MrGeo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Με franco kernel και Naptime είδα αισθητή διαφορά. Ακόμα και "εν χρήση" με franco είχα καλύτερη κατανάλωση, όχι μόνο σε standby. Μάλιστα.. δεν μπορώ να πω με τον elementalx δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στον franco. Σ ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μάλιστα.. δεν μπορώ να πω με τον elementalx δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά θα δώσω μια ευκαιρία στον franco. Σ ευχαριστώ φίλε μου. Αν είσαι ευχαριστημένος τότε θα πρότεινα να μην αλλάξεις. Η χρήση που κάνει ο καθένας είναι μοναδική και επομένως τα αποτελέσματα να μην είναι τα ίδια σε σύγκριση με άλλους. Σε καμμία περίπτωση δεν μειώνω την αξία του ElementalX και ο flar είναι εξαιρετικός dev. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Αν είσαι ευχαριστημένος τότε θα πρότεινα να μην αλλάξεις. Η χρήση που κάνει ο καθένας είναι μοναδική και επομένως τα αποτελέσματα να μην είναι τα ίδια σε σύγκριση με άλλους. Σε καμμία περίπτωση δεν μειώνω την αξία του ElementalX και ο flar είναι εξαιρετικός dev. Καταλαβαίνω φίλε μου.. Ξέρω ότι είναι καλό dev γιατί χρησιμοποιώ την δουλειά του μήνες τωρα.. Απλα κουβεντα κάνουμε.. ;) Κάτι άλλο έχει αλλάξει κανένας το calibration της οθόνης; χρώματα κλπ κλπ.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εχει βαλει κανενας το substratum? εγω το εχω αρκετες μερες και μπορω να πω πως αν και ειναι ωραιο σε γενικες γραμμες εχω συναντηση παααρα πολλα FC απο την στιγμη που το εβαλα.. αρκετες εφαρμογες δεν μου ανοιγουν οπως το messenger και το zedge. Εχετε εσεις κανενα προβλημα; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Όχι δεν είχα κανένα θέμα όσο το είχα. Αλλά προσέχω τι κάνω theme και τι όχι. Δεν βάζω theme έτσι ότι να'ναι και επίσης κοιτάω πάντα ποιο theme επιλέγω. Προτιμώ καλούς themers και ας μην έχουν πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς black UI θέλω. Επίσης πρέπει να υποστηρίζει OMS η Rom σου διαφορετικά δεν έχει αλλαγές από το layers(RRO) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Όχι δεν είχα κανένα θέμα όσο το είχα. Αλλά προσέχω τι κάνω theme και τι όχι. Δεν βάζω theme έτσι ότι να'ναι και επίσης κοιτάω πάντα ποιο theme επιλέγω. Προτιμώ καλούς themers και ας μην έχουν πολλά πολλά. Έτσι και αλλιώς black UI θέλω. Επίσης πρέπει να υποστηρίζει OMS η Rom σου διαφορετικά δεν έχει αλλαγές από το layers(RRO) Συμφωνώ Κώστα.. Και εγώ μετά από διάβασμα και λίγο ψάξιμο αγόρασα το spectrum.. Ίσως να μην έπρεπε να theme-άρω όλα τα app.. Βλακεία μου.. Θα το κοιταξω.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Διάβασες και πήρες το Spectrum? :lol::lol: Πλάκα κάνω. Αλλά το spectrum έχει πολλά θέματα και το αναφέρουν αρκετοί. Αρκετά FCs σε διάφορες εφαρμογές! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Διάβασες και πήρες το Spectrum? :lol::lol: Πλάκα κάνω. Αλλά το spectrum έχει πολλά θέματα και το αναφέρουν αρκετοί. Αρκετά FCs σε διάφορες εφαρμογές! Ναι η αλήθεια είναι.. Λες να διάβαζα μόνο τα θετικα; :D πάντως ειδα και αρκετό κόσμο να ασχολείται στο g+ για αυτό και την κατεβασα. Θα το κοιτάξω για να είμαι πιο σίγουρος αλλά εγώ είχα κάποια θεματάκια και με κάποια άλλα θέματα/εφαρμογές και για αυτό πίστευα πως ήταν το substratum.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ναι η αλήθεια είναι.. Λες να διάβαζα μόνο τα θετικα; :D πάντως ειδα και αρκετό κόσμο να ασχολείται στο g+ για αυτό και την κατεβασα. Θα το κοιτάξω για να είμαι πιο σίγουρος αλλά εγώ είχα κάποια θεματάκια και με κάποια άλλα θέματα/εφαρμογές και για αυτό πίστευα πως ήταν το substratum.. Το substratum είναι πιο δύσκολο να είναι. Συνήθως τις περισσότερες φορές είναι το theme. Καλό είναι στο spectrum σε γενικές αλλά έχει βγάλει κάποια θεματάκια τελευταία. Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα το Domination αν θες να δοκιμάσεις άλλο. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Το substratum είναι πιο δύσκολο να είναι. Συνήθως τις περισσότερες φορές είναι το theme. Καλό είναι στο spectrum σε γενικές αλλά έχει βγάλει κάποια θεματάκια τελευταία. Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα το Domination αν θες να δοκιμάσεις άλλο. θα το δω και αυτο.. παντως τωρα περιμενω την Ν εκδοση της pure nexus μεσα στην βδομαδα.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Έτσι έχουν πει. Το θέμα είναι το θα γίνει με το drain του android os στην Ν Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Έτσι έχουν πει. Το θέμα είναι το θα γίνει με το drain του android os στην Ν Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Καλά σίγουρα και εγώ περιμένω να δω τι θα κάνουν με αυτο.. Ερωτηση, δεν θα βγάλουν άλλες εκδόσεις για την 6.0.1 ; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλά σίγουρα και εγώ περιμένω να δω τι θα κάνουν με αυτο.. Ερωτηση, δεν θα βγάλουν άλλες εκδόσεις για την 6.0.1 ; Δεν το έχουν κάνει ποτέ αυτό. Σχεδόν απίθανο μου φαίνεται. Έγινε μόνο αυτό το μήνα που δεν έβγαλαν το 7 για διάφορες συσκευές οπότε να έχουν το τελευταίο security patch στο 6. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι. Είχαν πει ότι αυτή που είναι τώρα είναι η τελευταία ΜΜ. Γιατί να βγάλουν και άλλη? Τώρα που βγήκε η Ν δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Παρουσιάστηκε πάλι το πρόβλημα που είχα το χειμώνα που μέσα από την TWRP σε Nougat δε μπορούσα να βάλω custom ROM. Έβαλα την TWRP, έκανα wipe και προσπάθησα να βάλω την τελευταία CM13. Το /system όμως είναι άδειο. Στα μηνύματα της TWRP δεν φαίνεται κάτι λάθος. Δοκίμασα πάλι να εγκαταστήσω από την αρχή την 7.0 και πριν καν bootαρει πέρασα την TWRP μπας και ξεκολλήσει. Αλλά φευ. Το ίδιο. Το /system κενό. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για να καταλάβω... προσπαθείς να βάλεις ΜΜ με vendor της Ν???? και γενικότερα πάνω σε στοκ ρουτασιμένη Ν? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για να καταλάβω... προσπαθείς να βάλεις ΜΜ με vendor της Ν???? και γενικότερα πάνω σε στοκ ρουτασιμένη Ν? Ποτέ δεν κατάλαβα το ρόλο του vendor. Αλλά ναι θέλω να επιστρέψω σε ΜΜ. Κάνω όμως format στο /system. Το χειμώνα έφευγα από την Preview, πήγαινα σε MM και μετά έκανα ότι ήταν να κάνω. Τώρα θεώρησα πως θα έχει διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σίγουρα είναι λάθος να πας σε ΜΜ με λάθος vendor. Και ειδικά vendor N με vendor MM? 1 κρατούμενο. Από εκεί και πέρα τώρα με την official έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Μερικοί είχαν Bootloops σε αυτήν την προσπάθεια όταν προσπάθησαν αν το κάνουν μέσω custom rom. Μόνος τρόπος downgrade safe φαίνεται να είναι περνώντας στοκ ΜΜ firmware. Μετά βάζεις εκεί twrp και μετά βάζεις την custom rom σου. Ωστόσο εγώ πρώτα θα μπούταρα σε εντελώς στοκ, μετά κλείσιμο το τηλ. Boot σε bootloader, πέρασμα twrp και μετά φλασάρισμα custom. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σίγουρα είναι λάθος να πας σε ΜΜ με λάθος vendor. Και ειδικά vendor N με vendor MM? 1 κρατούμενο. Από εκεί και πέρα τώρα με την official έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Μερικοί είχαν Bootloops σε αυτήν την προσπάθεια όταν προσπάθησαν αν το κάνουν μέσω custom rom. Μόνος τρόπος downgrade safe φαίνεται να είναι περνώντας στοκ ΜΜ firmware. Μετά βάζεις εκεί twrp και μετά βάζεις την custom rom σου. Ωστόσο εγώ πρώτα θα μπούταρα σε εντελώς στοκ, μετά κλείσιμο το τηλ. Boot σε bootloader, πέρασμα twrp και μετά φλασάρισμα custom. Οπότε δεν γλιτώνω το κατέβασμα της 6. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Έτσι και αλλιώς σε 6 θες να πας. 5 λεπτάκια διαδικασία είναι. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 PN7 σήμερα λογικά θα είναι διαθέσιμη. Όπως είπε και ο dev της ρομ, θα καθυστερούσε και άλλο από την έννοια της ενσωμάτωσης όλων των tweaks αφού ακόμα δεν τα έχει φτιάξει όλα. Ωστόσο όπως είπε θα βγει έτσι και κάθε μήνα μαζί με το νέο update θα έχουν προστεθεί και άλλα features μέχρι να τα φτιάξει όλα. Αν κατάλαβα καλά, λείπει σίγουρα το % text για την μπαταρία. Κάτι που λείπει και από άλλες Ν ρομ, και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι που φαίνεται να το κάνει δύσκολο να φτιαχτεί. Σίγουρα θα λείπουν και άλλα για όποιον χρησιμοποιούσε την PN και αρκετά από τα extras της αλλά θα έρθουν όλα σιγά σιγά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 PN7 σήμερα λογικά θα είναι διαθέσιμη. Όπως είπε και ο dev της ρομ, θα καθυστερούσε και άλλο από την έννοια της ενσωμάτωσης όλων των tweaks αφού ακόμα δεν τα έχει φτιάξει όλα. Ωστόσο όπως είπε θα βγει έτσι και κάθε μήνα μαζί με το νέο update θα έχουν προστεθεί και άλλα features μέχρι να τα φτιάξει όλα. Αν κατάλαβα καλά, λείπει σίγουρα το % text για την μπαταρία. Κάτι που λείπει και από άλλες Ν ρομ, και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι που φαίνεται να το κάνει δύσκολο να φτιαχτεί. Σίγουρα θα λείπουν και άλλα για όποιον χρησιμοποιούσε την PN και αρκετά από τα extras της αλλά θα έρθουν όλα σιγά σιγά. Ας είναι κομπλέ λειτουργικά χωρίς τα drains της Ν και όλα τα άλλα θα γινουν.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ας είναι κομπλέ λειτουργικά χωρίς τα drains της Ν και όλα τα άλλα θα γινουν.. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν ελπίζω να μην έχει τα drains της Ν. Όσο δεν τα διορθώσει η ίδια η Google δεν ελπίζω σε κάτι άλλο. Εγώ ευτυχώς απαλλάχτηκα από αυτά οπότε δεν ξέρω αν και πότε θα λυθούν. Αλλά καλώς να έρθει η PN γιατί άργησε γενικά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Βγήκε η pn7 όπως μας είπε ο djkostas.. οποίος την περάσει ας μας πει εντυπώσεις. Θα την βάλω τις επόμενες μέρες. @ djlostas ξέρεις αν θα έχουμε krexus nougat; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Παιδες εχω ερωτηση.. Εβαλα την ΡΝ7 και δεν εχω root access και το παράξενο είναι πως δεν μπορώ να μπω recovery γιατί κόλλα στο twrp wallpaper. Καμία ιδέα; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts