bambis Δημοσιεύτηκε December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2015 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Βλέποντας τον τελευταίο καιρό να υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αγοράζει το Xiaomi Redmi Note 3 λόγω των χαρακτηριστικων αλλα και της ασυναγωνιστης τιμής είπα να μπω και εγω στο χορό της αναζήτησης... Έτσι έπεσα στο fastcardtech όπου για περίπου 3 μέρες ακόμα έχει προσφορά το LG Optimus G Pro 2 F350. Δεν με χαλάνε τα χαρακτηριστικά του 2ου και ειδικά η μεγάλη του οθόνη. Όσο για την τιμή περί τα 70€ λιγότερα απο το 1ο... Δεν θα με χαλουσαν :-p Αυτό που ψάχνω απο το νέο μου κινητό είναι: Να είναι γρήγορο (έχω βαρεθεί τα σπασίματα που έχουν τα midrange κινητα). Να εχει καλη camera (γρήγορο focus και γρήγορη λήψη αλλα και καλη ποιότητα). Αυτο που με εξιταρει στο Xiaomi ειναι το finger print unlock και η υποστήριξη με εβδομαδιαία updates από Miui. Παρακαλώ οποίος μπορεί ας με βοηθήσει να βγω απο το δίλημμα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Κάποιος που ισως να εχει δουλέψει και τα δυο, αν μπορεί να μου πει ποιο απο τα 2 δουλεύει πιο σβελτα και στρωτα. Μιλαμε για καθημερινή χρήση λιγο απ ολα (mail/browsing/gaming/photo και video) εκτός social media. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 βασικα ειναι αξιοπιστο το καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 βασικά το LG Optimus G Pro 2 δεν πρέπει να το έχουν παιδιά από εδώ και να το έχουν θα είναι ελάχιστοι. προσωπικά δεν θα πήγαινα σε κάποιο κινητό για το οποίο δεν υπάρχει αρκετό feedback. αν θέλεις να πέσεις σε χρήματα δες το xiaomi redmi note 2. η 16gb έκδοση βγαίνει στα 130 ευρώ περίπου. επίσης θα απέφευγα το κατάστημα που λες. κοίτα vickmall,banggood,geekbuying καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Οκ παιδιά ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ας τους να λενε ..... εχω εδω και 4 μερες το redmi note 3 και αυριο παραλαμβανω το Lg :) Φυσικα απο Fastcardtech οποτε αυριο θα εχεις την απαντηση σου φιλε μου! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ανυπομονώ Bill :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πολύ καλό το lg. Ίσως να το προτιμουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ας τους να λενε ..... εχω εδω και 4 μερες το redmi note 3 και αυριο παραλαμβανω το Lg :) Φυσικα απο Fastcardtech οποτε αυριο θα εχεις την απαντηση σου φιλε μου! Καλησπέρα, κανένα νέο? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Λοιπον παιδες παρελαβα και το LG:) Aπιστευτο μεγεθος για 5.9 οθονη, ελαχιστα ποιο μεγαλο συνολικα απο το RN3. Εκπληκτικη οθονη σε χρωματα και αντιθεση και φωτεινοτητα, δεν τολμας να ανεβεις πανω απο το 60% Πολυ ωραιο ψιλο αναγλυφο το πισω πλαστικο με αντιολισθιρη αισθηση. Μεσα στο κουτι ειχε και ακουστικα....τωρα μολις το εκανα root για να ριξω ολες τις εφαρμογες μου με Titanium και να ειναι στημενο αυριο πρωι ωστενα δω τι ψαρια πιανει απο γρηγοραδα μπαταρια κλπ Ελαχιστο bloatware μεσα στις εφαρμογες της μαμας και ηρθε με kit kat 4.4.2 Υποψιν υποστηριζει και την 800αρα μπαντα LTE. Υπαρχουν και καν 2-3 rom ακομη και cyanogenmod αλλα θα το δουλεψω ετσι για καποιο διαστημα και θα δω! Οτι θελετε ρωτατε.... Edited December 28, 2015 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ευχαριστώ Βασίλη για τις πληροφορίες, σου έχει βγάλει κανένα OTA update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ευχαριστώ Βασίλη για τις πληροφορίες, σου έχει βγάλει κανένα OTA update? Ναι τωρα το κανει downloading και δεν μπορω να δω τι ειναι ......ακομη. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ενδιαφέρον! Το fastcardtech έχει τιμές πολύ καλές για να ναι αληθινές! Θα μας βάλεις σε πειρασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Α ωραία θα περιμένω να δω... Ελπίζω να έχεις γρήγορο download :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ενδιαφέρον! Το fastcardtech έχει τιμές πολύ καλές για να ναι αληθινές! Θα μας βάλεις σε πειρασμό. Βρε συ να σου ανεβασω screen shot τις περιπου 20 και πανω παραγγελιες μου και ειδικα το τελευταιο 2μηνο? Ολα καραγνησια, Lg G2 & G2 pro, 5-6 Meizu , 4-5 Xiaomi κλπ και τωρα περιμενω ZTE Z9 max (απιστευτη τιμη-και μην το λετε αλλου:)) και UMI ROME Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και σου έχουν έρθει όλα χωρίς πρόβλημα και στον ίδιο χρόνο με τα άλλα κινεζομάγαζα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Και σου έχουν έρθει όλα χωρίς πρόβλημα και στον ίδιο χρόνο με τα άλλα κινεζομάγαζα ?? Ετσι ακριβως, αντε 3-5 αργοτερα γιατι εχουν πολυ φορτιο και μεχρι να γινουν dispached ειναι η ολη δουλεια! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katzenjammer Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Ψωνιζω μόνο από κινα, αλλά το συγκεκριμένο, αν και το είχα σκεφτεί πολλές φορές, με φόβιζε. Τώρα μάλλον θα το τολμησω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Ψωνιζω μόνο από κινα, αλλά το συγκεκριμένο, αν και το είχα σκεφτεί πολλές φορές, με φόβιζε. Τώρα μάλλον θα το τολμησω και εγώ! Να με θυμασε καμια φορα:p:lol: Τωρα κανει και το update, να δουμε τι εφτιαξε τελικα. P.S τελικα μετα απο 2 αναβαθμισεις εμεινε σε 4.4.2 Edited December 28, 2015 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bambis Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ok thanks Bill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα, με το τελωνειο τι γινεται? Εχω χάσει επαφη καθως έχω ένα χρόνο και, να ψωνίσω εκτος ΕΕ.. για αγορά απο το fastcardtech ενδιαφέρομαι, 280 ευρω ζητάει για το Note 4 Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα, με το τελωνειο τι γινεται? Εχω χάσει επαφη καθως έχω ένα χρόνο και, να ψωνίσω εκτος ΕΕ.. για αγορά απο το fastcardtech ενδιαφέρομαι, 280 ευρω ζητάει για το Note 4 Κανενα προβλημα, αγοραζεις με paypal και συτοι ξερουν...βαζεις αποστολη και με απλο ταχυδρομειο και ολα καλα! Τωρα στο LG μολις εριξα και μια ROM >>>LG G4 και εγινε ενας μεγαλος πυραυλος με μεγαλη οθοναρα κλπ με 160 ευρω:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Για τη μεγάλη οθοναρα είπαμε, λόγω οράσεως, οκ... :lol: :p Μεταξύ redmi note 3 κ nubia z9 max τωρα, ποιο υπερισχύει κ γιατί? Μην πατήσω το κουμπί για το rn3 κ το μετανιωσω μετά, μιας κ είναι τόσο κοντά σε τιμή...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Φίλε το Nubia δεν μου έχει έρθει ακόμη και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση μιας και η μόνη κινεζική μάρκα που δεν έχω πιάσει ποτέ όμως είναι η ZTE.... Πιστεύω ότι εκεί είναι πολύ δύσκολη η απόφαση μιας και μιλάμε για επώνυμο τηλ. με φοβερή ποιότητα, gorilla glass μπρος πίσω, snapdragon 810, SD card extention.... Και άλλα! Έχω την εντύπωση ότι τελικά θα κρατήσω το Nubia και μην κοιτάς την τιμή του fastcardetch μιλάμε για τηλ. 500ευρω παντού αλλού! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Φίλε το Nubia δεν μου έχει έρθει ακόμη και δεν μπορώ να κάνω σύγκριση μιας και η μόνη κινεζική μάρκα που δεν έχω πιάσει ποτέ όμως είναι η ZTE.... Πιστεύω ότι εκεί είναι πολύ δύσκολη η απόφαση μιας και μιλάμε για επώνυμο τηλ. με φοβερή ποιότητα, gorilla glass μπρος πίσω, snapdragon 810, SD card extention.... Και άλλα! Έχω την εντύπωση ότι τελικά θα κρατήσω το Nubia και μην κοιτάς την τιμή του fastcardetch μιλάμε για τηλ. 500ευρω παντού αλλού! Τηλεφωναρα το nubia..........με αυτα τα σπεκς 190 ευρω!!! Edited January 1, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts