Jump to content

Letv vs Xiaomi

AbyssD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια προκειται να κανω την πρωτη μου αγορα σε Κινεζικο τηλεφωνο και ειμαι αναμεσα σε Letv s1 x800, Xiaomi redmi note 3 32gb, και Xiaomi MI4C Ξερω οτι το Letv εχει 2Κ αναλυση οθονης και 4GB Ram DDR4 ως βασικες διαφορες με τα αλλα 2 Xiaomi. Εμενα κυριως με ενδιαφερει η εργονομια η ποιοτητα κατασκευης και το ποσο γρηγορο ειναι το κινητο με τα χαρακτηριστικα του και το UI του οποτε χρειαζομαι τα φωτα σας για το ποιο να επιλεξω.

Έχεις απαντήσει ήδη μόνος σου και ζητάς και βοήθεια???....:p :lol:

Το συγκεκριμένο μοντέλο της LetV παίζει να είναι...."μιάμιση" κλάση πάνω από τα μοντέλα της Xiaomi που αναφέρεις, γιατί και τα πιο φθηνά της μοντέλα (letV Le1 & Le 1s) ίσως παίζει να είναι -αν όχι ισάξια- μισή κλάση πάνω....;)

Όχι ότι με τα συγκεκριμένα μοντέλα της Xiaomi δε θα κάνεις τη δουλειά σου, αλλά ζήτησες εργονομία, ποιότητα κατασκευής και ταχύτητα.

Αν διαθετεις 280 ευρώ για το 32-ρι ή 360 ευρώ για το 64-ρι, μιας και δυστυχώς δεν υποστηρίζει εξωτερική sd card, βουρ στον πατσά!

Από τα μοντέλα της Xiaomi, πιο κοντά σε αυτό που θες είναι το Note 3, μιας και είναι πιο premium συσκευή στα 220 ευρώ, με το Mi 4C να αποτελεί τον πιο "φτωχό" συγγενή σε αυτά που ζητάς αν και πιο ακριβό, στα 260 ευρώ......μιλάω για Eu warehouse με γρήγορη παράδοση και όχι από Κίνα, απ' όπου θα τα βρεις φθηνότερα, με μεγαλύτερο χρόνο αναμονής.

Και εμενα μου φαινεται πολυ ποιοτικη η Letv απλα ειπα να ρωτησω να εχω και αλλες αποψεις.. Με το OTG θα μπορεσω να συνδεσω SDcard με της μεθοδους που υπαρχουν στο ιντερνετ ετσι δεν ειναι?

Εμενα κυριως με ενδιαφερει η εργονομια η ποιοτητα κατασκευης και το ποσο γρηγορο ειναι το κινητο με τα χαρακτηριστικα του και το UI του οποτε χρειαζομαι τα φωτα σας για το ποιο να επιλεξω.

Και εμενα μου φαινεται πολυ ποιοτικη η Letv απλα ειπα να ρωτησω να εχω και αλλες αποψεις.. Με το OTG θα μπορεσω να συνδεσω SDcard με της μεθοδους που υπαρχουν στο ιντερνετ ετσι δεν ειναι?

'Ηθελα να προτείνω αλλά μάλλον τα κριτήρια της ποιότητας δεν είναι μόνο υποκειμενικά αλλά τελικά είναι σε άλλη στρατόσφαιρα.

Με βάση το ποστ σου: εργονομία, ποιότητα, ταχύτητα πας σε iphone. Αν δεν το επιτρέπει το μπάτζετ, πας σε windows phone.

Καλησπερα παιδια προκειται να κανω την πρωτη μου αγορα σε Κινεζικο τηλεφωνο και ειμαι αναμεσα σε Letv s1 x800, Xiaomi redmi note 3 32gb, και Xiaomi MI4C Ξερω οτι το Letv εχει 2Κ αναλυση οθονης και 4GB Ram DDR4 ως βασικες διαφορες με τα αλλα 2 Xiaomi. Εμενα κυριως με ενδιαφερει η εργονομια η ποιοτητα κατασκευης και το ποσο γρηγορο ειναι το κινητο με τα χαρακτηριστικα του και το UI του οποτε χρειαζομαι τα φωτα σας για το ποιο να επιλεξω.

πες μας το budget σου φιλε να σε διαφωτισουμε

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256

'Ηθελα να προτείνω αλλά μάλλον τα κριτήρια της ποιότητας δεν είναι μόνο υποκειμενικά αλλά τελικά είναι σε άλλη στρατόσφαιρα.

Με βάση το ποστ σου: εργονομία, ποιότητα, ταχύτητα πας σε iphone. Αν δεν το επιτρέπει το μπάτζετ, πας σε windows phone.

Καλύτερα ένα tag heuer.

Τα iphone ειναι Off the list επειδη ειναι κλοπη του καταναλωτη και συχαμμενη εταιρια με πολλα εγκληματα.. Οσο για το Windows phone θελω android γιατι μ αρεσει να το πειραζω με Custom roms Overclocking κλπ κλπ + οτι στα λεφτα του Letv δεν νομιζω να βρω καλυτερο Windows phone. To budget ειναι μεχρι 270 παιδια και ευχαριστω για της απαντησεις σας μεχρι στιγμης! :)

Letv all the way!! A, δες και αυτό:http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html Edited by Katzenjammer

Αν θες να το πειράζεις το κινητό όπως λες, με το letv ασχολείται μόνο ένας Ιταλός.

Λογικά στο μέλλον θ ασχοληθούν και άλλοι.

Άρα με αυτό σαν δεδομένο, μάλλον προς το redmi note 3 οδεύεις...;)

Η συσκευή που προτείνει ο @Katzenjammer τουμπανάκι, αλλά με 16GB αποθηκευτικό χώρο χωρίς δυνατότητα επέκτασης (μα γιατί κάποιοι είναι εχθροί με τις sd????), χωλαίνει πολύ. Οι επόμενες εκδόσεις ξεφεύγουν πολύ σε τιμή που δεν αξίζει τον κόπο να κοιτάξεις.

Συσκευή σαν το x800 στα 250 ευρώ που το βρίσκεις δεν υπάρχει....ούτε Κινέζικο, ούτε "εγχώριο". Η αντίστοιχη σε τιμή, τίμια συσκευή, από Ελλάδα είναι το huawei P8 lite.

Στα 300+ θα μπορούσε κανεις να δει το εξαιρετικό huawei P8 για παράδειγμα.

Edited by demakhs

Για Letv οδευω! Αν για καποιον λογο δεν επαιρνα το x800 Pro θα πηγαινα σε Xiaomi mi4c μετα.. Ειναι καλυτερο απο το Redmi. Κατι αλλο που εχω σκεφτει ειναι για το Meizu MX4 Pro 16GB και να του εκανα την πατεντα με το Mini MicroSD τι γνωμη εχετε?

Πολύ καλή επιλογή, αν και περσινό, σε specs ποιότητα και φωτογραφική εξουσιάζει. Ή τιμή του στα 200ε είναι εκπληκτική.

πρεπει να εχεις ομως το τηλεφωνο φορτισμενο για να δεις καμια ταινια

Αυτό ισχύει δυστυχώς για όλα τα κινητά για τα οποία συζητάμε.