foust Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) ΚαιΕίχα μία και μοναδική φορά, την ημέρα πριν κάνω το τελευταίο update. Αφού το έκανα, η ένδειξη είναι άψογη. Βέβαια, έχω/είχα άλλο θέμα. Με την οθόνη, που έσβησε στα ξαφνικά. Το πρόβλημα με την οθόνη εξακολουθεί ή μία φορά ήταν Όσο για το updade εμένα ένα μου έχει κάνει εσένα πόσα ;Την20160411 Edited May 29, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Και Το πρόβλημα με την οθόνη εξακολουθεί ή μία φορά ήταν Όσο για το updade εμένα ένα μου έχει κάνει εσένα πόσα ;Την20160411 3 φορές το έκανε, τη μία μετά την άλλη. Όλα αυτά, σε μία μέρα. Την επόμενη, που το "έσκισα" σε χρήση, για να το ξανακάνει, δεν έκανε τίποτα. Όλα κανονικά. Τώρα δεν το έχω. Νεότερα από την άλλη εβδομάδα. Αν θυμάμαι καλά, έχω κάνει 3. Αλλά, όλα μαζί. Με το που το έβγαλα από το κουτί, είχε ένα διαθέσιμο, αλλά δεν το είχα κάνει (άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 2ο ήταν minor και αφορούσε τη μπαταρία (δεν άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 3ο και τελευταίο ήταν major και πρέπει να είναι αυτό που αναφέρεις (αλλάζει το αριθμό του firmware). Τα updates τα εγκατέστησα όλα μαζί και ήταν 36-38MB σε μέγεθος. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 (edited) 3 φορές το έκανε, τη μία μετά την άλλη. Όλα αυτά, σε μία μέρα. Την επόμενη, που το "έσκισα" σε χρήση, για να το ξανακάνει, δεν έκανε τίποτα. Όλα κανονικά. Τώρα δεν το έχω. Νεότερα από την άλλη εβδομάδα. Αν θυμάμαι καλά, έχω κάνει 3. Αλλά, όλα μαζί. Με το που το έβγαλα από το κουτί, είχε ένα διαθέσιμο, αλλά δεν το είχα κάνει (άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 2ο ήταν minor και αφορούσε τη μπαταρία (δεν άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 3ο και τελευταίο ήταν major και πρέπει να είναι αυτό που αναφέρεις (αλλάζει το αριθμό του firmware) Τα updates τα εγκατέστησα όλα μαζί και ήταν 36-38MB σε μέγεθος. Με το update η μπαταρία έστρωσε με την πρώτη ή χρειάζονται μερικές φορτίσεις ; Όσο για την οθόνη σου ....έχω ένα doogee gd 310 μου το είχε κάνει στις αρχές είχα βγάλει την μπαταρία για 15 λεπτά και εδώ και δύο χρόνια που το έχω σκύλος .Αυτό που με χαλάει στο cubot είναι που δεν φορτώνει τα σχόλια στο κουτί της Πανδώρας ποιος ξέρει γιατί ;;;Εγώ λέω κάποια εφαρμογή χρειάζεται αλλά ποιά;;;;Όσο για το θέμα μπαταρίας φόρτιση με την φόρτιση φτιάχνει!Έτσι δείχνει ........θα δείξει.... Άλλωστε το έχω 10 μέρες και το έχω φόρτισει τρεις φορές Edited May 29, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Με το update η μπαταρία έστρωσε με την πρώτη ή χρειάζονται μερικές φορτίσεις ; Όσο για την οθόνη σου ....έχω ένα doogee gd 310 μου το είχε κάνει στις αρχές είχα βγάλει την μπαταρία για 15 λεπτά και εδώ και δύο χρόνια που το έχω σκύλος .Αυτό που με χαλάει στο cubot είναι που δεν φορτώνει τα σχόλια στο κουτί της Πανδώρας ποιος ξέρει γιατί ;;;Εγώ λέω κάποια εφαρμογή χρειάζεται αλλά ποιά;;;;Όσο για το θέμα μπαταρίας φόρτιση με την φόρτιση φτιάχνει!Έτσι δείχνει ........θα δείξει.... Άλλωστε το έχω 10 μέρες και το έχω φόρτισει τρεις φορές Με την πρώτη φόρτιση, μετά το update. Αλλά, έκανα πλήρη φόρτιση. Για την οθόνη δε θα γράφω ακόμα κάτι. Δε θέλω να είναι αυτό που σκέφτομαι. Από εβδομάδα θα έχω νεότερα. Θυμάμαι που το είχες ξαναγράψει και δοκίμασα και δεν τα εμφάνιζε και στο δικό μου. Όντως, η μπαταρία του είναι η μοναδική που ταιριάζει απόλυτα στη χρήση μου. P.S.: Δοκίμασα πριν λίγο το koutipandoras. Με συσκευή με "official" 5.1.1 (όχι aosp), με sd210, 1gb ram, φόρτωσε πολύ γρήγορα το disqus. Οπότε, αυτό που φαντάζομαι, το πρόβλημα το προκαλεί κάποια έλλειψη του aosp. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Με την πρώτη φόρτιση, μετά το update. Αλλά, έκανα πλήρη φόρτιση. Για την οθόνη δε θα γράφω ακόμα κάτι. Δε θέλω να είναι αυτό που σκέφτομαι. Από εβδομάδα θα έχω νεότερα. Θυμάμαι που το είχες ξαναγράψει και δοκίμασα και δεν τα εμφάνιζε και στο δικό μου. Όντως, η μπαταρία του είναι η μοναδική που ταιριάζει απόλυτα στη χρήση μου. P.S.: Δοκίμασα πριν λίγο το koutipandoras. Με συσκευή με "official" 5.1.1 (όχι aosp), με sd210, 1gb ram, φόρτωσε πολύ γρήγορα το disqus. Οπότε, αυτό που φαντάζομαι, το πρόβλημα το προκαλεί κάποια έλλειψη του aosp. Το κινητό το έχεις στην αντιπροσωπία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Το κινητό το έχεις στην αντιπροσωπία;; Ναι. (10chars) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το παρέλαβα και το δουλέυω δύο μέρες τώρα! Ολά παρα πολύ καλά αλλά θεματάκι με τη μπαταρία! update έχω κάνει το 20160411 αλλά δε μου βρίσκει άλλο! Περιμένω και θα μου δώσει και το επόμενο; Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ρε παιδια που και που τρωει κατι κωλυματα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Ρε παιδια που και που τρωει κατι κωλυματα το κινητο Οπως;;;;;; Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Οπως;;;;;; Τι οπως κωλαει Τι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Επανεκίνηση και θα είναι super εκτος αν έχει κανένα θέμα η μονάδα Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Τι οπως κωλαει Τι αλλο Προσωπικά, κόλλημα ούτε για δείγμα δεν είχα στο δικό μου. Θυμάσαι ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές, που έχεις εγκαταστήσει; Ίσως να φταίει κάποια από αυτές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Προσωπικά, κόλλημα ούτε για δείγμα δεν είχα στο δικό μου. Θυμάσαι ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές, που έχεις εγκαταστήσει; Ίσως να φταίει κάποια από αυτές.[/quote Του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις το εχω ωρα στα χερια μου για την ωρα ενταξη αντε να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το πήρα σήμερα από το service, για το θέμα με την οθόνη. Θέλω να πιστεύω ότι, ό,τι και να έκαναν, αρκεί. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Το πήρα σήμερα από το service, για το θέμα με την οθόνη. Θέλω να πιστεύω ότι, ό,τι και να έκαναν, αρκεί. Ποσες μερες το ειχαν στοservice πληρωσες τα εξοδα αποστολης που το εστειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ποσες μερες το ειχαν στοservice πληρωσες τα εξοδα αποστολης που το εστειλες; Δεν το έστειλα. Το πήγα. Την προηγούμενη Πέμπτη και το πήρα χτες. Επίσης, το έφεραν στο σπίτι μου, χωρίς έξοδα αποστολής. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν το έστειλα. Το πήγα. Την προηγούμενη Πέμπτη και το πήρα χτες. Επίσης, το έφεραν στο σπίτι μου, χωρίς έξοδα αποστολής. Σε ποια εταιρεία, την info quest; Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σε ποια εταιρεία, την info quest; Sent from mTalk Κώστας!! Ναι. :) Επίσης, από το τηλέφωνο που έκανα, πριν πάω από εκεί, κάποιοι πωλούν Cubot συσκευές, χωρίς συνεργασία με την InfoQuest, που σημαίνει και χωρίς εγγύηση. Οπότε, αν αγοράζετε συσκευές Cubot, δείτε να έχουν το αυτοκόλλητο της InfoQuest πάνω στο κουτί, στο πίσω μέρος του. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι. :) Επίσης, από το τηλέφωνο που έκανα, πριν πάω από εκεί, κάποιοι πωλούν Cubot συσκευές, χωρίς συνεργασία με την InfoQuest, που σημαίνει και χωρίς εγγύηση. Οπότε, αν αγοράζετε συσκευές Cubot, δείτε να έχουν το αυτοκόλλητο της InfoQuest πάνω στο κουτί, στο πίσω μέρος του. Εγγύηση απλά..... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγγύηση απλά..... Sent from mTalk Κώστας!! Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα.... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα.... :worry: Εννοώ πως η info quest είναι εγγύηση για να αγοράσεις χωρίς φόβο. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sots_7 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Μου έχει κάνει καναδύο φορές κάτι αρκετά περίεργο... όταν είναι το ποσοστό μπαταρίας 15% η 5% και χτυπά η ειδοποίηση για energy saving αν την πατήσω το παίρνει πολύ ζεστα το θέμα σβήνει τη οθόνη και δεν την ξαναανάβει παρότι η συσκεύη μένει ανοικτη!το έχει παρατηρήσει κάποιος;η μπαταρία πιστέυω ότι θα στρώσει γιατί έχει κάνει καναδύο βουτίες αλλά μόνο σε θέμα ενδείξεων όχι διάρκειας. Edited June 3, 2016 by sots_7 Παράθεση Zopo zp999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Από θέμα μπαταρίας το έχεις μετανιώσει; Γιατί; Εκεί είμαι απόλυτα καλυμμένος. Βγάζω στη χειρότερη (βαριά χρήση, με αρκετά κακό 3g) 6+ ώρες οθόνης. Με βαριά χρήση, αλλά κυρίως σε WiFi, παίζω ανάμεσα σε 9 και 11 ώρες οθόνης. Αλλά, με αυτό που μου έκανε, δε μπορώ να το "εμπιστευτώ" πλέον. Ήδη ψάχνομαι για άλλο.... απο την στιγμη που ισχυει η εγγυηση του θα ελεγα να τα στειλετε πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Εννοώ πως η info quest είναι εγγύηση για να αγοράσεις χωρίς φόβο. Sent from mTalk Κώστας!! Α, ναι. Αυτό είδα κι εγώ. απο την στιγμη που ισχυει η εγγυηση του θα ελεγα να τα στειλετε πισω. Αντικατάσταση εννοείς; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalafan Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη Runtastic pro που χρησιμοποιω για τρεξιμο...γραφει άλλα ντ αλλων...εννοω ταχυτητα,διαρκεια ,αποσταση κλπ... ειναι θεμα gps? θελει καποιο καλιμπραρισμα το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts