Stef08 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Μπράβο για την ωραία δουλειά Edited December 28, 2015 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Πλέον έβαλα και Elemental στην Cataclysm. Το κακό είναι ότι όπως πάει αυτή η ρομ δεν με βλέπω να την αλλάζω. Και δεν έχω τι να φλασάρω... :lol::lol: Επίσης με το Disable service απενεργοποίησα διεργασίες των Google Services που δεν χρησιμοποιώ όπως όλα τα σχετικά με wearable και fitness καθώς και lockbox που στο G3 θυμάμαι είχε αρκετά wakelocks/alarms. Πάντως χθες και πριν βάλω τον Elemental έφτασα στο 38% μπαταρία με 3h 15m οθόνης, 55m κλήσεις σε 1d 6h μπαταρία. Για μένα αυτοί οι χρόνοι όταν τα έχω όλα ανοιχτά ακόμα και το βράδυ και μάλιστα το 40-50% της χρήσης αυτής είναι εκτός wifi με 3g είναι πάρα πολύ καλοί. Πολύ καλύτεροι από ότι περίμενα μπορώ να πω. Edited December 29, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Με βάζεις σε πειρασμό αλλά λέω να περιμένω τα security patches του Ιανουαρίου για να φλασαρω πάλι στοκ ,εγώ πάντως μέρα νύχτα με τα πάντα ανοιχτά χωρίς κανένα disable βγάζω 6 ώρες οθόνη με Screwd και elementalx Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλά και εγώ σε μέρα νύχτα τόσο θα έβγαζα πιστεύω... Τώρα σε 30 ώρες είχα ακόμα σχεδόν 40% και 3+ οθόνη. Πάει πάρα πολύ καλά η μπαταρία του. Και ειδικά για εμένα που έχω fb, fb messenger και viber που έχουν τρελά alarms. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Στέφανε με ποια screwed είσαι; Γιατί έχει αρκετές... Και λέω να την δοκιμάσω. Επίσης έκανα backup με το twrp και δεν μου το κράτησε σωστά, είμαι με το 2.8.7.2 οι περισσότερες εφαρμογές μου έκαναν fc. Είχε κάνεις το ιδιο πρόβλημα; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Ρεβέκκα με την 20/12 είμαι σκέφτομαι να φλασαρω resurrection remix που είδα ότι βγήκε σήμερα, όσον αφορά το back up στην twrp πάντα να αφαιρεις τον fingerprint και το πιν από το ξεκλειδωμα της οθόνης όταν είναι να το κανείς επίσης και τυχόν θέματα είτε layers είτε cmte γιατί δημιουργούν πρόβλημα στο back up Με την skrewd milestone 20/12 Edited December 29, 2015 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Το fingerprint το είχα αφαιρέσει γιατί την είχα πατήσει 1 φορά... Αλλά layers είχα επάνω. Λες αυτό να δημιουργούσε το πρόβλημα;; Στο επόμενο backup θα τα αφαιρέσω για να το τσεκαρω. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι πολύ πιθανό , επίσης μιας και έχεις layers όταν φλασαρεις την καινούργια Ρομ φλασαρε μάζι και τον vendor επειδή το factory reset δεν τον καθαρίζει και μένουν κατάλοιπα από τα layers που χρησιμοποιουσες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Η απλά κάνε mount το vendor και μετά με τον file manager του twrp διέγραψε τον φάκελο overlays. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Περνάω τον vendor όποτε περνάω ρόμ. Αυτό με το twrp το έκανα μόνο όταν ένα layer μου έκανε bootloop και μπήκα από εκεί και το διέγραψα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μιας και δεν είχα ύπνο... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Για δώσε εντυπώσεις... Εγώ θα κάνω πιο αργές μεταβάσεις. Το έχω σκεφτεί σε 10ήμερα! Για να προλαβαίνει να στρώσει καλά το τηλέφωνο και να έχω πλήρη εικόνα κάθε ρομ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Για δώσε εντυπώσεις... Εγώ θα κάνω πιο αργές μεταβάσεις. Το έχω σκεφτεί σε 10ήμερα! Για να προλαβαίνει να στρώσει καλά το τηλέφωνο και να έχω πλήρη εικόνα κάθε ρομ. 10ημερο ? Σε ζηλεύω :lol: ,εγώ οπότε μπαίνω στο xda διαολιζομαι...με τρώει να φλασαρω...ειδικά αν υπάρχει κάτι καινούργιο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 10ημερο ? Σε ζηλεύω :lol: ,εγώ οπότε μπαίνω στο xda διαολιζομαι...