than0s7 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Έχει όσα πρέπει για να είναι καλύτερη από στοκ αλλά όχι πολλά πολλά. Sent from my Nexus 6P using TapatalkΣαν krexus δηλαδή? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Σαν krexus δηλαδή? Sent from my Nexus 6P using TapatalkΝαι περίπου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με μερικες αποριες που εχω, σιγουρα καπου στο παρελθον θα υπαρχουν αλλα που να τις βρω μεσα σε τοσες σελιδες.. Εχω τη ρομ της Lineage 15.1-20180208, το κινητο πηγαινε σφαιρα και ολα καλα! ειπα και εγω ας βαλω για πρωτη φορα να φυγω απο στοκ kernel και να αλλαξω σε Elementalx 6.02 αλλα η μπαταρια του κινητου καμια σχαση με πριν.. (ολα τα ειχα αφησει στο stock οταν εκανα εγκατασταση του). 1. ερωτηση πως μπορω να γυρισω πισω σε stock kernel? τι πρεπει να φλασαρω?( δεν εχω παρει backup) 2. εαν θελω να δοκιμασω τον αλλο kernel FrancoKernel πρεπει να παω πρωτα σε στοκ και μετα φλασαρω ή φλασαρω απο πανω? ευχαρηστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Θα βάλεις από πάνω την Ρομ και έτσι θα γυρίσεις πάλι σε στοκ κερνελ,την ίδια διαδικασία ακολουθείς αν θέλεις να αλλάξεις custom kernel, πρώτα την ρομ και μετά η αλλαγή κερνελ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Θα βάλεις από πάνω την Ρομ και έτσι θα γυρίσεις πάλι σε στοκ κερνελ,την ίδια διαδικασία ακολουθείς αν θέλεις να αλλάξεις custom kernel, πρώτα την ρομ και μετά η αλλαγή κερνελ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts