Jump to content

Cubot Note S

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και

Είχα μία και μοναδική φορά, την ημέρα πριν κάνω το τελευταίο update. Αφού το έκανα, η ένδειξη είναι άψογη.

Βέβαια, έχω/είχα άλλο θέμα. Με την οθόνη, που έσβησε στα ξαφνικά.

Το πρόβλημα με την οθόνη εξακολουθεί ή μία φορά ήταν

Όσο για το updade εμένα ένα μου έχει κάνει εσένα πόσα ;Την20160411

Edited by foust

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και

Το πρόβλημα με την οθόνη εξακολουθεί ή μία φορά ήταν

Όσο για το updade εμένα ένα μου έχει κάνει εσένα πόσα ;Την20160411

3 φορές το έκανε, τη μία μετά την άλλη. Όλα αυτά, σε μία μέρα. Την επόμενη, που το "έσκισα" σε χρήση, για να το ξανακάνει, δεν έκανε τίποτα. Όλα κανονικά. Τώρα δεν το έχω. Νεότερα από την άλλη εβδομάδα.

Αν θυμάμαι καλά, έχω κάνει 3. Αλλά, όλα μαζί. Με το που το έβγαλα από το κουτί, είχε ένα διαθέσιμο, αλλά δεν το είχα κάνει (άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 2ο ήταν minor και αφορούσε τη μπαταρία (δεν άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 3ο και τελευταίο ήταν major και πρέπει να είναι αυτό που αναφέρεις (αλλάζει το αριθμό του firmware).

Τα updates τα εγκατέστησα όλα μαζί και ήταν 36-38MB σε μέγεθος.

Huawei Nova 5T

3 φορές το έκανε, τη μία μετά την άλλη. Όλα αυτά, σε μία μέρα. Την επόμενη, που το "έσκισα" σε χρήση, για να το ξανακάνει, δεν έκανε τίποτα. Όλα κανονικά. Τώρα δεν το έχω. Νεότερα από την άλλη εβδομάδα.

Αν θυμάμαι καλά, έχω κάνει 3. Αλλά, όλα μαζί. Με το που το έβγαλα από το κουτί, είχε ένα διαθέσιμο, αλλά δεν το είχα κάνει (άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 2ο ήταν minor και αφορούσε τη μπαταρία (δεν άλλαζε τον αριθμό του firmware). Το 3ο και τελευταίο ήταν major και πρέπει να είναι αυτό που αναφέρεις (αλλάζει το αριθμό του firmware)

Τα updates τα εγκατέστησα όλα μαζί και ήταν 36-38MB σε μέγεθος.

Με το update η μπαταρία έστρωσε με την πρώτη ή χρειάζονται μερικές φορτίσεις ;

Όσο για την οθόνη σου ....έχω ένα doogee gd 310 μου το είχε κάνει στις αρχές είχα βγάλει την μπαταρία για 15 λεπτά και εδώ και δύο χρόνια που το έχω σκύλος .Αυτό που με χαλάει στο cubot είναι που δεν φορτώνει τα σχόλια στο κουτί της Πανδώρας ποιος ξέρει γιατί ;;;Εγώ λέω κάποια εφαρμογή χρειάζεται αλλά ποιά;;;;Όσο για το θέμα μπαταρίας φόρτιση με την φόρτιση φτιάχνει!Έτσι δείχνει ........θα δείξει.... Άλλωστε το έχω 10 μέρες και το έχω φόρτισει τρεις φορές

Edited by foust

Με το update η μπαταρία έστρωσε με την πρώτη ή χρειάζονται μερικές φορτίσεις ;

Όσο για την οθόνη σου ....έχω ένα doogee gd 310 μου το είχε κάνει στις αρχές είχα βγάλει την μπαταρία για 15 λεπτά και εδώ και δύο χρόνια που το έχω σκύλος .Αυτό που με χαλάει στο cubot είναι που δεν φορτώνει τα σχόλια στο κουτί της Πανδώρας ποιος ξέρει γιατί ;;;Εγώ λέω κάποια εφαρμογή χρειάζεται αλλά ποιά;;;;Όσο για το θέμα μπαταρίας φόρτιση με την φόρτιση φτιάχνει!Έτσι δείχνει ........θα δείξει.... Άλλωστε το έχω 10 μέρες και το έχω φόρτισει τρεις φορές

Με την πρώτη φόρτιση, μετά το update. Αλλά, έκανα πλήρη φόρτιση.

Για την οθόνη δε θα γράφω ακόμα κάτι. Δε θέλω να είναι αυτό που σκέφτομαι. Από εβδομάδα θα έχω νεότερα.

Θυμάμαι που το είχες ξαναγράψει και δοκίμασα και δεν τα εμφάνιζε και στο δικό μου.

Όντως, η μπαταρία του είναι η μοναδική που ταιριάζει απόλυτα στη χρήση μου.

P.S.: Δοκίμασα πριν λίγο το koutipandoras. Με συσκευή με "official" 5.1.1 (όχι aosp), με sd210, 1gb ram, φόρτωσε πολύ γρήγορα το disqus. Οπότε, αυτό που φαντάζομαι, το πρόβλημα το προκαλεί κάποια έλλειψη του aosp.

Huawei Nova 5T

Με την πρώτη φόρτιση, μετά το update. Αλλά, έκανα πλήρη φόρτιση.

Για την οθόνη δε θα γράφω ακόμα κάτι. Δε θέλω να είναι αυτό που σκέφτομαι. Από εβδομάδα θα έχω νεότερα.

Θυμάμαι που το είχες ξαναγράψει και δοκίμασα και δεν τα εμφάνιζε και στο δικό μου.

Όντως, η μπαταρία του είναι η μοναδική που ταιριάζει απόλυτα στη χρήση μου.

P.S.: Δοκίμασα πριν λίγο το koutipandoras. Με συσκευή με "official" 5.1.1 (όχι aosp), με sd210, 1gb ram, φόρτωσε πολύ γρήγορα το disqus. Οπότε, αυτό που φαντάζομαι, το πρόβλημα το προκαλεί κάποια έλλειψη του aosp.

Το κινητό το έχεις στην αντιπροσωπία;;

Το παρέλαβα και το δουλέυω δύο μέρες τώρα! Ολά παρα πολύ καλά αλλά θεματάκι με τη μπαταρία! update έχω κάνει το 20160411 αλλά δε μου βρίσκει άλλο! Περιμένω και θα μου δώσει και το επόμενο;
Zopo zp999

Τι οπως κωλαει

Τι αλλο

Προσωπικά, κόλλημα ούτε για δείγμα δεν είχα στο δικό μου.

Θυμάσαι ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές, που έχεις εγκαταστήσει; Ίσως να φταίει κάποια από αυτές.

Huawei Nova 5T

Προσωπικά, κόλλημα ούτε για δείγμα δεν είχα στο δικό μου.

Θυμάσαι ποιες είναι οι τελευταίες εφαρμογές, που έχεις εγκαταστήσει; Ίσως να φταίει κάποια από αυτές.[/quote

Του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις το εχω ωρα στα χερια μου για την ωρα ενταξη αντε να δουμε....

Το πήρα σήμερα από το service, για το θέμα με την οθόνη. Θέλω να πιστεύω ότι, ό,τι και να έκαναν, αρκεί.
Huawei Nova 5T

Το πήρα σήμερα από το service, για το θέμα με την οθόνη. Θέλω να πιστεύω ότι, ό,τι και να έκαναν, αρκεί.