με τρώει να φλασαρω...ειδικά αν υπάρχει κάτι καινούργιο:p Και μένα το ίδιο αλλά δεν έχει νόημα αυτό το τέστ. Καθώς δεν ηρεμεί το κινητό και δεν στρώνει. Οπότε και τα αποτελέσματα που παίρνω δεν είναι 100% σωστά. Ειδικά στο θέμα αυτονομίας πρέπει να δεις σε βάθος χρόνου και να βγάλεις τον μέσο όρο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Και εγώ κάθε βδομάδα με 10 μέρες φλασαρω μην νομίζεις ,αυτή η Ρόμ έχει έναν τροποποιημένο κερνελ του Franco και ήταν αυτό που ήθελα να δοκίμασω πιο πολύ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παιδιά σπάνια έχω καταφέρει να στήσω συσκευή και να μείνει πάνω από 2 μερες... γιαυτό και σχεδόν ποτέ δεν βλέπω καλούς χρόνους στα κινητά μου... Και δύσκολα θα μπορέσω να αποβαλλω την μανία του φλασαρισματος...που δεν έχει και τόσο νόημα πλέον, κακό πράγμα το συνήθειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Και εγώ έτσι ήμουν παλιότερα. Πλέον όμως προσπαθώ να κρατηθώ ειδικά όταν βρω κάτι που είναι 100% σταθερό. Επίσης επειδή θέλω να μείνω όσο πιο κοντά στην πηγή γίνεται και με όσο το δυνατόν λιγότερη παραμετροποίηση ευτυχώς με αυτόν τον τρόπο αποβάλλω από μέσα μου τη μανία να πειράξω. Και ειδικά τώρα με Cataclysm που ουσιαστικά είναι ένα Mod πάνω στην στοκ το θεωρώ το ιδανικό για μένα. Πάντως πραγματικά ως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την απόδοση όσο και από την αυτονομία του. Ξέρω πλέον ότι την μέρα θα την βγάλω 101%. Με το G3 πριν ήξερα ότι θα χρειαστώ φόρτιση αν με πάει αργά το βράδυ. Edited December 30, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρόνια σε όλους υγεία ευτυχία και πολλά φλασαρισματα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Το παρόν θέμα όπου συζητάμε γενικότερα για τις τροποποιήσεις του Nexus 6P μεταφέρθηκε στην αρχική του θέση. Ωστόσο... ο οδηγός του djkostas20 έχει δικό του θέμα στο MyGuides όπου θα μπορεί να τον αναβαθμίζει ο editor κατά βούληση και εκεί θα συζητάτε σε ότι έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο οδηγό. Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τα "πειράγματα" του Nexus 6P γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πολύ ωραία. Βολεύει κιόλας για να έχουμε ξεχωριστές τις πληροφορίες. Βέβεαια εγώ έτσι και αλλιώς απλώς έκανα μία μετάφραση σημείων του οδηγού του xda για διευκόλυνση. Καλή χρονιά να έχουμε... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Νομίζω καλά πάει stock rom με cataclysm mod και elementalx Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Σούπερ πάει... Εμένα είναι στο 73% τώρα με 1 ώρα οθόνης και 20 λεπτά κλήσεων αλλά σε 22 ώρες οπότε λογικό να έχω 1 ώρα λιγότερο οθόνης. Μάλιστα αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω καλύτερη αυτονομία σε idle αν έχω wifi on με network mode στο 3g αντί για 2g όπως έκανα πάντα με τα προηγούμενα κινητά. Τώρα έβαλα πριν λίγο και τα settings στον κέρνελ να τα δοκιμάσω... Να δω αν όντως δίνουν καλύτερη μπαταρία όπως λένε. Edited January 4, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εμένα Κώστα είναι με τα πάντα ανοιχτά 3 e mail και network mode σε 4g ,η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε λίγο το stock μετά από τόσες aosp και cm based roms και λέω να μείνω μέχρι τουλάχιστον το επόμενο security update Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και μένα δεν τα κλείνω εκτός του 4g που το θεωρώ άχρηστο προσωπικά Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Στέφανε στην πρώτη φώτο εκεί που λέει... Χρήση από την τελευταία πλήρη φόρτιση....σου γράφει τις ώρες. Είναι κάποιο mod; Γιατί σε εμένα δεν γράφει τίποτα εκεί, με stock rom είμαι και εγώ αλλά χωρίς το mod της cataclysm. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts