Jump to content

Κινητο μεχρι 200. Android or windows

nickgt7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήμουν κάτοχος s4 και πΑλιοτερα iPhone 4S. Χρειάζομαι καινούριο κινητο. Το budget ειναι περιορισμένο στα 200 άντε να ανεβεί λιγάκι αν χρειαστεί. Ψάχνω τα εξής.

1. Καλή κάμερα απαραίτητο

2. Email και καλο calendar

3. Μπαταρία. Κάνω αρκετή χρήση ΝΕΤ

4. Ραδιόφωνο

5. Εαν μπορω να μην μπλέξω με Κίνα

6. άνω των 5 ιντσών και καλή οθόνη

Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα σαν χρήστης android τα τελευταία 2 χρόνια εχω συνηθίσει αλλά και τα windows ειδικά τα 10 ίσως αξίζουν την μετάβαση. Αλλά απο εφαρμογές απο οτι είδα πολύ πίσω. Δυστυχώς.

Την βοήθεια σας γιατι ψάχνω αρκετό καιρό και θελω να το εχω πάρει πριν τα Χριστούγεννα.

σχεδόν αντίστοιχο με το προηγούμενο είναι το samsung j5 και λίγο καλύτερο ίσως το huawei p8 lite...

meizu m2 note θα πρότεινα. Μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, καλή αυτονομία αλλά χάνεις το ράδιο. Αλλιώς m4 aqua.

meizu m2 note θα πρότεινα. Μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα, καλή αυτονομία αλλά χάνεις το ράδιο. Αλλιώς m4 aqua.

προσωπικα το m2 note ενω στην αρχη μου άρεσε σαν κινητό, διαβαζω οτι βγάζει προβλήματα. Το ίδιο και το m4 aqua. δεν λέω με τα λεφτα που δίνω δεν περιμένω το τηλέφωνο να κάνει παππάδες αλλα τουλάχιστον να είναι αξιόπιστο και να μην μοιάζει με φθηνή κατασκευή.

Δεν κατάλαβα -δεδομένων των απαιτήσεων που περιγράφεις- γιατί απέρριψες το 640XL. Ό,τι άλλο και να πάρεις θα υπολείπεται σε αυτά που θες.

για το Huawei P8 Lite καπου διάβασα οτι έχει πολυ αυξημένη τιμή SAR (1.72). Ισχύει κάτι τέτοιο? γενικά ποια ειναι η γνώμη σας?

Δεν σου κάνει σε αυτονομία ούτως ή άλλως.

Δεν κατάλαβα -δεδομένων των απαιτήσεων που περιγράφεις- γιατί απέρριψες το 640XL. Ό,τι άλλο και να πάρεις θα υπολείπεται σε αυτά που θες.

Δεν το απέρριψα ακόμη, ξέρω οτι τα βασικά που ζητάω τα εχει. Με προβληματίζει αρκετά το μάρκετ της Microsoft για εφαρμογές. Μόνο αυτο αποκλειστικά. Μπήκα και έψαξα λίγο το μάρκετ και ομολογώ οτι ειναι αρκετά πίσω. Ακόμα το ψάχνω.

Το M4 Aqua το έχει η ξαδέρφη μου και το παρακολουθώ καθημερινά σχεδόν. Έχει ασυνήθιστα λίγο ελεύθερο χώρο αν σε ενδιαφέρει το θέμα αυτό, η φωτεινότητα με το slider έχει πολύ μικρό εύρος χαμηλώματος από το τέρμα ως το ελάχιστο (κοινώς σου βγάζει τα μάτια σε Low light), και από κατασκευή δε μπορώ να πω και τα καλύτερα (με tpu, και πτώση από αρκετά χαμηλά, ράγισε στο κάτω μέρος το πλαστικό). Ναι, εχει ασυνήθιστα καλό επεξεργαστή για τα λεφτά του αν και έχει ένα διάχυτο lag το οποίο συναντά κανείς στις περισσότερες συσκευές με τον συγκεριμένο cpu + κοντά σε google stock, android. Έχει όμως 2Gb ram, πράγμα θετικό.

Από αυτά που λες, η διαίσθησή μου μου λέει να μη το πάρεις, χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αν δε θα σε ικανοποιήσει σίγουρα :D

αν το λιγά που μπορείς να ανέβεις είναι 35-40 ευρώ, παίρνεις το Α5 που είναι φανταστικό τηλέφωνο, όχι το πιο δυνατό με βάση specs αλλά στη χρήση πάει νερό, ούτε και εγώ δεν το πίστευα με όσα είχα ακούσει για το touchwiz. Κάμερες φανταστικές, μπαταρία πολύ καλή, σαν κατασκευή δεν το συζητάμε εκτός αν δεν πειράζει που δεν είναι αποσπώμενη η μπαταρία.

Δεν είναι πάνω από 5 βέβαια, είναι ακριβώς 5 αλλά και η οθόνη στα συν είναι, ειδικά αν σου αρέσουν οι amoled. Αν τώρα κοιτάς και windows, το 640XL είναι επίσης εξαιρετική επιλογή αν δεν πειράζει το μέγεθος και δεν χρειάζεται να περάσεις και το budget σου.

Τι προτείνω;

http://kaizerstore.gr/lg-g3-black-16gb-d855

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_htc-desire-820-white-gray-1155480.html

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/155000-huawei-p8-lite-black-dual-sim?cmicc=skroutz

Το LG G3 είναι καλύτερο μεν σε όλα από τα άλλα δυο, όμως την LG δε τη πολυεμπιστεύομαι προσωπικά. Απλώς το έβαλα επειδή είναι ναυαρχίδα και είναι πολύ value for money αυτή τη στιγμή.

Από μπαταρία δε σκίζουν ιδιαίτερα οι συσκευές αυτές, είναι δύσκολο να βρεις σε καλή τιμή και σουπερ μπαταρία και τα υπόλοιπα. Το m4 είχε καλύτερη πχ, αλλά δε θα το πρότεινα. Προσωπικά θα επέλεγα το HTC από αυτά.

Επέλεξα συσκευές με mid range επεξεργαστή και ram ως δεδομένο, και όχι επιπέδου του 410 - 1,5 gb ram για να σου κρατήσει περισσότερο. Δε θεωρώ value for money συσκευές που είναι 50ευρώ πιο κάτω σε αυτό το εύρος, γιαυτό και ξεπέρασα λίγο το budget σου. Επι της ουσίας, είναι συγκεκριμένα τα εύρη τιμών που αξίζει να αγοράσεις κάτι που να αξίζει κάθε ευρώ όσο είναι δυνατόν.

Για windows έχουν αρκετή έλλειψη εφαρμογών ακόμα και ο edge-explorer δεν είναι πολύ εντάξει προς το παρόν σε σχέση με τους άλλους στα άλλα λειτουργικά.

Edited by Nikos751

γι το htc820 τι λετε. στα χαρακτηριστικα φαινεται καλο. εαν θα το συγκρινα θα ηταν με το 640xl. για πειτε καμια γνωμη.

3 εκδόσεις πίσω στο λειτουργικό, χειρότερη κύρια κάμερα, χειρότερη αυτονομία, χειρότερη εμπειρία χρήσης (όπως κάθε android). Στα θετικά τα ηχεία του.

Από honorbuy http://www.honorbuy.com/529-xiaomi-redmi-note2-2gb-ram-16gb-rom-gray.html

Βάλε και μεταφορικά και είσαι το χεις στα χέρια σου άμεσα.

Ή αλλιώς από εδώ skroutz:

http://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html

Κινητό σε αυτήν την κατηγορία τιμής, για κάποιον που θέλει ποιότητα, κοιτάει μόνο Κίνα. Αλλιώς θα πρέπει να αρκεστείς σε entry level επιλογές.

Tι εννοείς άμεσα?

Από που έρχεται η συσκευή, από Ευρώπη?

Τώρα είδα, stock in Europe....:O

Μια χαρά η τιμή της....το 16ρι κοστίζει σχεδόν όσο το 32ρι από Κίνα.

Με την ύπαρξη εξωτερικής sd όμως κανένα πρόβλημα με το χώρο αποθήκευσης...;)

Edited by demakhs

Διαγράφηκαν μηνύματα. Μπορείτε να συζητάτε χωρίς να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Μείνετε στο θέμα!