Ποσες μερες το ειχαν στοservice πληρωσες τα εξοδα αποστολης που το εστειλες;

Ποσες μερες το ειχαν στοservice πληρωσες τα εξοδα αποστολης που το εστειλες;

Δεν το έστειλα. Το πήγα. Την προηγούμενη Πέμπτη και το πήρα χτες. Επίσης, το έφεραν στο σπίτι μου, χωρίς έξοδα αποστολής.

Huawei Nova 5T

Δεν το έστειλα. Το πήγα. Την προηγούμενη Πέμπτη και το πήρα χτες. Επίσης, το έφεραν στο σπίτι μου, χωρίς έξοδα αποστολής.

Σε ποια εταιρεία, την info quest;

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σε ποια εταιρεία, την info quest;

Sent from mTalk Κώστας!!

Ναι. :)

Επίσης, από το τηλέφωνο που έκανα, πριν πάω από εκεί, κάποιοι πωλούν Cubot συσκευές, χωρίς συνεργασία με την InfoQuest, που σημαίνει και χωρίς εγγύηση.

Οπότε, αν αγοράζετε συσκευές Cubot, δείτε να έχουν το αυτοκόλλητο της InfoQuest πάνω στο κουτί, στο πίσω μέρος του.

Huawei Nova 5T

Ναι. :)

Επίσης, από το τηλέφωνο που έκανα, πριν πάω από εκεί, κάποιοι πωλούν Cubot συσκευές, χωρίς συνεργασία με την InfoQuest, που σημαίνει και χωρίς εγγύηση.

Οπότε, αν αγοράζετε συσκευές Cubot, δείτε να έχουν το αυτοκόλλητο της InfoQuest πάνω στο κουτί, στο πίσω μέρος του.

Εγγύηση απλά.....

Sent from mTalk Κώστας!!

Τι εννοείς; Δεν κατάλαβα.... :worry:

Εννοώ πως η info quest είναι εγγύηση για να αγοράσεις χωρίς φόβο.

Sent from mTalk Κώστας!!

Μου έχει κάνει καναδύο φορές κάτι αρκετά περίεργο... όταν είναι το ποσοστό μπαταρίας 15% η 5% και χτυπά η ειδοποίηση για energy saving αν την πατήσω το παίρνει πολύ ζεστα το θέμα σβήνει τη οθόνη και δεν την ξαναανάβει παρότι η συσκεύη μένει ανοικτη!το έχει παρατηρήσει κάποιος;η μπαταρία πιστέυω ότι θα στρώσει γιατί έχει κάνει καναδύο βουτίες αλλά μόνο σε θέμα ενδείξεων όχι διάρκειας. Edited by sots_7
Zopo zp999

Από θέμα μπαταρίας το έχεις μετανιώσει; Γιατί; Εκεί είμαι απόλυτα καλυμμένος. Βγάζω στη χειρότερη (βαριά χρήση, με αρκετά κακό 3g) 6+ ώρες οθόνης. Με βαριά χρήση, αλλά κυρίως σε WiFi, παίζω ανάμεσα σε 9 και 11 ώρες οθόνης.

Αλλά, με αυτό που μου έκανε, δε μπορώ να το "εμπιστευτώ" πλέον. Ήδη ψάχνομαι για άλλο....

απο την στιγμη που ισχυει η εγγυηση του θα ελεγα να τα στειλετε πισω.

Εννοώ πως η info quest είναι εγγύηση για να αγοράσεις χωρίς φόβο.

Sent from mTalk Κώστας!!

Α, ναι. Αυτό είδα κι εγώ.

απο την στιγμη που ισχυει η εγγυηση του θα ελεγα να τα στειλετε πισω.

Αντικατάσταση εννοείς;

Huawei Nova 5T

Αντιμετωπιζω προβλημα με την εφαρμογη Runtastic pro που χρησιμοποιω για τρεξιμο...γραφει άλλα ντ αλλων...εννοω ταχυτητα,διαρκεια ,αποσταση κλπ...

ειναι θεμα gps?

θελει καποιο καλιμπραρισμα το gps?