mikal Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Χαιρετώ, Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να γίνουν disable οι motion sensors (όταν έχουμε στην τσέπη το κινητό και ανάβει η οθόνη ) χωρίς να χρησιμοποιηθεί το aggressive Doze; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Naptime (που έχει προταθεί από αυτό το νήμα) αλλά δεν με έχει βολέψει το aggressive doze (βλέπεις διάφορα στην μπαταρία αλλά έχει και κάποιες παρενέργειες του στιλ κατεβάζεις κάτι και αν ξεχάσεις και σβήσει η οθόνη, παγώνει το download) Αν γνωρίζεται κάποιο τρόπο η εφαρμογή θα βοηθούσε Είμαι με την PN (June rebased) & Elemental X Ευχαριστώ Μιχάλης Sent from my Nexus 6P using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες θα περασω και μεσα στην εβδομαδα το update του ιουνιου οποτε ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το vendor.img. Συγκεκριμενα που πεταει μηνυμα καθε φορα που κανω ροοτ να το ενημερωσω... το εχω κατεβασει και απλα το κανω εγκατασταση απο recovery η να το κανω οταν βαλω και το update? λογω εξεταστικης δεν εχω καθολου χρονο να σεταρω το κινητο απο την αρχη και δεν θελω να φαω την ωρα μου σεταρωντας στην πιεση! Ναι, πας στο recovery TWRP, επιλέγεις flash, επιλέγεις vendor image και vendor partition. That's it Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 @mikal δεν γνωρίζω. Ίσως ένα search στο XDA να βοηθούσε. Αλλά: Οσο αναφορά το naptime. 1) Αν το θέμα σου είναι μόνο το download μπορείς να κάνει whitelist την συγκεκριμένη εφαρμογή. 2) Νομίζω επίσης ότι το disable motion sensors είναι ανεξάρτητο του aggressive doze στο naptime. Μπορείς να επιλέξεις standard mode doze. Αλλά να βάλεις disable sensors. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 @mikal δεν γνωρίζω. Ίσως ένα search στο XDA να βοηθούσε. Αλλά: Οσο αναφορά το naptime. 1) Αν το θέμα σου είναι μόνο το download μπορείς να κάνει whitelist την συγκεκριμένη εφαρμογή. 2) Νομίζω επίσης ότι το disable motion sensors είναι ανεξάρτητο του aggressive doze στο naptime. Μπορείς να επιλέξεις standard mode doze. Αλλά να βάλεις disable sensors. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε ευχαριστώ Κώστα, Θα το δοκιμάσω με τον τρόπο που λες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Σε ευχαριστώ Κώστα, Θα το δοκιμάσω με τον τρόπο που λες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω ότι δουλεύει. Αλλά δες το! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ρε παιδιά τι έγινε; Πάει το default ROOT;;; Χτες μετά από πρόβλημα είπα να βάλω πάλι την Paranoid Android και στην προσπάθεια να βάλω το Adaway διαπίστωσα πως δεν είναι ROOTed. Format και πέρασμα της νεότερης Pure Nexus. Τώρα διαπιστώνω το ίδιο πράγμα. Και διαβάζω το ίδιο και στο XDA. Τι στο καλό;;; Πάει η ελευθερία μας;;; Θα κάνουμε και εμείς jailbreak όπως οι απέναντι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Που το πρόβλημα? Απλά φλασαρεισ το SuperSU μετά τη ρομ. Πολλοί σου λένε δεν θέλουμε το ρουτ η θέλουμε systemless root οπότε οι rom μερικές φορές δεν το έχουν built-in. Μην μπερδεύεις το ρουτ με το custom recovery. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Που το πρόβλημα? Απλά φλασαρεισ το SuperSU μετά τη ρομ. Πολλοί σου λένε δεν θέλουμε το ρουτ η θέλουμε systemless root οπότε οι rom μερικές φορές δεν το έχουν built-in. Μην μπερδεύεις το ρουτ με το custom recovery. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν μπερδεύω τίποτα. Από το 2010 που παίζω με custom rom όλες ήταν prerooted. Αυτή η εξέλιξη δε μου αρέσει. Με SuperSU καθόμουν και με τη stock που είναι ΟΚ. Όχι να τρώω και τα bugs του κάθε ένα στη μάπα. Μέγιστο fail η κατάσταση. Πάνω που στρώνουν οι ROMs σε ωριμότητα χαλάνε στην ιδεολογία. Ένας από τους λόγους που φεύγαμε από τη stock ήταν και οι rooted αναβαθμίσεις. Τώρα γυρίζουμε πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Δεν μπερδεύω τίποτα. Από το 2010 που παίζω με custom rom όλες ήταν prerooted. Αυτή η εξέλιξη δε μου αρέσει. Με SuperSU καθόμουν και με τη stock που είναι ΟΚ. Όχι να τρώω και τα bugs του κάθε ένα στη μάπα. Μέγιστο fail η κατάσταση. Πάνω που στρώνουν οι ROMs σε ωριμότητα χαλάνε στην ιδεολογία. Ένας από τους λόγους που φεύγαμε από τη stock ήταν και οι rooted αναβαθμίσεις. Τώρα γυρίζουμε πίσω; Τι σχέση έχουν τα bugs με το prerooted? Είσαι ελεύθερος να βάλεις οποία ρομ θες και να επιλέξεις αν θες systemless or system root ή και καθόλου ρουτ. Που το κακό σε αυτό δεν το καταλαβαίνω. Επίσης που κολλάει το στοκ ή όχι με το ρουτ. Custom rom βάζεις και για τα features που δεν δίνει η στοκ. Ευκολία το prerooted? Προφανώς. Όμως πλέον υπάρχουν προβλήματα, βλέπε android pay. Άρα δίνει την επιλογή σε όσους θέλουν να έχουν μια custom rom, που θέλουν τα features που δίνει αλλά δεν χρησιμοποιούν εφαρμογές που θέλουν root. Δεν βλέπω το λόγο που είναι κακό αυτό. Ένα φλασαρισμα παραπάνω είναι. 3 δεύτερα διαρκεί. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Δεν μπερδεύω τίποτα. Από το 2010 που παίζω με custom rom όλες ήταν prerooted. Αυτή η εξέλιξη δε μου αρέσει. Με SuperSU καθόμουν και με τη stock που είναι ΟΚ. Όχι να τρώω και τα bugs του κάθε ένα στη μάπα. Μέγιστο fail η κατάσταση. Πάνω που στρώνουν οι ROMs σε ωριμότητα χαλάνε στην ιδεολογία. Ένας από τους λόγους που φεύγαμε από τη stock ήταν και οι rooted αναβαθμίσεις. Τώρα γυρίζουμε πίσω; Φίλε μου μην γράφεις ότι θέλεις συγνώμη που σου του λέω,υπαρχουν και μερικοί που βάζουν custom χωρίς root σε dual boot για μερικές εφαρμογές που δεν παίζουν με root οπως το ote tv go ποιό είναι το πρόβλημα να φλασαρεις τον supersu μετά; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το πρόβλημα μου είναι πως σιγά σιγά μπαίνουμε σε κλειστές καταστάσεις. Αντί να υποχρεωσουμε πχ τον ότε να δώσει μία ολοκληρωμένη έκδοση του otetv προτιμάμε να κλείσουμε πλήρως το λογισμικό μας. Αυτό δε μου αρέσει. Ξέρω πως το supersu είναι πέντε λεπτά υπόθεση. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι το πεντάλεπτο άλλα το μουλοχτο κλείδωμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Το πρόβλημα μου είναι πως σιγά σιγά μπαίνουμε σε κλειστές καταστάσεις. Αντί να υποχρεωσουμε πχ τον ότε να δώσει μία ολοκληρωμένη έκδοση του otetv προτιμάμε να κλείσουμε πλήρως το λογισμικό μας. Αυτό δε μου αρέσει. Ξέρω πως το supersu είναι πέντε λεπτά υπόθεση. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι το πεντάλεπτο άλλα το μουλοχτο κλείδωμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει κλείδωμα στα Nexus φίλε και ούτε νομίζω θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 (edited) Μπορώ να συμφωνήσω στο ότι είναι απαράδεκτη η πολιτική μερικών εταιρειών και των dev team των εφαρμογών τους αλλά μην ξεχνάς το μικρό κοινό του ρουτ. Ωστόσο αυτό που λες δεν είναι ακριβώς κλείδωμα. Απλώς επειδή υπάρχουν δυστυχώς αυτοί που θέλουν την custom rom αλλά όχι το ρουτ τότε γιατί να μην την έχουν με full app functionality? Για εσένα είναι αλλά 5 δευτερόλεπτα να φλασαρεισ το SU. Όσο για το αν τους αναγκάσουμε όπως λες!!! Μαζί σου αλλά πόσοι από εμάς μπαίνουμε στην διαδικασία??? π.χ. Τράπεζα Πειραιώς! Winbank δεν παίζει σε ρουταρισμένες συσκευές. Έχω 5 email που μιλάω με μία υπεύθυνη εδώ και ένα μήνα όταν και φυσικά έστειλα email για να τους κράξω! Η πρώτη απάντηση??? Ότι έχω εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό. Η τελευταία που έχω ως τώρα? Παρακαλώ στείλτε μου screenshot του About phone και ξανά περιγραφή του προβλήματος σας. Αν θα τα καταφέρω? Αμφιβάλω. Αλλά ασχολούμαι. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited July 3, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ναι είναι 5' αλλά θα ήθελα να υπάρχει σαν επιλογή έστω και απενεργοποιημένη. Πχ η CM το έχει στα developer options. Ας είναι. Ελπίζουμε να μην έχουμε τίποτε άλλες δυσάρεστες αποφάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Ναι είναι 5' αλλά θα ήθελα να υπάρχει σαν επιλογή έστω και απενεργοποιημένη. Πχ η CM το έχει στα developer options. Ας είναι. Ελπίζουμε να μην έχουμε τίποτε άλλες δυσάρεστες αποφάσεις. Όσο υπάρχουν τα nexus δεν νομίζω αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα δεν βλέπω πολύ μέλλον όσο όλες οι εταιρείες κλειδώνουν συνέχεια τα κινητά τους. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για CPU governor στον Elemental X kernel. Αν θυμάμαι καλά κάποιοι είχαν προτείνει τον Heimdall. Έχω φορτώσει αυτόν που έχει ο EX manger. Η διάρκεια μπαταρίας είναι ικανοποιητική αλλά δεν θα την έλεγα "εξαιρετική" (έχω απενεργοποιήσει το touchboost). Έχετε δοκιμάσει κάποιον άλλον governor και είδατε διάφορα στην μπαταρία; Ευχαριστώ Μιχάλης Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για CPU governor στον Elemental X kernel. Αν θυμάμαι καλά κάποιοι είχαν προτείνει τον Heimdall. Έχω φορτώσει αυτόν που έχει ο EX manger. Η διάρκεια μπαταρίας είναι ικανοποιητική αλλά δεν θα την έλεγα "εξαιρετική" (έχω απενεργοποιήσει το touchboost). Έχετε δοκιμάσει κάποιον άλλον governor και είδατε διάφορα στην μπαταρία; Ευχαριστώ Μιχάλης Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Άλλο πράγμα το profile με settings του governor και άλλο πράγμα ο governor. Heimdal είναι το profile. Interactive governor έχεις. Αυτά σαν γνώσεις γενικά. Από εκεί και πέρα! Τα προφιλ είναι ανάλογα τον χρήστη. Άλλος βγάζει 5 ώρες άλλος 7 άλλος 4. Μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις μόνος σου. Δοκίμασε και δες τι σου ταιριάζει! Από εκεί και πέρα μην περιμένεις να δεις και χαοτικές διαφορές! Δεν κάνει κανείς και δα τπτ μαγικό. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Από default έχει ενεργοποιημένο το hexacore mode; Αυτό είδα στην εφαρμογή χωρίς να το έχω πειράξει Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Άλλο πράγμα το profile με settings του governor και άλλο πράγμα ο governor. Heimdal είναι το profile. Interactive governor έχεις. Αυτά σαν γνώσεις γενικά. Από εκεί και πέρα! Τα προφιλ είναι ανάλογα τον χρήστη. Άλλος βγάζει 5 ώρες άλλος 7 άλλος 4. Μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσεις μόνος σου. Δοκίμασε και δες τι σου ταιριάζει! Από εκεί και πέρα μην περιμένεις να δεις και χαοτικές διαφορές! Δεν κάνει κανείς και δα τπτ μαγικό. Οκ - Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Από default έχει ενεργοποιημένο το hexacore mode; Αυτό είδα στην εφαρμογή χωρίς να το έχω πειράξει Sent from my Nexus 6P Εμένα όχι. Κανονικά έχεις και τους 8 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Εμένα όχι. Κανονικά έχεις και τους 8 Και δεν είχα πειράξει τίποτα :p Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 εχει κανενας την Ν εκδοση με ροοτ γιατι ψηνομαι να πειραματιστω αλλα επειδη ολο τον μηνα θα ειμαι σε ταξιδια θελω κατι σταθερο.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 εχει κανενας την Ν εκδοση με ροοτ γιατι ψηνομαι να πειραματιστω αλλα επειδη ολο τον μηνα θα ειμαι σε ταξιδια θελω κατι σταθερο.. Προσωπικά αν είχα ταξίδια κλπ δεν θα έβαζα ρομ που είναι ακόμα σε beta και μερικοί αναφέρουν διάφορα προβλήματα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Προσωπικά αν είχα ταξίδια κλπ δεν θα έβαζα ρομ που είναι ακόμα σε beta και μερικοί αναφέρουν διάφορα προβλήματα. Ισχύει αυτό που λες απλά έλεγα μήπως και έχει γίνει πιο σταθερό. Όπως και να έχει σ ευχαριστω. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Ισχύει αυτό που λες απλά έλεγα μήπως και έχει γίνει πιο σταθερό. Όπως και να έχει σ ευχαριστω. Από όσο διαβάζω σταθερό είναι, αλλά υπάρχουν ακόμα θέματα προς διόρθωση. Είναι ακόμα beta και άρα σίγουρα θα έχει θέματα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leondiouk410 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Καλησπεριζω την κοινοτητα! Εχω εδω και κατι βδομαδες Android N developer preview 3 και δεν μου εχει ερθει το preview 4 παρολο που σε φιλο με Nexus 5x εχει ερθει κανονικα..Οταν εβαλα DP3 ημουν rooted οποτε προφανως ειχα unlocked bootloader..βλεποντας οτι δεν αναβαθμιζεται σε DP4 υπεθεσα οτι ο bootloader εμποδιζει την OTA να ρθει στο κινητο μου και πηγα και το εκανα ξανα lock. Επομενως τωρα ειμαι εντελως stock Αndroid N. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση LeonDk410 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts