djkostas20 Δημ. May 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κανένα πρόβλημα εδώ με τον ίδιο συνδυασμό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Στο charging rapidly μου λέει το λιγότερο 3 ώρες ενώ πριν με cataclysm έλεγε κανονικά 1+ ώρα. Να μη μπήκε καλά δε νομιζω γιατί κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Τι διάολο τώρα... Sent from my Nexus 6P Edited May 13, 2016 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παρακολουθεί κανείς στο XDA το νήμα που παλεύει κάποιος να το κάνει δικαρτο?? Έχει καταφέρει να δουλέψουν και οι δύο κάρτες για κλήσεις, βάζοντας στην θέση της δεύτερης sim, sim extender (ταινία με κύκλωμα είναι, που δεν έχω ιδέα τι κάνει). Όλα αυτά με στοκ ρομ χωρίς ρουτ! Λέτε να καταφέρει τίποτα? Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκεφτόμουν τώρα για δικαρτο το mate 8, αλλά αν καταφέρουν να κάνουν το nexus, θα έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα!! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 παιδες εχω την pure nexus εδω και κανενα μηνα και δηλωνω πως δεν ειμαι ενθουσιασμενος. Από αποψη λειτουργικότητας ειναι οκ (σαν την στοκ) αν και παρατηρω διαφορα bugs εδώ και εκεί. Το θεμα ειναι πως η μπαταρία ειναι χάλια, χωρις 4g σχεδον όλο τον μηνα και μονο με wifi δεν ξεπερναω τις 3,5 ωρες SOT και δεν μπορω να πω πως το κανω και ιδιαιτερη χρηση..το κακο ειναι πως λογο τρεξιματος με εξεταστικη δεν εχω χρονο να ψαξω γιατι συμβαινει αυτο. Εχει κανενας αναλογο battery drain με την pure rom; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) παιδες εχω την pure nexus εδω και κανενα μηνα και δηλωνω πως δεν ειμαι ενθουσιασμενος. Από αποψη λειτουργικότητας ειναι οκ (σαν την στοκ) αν και παρατηρω διαφορα bugs εδώ και εκεί. Το θεμα ειναι πως η μπαταρία ειναι χάλια, χωρις 4g σχεδον όλο τον μηνα και μονο με wifi δεν ξεπερναω τις 3,5 ωρες SOT και δεν μπορω να πω πως το κανω και ιδιαιτερη χρηση..το κακο ειναι πως λογο τρεξιματος με εξεταστικη δεν εχω χρονο να ψαξω γιατι συμβαινει αυτο. Εχει κανενας αναλογο battery drain με την pure rom; Πολύ πιθανό να μην είναι η PN. Έχει αναφερθεί Bug με το *backup* να σκαλώνει μετά τη φόρτιση και να τρέχει μόνιμα στο background. Λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί. Βάλε τουλάχιστον ένα BBS ή ένα wakelock detector μα δεις τι σου τρώει την μπαταρία. Εγώ με PN χωρίς αυτό το Bug έχω μία χαρά μπαταρία. Το bug δεν είναι αιτία της ρομ. Κάτι παίζει με την google ή τα gapps. Δοκιμάσω διάφορα για να δω τι από αυτά θα το κάνει να φύγει. Προς το παρόν μάλλον θέλει να κλείσεις το backup my data στις ρυθμίσεις. Εγώ έκανα και freeze το Google Backup Transport και περιμένω να δω. Σε δύο φορτίσεις, μία ενδιάμεση μέχρι το 90% και μία ακόμα full δεν αντιμετώπισα πρόβλημα! Αλλά θα συνεχίσω τις δοκιμές. Edited May 18, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η τελευταία επίσημη beta android N ειναι καλή και σταθερή σαν daily driver ? Υποστηρίζει split screen στα προγράμματα ? Κυριώς για αυτό θα το έβαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Η τελευταία επίσημη beta android N ειναι καλή και σταθερή σαν daily driver ? Υποστηρίζει split screen στα προγράμματα ? Κυριώς για αυτό θα το έβαζα. Σταθερότερη. Τη δουλεύω αποκλειστικά από τότε που βγήκε. Βέβαια έχει τα θέματα της αλλά εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει είναι ή αναμονή κλήσης. Δηλαδή απαντας στο δεύτερο και δε σε ακούει. Και όταν τον κλεισεις δεν επανέρχεται η φωνή στην πρώτη. Βέβαια εχει και άλλα bugs με εφαρμογές αλλά διορθώνονται σιγά σιγά. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Multi window υποστηρίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 και....preview 3 διαθέσιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Aν γραφτω στο android beta η μετάβαση στην Ν γίνεται μεσω ΟΤΑ ετσι απλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Aν γραφτω στο android beta η μετάβαση στην Ν γίνεται μεσω ΟΤΑ ετσι απλά ? Ναι , με το που θα κάνεις την εγγραφή θα την λάβεις OTA αμέσως . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι , με το που θα κάνεις την εγγραφή θα την λάβεις OTA αμέσως . Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ετσι ακριβώς,ούτε πέντε δευτερόλεπτα δεν μεσολάβησαν. Όλο το βράδυ είχε μηδενικό drain,καλο αυτο. Το multi window πολυ καλο και εύχρηστο. Στη status bar επιτέλους μπορεις να αλλάξεις θέση στα εικονίδια και μπορεις να προσθέσεις και αλλα .Υπαρχει και 2η σελίδα ακομα για αυτά ! Νομίζω έχουν δώσει και δυνατότητα να αλλάζεις χρώματα στο πληκτρολόγιο αλλα δεν το δοκίμασα ακομα. Γενικά σαν custom rom το νιώθεις :p Να δούμε πως θα βγάλει και την ημέρα σημερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Έχει και % text only battery? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Έχει και % text only battery? Μόνο στο scroll down από πάνω , εκτός αν χάνω κάποια ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μόνο στο scroll down από πάνω , εκτός αν χάνω κάποια ρύθμιση Η βασικότερη έλλειψη για εμένα. Ακόμα και μέσω tuner το ποσοστό το βγάζει μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας το οποίο δεν φαίνεται φυσικά. Πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πως περνάμε την Ν unecrypted και με root βήμα βήμα, μπορεί να πει κάποιος? Απ ότι έχω διαβάσει: - φλασαρουμε την ρομ - φλασαρουμε το unecrypted boot (όπου εκεί σβήνονται όλα) - φλασαρουμε μέσω fastboot το twrp - μπαίνουμε recovery και φλασαρουμε supersu και αν θέλουμε κάποιον κερνελ της επιλογής μας. Αυτά είναι τα σωστά βήματα και με αυτή τη σειρά? Το πρόβλημα που είχα με την Ν (το πρώτο preview) ήταν πως αρκετές εφαρμογές δεν άνοιγαν, και η μπαταρία δεν έβγαζε την μέρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Να συνεχίσω την ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη beta. Χθες που ηταν η πρώτη φουλ ημέρα , τα πήγε γενικά περίφημα. Ούτε lag,ούτε κρέμασματα . Η αυτονομία μου φάνηκε ακριβώς ίδια με της 6 χωρίς battery drain . Το βραδυ το φόρτισα και το πρωί που ξύπνησα στο 100% το βρήκα. Μοναδικό (σοβαρό ) ψεγάδι έως τωρα το Google camera app , το οποίο δέχεται να τραβάει φωτογραφίες όποτε επιθυμεί. Πατάς δηλαδή το κουμπάκι να τραβήξει φωτογραφία και δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα.Αν πχ βγεις και ξανά μπεις η αλλάξεις την ανάλυση , μπορεί να παίξει σωστά. Εγκατέστησα και την open camera ,και αυτή μέχρι τωρα δεν μου εχει κάνει το παραμικρό κιχ. Με εξαίρεση τη κάμερα, ειναι σίγουρα daily driver η beta 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 για να παρω κι εγω την beta N πρεπει να εχω περασμενη official rom στο κινητο ή γινεται και αν εχω την pure nexus? γιατι ειμαι ετοιμος να κανω εγγραφη στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Stock από όσο γνωρίζω Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Πως περνάμε την Ν unecrypted και με root βήμα βήμα, μπορεί να πει κάποιος? Απ ότι έχω διαβάσει: - φλασαρουμε την ρομ - φλασαρουμε το unecrypted boot (όπου εκεί σβήνονται όλα) - φλασαρουμε μέσω fastboot το twrp - μπαίνουμε recovery και φλασαρουμε supersu και αν θέλουμε κάποιον κερνελ της επιλογής μας. Αυτά είναι τα σωστά βήματα και με αυτή τη σειρά? Το πρόβλημα που είχα με την Ν (το πρώτο preview) ήταν πως αρκετές εφαρμογές δεν άνοιγαν, και η μπαταρία δεν έβγαζε την μέρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Με την ευκαιρία του ποστ σου, ήθελα να ρωτήσω αν έχει διαφορά η αποκρυπτογράφηση στην απόδοση του κινητού γενικά. Να φανταστώ και στοκ να είμαστε τα ΟΤΑ γιοκ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Δεν αξίζει τον κόπο ή αποκρυπτογράφηση για εμένα σε όσα νεξους το έκανα δεν είδα καμιά διαφορά σε ταχύτητα ή smoothness για εμένα είναι τζάμπα κόπος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με την τελευταία Ν υπάρχουν ασυμβατότητες σε βασικές εφαρμογές? Πχ θυμάμαι στην 2 δεν δούλευε η κάμερα στο messenger.. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με την τελευταία Ν υπάρχουν ασυμβατότητες σε βασικές εφαρμογές? Πχ θυμάμαι στην 2 δεν δούλευε η κάμερα στο messenger.. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω εχει θεμα το Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Παίδες μια γρήγορη ερώτηση για να περάσω κερνελ πρέπει να περάσω και την τον από την αρχη; έχετε να προτεινετε κάποιον; Γενικά το θέλω για να υποχρονισω τον επεξεργαστή μήπως και δω διάφορα στην μπαταρια. Edited May 21, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση για να περάσω κερνελ πρέπει να περάσω και την τον από την αρχη; Άμα είχες περάσει άλλον κερνελ από αυτόν που είχε η ρομ και θες να περάσεις άλλον κερνελ δεύτερη φορά θέλει φλασαρισμα η ρομ από πάνω και μετά φλασαρεισ τον κερνελ που θες. Αν έχεις το κερνελ που είχε η ρομ από την αρχή φλασαρε κατευθείαν το κερνελ που θες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts