίτης δεν έχει αυτός ακόμα έτοιμη την σελίδα το μήνυμα το έχω βάλει να βγαινει έτσι και αλλιώς αν δεν βγει σελίδα Βασικά το έχω φτιάξει για προσωπική χρήση και το ανέβασα να το έχουν και άλλοι Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts